|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
pudełko mozarelli w kulkach oliwki czarne pomidorki koktajlowe słonecznik prażony a na sos: cytryna, czosnek, miód i oliwa też kupiłam wczoraj składniki i będę dziś robić
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma 2,5 miesiąca
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej jest jeden czarno zielony na olx
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wciąż czekam, bo u nas ciągle malowanie i układanie paneli, nie mówiąc o tym że meble jeszcze w kartonach ![]() Cytat:
![]() A smykowa rozmiarówka rzeczywiście jest mała, jak dla mnie można liczyć ją rozmiar w dół. A naklejki śliczne! Cytat:
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na silke chodzi,po pracy czyta do tego testu wiedzy co tam jest . Prasowanie mu chce zlecic ale wolalabym zeby sie uczyl Cytat:
wiec odpoczywaj kochana!!! ![]() Ja to nie mowie nawet o praniu poscieli ktorej jeszcze nawet nie myslalam zeby wybrac ![]() ja tez,ale kupie juz posciel ze dwa komplety jakies zwykle,a przykrywac bede kocykami. Spiworkow nie mam. Robie cappucino,komu? |
||
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
Meldujemy się po glukozie
![]() Dało się wypić, choć słodkie paskudztwo jak cholera bleee, wysiedziec tez się dało, mąż czekał na swoją kolej, więc prawie godzinę za mną powiedział zanim poszedł do pracy. Reakcji w trakcie czekania brak, nic mi nie było. Ale śniadanie po powrocie zjadłam mniejsze niż standardowo, a czulam się głodna strasznie... Trochę ogarnęłam siebie i kuchnię i padłam-po prostu nie ma siły, jakby je ktoś ze mnie wyssał ![]() Wyniki maz odbierze jak będzie z pracy wracał, o 16 powinnam już wiedzieć wszystko.Mam nerwa oczywiście ![]() Idea Was poczytać
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Znow sie wizaz kopie |
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że będzie dobrze ![]() wizaż się pierdzieli znów ;/ |
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niech coś z tym zrobią |
||
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Rina to świetnie że tak dobrze to zniosłaś
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
dzisiaj noc już lepsza zresztą jak i wczoraj (odpukać) mam nadzieję że tak pozostanie . Martwi mnie tylko jedna rzecz, zauważyłam od ok. 3 dni że pobolewa mnie prawa nerka (rzadziej lewa) na początku myślałam że to plecy mnie tak "ciągną" ale to jednak nerka (znam ten ból, bo niestety jeszcze kiedyś przed ciążą miałam tą "przyjemność" wylądować na sorze z bólem nerki Mała - trzymam kciuki aby skurcze się uspokoiły i obyś spokojnie mogła jeszcze wrócić do domku przed porodem Idę myć głowę i się ogarnąć bo goście się zapowiadają popołudniu , może zrobię murzynka imieninowego
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA no ja wziełam 2 komplety po chłopakach uprałam i jeden jest w super kondycji, trochę gorzej z drugim bo ma plamę która nie zeszła ale to na baldachimie więc strata mała
.. no i mam jeszcze dwa w razie co w kartonie. Na start uzbrajam całe łóżeczko a pod czym mała będzie spała to wyjdzie w praniu.
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym żebym zabrali na jeden cały dzień, ale niech to w końcu naprawią
![]() bo to co ostatnio się dzieje to jakaś masakra |
|
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
moj siostrzeniec urodził sie z wagą 3050 i nosił 50 (takie pajace z F&F, nie wiem jak u nich z rozmiarówką, normalna?) przez ok 3 tyg. ale na początku niezbyt przybierał na wadze. w niektórych miejscach piszą, że nie ma co nawet kupowac za wiele ciuszków w rozmiarze 56, hm
|
|
|
|
#2448 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie ma gdzieś w waszych okolicach jakiś fundacji itp?mogłabys do nich zgłosic, ze jest taki psiak u Ciebie, żeby pomogli szukac.lus akcje na fb Cytat:
Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż mi działa jakby chciał a nie mógł
|
#2450 |
|
Przyczajenie
|
FlightlessBird Wszystkie będziemy wyglądać jak modelki hehe
)Ja kupilam kolderke i mam spiworek, no i rozek, ale mysle ze pod delikatnym kocysiem juz bede mala klasc, bo termin na koniec kwietnia to juz cieplej moze bedzie ![]() Rina Jak tak swietnie to znioslas to i wyniki pewnie beda swietne! ![]() Agnieszka Wszystkiego dobrego A z nerkami to ja tez mam problem, mam w moczu duzo szczawianow czy jak to tam i tez odczuwam, ale lekarz gin powiedzial ze przy ciazy to normalne ze dolegliwosci z nerkami moga sie ujawnic i nasilac..
