|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Ewa no i to mezowi sie chwali,wasze pieniadze chcecie je tak wydac
a nie kurcze jeszcze sluchac ze to Twoje fanaberie chocby i to rodzicie mowili,to zawsze troche przykrowiec szacun dla meza,bo znajac mojego -nie skomentowałby tego
|
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
ewek000 To fajnie, ze jest chociaz taka mozliwosc, ze wejdzie zaraz po i bedzie przecinal pepowine
![]() Kinga to dobrze wiedziec, bo w sumie nie wiadomo jak sie u mnie zakonczy, a tak to przynajmniej bede o to spokojna ![]() Trzymam kciuki za Wasze cesarki- to juz za chwilę |
|
|
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
Mala, kciuki, trzymaj się
![]() a my podjęliśmy decyzję, że się przeprowadzamy, także czeka mnie dużoooooo pracy od jutra... nie wyobrażam sobie tego do końca no ale cóż, może coś się ruszy i nie będę zamknięta na 4 spusty tylko na 3 ![]() także trzymajcie kciuki, postaram się chociaż wieczorami poczytać
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zmienialiśmy mieszkania 3 razy. 3 razy ta sama gehenna, tylko za każdym razem coraz więcej gratów. Katastrofa. |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Buu bo to wszystko zależy własnie od obu stron ... ja bym miała żal do swojego męża, że nie chciałby być przy mnie. Że nawet by nie próbował być ... bo poród może różnie przebiegać, także nie ma co zakładać, że będzie dużo krwi itd. ALe wiadomo, jakbyśmy mieli dzieci i nie miałby kto z nimi zostać, to nie strzelałabym fochów...
Ale ja mam tą świadomość, że mojego męża nie prerażają takie widoki i gdy potrzeba potrafi spiąć poślady i wspiera mnie mimo wszystko... ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
odważna decyzja, szczególnie teraz..ja już bym chyba nie miała siły...A co do cc muszę podpytać u mnie jak jest, bo wiem, że mężowi przykro, że nie będzie przy mnie .... kazałam mu tylko od razu małą wziąć i pilnować, żeby nam jej nie podmienili
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Mój M mi powiedział, że on niekoniecznie ma fazę na tę obecność przy porodzie, jednak wie, że to jedyna może taka okazja( przygoda) w życiu i OK. W dodatku, że ja chcę żeby był i dla niego to wystarczy, moja chęć. No i już nie ma dyskusji o tym.
|
|
|
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawa jestem jak Aga i Madzia, az dziwne, ze nic nie pisza
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
lui przeprowadzka loo rany
![]() ja tez to dwa razy przerabialam,i jak zielona za akzdym razem bylo wiecej gratow ![]() ale zycze powodzenia ! ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Madzia ostatnio zle sie czula chyba aa skrobne jej smsa,pomecze ja ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- polecicie jakis film? nie zapisywalam jak ostatnio wymieniałyście kurcze |
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
To może : The secret life of Walter MItty" z Benem Stillerem ale sympatyczny bardzo, taki akuratnie na wieczór, niezobowiązujący
|
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zbieram się za obejrzenie Idy. Czekam na weekend a tak to ostatnio był szał u nas na "zaginioną dziewczynę" |
||
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Ola zaginia widzialam dzien przed tym waszym szalem na watku :P
nawet pisalam ze fajna do polowy,ale potem juz sredni |
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
No " Zaginiona" też ok... tylko przewidywalna od połowy mniej więcej
|
|
|
|
#3103 |
|
Rozeznanie
|
Lui ja sobie teraz nie wyobrazam przeprowadzki, takze trzymam za Was kciuki. Ma Wam kto pomoc przy pakowaniu?
buu ja w sumie ostatnio nic nie ogladam, bo co cos wlaczymy, to albo mezowi sie nie podoba, albo mi. Ostatnio on ogladal bajke o LEGO...bez komentarza Ja poprasowałam w sumie juz ostatnie rzeczy, takze siaty sie oproznily Muszę jeszcze kilka rzeczy dokupić do tych pieluch wielorazowych i wlasnie tak ciagle mysle nad przewijakiem, bo nie mamy za bardzo miejsca na taki wolno stojacy, a taki na lozeczko to nigdzie nie moge znalezc pasujacego koloru i mysle czy by nie kupic taki np: http://bobasshop.co.uk/product_info....oducts_id=6844 |
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie tak dużo dziewczyn ją oglądało, ze zapomniałam kto oglądał
Racja, już od połowy mozna było przewidzieć jak się skończy, chociaż końcówka była dziwna. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Martula, brawo a tak się martwiłaś, ze nie zdążysz.Fajny ten przewijak. Jeżeli będzie Ci pasował do łóżeczka to jak najbardziej. |
|
|
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc. Życzę przespanej nocy.
