Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 18:57   #1921
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ja bym poszła na jakiś fitness, ale z fitnessu toleruję tylko pływanie, tenis i taniec :P Reszta to dla mnie męka Chodziłam do pure, ale jakoś nie miałam motywacji, bo nie widziałam żadnych efektów. Siłownia nie jest dla mnie
Ja też z fitnesu najbardziej lubię Zumbę mimo, że nieszczególnie się nadaję do tańca, ale ogrom pozytywnej energii na tych zajęciach przeważa to, że gubię kroki i nie mogę złapać oddechu :P Pływanie też lubię, i to bardzo, niestety po każdym basenie moje zatoki wrzeszczą ;/ Z fitnesu polubiłam też Magic Bar - ze sztangami. Czuję się wtedy jak damska wersja Pudziana (przy obciążeniu 2 kg + gryf ) :P
Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
zgadzam się ślub to ślub, panna młoda to panna młoda, nie ważne czy w kościele czy w usc koniec i kropka!
jeśli chcesz welon to nic nie stoi na przeszkodzie, byś go miała!
Zgadzam się z dziewczynami. Chcesz welon, to masz welon. Bride is always right

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:25   #1922
mahoniowa
Zadomowienie

a ja nie mam czasu na chodzenie gdzieś po pracy, którą kończę tak 19,20 codziennie więc zakupiłam stepperek i jestem na nim póki co wytrwała
ale jak chodziłam to najbardziej mi odpowiadała zumba i jeszcze kilka razy byłam na wiosłach na barwinku i było prześmiesznie, bo gościu puszczał jakieś ruskie disco więc zabawa była przednia

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:46   #1923
Asia1029
Raczkowanie

Umowa z fotografem i kamerzystą podpisana więc teraz pora na zaproszenia i obrączki.
Dziewczyny gdzie kupujecie obrączki???

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
O, nie wiedziałam przejdę się Byłaś u pana brafittera? ;>
Dziewczyny w tym tygodniu zaczynam chodzić na fitness! Póki co zrzuciłam 4kg i poczułam chęć na więcej znalazłam jakiś nowy fitness klub tlen http://tlen☠☠☠☠☠☠☠/wpisy i podoba mi się, i chyba zdecyduję się na 90-dniowy program. Może któraś z Was też miałaby ochotę? We dwie (lub więcej!) to zawsze raźniej ;>
Ja z chęcią bym się zapisała tylko nie wiem czy wytrwam
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:59   #1924
mogg
Zakorzenienie

Asiu temat wałkowany na forum - używaj wyszukiwarki, w tym i poprzednim wątku jest naprawdę wszystko
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 20:23   #1925
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
Umowa z fotografem i kamerzystą podpisana więc teraz pora na zaproszenia i obrączki.
Dziewczyny gdzie kupujecie obrączki???

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Ja z chęcią bym się zapisała tylko nie wiem czy wytrwam
My chyba w końcu będziemy obrączki w Łazurze zamawiać.. Oni jako jedyni mają wzory, które nam się podobają.
Co do fitnesu, to możesz kupić mniejszy karnet, nie koniecznie na 3 m-ce od razu. Ja dostałam kopa, bo 100 dni do ślubu, a ja w lesie. Chociaż raczej powinnam powiedzieć, że w jeziorze. Tłuszczu. Trochę dieta ŻM pomogła, i po ubraniach widzę luzy (tycie), więc tym bardziej zachciało mi się poćwiczyć. A wczoraj robiliśmy listę piosenek dla DJa i znalazłam moje zumbowe rytmy i postanowiłam pochodzić

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-19, 20:31   #1926
antena22
Zadomowienie

Z tym welonem to sama juz nie wiem.jak go zalozylam w salonie to dopelnil reszty,ale znowu z drugiej strony jak tu tanczyc z 3 metrowym welonem?na szczescie na zamowienie welonu mam jeszcze czas
Co do chodzenia do klibow fitness to ja nienawidze aeorobikow i innych tego typu rzeczy.za to bardzo lubie chodzic ja spinnig,sztangi,trx i wszelkie inne zajecia na ktorych moge sie sciochrac
Stary 2015-01-19, 20:39   #1927
mogg
Zakorzenienie

