Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 20:13   #3481
Tepsa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
witam
byłam u lekarza okazało się że mam na dolnej granicy wody plodowe ;/
norma jest od 8.5 a ja mam ledwo 9
boję się że bedzie zle o losie a gdzie kolejna wizyta, mam sie zglosic na ktg w poniedziałek lub piatek , by badac puls dziecka;((
Duzo pij wody, tak ok 2-3 litrow dziennie i powinno byx ok!
Stary 2015-01-21, 20:14   #3482
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
witam
boję się że bedzie zle o losie a gdzie kolejna wizyta, mam sie zglosic na ktg w poniedziałek lub piatek , by badac puls dziecka;((
nie martw sie na zapas kochana wlasnie troche o tym poczytalam, w najgorszym wypadku moga polozyc ciebie do szpitala albo mozesz miec czestsze wizyty u lekarza, i czytam, zeby pic te 2 litry wody. To u tego nowego lekarza co dzis bylas?
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:15   #3483
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
lekarz mówił by się nie martwić w normie się mieścimy ale jednak ((((( boże tylko nie tooo(
ja właśnie dużo piłam zawsze a tu jeszcze więcej omg.
A nie ma tak, że na tym etapie wód płodowych już nie przybywa? Nie to, że straszę broń Boże, tylko koleżance wstrzykiwali wody, tylko ona miała ich tak mało, jakby urodziła, a Ciebie to nie dotyczy i nie będzie zobaczysz, już nie dużo Ci zostało
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:16   #3484
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
Ta biegunka jest czymś spowodowana?
Czy to może już być oczyszczanie się organizmu przed porodem?

Boszzz zaczęłam pakować torbę i prać te wszytskie ciuszki - ileż tego jest
Dzisiaj rano na samej wyprawce do szpitala spędziłam 40 minut przy desce do prasowania
tez o tym pomyslalam, o tym oczyszczaniu sie organizmu przed porodem chyba ze, cos zjadlas nie takiego
ja jeszcze torbe dla synka musze spakowac ale to w weekend a na prasowanie nie moge juz patrzec :/

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
A nie ma tak, że na tym etapie wód płodowych już nie przybywa? Nie to, że straszę broń Boże, tylko koleżance wstrzykiwali wody, tylko ona miała ich tak mało, jakby urodziła, a Ciebie to nie dotyczy i nie będzie zobaczysz, już nie dużo Ci zostało
teraz rosnie tylko dziecko
Stary 2015-01-21, 20:17   #3485
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Duzo pij wody, tak ok 2-3 litrow dziennie i powinno byx ok!
no to muszę Was posłuchać kochane moje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:18   #3486
ojustyna
Zadomowienie

a ja pakuzje swoje ostatnie wypociny, podsumuje to tak :jak się nie ma na nowe cuudwone mebelki dla dzidzi, to się kombinuje żeby były jakiekolwiek
metamorfoza przed i po, tak żeby nawiązywało do reszty pokoiku, jeszcze tylko pudełka i będzie gdzie ustawiać maskotki zabawki kosmetyki i inne pierdołki Olci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0279.jpg (76,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0663.jpg (90,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0665.jpg (101,9 KB, 34 załadowań)
Stary 2015-01-21, 20:19   #3487
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochana polska firma Tako moonlight carbon jest on z ekoskóry my uchodziliśmy 2w1 za 1890zł
wpisać Cię na listę wózków?

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Lekarzowi mozesz powiedziec, w koncu to chodzi o twoje dziecko i to ty ustalasz i decydujesz co jest najlepsze dla was i czego chcecie a nie lekarz wiec powinien zrozumiec
tez sie tak czasami czuje.... ale trzeba to odstawic na bok, teraz liczy sie nasze malenstwo, nic innego.... a inni niech gadaja, rania nas, sprawiaja przykrosc.... i tak nic im to nie da, bo my nagle swoich decyzji i upodoban nie zmienimy na kogos widzimisie

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

zdrowa kolacja smacznego
zakupy udane ;P co kupilas?
Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
znowu zaszalałaś pochwal się co kupiłaś
Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Gdzie byłaś? Gdzie te cudeńka?

Nie dziwie Ci się. Mój czasem to jakby skleroze mniał. U nas jest tak że tu dwie śrubki leżą, tam cztery, jakieś części itp i leży miesiąc, drugi, trzeci a jak sie wkurze i wyrzuce to nagle sa bardzo potrzebne. Wszystkie niepotrzebne rzeczy wyrzucam jak tż nie widzi bo zdarzało się, że wynosząc śmieci pogrzebał w kartonie i potem przez pół roku mi wypominał np, że wyrzuciłam sprawny toster i mi drugiego nie kupi. A jego kable/ ładowarki/ narzedzia pakuje, stawiam kolo dzrzwi i tak długo sie o to potyka aż w koncu wynosi do piwnicy.

