|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Kinga a te bóle spojenia to normalne? Bo mi właśnie też od kilku dni dokucza taki dyskomfort jakiś
i lekki ból. Nie wiem, czy gonić z tym do lekarza czy mogę spokojnie poczekać tydzień Nie miałam tak w pierwszej ciąży...Też chcę młodego gdzieś wysłać na parę godzin od września. |
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla tatulka ![]() mój małż już zaczął pokój dla mojego oczka mam fioła na punkcie układania w szafach i różnych dekoracji z tym związanych :P Przyszła koszula
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moja teściowa ma przerost formy nad treścią nieco.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Edytowane przez mykofenolan mofetilu Czas edycji: 2015-01-21 o 10:50 |
|||
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj pospalam dzisiaj;p
Kasienka, piękna serwetka od mamuski! A łóżko ![]() dzisiaj czeka mnie sprzątanie, wiecie jaką mam na to ochotę? :/ weron, Zdrówka!
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Scotasia
Miałam właśnie te bóle w pierwszej ciąży i czasami w nocy nie mogłam się spokojnie z boku na bok przekręcić, bo tak bolało :/ już nie mówiąc o wstawaniu ;/ warto zgłosić lekarzowi o tych bólach, bo czasami to sygnał, że spojenie się rozchodzi. Ale u mnie tak nie było, po porodzie jak ręką odjal
|
|
|
|
#456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy, czyjemy się super
Czasem odczuwam skurcze braxtona, ale nie aż tak często. Poza tym nawet biegam do autobusu, jak ostatnio ![]() Chyba jestem stworzona do bycia w ciąży, a przynajmniej do szasu ![]() Bardzo fajne wyrko ![]() Cytat:
Witamy! Cytat:
Fajne zakupy! Ja też nie mam za wiele kupione, chociaz i tak będę mieć sporo po starszej córce i po ciąży. Dla synka kupiłam dopiero 3 półpiochy, 5 body z krótkim rękawem, 2 pajace. I chustę do noszenia. Cytat:
Ale fajnie! U mnie chyba nie ma czegoś takiego ![]() Cytat:
Zazdroszczę wolnego czasu ![]() Ja wstaję o 6:30, idę z córką do przedszkola, potem do rodziców (mam bardzo chorego tatę, pomagam mamie w opiece).Potem do domu, gotuję obiad i ogarniam, teściowa przywozi Ewę z przedszkola. A jak mam chwilę, to pracuję - mam do skończenia projekt łazienki, przed sobą cały projekt salonu optycznego, a jeszcze nie mam czasu zrobić wizualuzacji własnej kuchni, bo robimy remont od 10 lutego Śpię ok. 6,5 h na dobę.Trzymam kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a koszula taka ( jak przyszła to na żywo wygląda jeszcze pięniej http://allegro.pl/elegancka-koszula-...977122605.html zbieram się do lekarza
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
hej dzień dobry
weron keffi dbajcie o siebie za dzisiejsze wizytyczuczenka witaj, korzystaj z tego czasu ile możesz, te przygotowania to piękny czas, obijaj się ile możesz. Ja np. dużo czytam, zawsze mi na to brakowało czasu, i śpie tylko że mam już synka starszego to i tak mam trochę więcej zajęć![]() kinga też szukam przedszkola, kurcze nie jest łatwo ... trzeba będzie się niedługo decydować ![]() nie zdążyłam jeszcze kawki wypić, lece nadrobić aha do szkoły rodzenia możecie się już zapisywać, chodziłam tak od 28-30 tyg ciąży, ale u mnie było 8 spotkań 1x/tydz to na 2 m-ce wychodziło. I fajnie jak tatuś towarzyszy, facetom się trochę oczy otwierają ![]() oglądałam dzisiaj ddtvn i Różdżka była ze swoją kolekcją lamillou, faktycznie określali te wzory jako dziewczęce i o ile dobrze zrozumiałam to pracuje teraz nad kolekcją dla chłopców |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Z serii wazne pytanie.. czy jezeli zamowilam cos w smyku i odbiór w punkcie czy mój tz majac nr zamówienia moze je odebrav?
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
15 stron do nadrobienia dla chorej, ciężarnej kobiety to chyba za dużo
Ale dałam radę ![]() Kefi ja mam poduszę z motherhood i jestem bardzo zadowolona Trzymam , oby skurcze szybko się skończyły!Iza gratuluję wizyty! Duża już ta Twoja córunia ) Tez mam nikłe szanse prze moje wąskie biodra ![]() Weron współczuję leżenia, ale jak ma pomóc to wypoczywaj Kasia ładnie to tak śmiać się z koleżanki ![]() Czuczenka witaj Emilia u mnie majówki zapisują na luty, także ja jeszcze czekam ![]() Weron zdrówka życzę Ruska i Fistaszek za wizyty! Ja mam jutro endo i gina.Ależ mnie rozłożyło, wieczorem jeszcze jeździłam na pogotowie i oczywiście nic nie dostałam Z rana byłam na morfo i beznadziejnie wbiła mi się w rękę i mam małego siniaka
|
|
#461 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#462 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo widzisz , dobrze że o tym mowisz , wiedziałam że ten granulat zbyt dobrze mi się nie kojarzy .... Cytat:
Sale %%%%%%Cytat:
!Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Emilia , ja będę zapisywać się do SR w lutym - muszę jeszcze wynająć jakiegoś gościa żeby ze mną tam chodził
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, witam sie z lozka...
Wczoraj wieczorem nagle zaczelo mnie bolec gardlo. Zdziwilam sie bo uwazam za siebie a od ostatniej infekcji we wrzesniu bylam okazem zdrowia... w nocy malo co spalam, rano poszlam do pracy juz z takim okropnym bolem ze nie moge przelykac. Szefowa zalatwila mi wejscie do lekarza bez kolejki i okazalo sie ze mam poczatki anginy.... goraczki nie mam wiec nic nie dostalam tylko jakoz tabletki do ssania dla ciezatnych. Mam pic mleko z miodem itp. Dostalam l4 a jutro dzien babci w przedszkolu i wystepy! ;( w sobote mam jeszcze egzamin. Chyba stresy i przemeczenie zaprosily to chorobsko ![]() Mnie tez boli w kroczu od kilku tygodni. Tak jakbym miala zakwasy po jezdzie na rowerze-od siodelka. Momentami az nie moge chodzic a w nocy tez nie moge sie przekrecic na bok... okropienstwo
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Wow dziewczyny, ale jedziecie z tymi zakupami i remontami
![]() My zaplanowaliśmy wszystko na marzec. Ale teraz się zastanawiam, czy nie za późno, czy będę miała siły. Bo czeka mnie wymiana okien w dwóch pokojach, odmalowanie trzech, przemeblowanie i umeblowanie pokoju córek. Wiecie może ile kosztuje badanie glukozy prywatnie????? Bo nie wiem na jaki wydatek się przygotować. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Ale pech. Tyle ile możesz, to leż w łóżku, bo ciężarnym tylko to pomaga. Zdrówka
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba placiłam 25zł o ile się nie mylę i glukoza 4,50 w aptece. Coś w tych granicach . Wow to trochę dużo jak wszystko na marzec, remonty, wyprawka (...) ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Dobra, czas na mnie ... Spadam gotować obiad i sprzątać haciende ! do zaśśś
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Konto usunięte
|
nie mam siły nadrabiać
|
|
|
|
#469 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie pochwaliłam, wczoraj zaczęłam 22 tc
![]() Za dwa tygodnie wizyta, się doczekać nie mogę.
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u Nas zapisy do przedszkoka byly od poczatku stycznia i pamietam, ze jak mloda zapisywalam to juz w styczniu zamknietd byly listy.
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fistaszek , jak wizyty? juz po?
|
|
#473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baset fajne zakupy ![]() Fistaszek, Ruska, Myszonka za wizytyScotasia jak ja lubię słuchać o takich "niesfornych' dzieciaczkach ![]() Strzałka xhankax za paciłam 16 zł i glukozę dali mi swoja-choć miałam kupioną
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam o 9 a oka jakieś śpiące jeszcze...a tu obiad trza robić- barszczyk czerwony dziś będzie
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropo snu, pies koło mnie śpi. Już tak słodko, że jak na nią patrze to mnie samej się zamykają. Nic tylko się w nią wtulić i zasnąć.
|
|
#477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#478 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Muszę się i ja za to wziąć.
|
||||
|
|
|
#479 |
|
Konto usunięte
|
znów mi wizaż nie działał przez moment
|
|
|
|
#480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też oglądałam, piękne te rzeczy no i szczytny cel także, bo tak jak mówiła, jakaś tam część ze sprzedaży idzie na cel charytatywny. U mnie mąż dzięki SR zdecydował się być przy porodzie i teraz też będzie i też przetnie pępowinę ![]() Cytat:
Cytat:
odpoczywaj w miarę możliwości. Co do krocza to niestety, ale chyba będzie coraz gorzej tak jak ja pamiętam u siebie. Przed porodem w szpitalu to w ogóle miałam wrażenie, że mi coś tam pękło w tym spojeniu, bo w ogóle chodzić nie mogłam U nas aż takiego hardcoru nie ma, a też prawda jest taka, że moja do przedszkola państwowego to dopiero w przyszłym roku będzie mogła pójść, bo chyba przyjmują od 3,5 roku? A teraz to ja wyszukałam takie prywatne, gdzie przyjmują od 2,5 lat. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

i lekki ból. Nie wiem, czy gonić z tym do lekarza czy mogę spokojnie poczekać tydzień
Nie miałam tak w pierwszej ciąży...

dla tatulka
a moja teściowa ma przerost formy nad treścią nieco.

za dzisiejsze wizyty
tylko że mam już synka starszego to i tak mam trochę więcej zajęć
Ale dałam radę 
Z rana byłam na morfo i beznadziejnie wbiła mi się w rękę i mam małego siniaka 

ja miałam pufy z takim wypełnieniem i w kółko zamawiałam zapas do nich bo po kazdej wizycie gości zostawały flaki a nie pufy tak się ugniatają te kulki . Mojemu bratu to zabroniłam na nie siadać hihi bo on 140 kg mięsa to jak wstawał to naleśnik po pufie zostawał 

i sprzątać haciende ! do zaśśś