Hm.. Ja na sale bede miala albo krotki albo w ogole bez

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 22:52   #1928
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też z fitnesu najbardziej lubię Zumbę mimo, że nieszczególnie się nadaję do tańca, ale ogrom pozytywnej energii na tych zajęciach przeważa to, że gubię kroki i nie mogę złapać oddechu :P Pływanie też lubię, i to bardzo, niestety po każdym basenie moje zatoki wrzeszczą ;/ Z fitnesu polubiłam też Magic Bar - ze sztangami. Czuję się wtedy jak damska wersja Pudziana (przy obciążeniu 2 kg + gryf ) :P
2 kg Kiedyś musiałam na tym ćwiczyć z 5kg + sztanga i myślałam, że ducha wyzionę Chciałam tyle co Ty wziąć, ale pani do mnie "tyle? więcej sobie pani weźmie", to wzięłam i myślałam, że tej sztangi nie podniosę A przez tydzień miałam takie masakryczne zakwasy
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 23:35   #1929
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
2 kg Kiedyś musiałam na tym ćwiczyć z 5kg + sztanga i myślałam, że ducha wyzionę Chciałam tyle co Ty wziąć, ale pani do mnie "tyle? więcej sobie pani weźmie", to wzięłam i myślałam, że tej sztangi nie podniosę A przez tydzień miałam takie masakryczne zakwasy
mnie też tak kiedyś facet namówił. Myślałam, że padnę, potem nie mogłam się całkiem ruszyć. I już więcej się nie dałam namówić. Ale magic nadal lubiłam. Fajny facet to w shogunie prowadził. Nie było obijania puszczał stare disco i bardzo dobrze motywował. Niestety akurat jak chodziłam tam, to miał jakąś kontuzję i często były odwoływane z nim zajęcia, teraz już ktoś inny prowadzi. Tak siak czy owak, idę jutro obadać ten tlen. Idę na popfit i rozmowę z trenerem :chytry: nie mogę się doczekać czuję wiosnę

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-20, 08:11   #1930
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
mnie też tak kiedyś facet namówił. Myślałam, że padnę, potem nie mogłam się całkiem ruszyć. I już więcej się nie dałam namówić. Ale magic nadal lubiłam. Fajny facet to w shogunie prowadził. Nie było obijania puszczał stare disco i bardzo dobrze motywował. Niestety akurat jak chodziłam tam, to miał jakąś kontuzję i często były odwoływane z nim zajęcia, teraz już ktoś inny prowadzi. Tak siak czy owak, idę jutro obadać ten tlen. Idę na popfit i rozmowę z trenerem :chytry: nie mogę się doczekać czuję wiosnę
ileż energii w Tobie!
ja się kiedyś tak porwałam na spinning, nie za bardzo umiałam to robić ale wytrwałam całą godzinę, zakwasy trzymały mnie ze 2 tygodnie, miałam wielkie problemy ze zrobieniem więcej niż kilku kroków bez bólu.. to był pierwszy i ostatni raz, nigdy więcej!!

09.05.2015
Stary 2015-01-20, 08:33   #1931
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
O, nie wiedziałam przejdę się Byłaś u pana brafittera? ;>
Dziewczyny w tym tygodniu zaczynam chodzić na fitness! Póki co zrzuciłam 4kg i poczułam chęć na więcej znalazłam jakiś nowy fitness klub tlen http://tlen☠☠☠☠☠☠☠/wpisy i podoba mi się, i chyba zdecyduję się na 90-dniowy program. Może któraś z Was też miałaby ochotę? We dwie (lub więcej!) to zawsze raźniej ;>
Z tlenu zajęcia prowadza dziewczyny "u mnie" na siłowni :P
tzn u męża w pracy

Cytat:
My chyba w końcu będziemy obrączki w Łazurze zamawiać.. Oni jako jedyni mają wzory, które nam się podobają.
Co do fitnesu, to możesz kupić mniejszy karnet, nie koniecznie na 3 m-ce od razu. Ja dostałam kopa, bo 100 dni do ślubu, a ja w lesie. Chociaż raczej powinnam powiedzieć, że w jeziorze. Tłuszczu. Trochę dieta ŻM pomogła, i po ubraniach widzę luzy (tycie), więc tym bardziej zachciało mi się poćwiczyć. A wczoraj robiliśmy listę piosenek dla DJa i znalazłam moje zumbowe rytmy i postanowiłam pochodzić
co to za dieta?
żryj mniej? mi to nic nie daje... i tak jeszcze 2kg przytyłam

Cytat:
ileż energii w Tobie!
ja się kiedyś tak porwałam na spinning, nie za bardzo umiałam to robić ale wytrwałam całą godzinę, zakwasy trzymały mnie ze 2 tygodnie, miałam wielkie problemy ze zrobieniem więcej niż kilku kroków bez bólu.. to był pierwszy i ostatni raz, nigdy więcej!!
uwielbiam! tylko tu gdzie ja chodzę nie mają a szkoda..
jest trx, pilates, streching, chodakowska i magic bar..
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-20, 09:12   #1932
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Olunia co to za pakiet 90 dniowy

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 09:16   #1933
mogg
Zakorzenienie