Mi też się Marcel podoba ale coś dużo dzieci w okolicy dostaje to imię.
Mikołaj- bardzo ładne. Znam jednego.

Dopiero sie obudziłam. Teraz do 1:00 oka nie zmrużę.
Kupiłam piękne skórzane baleriny za 21 zł i kaszmirowy sweter w czarno- białe paski za 31 zł takie ceny w tk maxx oprócz tego w home&you różne graty do łazienki na 70% przecenie i trochę ciuszków dla małej w Kappahl

Cytat:
zakochałam się w kurce z La Milou i muszę ją mieć

i teraz pytanie, chyba ktoś kupował gdzieś taniej, na allegro są za 99 zł, nouvelle czy to byłaś Ty??
tak, ja kupiłam za 79 zł. Ale to było tak, że sklep internetowy miał też aukcje na allegro i kliknęłam z kuponem - 20zł. A wysyłka była akurat darmowa.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:19   #3488
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
na etapie 36 tyg ciąży stan wód maleje 140 ml , a ja jestem 35 tydzień zaczęty, a na usg termin pokazywał 9 marzec także nie wiem co myslec;(

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-21, 20:20   #3489
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
olajakzam mysle za dla malucha o wadze 4 kg to 62 najlepsze chyba

EdithS ja jakos specialnie balsamowac po kazdej kapieli nie będe, jsli synek nie bedzie mial problemów ze skóra, najwyzej co któras kapiel ale to bardziej w formie masazu. A kremik do buzi to na[pewno jakis na dwór,przed wiatrem by buźke uchronic a w spłoneczne dni z filtrem, ale jeszcze sie nie zdecydowałam co to miałby byc za krem

Lila_17 Baardzo fajny wózek mozna wiedziec ile kosztował?
Kurcze juz sie nie moge doczekac kiedy my z męzem kupimy wózek, miałam w planach w marcu dopiero kupic,tak w połowie marca, pan w sklepie w którym bede kupowała, mówił ze czeka sie kilka dni,szkoda mi brac wczesniej by nie stał i gwarancja by nie uciekała ale widze ze spora częśc z Was juz ma zakupione nowe wózki, wiec juz sama nie wiem, moze w lutym kupie..

Odnosnie pobolewania brzucha jak na okres, to ja tez teraz miewam czasem takie, miałam tak na samym poczatku ciąży w pierwszych tyg tylko ze wtedy to były bardzo sile a teraz delikatne.

Natomiast wczoraj wieczoram jak juz lezałam w lóżku to mnie strasznie mocno zakuło cos na dole brzucha z prawej strony, uczucie jakby ktos wbijał dużą ilośc igieł.., bardzo nieprzyjemne, aż krzyknełam z bólu... , nie wiem co to było, wystraszyłam sie nie powiem, ale trwało to kilka sekund i przeszło,gdyby trwało dłuzej napewno pojechałam bym na IP

Co do zbieractwa i wyrzucania lub zbierania starych niepotrzebnych rzeczy, to ja własnie lubie raz na jakis czas zrobic porzadki i wtedy bez skrupołow pozbywam sie starych, nie uzywanych, nie potrzebnych rzeczy, to samo tyczy sie ubrań w których nie chodze.

W drodze do mamy zaszłam do pepco i kupiłam dla małego dwa bodziaki na długi rekawek , akurat tego rodzaju ciuszka mam bardzo malutko. Wziełam rozmiar 62 , kosztowały 9,99 zł za sztuke.

Pytanie do mam które juz prały i uzywały ciuszków z pepco, dobre one sa jakosciowo? nie rozciagaja sie po praniu?

Pamietam ze dwa lata temu jak szukałam tam ubranek dla dzieciaczka znajomych to duzo bodziaków było z takiej dziwnej sztywnej bawełny, a te wydaja sie porządne. Wogole duzo fajnych i niedrogich ubranek tam jest, musze zaczac czesciaj tam zagladac. Bo jesli chodzi o ubranka dla synka to ja mam duzo ale tylko rozmiary 56 i 62, natomiast 68 malutko mam, a jeszcze wiekszych wogole. Wiec czas zaczac juz sie rozgladac za wiekszymi.
Sąsiadki synek który urodził sie z waga 3100, nosił na poczatku 56 rozmiar a teraz majac 2 i pół miesiąca zaczyna juz wyrstac z rozm 62.., ale te dzieci szybko rosną.

