|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Dzień dobry
Pospać do 12 i już 3 strony nadrabiania ![]() Strzałka, za 27 tydzień! i zazdro teściowej a tej Australi już wgl 30 st C i w końcu da sie oddychać? O ja, ale masz szafe na wypasie co ty tam masz ?!![]() i potwierdzam, kulki są do ja mam miekkie wypełnienie i poduszka była używana i jest OK, strzepuje i śpi się jak talala.... W dalszym ciągu nie kumam jak mozna tak szybko zasypiać i od czego to zależy ![]() A dziś rano po tym jak TŻ spał przytulony do mojego poducha nazwałam go (poducha) Stefan po pytaniu dlaczego tuli się do Stefana zrobił dziwną minę ![]() Emilia, spróbuj na torrentach, on stamtąd zawsze ściąga ewentualnie na cda oglądamy ![]() Irenka, łącze się w bólu... czuje się podobnie,o ile nie tak samo więc Wsiego najlepszego! ![]() Fistaszek, podpisuje się pod Toba Kasia, powinna dekoratorem zostać i też bym ją chetnie do mieszkania wpuściła...Co do pajaców...no cóż najwyzej mnie dogonisz w ilości Historia z TŻ- romantyczna ![]() Z tym oszczędzaniem to mój mówi to samo, dlatego już go wgl nie wtajemniczam... za wizytyCzuczenka witaj! gratuluje synka na kiedy masz tp? Wgl masz u mnie plusa za avka ![]() My sobie organizujemy czas na wizażu i zakupach wyprawki Baset głupolu Super zakupy A jaka sytuacje miałaś? ![]() Gratuluję 22 tc ![]() Kefii i niech tak pozostanie
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Russka, nie martw się kochana
i zazdroszczę Ci bardzo ze ruszyliście z pokoikiem Sylwia, to ja się też wprowadzam, a co w kupie raźniej Udanych łowów ![]() loluska, razem zapierniczałyśmy po schodach, żeby poród przyspieszyć, ja to nawet przysiady robiłam...nie pomogło! Ładne inspiracje ja wiem ze stawiam na biel i szarość, ale nie mam pomysłu jakim kolorem to przełamać ![]() Weron, bidulo- zdrówka!! Crumble, nie opłaca się nie zaglądać chociażby raz dziennie Wy tu piszecie o położnej..też mam juz od 12 tc...musiałam zaklepać, bo tu babki są rozchwytywane Poza tym ta moja pracuje w szpitalu w którym bede rodzić Przy dobrych wiatrach trafie na jej dyżur![]() Scotasia, hahaha ![]() Myko za 24 tc...Mam znowu głupie pytanie jak wygląda ten ból przy spojeniu łonowym? gdzie to w końcu boli ? i skąd mam wiedzieć ze mi sie spojenie rozchodzi? Asiuk, ciesze sie ze dobrze sie czujesz myszonka, kolejna bidula- zdrówka mimi i Ty też?! Zdrówka, kochana Ale was dziewczyny porozkładało...do łóżka i leżeć, wygrzewać się klaski za 26 tc xhanka, też włąśnie myśle ze marzec to ostatni czas na takie grubsze remonty...sama zamierzam wtedy TŻ głowe przysuszyć o malowanie pokoiku, panele i składanie mebli dorka wpadam dziś do Ciebie na obiad ![]() ola, to cionża ja też czasem zjadam rzeczy których normalnie bym nie zjadła ![]() ja mam 50g glukozy i 2 kłucia widzę jesteśmy już 4 na glukoze w poniedziałek ![]() No...chyba wszystko
|
#513 |
|
Konto usunięte
|
ja się boję, zeby się nie porzygać
|
|
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko ty się boisz
![]() Cytat:
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
do 28 tygodnia
Ja w poprzedniej ciąży piłam 75g i miałam krew pobraną 2 razy - takie wytyczne mi gin napisał i one wg tego pobierały, teraz dostałam na kartce wytyczne, że 75g i 3 wkłucia 0'-60'-120' - pytałam gina i powiedział, że Ministerstwo Zdrowia wprowadziło zmiany. Byłam dziś po ten kombinezon w tesco, nie dał mi spokoju Przy okazji mamy sukienkę - za całe 5zł
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Tien, chwal się
|
#519 |
|
Konto usunięte
|
ja ostatnio w realu widziałam fajne sukienki na przecenach.. za 30-35zł
i to takie że na spokojnie od święta moznaby było założyć, albo nawet na weseleale oczywiście wyczyszczone wszystko takze noo... same duze rozmiary zostały.
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie może tez jako tuniczka służyć
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Tien, sliczne!! kurde ja tak żałuję, ze nie mam tesco nigdzie w pobliżu:/
a Real teraz został wykupiony przez Auchan; ubranka są dobre gatunkowo oo to ok. myślałam, że do 26 akurat pójdę na początku lutego na tą nieszczęsną glukozę, to na tsh wyjdą wiarygodniejsze wyniki po zwiększeniu dawki...
|