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Tutti, dobranoc
|
|
|
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
tutti dobranoc
Olcia no z opisu wyglada, ze bedzie pasowac na standardowe lozeczko wiec chyba klikne... albo moze na ebay cos innego znajde. No miałam taka faze, ze nie zdaze,ale teraz sie czuje juz tak spokojnie, ze wszystko poukladane w komodach, torby spakowane, woda do szpitala kupiona. Brakuje mi wlasnie kilku rzeczy, ale tak na juz nie sa niezbede wiec nie panikuje. Zbieram linki i w razie W kaze mezowi klikać ![]() Tez ogladalismy ostatnio tą zaginioną i rzeczywiscie ten koniec, to mega dziwny i w sumie nie wiadomo po co... Ale się dzisiaj mała rozpycha, mam nadzieje, ze mi rozstepow nie zrobi. |
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
![]() mam na szczęście 3 koleżanki, które się zaoferowały, więc damy radę, wyznaczyłam już dyżury. No i teraz to szpital mam na przeciwko W sumie teraz chcemy posprzątać, mieszkanie jest w dobrym stanie bo do stycznia było zajęte, więc kwestia odkurzenia i umycia. A w weekend spakujemy wszystkie rzeczy i przewieziemy. No i potem na spokojnie rozpakowanie i układanie. W sumie jak nie zrobimy tego teraz to z Małą przy cycu to będzie niewykonalne... Ja w czasie studiów co rok zmieniałam mieszkania więc w sumie jestem przyzwyczajona i lubię przeprowadzki. Przeraża mnie trochę ta ilość gratów, bo samej Małej tego jest od groma... no ale cóż. Potrenuję wysiłek przed porodem
|
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja melduję się po SR
![]() Dzisiaj były pozycje do porodu i oddychanie, chyba przez całą ciążę się tyle nie ruszałam co dzisiaj :P Teraz idę pod prysznic i mam nadzieję, że nocka dziś będzie mi sprzyjać... |
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
martula chwal się tutaj co kupiłaś do wielorazówek
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
Daria o matko. ..aż mnie wszystko boli
![]() Zielona- tak jak pisałam-ginka prognozuje że za dwa tygodnie będzie po wszystkim, jak się będzie coś działo albo będę chciała zmierzyć Małą to mam przyjść 3.02..a jak nie to spokojnie czekać na wyklucie...no chyba że się nie wykluje to wtedy 17 tego tak, że możliwości jest sporo
|
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
maciejka no własnie oprocz wielorazowek to jeszcze niewiele, bo
musze kupic jeszcze wiaderko na te pieluchy: http://www.ebay.co.uk/itm/PLASTIC-NA...item338498ea34 ten proszek odkazajacy miofresh no i kupilam papierki jednorazowe bambino mio, bo babka sie spodziewa blizniakow i 3 opakowania taniej od niej z gumtree kupiłam ![]() W sumie nie wiem co tam jest jeszcze potrzebne... A Ty juz cos masz? |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się wyspać, choć raz. Godzinę temu położyłam się, spałam. Teraz się obudziłam. No i
Plus zgaga zawitała
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po całym dniu bez wizażu...ale mi było dziwnie, ale jak chcialam raz wejsc, to coś było zepsute:/
Paulina - fajnie, że tż przyszedł Na piechotę połaził ,to pewnie trochę przemyślał swoje zachowanie Super też, że Zuzka zadowolona z baletu![]() Tekst koleżanki "znowu" powala ![]() Lubię takie koleżanki ![]() Aggo - doczytalam o kolejnym pechu mieszkaniowym :/ Jak nie urok to sr..czka :/ Co do badania szyjki itd to mój poprzedni gin rzadko mnie na fotel brał. Wsadzał tylko palca i sprawdzał czy twarda i zamknięta. A ten dosłownie ją memlał ,dlatego zrobiłam duże oczy ![]() Wegielek - ładna waga twojego skarbeńka I głowka w dol, no ladnie, ciekawe czy gin dobrze prorokuje z rozsypaniem![]() Mlebi - super, że na ktg wszystko ok ![]() Olcia - mama dokarmiaczka hehehe ja się cieszę, że moja jest taka , że pilnuje nawet mnie z wagą I wali szczerze jak spuchnę mam nadzieję, że wnusia nie będzie rozpieszczać jedzeniem ... ![]() Logoasia - wooow doczytałam o 4 cm Nieźle, ja się pewnie nieźle napracuję na te 4cm Gratuluję też donoszonej ciąży ![]() Z tymi sankami, to niezły terminator z Ciebie ![]() Powodzenia w nauce do egzaminu i na samym egzaminie Podziwiam Cię za te myśli o 4tym dziecku ![]() Zielona - doczytalam o lewatywie w domu. Nie robię, jak mnie nie przeczyści w domku, a mam taką nadzieję ![]() Kasiulka super łowy poczyniłaś. Sab Simplex też muszę zamówić na zaś. Jednak nie bede ufala