Chodakowska ... Stawy pieknie ida po tych cwiczeniach

Stary 2015-01-20, 10:27   #1934
martyneczka36
Raczkowanie

Hej
Co myslicie o slubie w wielkanoc?
Dobry pomysl czy raczej nie?
martyneczka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 10:48   #1935
Escorpio
Zakorzenienie

Ja jestem jak najbardziej za
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 10:53   #1936
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
ileż energii w Tobie!
No jak wybierałam muzykę dla DJa to nie mogłam usiedzieć i tak mnie trzyma :PA dziś dodatkowo jest nów księżyca - najlepszy czas na walkę z nałogami, na detox i odchudzanie A zakwasy lubię Dają mi poczcie dobrze wykonanego obowiązku. Zakwasy najlepiej rozćwiczyć.. Na początku ból jest okropny, ale jak się mięśnie rozgrzeją, to jest luz, a i potem, jak ostygną, to już nie ma takiej tragedii.

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Z tlenu zajęcia prowadza dziewczyny "u mnie" na siłowni :P
tzn u męża w pracy

co to za dieta?
żryj mniej? mi to nic nie daje... i tak jeszcze 2kg przytyłam

uwielbiam! tylko tu gdzie ja chodzę nie mają a szkoda..
jest trx, pilates, streching, chodakowska i magic bar..
I co? Fajne te dziewczyny?
Taa... Żreć mniej. Na mnie działa. Ważę już "tylko" 69 kg

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Olunia co to za pakiet 90 dniowy
Na 90 dni masz karnet open na fitness - czyli chodzisz ile chcesz, plus masz 3 konsultacje z trenerem - na początku, żeby ustalić cele i przebieg treningu, w środku - żeby ocenić, jak Ci idzie i czy coś zmienić i na końcu - podsumowanie. Na pierwszym spotkaniu jest też konsultacja żywieniowa - ciekawe, co mi powiedzą :P w ogóle się nie przyznam, że się na tym znam, bo aż wstyd
Idziesz ze mną Kawo? Idę tam na 16.15.
Cytat:
Napisane przez martyneczka36 Pokaż wiadomość
Hej
Bardzo dobry! Tylko czasu masz niezbyt dużo, jeśli myślisz o tegorocznych świętach...

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-20, 11:24   #1937
martyneczka36
Raczkowanie

Nie nie chodzi mi w 2016r .
Obawiam sie troche o gosci,fryzjera i cukiernie(tort) bo to Wielkanoc.
Stary 2015-01-20, 11:55   #1938
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Nie nie chodzi mi w 2016r .
Obawiam sie troche o gosci,fryzjera i cukiernie(tort) bo to Wielkanoc.
Goście właśnie będą mieć wolne, więc będą mieć czas. Tortu i tak na pewno nie robią w dzień wesela, więc, czy on przenocuje na sali, czy w cukierni, to chyba nie ma różnicy? A fryzjer i makeup poszukaj dziewczyn, które przyjadą do domu. Chyba zresztą osoby, które pracują w branży imprezowej są przygotowane na to, że czasem trzeba popracować w święto.. Tak mi się wydaje przynajmniej. Masz jeszcze czas, zdążysz się dogadać. Jeśli zależy Ci na kimś konkretnym (np. na cukierni), to zadzwoń do nich i zapytaj, jak to widzą.

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-20, 16:24   #1939
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Chodakowska ... Stawy pieknie ida po tych cwiczeniach

wiem coś o tym, a raczej moje kolana... a ćwiczenia starałam robić jak najbardziej dokładnie...
wiecie co dziewczyny? z tymi moimi hormonkami kochanymi ide w końcu do szpitala w przyszłym miesiącu... mogłabym juz w tym ale sesja wiec załatwiałam na luty... ciekawe co tam wymyśla...

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
A dziś dodatkowo jest nów księżyca - najlepszy czas na walkę z nałogami, na detox i odchudzanie
a wczoraj czasem też nie był? bo ja o 3 to nie spałam jeszcze... myślałam że sie wściekne... już nawet po schodach chodziłam w domu żeby sie zmeczyć i nic...

Cytat:
Hej
uważam że bardzo!! ja np uwielbiam te święta jak jest cieplej, wtedy sie juz taką wiosnę czuje
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 16:28   #1940
martyneczka36
Raczkowanie

Dzieki rozwialyscie moje obawy i jezeli sie uda to...bedzie slub w Swieta Wielkanocne
Stary 2015-01-20, 17:14   #1941
karmiii
Rozeznanie

hej dziewczyny dzwoniłam w tym tygodniu do Dekoracje Vanilla bardzo podobają mi się ich kompozycje, ale zostałam mówiąc brzydko olana, kazano mi napisac w mailu czego oczekuje i dotej pory nikt nie odpisał. Znacie inne dekoratorki?