#524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tam było mnóstwo ubranek. a w Radomiu to takie małe te tesco są... ![]() tak, Auchan wykupiło Real, ale u nas jeszcze 2 duze własnie sa. i dlatego te promocje bo sie przymierzaja kolejny Auchan otworzyć |
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja
haha Dobry sen Ciekawe jak zapierdzielałyśmy po schodach z brzucholami wielkimi Ja już po obiadku, zabieram się za testowanie golarki do ubrań
|
|
#526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam z biedry taką większą i jest rewelka, kosi konkretnie ![]() bo ostatnio były tez ale to takie malutkie |
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
ładneCytat:
ale brzuchy miałyśmy w sumie takie jak teraz ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ok, pora zadzwonić do babci ( mamy mojej mamy )
|
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-01-21 o 14:47 |
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
a ja mam w d...
mam jedną babcię ale ona znów tez tak się mną przejmuje ze ojej... dla niej nie istniejemy w zasadzie, wiecznie chora, wiecznie nie ma pieniędzy... nic ja nie obchodzą wnuki od mojej matki. [ czyli ja i moje rodzenstwo ] wiec nie zamierzam się narzucać... |
|
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
TienShan - świetny kombinezon! I super cena
Jaki rozmiar wzięłaś?---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Jaaaa cieee - jakie słodkie - zwłaszcza te maleńkie buciki!
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sztruksy są mega, mam je dla syna ale rozmiar 86 Cena mega, za 30zł to chyba tylko używane na allegro za rok bym kupiła Takiego koloru i wzoru dla biegającego dziecka bym nie chciała ale do wózka idealnie. wzięłam 6-9 kolejny był 9-12 i mąż uznał, że się w nim utopi a ja już chyba nie pamiętam jak małe są dzieciaczki
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
ale super
Cytat:
Rodzice do tej pory nie wiedzą mimo, ze mieszkam 1000 km od niej to nie wyobrażam sobie zeby mogło jej zabraknąć ![]() Dobra, ide
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się marzyła taka okrągła gondola Lucky- ale cudeńka Ciekawe o której się pojawi "pt" nawet nie napisał o której bedzie... hrabia jeden znowu ja bede musiała księcia pytać
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
Tien, też mam tylko te granatowe ale na 68 i były jeszcze takie w kolorze cappucino i żaluję , że nie wzielam :/ bo grosze kosztowały ... Jeansy też były fajne
|
#535 | ||
|
Zadomowienie
|
loluska piekne inspiracje
czuczonka witamy ![]() Cytat:
Ostatnio jednak pani pobiera mi na środkowej normalnie i na glukozie 3 razy z tego samego miejsca pobrała..wspaniale moim zdaniem zalezy od cierpliwości danej osoby..Cytat:
strzałka śliczna szafa ![]() Kasieńka piękne łoże do spania, nic tylko leniuchować ![]() a ja dzisiaj dostałam paczkę z nexta więc się chwalę i zmykam, bo jadę po brata do firmy i czeka mnie 2 h za kółkiem ![]() edit: nia załadowało, wstawię później buzka
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nowa kolekcja w tesco jaka cudna
|
|
#538 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
aaaa ja oglądałam wczoraj te dwie rzeczy i jeszcze sweterki i jestem zakochana
kurczę a te spodnie to na jaki rozmiar kupić?? W ogóle właśnie wróciłam z pracy, co tam że na L4 jestem no ale musiałam dokończyć kilka rzeczy wiecie co![]() ![]() ![]() koleżanka miała 2 kreski na teście i poszła do lekarza a on jej powiedział, że nie widzi pęcherzyka i że to pozamaciczna chyba jest biedna i teraz musi tydzień czekać czy to na pewno to...
|
#540 |
|
404 Not Found
|
Śliczności, aż się chce chłopaka.
![]() W ogóle to ja dużo pięknych ciuszków na chłopaka właśnie widzę w sklepach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

za 27 tydzień! i zazdro teściowej a tej Australi już wgl
30 st C i w końcu da sie oddychać?
co ty tam masz ?!
ja mam miekkie wypełnienie i poduszka była używana i jest OK, strzepuje i śpi się jak talala....
W dalszym ciągu nie kumam jak mozna tak szybko zasypiać i od czego to zależy 

więc Wsiego najlepszego! 
za wizyty
Wgl masz u mnie plusa za avka 
to ja się też wprowadzam, a co 
klaski za 26 tc

i to takie że na spokojnie od święta moznaby było założyć, albo nawet na wesele

chyba idę dziś do tesco