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie flak dzisiaj... Nic się nie chce robić. W ogóle zauważam że coraz szybciej się męczę. Co to będzie dalej? Tylko gorzej
|
#2452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź też pod uwagę, że Twoja koleżanka urodziła synka zimą a my w maju i dalej to już liczymy na słoneczko piekne Cytat:
![]() no nas też malowanie czeka, co prawda mąż się uwinie w jeden dzień z tym mam nadzieje przynajmniej gorzej z moim logistycznym przygotowaniem do tego tzn wybór koloru farby a przede wszystkim koncepcji bo się zmienia jak w kalejdoskopie ![]() Cytat:
![]() puściłam zamówienie ze smyka, jutro mają wysłać i odbiorę sobie w Empiku
|
|
#2453 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak ja sobie pomysle, ze jeszzcze troche przytyje to ja na te studia to sie turlac bede
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
rączki mogą być chłodne.. a czy dziecku ciepło czy nie to sie na karczku sprawdza, wsadza się dwa palce i jak jest cieplutko t jest ok jak zimno to zimno a jak mokro to za gorąco..
![]() no i fakt koniec kwietnia to już może być ciepło ale wieczory jeszcze potrafią ciągnąć.
|
#2455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tak mnie bolały nerki zwłaszcza lewa że leżałam na ziemi z bólu i się zwijałam , myślałam jeszcze że to jelita bo tak ból promieniował
|
|
#2456 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dlatego napisałam ze ja potrzebuję dla starszego dziecka
![]() Cytat:
![]() I bardzo chwalę sobie te kolejnosć ![]() Cytat:
Zaraz doczytam co tam w klubie napisałaś Ja byłam, mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk ![]() Ok, spoko ![]() Moje podejscie do cc jest mi samej trudno wytłumaczyć. Kto zna moją syt.ten rozumie ![]() Tak ale takie większe to mi sie wydaje że silniejsze. Tylko ten ton głosu Tż jak mówił że małe jakos mnie zabolał, jakby to moja wina była, chociaż wiem ze nic złego nie miał na myśli ale moje hormony swoje podpowiedziały ![]() Cytat:
Wiesz gdyby mój Tż robił to o co go proszę bez żadnych checi i uczuć to i tak byłoby super, a moja lista coraz dłuzsza a on ani myśli coś z niej zrobić.... Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam te placuszki z kurczaka z serem żółtym- są wg mnie ekstra. Szybkie, pyszne, łatwe! Jestem podłamana tym kolejnym antybiotykiem, ale co mam zrobić :/ oby jutro był już jakiś efekt
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co chwile zmieniam zdanie czy chce na jednej scianie w nowej sypialni jakas fajna tapete czy nie. A dzis wymyslilam ze moze jednak pomalowac ja ciemniejszym kolorem. No nie moge sie zdecydowac
|
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i czy one sa takei grube np. takie http://allegro.pl/wypelnienie-antyal...889111287.html że chłodna wiosną, jesienią moga być za ciepłe dla maluszka? Wiecie, jakei u nas klimaty bywają... w zeszłym roku częśc sierpnia była chłodna dosyć |
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA wspolczuje tego zapalenia oskrzeli
Kuruj sie, mam nadzieje ze antybiotyk szybko Ci pomoze!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

u nas akurat się wpasują idealnie w przeznaczone miejsce bo mamy na jednej ścianie wolne 160 cm to dwie 80tki wejdą 

Ślubujemy: 21.10.2017
Ale tu na wątku to z wszystkim tak chyba, że jedna nakręca drugą 

my okropny dylemat... dziś w pracy do Tż przyblakal sie piesio nie stary ale nie szczeniak zmarzniety glodny... podobno "mieszka" na budowie ale właściciele go nie chcą przygarnac... my z Tż to straszni milosnicy zwierząt i tu oto chodzi że Tż chcial go do nas wziąć dac mu cieplo jeść. Jestem za i bysmy mu nowy dom znalezli, ale boje się czy uda się znaleźć psiakpwi do. Jakoś byśmy się ten miesiąc dwa zaopiekowali nim ale co będzie jak nikt nie odpowie na ogloszenie a my zostaniemy z dwoma naszymi kotami i psem i jeszcze dziecko... i przez to nie wiemy co robić

ale tak mnie bolały nerki zwłaszcza lewa że leżałam na ziemi z bólu i się zwijałam , myślałam jeszcze że to jelita bo tak ból promieniował
zboczenie czarnych kotów