I zamieszczam swój brzuszek dla porównania z 22 tyg ciązy i bardziej aktualne z 29
jaka ty piekna i brzuszek a body sa przesliczne
Stary 2015-01-21, 20:20   #3490
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
a ja pakuzje swoje ostatnie wypociny, podsumuje to tak :jak się nie ma na nowe cuudwone mebelki dla dzidzi, to się kombinuje żeby były jakiekolwiek
metamorfoza przed i po, tak żeby nawiązywało do reszty pokoiku, jeszcze tylko pudełka i będzie gdzie ustawiać maskotki zabawki kosmetyki i inne pierdołki Olci

ale pięknie wow masz zdolności
Stary 2015-01-21, 20:22   #3491
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
na etapie 36 tyg ciąży stan wód maleje 140 ml , a ja jestem 35 tydzień zaczęty, a na usg termin pokazywał 9 marzec także nie wiem co myslec;(
A moze ten lekarz sie mylil Masz jednego do ktorego chodzisz regularnie, i nigdy nic ci nie powiedzial.... troche dziwne...
prosze sie nie martwic wiem latwo sie mowi, ale jesli lekarz nie skierowal cie do szpitala ani na nic innego, to nie powinnas sie zamartwiac tym Juz niedlugo rodzimy....
Stary 2015-01-21, 20:23   #3492
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie wyszło

niunia_ona pij dużo i nie zamartwiaj się na zapas musi być dobrze

a ja złożyłam przed chwilą przewijak kombajn (jakie to brzydactwo jest, dobrze że w przedpokoju będzie stało) i poukładałam tam już różne artykuły higieniczne i kosmetyki

Stary 2015-01-21, 20:25   #3493
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
przeslicznie!!! i to sama malowalas To beda cudowne mebelki, bo robilas je z mysla dla corci

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
wpisać Cię na listę wózków?

Kupiłam piękne skórzane baleriny za 21 zł i kaszmirowy sweter w czarno- białe paski za 31 zł takie ceny w tk maxx oprócz tego w home&you różne graty do łazienki na 70% przecenie i trochę ciuszków dla małej w Kappahl

tak, ja kupiłam za 79 zł. Ale to było tak, że sklep internetowy miał też aukcje na allegro i kliknęłam z kuponem - 20zł. A wysyłka była akurat darmowa.
to mialy byc szybkie zakupy niezla jestes

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
fajnie wyszło

niunia_ona pij dużo i nie zamartwiaj się na zapas musi być dobrze

a ja złożyłam przed chwilą przewijak kombajn (jakie to brzydactwo jest, dobrze że w przedpokoju będzie stało) i poukładałam tam już różne artykuły higieniczne i kosmetyki
czemu kombajn? ;P pokaz kombajna
Stary 2015-01-21, 20:27   #3494
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
przeslicznie!!! i to sama malowalas To beda cudowne mebelki, bo robilas je z mysla dla corci [COLOR="Silver"]
sama sama, to z tyłu to tapeta i się okazało że umiem nawet przyklejać tak się którejś nocy uparłam jak TŻ w pracy nocke miał że do 2 w nocy nad nią siedziałam ale skończyłam a najlepsze że jest za darmo, tyle co koszt farby i trochę poświęconego czasu
Stary 2015-01-21, 20:28   #3495
nouvelle2
Zakorzenienie

polecam Wam sklep coocoo.pl. Zamówienie składałam w poniedziałek późnym wieczorem, a dziś o 15 odbierałam paczkę

Stary 2015-01-21, 20:28   #3496
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
ale pięknie wow masz zdolności
dziękuje
Stary 2015-01-21, 20:28   #3497
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
lekarz mówił by się nie martwić w normie się mieścimy ale jednak ((((( boże tylko nie tooo(
ja właśnie dużo piłam zawsze a tu jeszcze więcej omg.
Nie stresuj się! Pij dużo wody. Jakby było zagrożenie to by lekarz Ci powiedział. Stres może Ci tylko zaszkodzić. Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
W drodze do mamy zaszłam do pepco i kupiłam dla małego dwa bodziaki na długi rekawek , akurat tego rodzaju ciuszka mam bardzo malutko. Wziełam rozmiar 62 , kosztowały 9,99 zł za sztuke.

Pytanie do mam które juz prały i uzywały ciuszków z pepco, dobre one sa jakosciowo? nie rozciagaja sie po praniu?