innym kropelkom. te każdy chwali Buu - nie rodzę chyba ![]() Mala - doczytalam, żeś na patologii. Dobrze, że to krwawienie opanowane. Rozwarcie jakieś jest..ciekawe czy ruszy.... oby bo tez juz sie meczysz biedulo, a waga jest słuszna dziecia, więc dzieciu wychodź !![]() Córcia gdzieś odstawiona ? ok juz doczytalam,ze tata ![]() Lui- szacun z przeprowadzką ja bym nie dała rady ![]() Asia ooo ciekawe zajęcia dziś, my też robiliśmy te pozycje i podobnie jak Ty, naćwiczyłam sie za wszystkie czasy A teraz co u mnie dziś, bo widzę, że niektóre dopytywały o mnie Jakie to miłe ![]() Miałam dziś taki dzień, że dopiero teraz jest chwila, że się położyłam rano - pobranie krwi, pojechali ze mną moi rodzice <3 wyniki już odebrane- idealne Hemoglobina 13 z ogonkiem później zakupy z mamą w rossmanie i almie. Pozniej weszli do mnie na kawe i poranna drozdzowke i tak posiedzielismy do 12 mama umyla mi w kuchni fronty hehe i zapowiedziala,ze przyjedzie pomoc mi posprzatac , bo widzi jak sie biedna męczę. Moja kochana mamusia
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ale jak wyszli, to glupio mi sie zrobilo,ze wpadaja dzis, a ja musze miec porzadek i w ogole wiec wpadlam w wir sprzatania ale taki, jak narkotycznie
nawet pralke w srodku mylam, uszczelki w ogole szafe w przedpokoju wnekowa na drabinie ogarnialam szok i skonczylam sprzatac po 15 jak wrocil mąż. dostalam OPR za sprzatanie pozniej poszedl z psem a ja dawaj podloge szybko umylam mieszkanie jest jak noweeeeeeeeeeeeee <3potem przyjechali rodzice, chrzestna (Asia dobrze pamietala ) , moj bratdali mi prezenty smakolyki , zajadalismy sie ciastami ktore kupilam i bylo super ![]() Jak poszli to zaczelam sprzatac, wyladowalam zmywarke, zaladowalam nowa, mąż w tym czasie z psem poszedł dostalam OPR znow ale ja juz patrzec na te naczynia nie moglam nooooo wiec generalnie czuje sie jak flak wrak wszystko mnie boli ,cudownie sie lezy jutro bede miala zakwasy, mam nadzieje,ze wstane ![]() Albo,ze nie urodze w nocy za to wicie gniazda A w ogóle poryczlaam sie dzis jak wszyscy wyszli, ze mam takie szczescie ze mam kochana mame i tate i chrzestna moja jej , moja mama mi dzis nazwozila jakis ☠☠☠☠☠☠☠ do domu potrzebnych, szmatki,rekawiczki,pastyl ki zapachowe do odkurzacza <pachnaca szafa ,polecam> ,kupila mi Ambi pur moj ulubiony potrojny wklad do kontaktu, jakis plyn do podlog, nowe dywaniki pod buty koc na fotel do karmienia, ☠☠☠☠☠☠☠y niby,ale ona o wszystkim mysli ![]() i ogolem tak mi dobrze, i sie poryczalam, maz mnie musial uglaskiwac ![]() jej mam spuchniete nozki i łapki buuuuuuuuu
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqaaaa - ja tez nie miewalam energii, ale tak we mnie wstapilo,ze pomimo,ze cos tam bolalo i w ogole to stwierdzilam,ze dam rade
ale do porodu juz takich akcji nie bede organizowala ty masz cc w czwartek ? piatek ? Bo zapomnialam doczytujac, w kazdym razie bede trzymac kciuki
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pomiędzy sprzątaniami urodzisz ![]() mam cc w czwartek, mam być o 7:15 w szpitalu ![]() jutro pewnie dzień będzie ogarniania wszystkiego - torby i do prasowania mam pościel do łóżeczka jeszcze.---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- I skosić trawnik równo muszę... na nogach i TAM
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
To bede w czwartek trzymala kciuki
mnie jutro czeka koszenie na czwartek...juz sie boje
|
|
#3120 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorową porą
z drugiej strony skorzystał na tym mój domek bo miałam przypływ energii i zaczęłam wszystko sprzątać w domu aż się moja mama dziwiła i pytała czy to po to aby wcześniej urodzić ![]() Gratulacje dla dziewczyn za udane wizyty i super że dzidzie zdrowe i rosną ![]() Mała trzymaj się w tym szpitalu Kinga oby wszystko jutro poszło ok ![]() Logasia powodzenia na egzaminie Lui udanej przeprowadzki oby gładko i szybko poszło ![]() Asia następne takie ćwiczenia to już na porodówce powiedz mi jeszcze gdzie zamawiałaś ten sab simplex bo ja też chcę go mieć w razie potrzeby
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

chocby i to rodzicie mowili,to zawsze troche przykro

a tak się martwiłaś, ze nie zdążysz.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo pomiędzy sprzątaniami urodzisz 
jeszcze.

ślub 28.04.2012