|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Poczytalam was, powien wam ze jestem teraz bez sil, humoru taka lelawa. Wymeczyla mnie ta dzisiejsza jazda, rozpakowanie się. Jeszcze w domu taki syf, ze choc trochę musiałam ogarnąć przynajmniej u mnie na podaszu. Nie było mnie 1,5 tygodnia a panele magiczne przyciągają brud i kurz. Jutro pewnie salon i kuchnie ogarne tak to jest jak w domu sami faceci zostaja. Pierwsza ture dzidziusia prania sie suszy, jak widzę ile mnie prasowania czeka to masakra.
|
|
|
|
#2642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Raz malo zawału nie dostałam, jak zobaczyłam na papierze jakieś jasnoczerwone gluty w wydzielinie. Dopiero po chwili dotarlo do mnie, że papier toaletowy ma wzorki po drugiej stronie i przebilo od wilgoci
|
|
|
|
|
#2643 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze ze tylko stowka A przez Ciebie znowu mam ochote jechac do Pepco! Fajne te ciuszki na wyprzedazy?Cytat:
Pozniej bedzie "w realizacji" Cytat:
Moja kolezanka miala dokladnie tak samo. Cytat:
Cytat:
To jakis horror 60 szwow?!?! Cytat:
|
|
#2644 |
|
Wtajemniczenie
|
To pewnie była ironia 60 szwów jest raczej nie możliwe
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj od bratowej meza dostałam wanienke, laktator reczny i elektryczny, witaminki K i D, wkladki laktacyjne chyba z opakowania zuzyla tylko 4, grzechotki, i dwie reklamowki ciuszkow większość to śpioszki
i taki fajny śpiworek do fotelika będzie jak znalazł na wybranie maluszka gdyby było zimno. Ona ma teraz 2 miesięczna córeczkę więc wszystkie niebieskie ciuszki mi dała Powiem wam ze malutka jest taka spokojna prawie w ogóle nie płacze, jeszcze obiecała mi podgrzewacz do butelki i termos. Super juz ze coraz więcej mam od razu spokojniejsza jestem
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
BIRD ta z baby ono jest ogromna i na zywo wcale nie pasuje do wozka. Lubid duze torby ale ta to przeginka jak dla mnie.
Troche mi sie wierzyc nie chce ze ponad 4,5kg bylo na usg i kazali sn rodzic. Ciezki porod jak bylo tak na prawde, szyjke na pewno jej dziec niezle porechotal.. moj nie cale 4kg i mialam rozwarstwienie szyjki i 1.5h mnie szyli.. masakra
|
#2647 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro zrobie wam zdjecia mouch lowów
|
#2648 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś uslyszalam, ze pomaga kapusta na zgagę, taka świeża.Co prawda nie od ciężarnej, ale od osoby, ktorą zgaga meczyła. Nie slyszałam nic na temat kapusty i zgagi jeszcze, ale ze ja tez się mecze to wyprobuje a jak nie podziala wroce do rennie i migdalow:![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I w ten sposób dwa lata temu zamiast maszyny do chleba, zwiekszulismy budżet jednej z gmin na trasie Szczecin-BydgoszczSzczecin-Bydgoszcz... Cytat:
To tak jak u mnie ostatnio ![]() Dziewczyny nie wiem jak u was, ale w moim lidlu jakaś wyprzedaż ruszyła od dziś i uupolowalam Młodemu dwie koszulki z długim na 74 i portki na 62-po 5 zł za sztukę
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na zgage to zimne mleko pomagalo
szklanke machnelam i od razu lepiej bylo ![]() Ja sie tak otepiale czuje ze nawet jutrzejsze lumki mi z glowy wypadly
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
RINA u nas krajowa 6 miejscowosc Karlino pod Kolobrzegiem
100zl nam przyszlo---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ROSI ja bym tez na izbe sie przejechala tak na wszelki wypadek
|
#2652 | ||||
|
Rozeznanie
|
Matko jedyna co u Was te szkoły takie drogie?
U nas od tego roku jest darmowa a było 30 zł za spotkanie.Mieliśmy juz chodzić, no ale na razie przez brzucho nie wyszło, lidze na to, ze gin da pozwolenie na chodzenie juz i w przyszłym tyg pojdziemy.Nie wiem jak wyglądają zajęcia, czy SA jakieś ćwiczenia, wiec nie szlismy teraz, jak miałam się oszczędzać:-\ Cytat:
Cytat:
laktator to sporo kasy, a tak juz zakup odpadnie super ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||
|
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Super wyszlo z tym laktatorem, bratowa mało miała pokarmu a teraz jux tylko mleko mm.
Ja do szkoły rodzenia chętnie byn poszła ale najbliższa jest 40 km ode mnie, a tz tez wiecznie w pracy wiec jak bym jeszcze musiała autobusem dojezdzacc to wole w domu na tylku siedziec. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Mogłabym autem dojeżdżać ale nie lubię bo obcym mieście sama jeździć. Odkąd mam prawko to jeszcze mandatu nie dostałam
|
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie za prędkość akurat, ale w taki niesprawiedliwy sposób że do dziś mi się ciśnienie podnosi jak o tym sobie przypomnę. Chciałam nie przyjąć ale jak sobie wyobraziłam to ciąganie po sądach to I w taki oto sposób ja kupiłam nowe kozaki .
|
|
#2655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam, bo dostalam z Maja mialam butelki z medeli do laktatora, a uzywalam dr brownisa smoczkow no i ja sciagalam mleko 6 miesiecy, nie karmilam piersia... Rozek mi sie nie przydal z Maja, teraz mam rozki dwa w tym jeden rozowy, bo wygralam Cytat:
Cytat:
Cytat:
ps. wiem, ze nie Ty ja wymyslilas ![]() Cytat:
Chyba nie mam H., bo juz krwi dzis nie bylo, moze cos tam faktycznie peklo i wiecej pekac nie bedzie ![]() Ametty Twoj tz mnie natchnal na excela i sie wzielam za swoja tabelke |
|||||
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
SIEMPRE ja tez nie to maz dostal
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie tak fatalnie czuje, że to trudno opisać. Zebra tak mnie bola od kaszlania ze az boje sie kaszlec a powstrzymać tego nie mogę. Do tego katar, że nos czerwony i piecze. Synek mało sie rusza. Bidulek tak nim trzęsie i brzuch napinam przy kaszlu :/
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Rozek kupuje jeden i tylko dlatego aby chlopakom bylo bezpieczniej trzymac siostre bo ja to w koc zawijalam wczesniej obu
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jeden kupie rożek zeby tz czuł się bardziej komfortowo jak będzie trzymał na początku Dyzia.
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze nie nie było rzadnych nitek poprostu jakby w stodku w wkladce wchloniete
Cytat:
Cytat:
Może to poprostu jakieś odbarwienie wkładki? Jak tylko coś by się działo to jadę. ..mały mi szaleje.więc jestem spokojna A czop to coś całkowicie innego więc bardxo wątpię i nie byłoby fioletowe chyba za bardzo w panike wpadłam
|
||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
po jakim czasie te pocztowki przychodza? Bo ja jestem pewna, ze jak na uczelnie jechalam to mi zdjecie zrobili, ale nic mi nie przyslali, a bylo juz to ponad miesiac temu jak nie wiecej
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie nie planuję kupować rożka w ogóle.
Chyba że ulegnę Waszej presji
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:POne moga przyjsc i po pol roku chyba
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE max 2 tyg od zdjecia ale ogolnie maja na to chyba rok ale to tez zalezy czyj to fotoradar
|
#2667 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A jakie bierzesz? Cytat:
ja mam 2rozki od kolezanki. Kupila nam w prezencie Cytat:
kocham go za szczeroscCytat:
no ja naszczescie nawet takiego lustra nie mam :O bo bym sie juz dawno zabila Cytat:
![]() Rosario nastraszylas wszystkie a teraz piszesz ze to jalby wewnatrz wkladki bylo zabije Cie normalnie nie strasz juz tak,co? Pewnie sie zabarwila wkladka.Ogladalismy ten film,mega dziwny,takze w sumie nie polecam. A teraz idziemy spac ;* dobranoc;* |
|||||
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
CASHMERE w kocyk tez síe da fajnie zawinac tak ja biore dla malych raczek mojego 5 i 7 latka bo maz to poradzi sobie bez
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu i odpoczywaj jutro
raz lowy mozesz sobie odpuscic;*
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie znalazla, ale mimo wszystko te 139 jeszcze bylo akceptowalne..
chyba kupie to z aliexpres i pomysle nad czyms jeszcze Rosario sama wiesz najlepiej jak to wygladalo, przy czopie nic nie boli w razie czego, poprostu sobie wypada albo caly albo po kawalku i juz, jak nic sie nie dzieje to ok, nie ma co panikowac |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Piękne zdjęcie z fotoradaru

) ile Wy bierzecie dziennie DHA?

Ślubujemy: 21.10.2017