Pamietam ze dwa lata temu jak szukałam tam ubranek dla dzieciaczka znajomych to duzo bodziaków było z takiej dziwnej sztywnej bawełny, a te wydaja sie porządne. Wogole duzo fajnych i niedrogich ubranek tam jest, musze zaczac czesciaj tam zagladac. Bo jesli chodzi o ubranka dla synka to ja mam duzo ale tylko rozmiary 56 i 62, natomiast 68 malutko mam, a jeszcze wiekszych wogole. Wiec czas zaczac juz sie rozgladac za wiekszymi.
Sąsiadki synek który urodził sie z waga 3100, nosił na poczatku 56 rozmiar a teraz majac 2 i pół miesiąca zaczyna juz wyrstac z rozm 62.., ale te dzieci szybko rosną.

I zamieszczam swój brzuszek dla porównania z 22 tyg ciązy i bardziej aktualne z 29
Ja mam rzeczy z Pepco. Prałam i prasowałam i nic się z nimi nie działo. Moja przyjaciółka ma masę ubranek stamtąd i sobie chwali, bo tanie, a maleństwo tak szybko wyrasta z tego, że i tak nie ma szans, aby się mocno sprały i poniszczyły.

Cytat:
Ale masz talent! Pięknie Ci to wyszło

A mam pytanie dziewczyny. Kupujecie takie typowe kombinezony zimowe? Bo ja mam termin na 29 marca, ale wiadomo, że może być i wcześniej i tak się zastanawiam czy kupować taki typowo zimowy czy taki grubszy polarowy?
Stary 2015-01-21, 20:31   #3498
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
sama sama, to z tyłu to tapeta i się okazało że umiem nawet przyklejać tak się którejś nocy uparłam jak TŻ w pracy nocke miał że do 2 w nocy nad nią siedziałam ale skończyłam a najlepsze że jest za darmo, tyle co koszt farby i trochę poświęconego czasu
zdolna mamusia
Najdrozszy to jest poswiecony czas a TZ sie zdziwil jak zobaczyl po pracy
Stary 2015-01-21, 20:31   #3499
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
A moze ten lekarz sie mylil Masz jednego do ktorego chodzisz regularnie, i nigdy nic ci nie powiedzial.... troche dziwne...
prosze sie nie martwic wiem latwo sie mowi, ale jesli lekarz nie skierowal cie do szpitala ani na nic innego, to nie powinnas sie zamartwiac tym Juz niedlugo rodzimy....
pojadę na ktg w poniedziałek zobaczymy co się będzie działo.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-21, 20:32   #3500
ewka5891
Zakorzenienie

Justyna super Ci wyszła ta szafa bardzo mi sie podoba!

Ja nie kupuje kombinezonu zimowego, u mnie juz wiosna powinna być polarowy powinien wystarczyć.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:32   #3501
crystal25
Zakorzenienie

Magnifica
ja za wiele nie pomoge bo u nas w marcu sie cieplej robi wiec moj kombinezon to sie przyda tylko na pierwsze spacery i nie jest z polaru
Chcialam polarowy ale znalazlam w lumpku taki zimowy, ale nie za gruby, bardziej jak na jesien....wiec dalam spokoj z traceniem pieniedzy, jak i tak tylko na kilka razy sie przyda
Stary 2015-01-21, 20:33   #3502
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość

A mam pytanie dziewczyny. Kupujecie takie typowe kombinezony zimowe? Bo ja mam termin na 29 marca, ale wiadomo, że może być i wcześniej i tak się zastanawiam czy kupować taki typowo zimowy czy taki grubszy polarowy?
talent to może za dużo powiedziane, ale dziękuje, sama z siebie jestem zadowolona jak na pierwszy raz a jeszcze lampka nocna czeka w piwnicy na to żeby dostać swoje drugie życie więc będę miała zajęcie

a co do kombinezoniku to ja mam taki hmmm mięciusi jak misio i taki misio właściwie na bawełnianej podszewce, ale to na 3 miesiące jest i TŻ mówi że się dzidzia w nim utopi, ale czy mam teraz biegać i latać po lumpkach szukając go żeby nałożyć raz? myślę że grubszy polarowy wystarczy jak coś to dodatkowo kocem okryć, przynajmniej będziesz miała na te pierwsze spacery
Stary 2015-01-21, 20:33   #3503
mama d
Raczkowanie

Lila_17 Super wózek.
My też mamy Tako. Kupiłam go bo moje najbliższe dwie koleżanki nim jeżdżą, jeden jest po 4 dzieci a drugi po piątce i naprawdę nic po nich nie widać! Nawet mają jeszcze włoski na oponach.

Jedynym minusem jakie mają ich wózki i nasz (kupiony używany) to rdze na stelażu :-/
Możliwe, że już to poprawili i w nowych modelach się to nie pojawi ale ja jako osoba sprytna zarządziłam przemalowanie ramy podkładem antykorozyjnym + zmianę koloru ramy z srebrnego na czarny
Więc nasz stary/nowy wózek wygląda wyśmienicie
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:35   #3504
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Faktycznie, konstrukcja tej karuzeli nie jest zbyt fortunna, ale z kolei nasza Ola ją uwielbiała Ja też zresztą te melodyjki do dziś lubię ;-) Także wszystko jest kwestią gustu ;-)

Jedną z fajniejszych książeczek ze stronami w kontrastowych barwach ma Tiny love http://www.bajka.net/galerie/t/tl-in...zecz_12142.jpg

Gratuluję udanych wizyt Dzieciaczki pięknie rosną
No widać, że zadowolona była
Cytat:
witam
Myśl pozytywnie i nie zamartwiaj się. Najważniejsze, że są jeszcze w normie i jesteś pod kontrolą. Będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość

Ja mam rzeczy z Pepco. Prałam i prasowałam i nic się z nimi nie działo. Moja przyjaciółka ma masę ubranek stamtąd i sobie chwali, bo tanie, a maleństwo tak szybko wyrasta z tego, że i tak nie ma szans, aby się mocno sprały i poniszczyły.

Ja nigdy nie miałam body z pepco jakoś, ale spodenki i bluzki dla Oli kupuję czasem i jak dla mnie są ok jakościowo Ja kombinezonu bym nie kupowała. Wystarczy pajac polarowy i do tego kocyk lub dwa, w zależności od pogody.

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 20:35   #3505
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie dobrze kochana i dobrze ze bedziesz miec ktg, bedziesz mogla sluchac swojej coreczki przez jakies 30 minut albo dluzej
Stary 2015-01-21, 20:36   #3506
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
zdolna mamusia
Najdrozszy to jest poswiecony czas a TZ sie zdziwil jak zobaczyl po pracy
on wiecznie zdziwiony ale chyba się przyzwyczaił że jak coś zacznę to muszę skończyć, taki uparciuch zawzięty ze mnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
będzię wszystko dobrze, najważniejsze będzie to jakiś nadzór
Stary 2015-01-21, 20:36   #3507
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
talent to może za dużo powiedziane, ale dziękuje, sama z siebie jestem zadowolona jak na pierwszy raz a jeszcze lampka nocna czeka w piwnicy na to żeby dostać swoje drugie życie więc będę miała zajęcie

a co do kombinezoniku to ja mam taki hmmm mięciusi jak misio i taki misio właściwie na bawełnianej podszewce, ale to na 3 miesiące jest i TŻ mówi że się dzidzia w nim utopi, ale czy mam teraz biegać i latać po lumpkach szukając go żeby nałożyć raz? myślę że grubszy polarowy wystarczy jak coś to dodatkowo kocem okryć, przynajmniej będziesz miała na te pierwsze spacery
to czekamy na zdiecia lampki przed i po a ja chyba bede bez lampki ( bede zapalac w przedpokoju ) i maly bedzie mial tylko swoj maly kacik w naszym salonie, gdzie spimy tez ;P
Stary 2015-01-21, 20:37   #3508
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Justyna super Ci wyszła ta szafa bardzo mi sie podoba!

Ja nie kupuje kombinezonu zimowego, u mnie juz wiosna powinna być polarowy powinien wystarczyć.
oo jak miło to słyszeć że nie tylko mi się podoba
już wiosna? u nas to ciągle jakaś jesień w tej polsce
Stary 2015-01-21, 20:37   #3509
nouvelle2
Zakorzenienie

To jest coś tego typu. Ale mam ten przewijak w spadku jeszcze po dziecku, które obecnie wchodzi w wiek nastoletni, wiec to staroć grunt, że praktyczny, wiec na pierwsze 3 msce się przyda.

Stary 2015-01-21, 20:37   #3510
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
on wiecznie zdziwiony ale chyba się przyzwyczaił że jak coś zacznę to muszę skończyć, taki uparciuch zawzięty ze mnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

będzię wszystko dobrze, najważniejsze będzie to jakiś nadzór
widzi jaka ma kochana zawzieta zone
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości