|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Aga to poszalałas, nie ma co.
![]() Kinga no koszenie Bozeny to nie lada wyzwanie na ostatniej prostej. Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
mart_ula będę musiała z TŻtem kosić
![]() ![]()
#3123 |
Wtajemniczenie
|
Aga ja pitole!! Zsapałam się samym czytaniem
![]() ![]() ![]() Super, że dzień udany. Nie ma to jak kochająca rodzinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Lubcia ja mam Lefax i przywiózł mi go Tato. A Sab Simplex to Kasiula zamawiała, więc Ją pytaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
I tak doczytałam o MaladT-trzymaj się tam w tym szpitalu. ..masakra to co napisałaś...no i trzymam kciuki żeby jak już tata dojedzie to dzieciaczek niech wyjdzie
![]() Aga mi już też mama mówi żebym nic już nie robiła skoro rozwarcie się już robi, ale dokonczyłam robotę u Małego-jutro jeszcze tylko wyprać mu dywanik i umyć podłogę, a później muszę ogarnąć resztę chałupki, więc łącze się z Tobą w porządkach ![]() ![]() Lui-spokojnej przeprowadzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
martula ja póki co mam wiaderko, resztę kupię po wypłacie ... z tego co czytam to olejek z drzewa herbacianego lub lewandowy do kosza bym jeszcze kupiła. CIągle nie wiem też czy kupować jakiś worek na pieluszki w razie wyjść ?? myślalaś o czymś takim ?
Aga wow to poszalałaś ![]() A ja sie oparzyłam. Zalewałam śliwki wrzątkiem z czajnika, a po chwili chciałam umyć płytę i dotknęłam paluchami ;/;/
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Aga to ja z racji, że już środa składam Ci najlepsze życzenia imieninowe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
Maciejka auć:/ współczuję. ..
A przy koszeniu mi też wczoraj asystował tż bo inaczej po tych wszystkich robotach chyba bym się nie podniosła z wanny; ) ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Asia-słusznie już środa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
Aga z okazji Twojego święta, bezbolesnego porodu i samych szczęśliwych dni!
![]() maciejka ja mam woreczek na wyjscia- chyba ten wzór : http://sklep-milovia.eu/woreczki-pul...e-kwiatki.html ja wlasnie nie wiem gdzie w uk mozna kupic ten olejek, musze tez ebay obczaic. I musze termometr kupic, ale nie wiem jaki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
idę spać, bo rano wspólne ktg z Pauliną
![]()
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie znowu szykuje się ciężka nocka!
Od godziny kręcę się w łóżku w poszukiwaniu dobrej pozycji! Na boku źle, na plecach jeszcze gorzej! Teraz to już siedz, tylko później ciężko się podnieść bo krzyż boli ![]() No i pytanie czy jak tak śpię na siedząco czy nie szkodzę Małej? Oszaleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Obudziła mnie położna o północy na badanie tetna małej i kurna spać nie moge. Szal pal. Czuje jak mi stopy puchna. Za niecala godzine powtórka z rozrywki. Jest mi gorąco i niewygodnie. W dodatku brzuch boli i twardy.
Agus wszystkiego najlepszego z okazji imienin
#3134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
aga wszystkiego najlepszego Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- lubcia kciuki za wizytę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
Heja
![]() Aga wszystkiego o czym marzysz, a zwłaszcza szybkiego i w miare bezbolesnego Tymciowego rozwiązania ![]() ubieglymrzymaj się tam... Nieźle gmerali Ci tam ze mialas taki krwotok, ja bym chyba na zawał zeszła i pojechala karetka do szpitalami zamiast do domu się pakować. Dobrze ze masz podgląd na corcie a wagę ma słuszna to dobrze wróży, może wychodzić ![]() Dziś przez popsuty wizaz nawet udało mi się nadrobić Was ![]() Z fajniejszych rzeczy przyszedł do mnie zprezentowany przez siostrę kosz mojzesza, teraz tylko musze go uprac. Tak samo jaknfotelik do autami wózek który nadal gdzieś zakopany w skladziku jest eh. Ah i jeszcze jedno zielona Ty mialas otwierać sklep internetowy jak jest gotowy to rzuć linkiem bo ostatnioo głowie chodzą mi jakieś mydelka z oliwa ![]() No i jeszcze chciałam napisać ze u mnie przed CC nie robili lewatywy w ogóle. Ostatnio rozmawialam z mama bo ona w ubiegly, roku zaliczyła dwie operacje w obrębie jamy brzusznej to przy jednej jej robili przy drugiej nie wiec to chyba w ogóle reguła nie jest. Dobra IDE spać bo rano trzeba wstać i ogolic conieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
No właśnie mam jakieś bolace skurcze i mnie wkurzają nic więcej. Laski na sali spia a ja kurde z boku na bok i na wznak to mi całkowicie juz brzuch rozerwać chce
#3137 |
Zadomowienie
|
hej laski
nienawidzę pisać z telefonu, bo się naprodukuje a potem wszystko pójdzie w kosmos ![]() Aga wszystkiego najlepszego z okazji imienin,przedewszystkim bezbolesnego i szybkiego porodu ![]() no wczorajszy dzionek miałaś pełen niespodzianek i atrakcji, fajnie że mama ci pomoże w porządkach Lui dużo wytrwałości i siły w przeprowadzce Kinga mnie też czeka dzisiaj koszenie i też z pomocą tż bo sama to już nie mam szans ogarnąć tematu. Trzymam kciuki za jutro,oby wszystko poszło super i bez komplikacji Fajnie masz,że do szpitala idziesz dopiero w dzień cc, a nie tak jak my dzień wcześniej, zazdroszczę tego że tż może być przy cc, bo u nas to zależy od szpitala i lekarzy Maladt a jak tam u ciebie, jak noc ci minęła ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Maciejka i Paulina kciuki za wasze wspólne ktg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane!!!!!
![]() Mała.. Chyba już bliżej niż dalej cholerka ale się nacierpisz... :-( Asia myślę że nie szkodzisz małej takim spaniem ![]() ![]() Mnie obudził ból dłoni.. Grrr zgiac palców nie idzie... Masuje, czuje zakwasy z wczoraj.. Już nie będę sprzątać do porodu. Obiecuje... I chyba już nie zasne :-( dziś sr.. Na 18:30 tak mi się nie chce :-( dziś leżę serio. Nawet cewnik by się przydał hihi Głod mnie jakiś dopada i nie wiem czy wstać czy nie. Czy bułka czy Monte ![]()
#3139 |
Zadomowienie
|
hm mam ten sam dylemat coś bym wciągnęła, budyniu mi się chce ale nie chce mi się o tej godzinie robić
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zapragnelam lodów...
#3141 |
Zadomowienie
|
mam tz wczoraj kupil na nasza ostatnią wspólną rozpustę przed szpitalem, ale dopiero nq wieczór
---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ---------- No dobra u mnie stanęło na bananie i serku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ale mnie brzuch boli,juz mnie to wkurza bo boli ale nic z tego nie wynika,kuz mnie przeraza wizja ze bedzie jak przy pierwszym porodzie ![]() Kolezanka mi chyba wykrakala zgage,tez jest w ciazy,pyta czy mam wiec mowie zgodnie z prawda ze nie,no to od wczoraj sie mecze ![]() Aga najlepsze zyczenia ![]() Mala jak nocka? Ewa u Ciebie juz tuz tuz i Agatka bedzie na swiecie O maciejka i Paulina to niech badanie bedzie po waszej mysli,Pauina Tobie duzo skurczyc na tym ktg zycze ![]() Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2015-01-21 o 04:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() I ja już nie śpię, 2 przerwy w nocy, więc w dzień będzie odsypianie ![]() Jestem cała zdrętwiała! Idę na serek wiejski, a potem kurka chyba budyń, bo ktoś mi od rana smaka narobił ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zadomowienie
|
ciekawe kto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie na znalezionej drożdżowce ![]() ![]() Cytat:
:-( :-* Oby ból brzucha trochę choć przeszedł :-* Cytat:
![]() Mój dzisiejszy dzień również będzie polegał na odsypianiu ![]() Jej ale te ręce bolą. Mogę zgiac palce tylko do niecałych 90stopni i dalej ból. Tzn ręka prawa,bo lewa jest ok. To od szmat i gabek i szorowania wczoraj :-( Katastrofa. Ale będę wam dziś jeczec....
![]() |
#3146 | |
Wtajemniczenie
|
No ciekawe, ciekawe :P
---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
A generalnie to po tyłku powinnaś dostać za wczorajsze porządki!! Wywołujesz nam wilka z lasu! Wiesz, że ja chcę dopiero w lutym... I dlatego szmaty się nie tykam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Asia dziś je pochowam do skrytki z napisem "dla męża "
![]() Obiecuje naprawdę. Jedyne porządki jakie jeszcze zrobię to wstawię grzechotki pluszowe młodego do prania i pokrowce z bujaczkow ![]() A w ogóle pisałam Wam o tym płynie do podłogi co mama mi przywiozła? Ajax. Jakaś nowość. Mam fioletowy, kwiatowy i co ważne - ma jakieś dodatki olejków. Jak to pachnie oblednie! Te olejki właśnie dają taaaaki zapach oh powachajcie w sklepie przy okazji ![]() Lawenda i magnolia ten http://sklep.prymex.pl/79410-ajax-la...erycznymi.html
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-21 o 05:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Konto usunięte
|
fajny ten płyn
dziewczyny a fotelik do samochodu da się wyprac? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie jakoś można czyścić, ja się nad tym nie zastanawiałam, nie piorę i nie czyszczę, wózka z resztą też. Od listopada już się wszystko wywietrzyło, ile odkurzań zaliczyło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.