Cytat:
hej, hej, witam
robisz wesele w CK lub okolicach? bo masz lokalizację Francja i mnie zaintrygowało
jeśli na miejscu to pochwal się jaka sala
na ponad rok przed ślubem ja miałam załatwione 4 podstawowe rzeczy czyli termin, sala, foto/video i zespół i więcej nie było potrzeby
później w wakacje zaczęłam robić zaproszenia, bo wiedziałam, że mi nad tym trochę zejdzie..
za suknią zaczęłam się rozglądać na 10 miesięcy przed ale to też tylko dlatego, że miałam na to więcej czasu niż teraz
hej dzięki za wiadomośc tak bo mieszkam we Francji ale ślub odbędzie się w moich rodzinnych stronach zarezerwowałam Dworek w Masłowie ale była to bardzo szybka decyzja po prostu byłam w życiu na dwóch weselach, i oba odbyły się tam wszyscy chwalili więc zarezerwowaliśmy ale nawet nie oglądałam innych. Dlatego myślę że mogłam trochę dłużej się pozastanawiac

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

A tak w ogóle widzę że wszystkie dziewczyny na fitness chodzą Ja z TŻtem też się zapisałam, i ogólnie planujemy zapisac się na jakiś kurs tańca bo słabo nam to wychodzi

Edytowane przez karmiii
Czas edycji: 2015-01-20 o 17:12
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 17:35   #1942
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
wiem coś o tym, a raczej moje kolana... a ćwiczenia starałam robić jak najbardziej dokładnie...
wiecie co dziewczyny? z tymi moimi hormonkami kochanymi ide w końcu do szpitala w przyszłym miesiącu... mogłabym juz w tym ale sesja wiec załatwiałam na luty... ciekawe co tam wymyśla...[COLOR="Silver"]
ja leżałam też w szpitalu i badali hormony jak chcesz to napisz do mnie na Pw to ci mogę przybliżyć jak to wygląda leżałam na artwińskiego
Stary 2015-01-20, 19:58   #1943
mikonada
Zakorzenienie

Ola taka ruda babeczka jest fajna

Żabka- zbiorę ekipę i Cię odwiedzimy!!

karmi czyli szykuje się organizacja ślubu na odległość?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-20, 20:11   #1944
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Ola taka ruda babeczka jest fajna

Żabka- zbiorę ekipę i Cię odwiedzimy!!

karmi czyli szykuje się organizacja ślubu na odległość?
tak tak, zbieramy się i odwiedzamy Żabkę, żeby jej smutno bez nas nie było!

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

dziewczęta otrzymałam dziś info, że sephora w echo się likwiduje i są wyprzedaże nawet do -70% chyba do 27 stycznia, jakoś tak.. koleżanka była i mówi, że naprawdę warto, bo można złapać perfumy i kosmetyki za mniej niż połowę ceny!

09.05.2015
Stary 2015-01-20, 20:14   #1945
mogg
Zakorzenienie

Ooo to ide zaskoczeniem nie jest to dla mnie biorac pod uwage ze ck za biedne na sephore

Stary 2015-01-20, 20:15   #1946
mikonada
Zakorzenienie

ja jestem na zero z kasą przyszła "czarna godzina"

padam po siłce, bice i klata dziś była robiona jedyna dziewczyna na siłowni :P hahah
Stary 2015-01-20, 20:16   #1947
mahoniowa
Zadomowienie

dla mnie też nie, masz rację, ja zapaszki lubię obwąchać a później w necie zamawiać, bo wychodzi o wiele taniej a kolorówki nie używam aż tak dużo, mam swoje ulubione rzeczy, które kupuję w innych drogeriach..
tylko nastaw się na ogromne kolejki no i lepiej byłoby iść wcześnie rano, w sensie już nawet po 9

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
ja jestem na zero z kasą przyszła "czarna godzina"

padam po siłce, bice i klata dziś była robiona jedyna dziewczyna na siłowni :P hahah
haha, no to masz branie!

09.05.2015
Stary 2015-01-20, 20:20   #1948
mikonada
Zakorzenienie

mahoń mogliby mnie zatrudnić, niż się gapić :P

P.S. w biedro są soki z hortexu 1.55zł za 1 litr od wczoraj do 25.01
Stary 2015-01-20, 20:22   #1949
mahoniowa
Zadomowienie

i jak ktoś robi zapro lub winietki samodzielnie to rewelacyjny klej w taśmie taki jak te korektory - myszki w komplecie 2 korektory plus 1 klej za 6zł

09.05.2015
Stary 2015-01-20, 20:27   #1950
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości