Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 21:29   #2641
siempre
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Poczytalam was, powien wam ze jestem teraz bez sil, humoru taka lelawa. Wymeczyla mnie ta dzisiejsza jazda, rozpakowanie się. Jeszcze w domu taki syf, ze choc trochę musiałam ogarnąć przynajmniej u mnie na podaszu. Nie było mnie 1,5 tygodnia a panele magiczne przyciągają brud i kurz. Jutro pewnie salon i kuchnie ogarne tak to jest jak w domu sami faceci zostaja. Pierwsza ture dzidziusia prania sie suszy, jak widzę ile mnie prasowania czeka to masakra.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:31   #2642
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
no własnie nic nie ma na papierze, byłam przed chwilą w toalecie, druga wkładka czysta i na papierze nic nie ma. Może kurcze wkładka sie jednak jakoś odbarwiła ? dziwne

no właśnie a tego było tak jak noralnie śluz na wkładce... eh
Zawsze dla spokoju ducha lepiej się przejechać na zbadanie.
Raz malo zawału nie dostałam, jak zobaczyłam na papierze jakieś jasnoczerwone gluty w wydzielinie. Dopiero po chwili dotarlo do mnie, że papier toaletowy ma wzorki po drugiej stronie i przebilo od wilgoci
Stary 2015-01-21, 21:33   #2643
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
nie uwierzycie, ale.... zamówiłam i opłaciłam komplet do łóżeczka

sama w to nie wierzę
No w koncu!!!

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Dostałam pamiątkę z naszej świątecznej trasy nad morze Piękne zdjęcie z fotoradaru 100 zł i 2 pkt nie moje Boskooooo
Ale, żeby sobie humor poprawić skoczyłam do pepko a tam wielki kosz wyprzedażowy ciuszki już od 2,5 zł wzięłam parę bluzeczek i krótkie spodenki dla małego

Dobrze ze tylko stowka
A przez Ciebie znowu mam ochote jechac do Pepco! Fajne te ciuszki na wyprzedazy?

Cytat:
wczoraj zamówiłam na gemini (ok godziny 14) dha, póki co zamówienie ma status: NOWE. Jaki będzie następny krok?

Pozniej bedzie "w realizacji"

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja chyba nie do końca wierzę w butelki które nie zaburzają kp. Ja przy pierwszym synku nie podawałam butli bo bałam sie, że porzuci pierś, efekt był taki że nie umiał ssać butelki i jak się odstawił od piersi majac ok.9 m-cy to potem przeszlismy na kaszki mleczne bo nie chciał pić mleczka. tak źle i tak niedobrze

Moja kolezanka miala dokladnie tak samo.

Cytat:

dziewczyny z ciekawości (wiem, że temat już był poruszany, ale nie pamiętam) ile Wy bierzecie dziennie DHA?
W moich witaminach jest 220.

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
zaczytane u lutówek...

chcecie anegdotę szpitalna?
W zeszłym tygodniu laska wg usg miala dzieciaka 4700 kazali jej rodzic naturalnie urodziła 5500g. Założyli jej na pipe 60szwow

To jakis horror
60 szwow?!?!

Cytat:
no właśnie a to takie fioletowe ;/ czekam czy coś nie poleci dalej jak nie to nic nie zrobię ale jak coś znowu poleci takiego to na sor pojedziemy chyba ;/ strasznie dziwne to ;/ tż mówi, że może mi coś tam wpadło ale jak ?
Ja nie mam pojecia, ale jakby znowu sie pojawilo bym pojechala na IP. Oby nic groznego

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:35   #2644
rybcia2309
Wtajemniczenie

To pewnie była ironia 60 szwów jest raczej nie możliwe
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:37   #2645
siempre
Wtajemniczenie

Wczoraj od bratowej meza dostałam wanienke, laktator reczny i elektryczny, witaminki K i D, wkladki laktacyjne chyba z opakowania zuzyla tylko 4, grzechotki, i dwie reklamowki ciuszkow większość to śpioszki i taki fajny śpiworek do fotelika będzie jak znalazł na wybranie maluszka gdyby było zimno. Ona ma teraz 2 miesięczna córeczkę więc wszystkie niebieskie ciuszki mi dała Powiem wam ze malutka jest taka spokojna prawie w ogóle nie płacze, jeszcze obiecała mi podgrzewacz do butelki i termos. Super juz ze coraz więcej mam od razu spokojniejsza jestem
Stary 2015-01-21, 21:38   #2646
gosiak0512
Zakorzenienie

BIRD ta z baby ono jest ogromna i na zywo wcale nie pasuje do wozka. Lubid duze torby ale ta to przeginka jak dla mnie.

Troche mi sie wierzyc nie chce ze ponad 4,5kg bylo na usg i kazali sn rodzic. Ciezki porod jak bylo tak na prawde, szyjke na pewno jej dziec niezle porechotal.. moj nie cale 4kg i mialam rozwarstwienie szyjki i 1.5h mnie szyli.. masakra

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:38   #2647
rybcia2309
Wtajemniczenie

Jutro zrobie wam zdjecia mouch lowów
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:39   #2648
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Super rzdo

A my zjedlismy pizze ale kurde od wczoraj mam mega zgage i sie mecze
i
Dzięki
Ja dziś uslyszalam, ze pomaga kapusta na zgagę, taka świeża.Co prawda nie od ciężarnej, ale od osoby, ktorą zgaga meczyła. Nie slyszałam nic na temat kapusty i zgagi jeszcze, ale ze ja tez się mecze to wyprobuje a jak nie podziala wroce do rennie i migdalow:

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Tz ma mi jutro laptopa przywiezc będą zakupy! jakies pocieszo. I mowil.ze weza tez.mi moze dostarczyć, nq plecy zarzuci i przytarga
Super

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

RINA moja siostra też ma podobną wadę wzroku jak Ty i jej powiedzieli, ze jak bedzie chciala rodzić w przyszłości, to raczej tylko cc, bo grozi to odklejeniem siatkówki...
Dobrze, ze wyniki gluko masz w normie
Dlatego też ja się już dawno temu nnastawilam na CC, a że mój okulista potwierdził to, co mówił wczesniej, to juz wiem, ze tak będzie.

Cytat:
a jednak

taki zestaw jak poniżej (ochraniacz, kocyk i cieńka poduszka) i jeszcze kurkę sensorka, też taką jak w załączniku
Kura w koty ja się nie mogę zdecydować ani na nic w koty ani na koty-sensorki....nic mnie definitywnie nie urzeklo

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Dostałam pamiątkę z naszej świątecznej trasy nad morze Piękne zdjęcie z fotoradaru 100 zł i 2 pkt nie moje Boskooooo
Ale, żeby sobie humor poprawić skoczyłam do pepko a tam wielki kosz wyprzedażowy ciuszki już od 2,5 zł wzięłam parę bluzeczek i krótkie spodenki dla małego

Pisałyście jeszcze o szkole rodzenia. My się wybieramy ale na płatną (250 zł), Tż bardzo che iść i sponsoruje :P
OOo znam to, my dostalismy taka niespodziankę dwa razy, chyba po 200zł dwa lata temu bodajże i w tym roku.
I w ten sposób dwa lata temu zamiast maszyny do chleba, zwiekszulismy budżet jednej z gmin na trasie Szczecin-BydgoszczSzczecin-Bydgoszcz...

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Super wyniki

Sonia - napij się mleka ciepłego albo Rennie sobie weź
U mnie zgaga to już standard więc nawet o niej nie wspominam
Dziękuję
To tak jak u mnie ostatnio

Dziewczyny nie wiem jak u was, ale w moim lidlu jakaś wyprzedaż ruszyła od dziś i uupolowalam Młodemu dwie koszulki z długim na 74 i portki na 62-po 5 zł za sztukę

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:45   #2649
gosiak0512
Zakorzenienie

Mi na zgage to zimne mleko pomagalo szklanke machnelam i od razu lepiej bylo

Ja sie tak otepiale czuje ze nawet jutrzejsze lumki mi z glowy wypadly

Stary 2015-01-21, 21:49   #2650
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie a to takie fioletowe ;/ czekam czy coś nie poleci dalej jak nie to nic nie zrobię ale jak coś znowu poleci takiego to na sor pojedziemy chyba ;/ strasznie dziwne to ;/ tż mówi, że może mi coś tam wpadło ale jak ?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

nic właśnie nie boli a wizytę miałam w poniedziałęk, przytulanki w sobote były ;/
Ja bym od razu jechalana sor. Jak to czop to nie ma zartow, a jak coś z łożyska to juz w ogóle..

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 21:55   #2651
gosiak0512
Zakorzenienie

RINA u nas krajowa 6 miejscowosc Karlino pod Kolobrzegiem 100zl nam przyszlo

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

ROSI ja bym tez na izbe sie przejechala tak na wszelki wypadek

Stary 2015-01-21, 22:00   #2652
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kochana u nas prawoe 500zl szkola wiec jesT 2x tyle:-(
e
Matko jedyna co u Was te szkoły takie drogie?
U nas od tego roku jest darmowa a było 30 zł za spotkanie.
Mieliśmy juz chodzić, no ale na razie przez brzucho nie wyszło, lidze na to, ze gin da pozwolenie na chodzenie juz i w przyszłym tyg pojdziemy.Nie wiem jak wyglądają zajęcia, czy SA jakieś ćwiczenia, wiec nie szlismy teraz, jak miałam się oszczędzać:-\

Cytat:
Anegdotę? To tragedia
Jak wychodzi że dziecko będzie duze czyli ponad 4 kg to chyba trzeba "walczyć" o cc
Taaa i męża przygotować tez do walki...

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Wczoraj od bratowej meza dostałam wanienke, laktator reczny i elektryczny, witaminki K i D, wkladki laktacyjne chyba z opakowania zuzyla tylko 4, grzechotki, i dwie reklamowki ciuszkow większość to śpioszki i taki fajny śpiworek do fotelika będzie jak znalazł na wybranie maluszka gdyby było zimno. Ona ma teraz 2 miesięczna córeczkę więc wszystkie niebieskie ciuszki mi dała Powiem wam ze malutka jest taka spokojna prawie w ogóle nie płacze, jeszcze obiecała mi podgrzewacz do butelki i termos. Super juz ze coraz więcej mam od razu spokojniejsza jestem
Fantastycznie! laktator to sporo kasy, a tak juz zakup odpadnie super

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Mi na zgage to zimne mleko pomagalo szklanke machnelam i od razu lepiej bylo

Ja sie tak otepiale czuje ze nawet jutrzejsze lumki mi z glowy wypadly
U mnie mleko odpada, mój organizm toleruje mleko tylko w postaci kakao
Cytat:

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Lubimy takie niespodzianki z wyjazdów

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 22:04   #2653
siempre
Wtajemniczenie

Super wyszlo z tym laktatorem, bratowa mało miała pokarmu a teraz jux tylko mleko mm.

Ja do szkoły rodzenia chętnie byn poszła ale najbliższa jest 40 km ode mnie, a tz tez wiecznie w pracy wiec jak bym jeszcze musiała autobusem dojezdzacc to wole w domu na tylku siedziec.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Mogłabym autem dojeżdżać ale nie lubię bo obcym mieście sama jeździć.

Odkąd mam prawko to jeszcze mandatu nie dostałam
Stary 2015-01-21, 22:07   #2654
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Wow to fajowo, tyle rzeczy dostałaś

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
OOo znam to, my dostalismy taka niespodziankę dwa razy, chyba po 200zł dwa lata temu bodajże i w tym roku.
I w ten sposób dwa lata temu zamiast maszyny do chleba, zwiekszulismy budżet jednej z gmin na trasie Szczecin-BydgoszczSzczecin-Bydgoszcz...
Ja w zeszłym roku dostałam mandat 400zł
Nie za prędkość akurat, ale w taki niesprawiedliwy sposób że do dziś mi się ciśnienie podnosi jak o tym sobie przypomnę. Chciałam nie przyjąć ale jak sobie wyobraziłam to ciąganie po sądach to
I w taki oto sposób ja kupiłam nowe kozaki .

jestem mamą
Stary 2015-01-21, 22:07   #2655
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny z ciekawości (wiem, że temat już był poruszany, ale nie pamiętam) ile Wy bierzecie dziennie DHA?
moje chyba z 200 ma, ale jem duzo rybek
Cytat:
Oooo, i co sprawdziła się?
teraz mam, bo dostalam z Maja mialam butelki z medeli do laktatora, a uzywalam dr brownisa smoczkow no i ja sciagalam mleko 6 miesiecy, nie karmilam piersia...
Rozek mi sie nie przydal z Maja, teraz mam rozki dwa w tym jeden rozowy, bo wygralam ale mam i kremowy po Mai

Cytat:

[/COLOR]podobają mi się te 2
http://skiphop.strefamarek.allegro.p...orma-grey.html
http://skiphop.strefamarek.allegro.p...nch-strip.html
ale nie dam tyle za torbę
w ogóle muszę pooglądać torby nie tylko w dziale "akcesoria do wózków", bo tam to mam wrażenie płaci się też własnie za słowa "do wózków"
niby ta z Babyono póki co jest wybrana, ale zamawiam ją dopiero w lutym, więc jeszcze poprzeglądam, a nóz cóż tańszego się trafi
buuu patrzylam czy sa jeszcze te tanie skip hop torby i nie ma, szkoda, ze od razu nie kupilam, bo chcialam, a 200zl tez nie dam za torbe do wozka
Cytat:
Dziewczyny pomocy... poszłam do toalety patrzę ba wkładkę a na wkladce coś dziwnego różowo fioletowego nie czerwone ale takie jakby fiolkowy kolor co to? Dziwne strasznie brzuch ok nie wiem o co chodzi boję się ale żeby takiego koloru? ??
tez pomyslalam o czopie, mialo to niteczki takie jakby zylki?
Cytat:
zaczytane u lutówek...

chcecie anegdotę szpitalna?
W zeszłym tygodniu laska wg usg miala dzieciaka 4700 kazali jej rodzic naturalnie urodziła 5500g. Założyli jej na pipe 60szwow
bardzo wulgarnie napisane i co to za anegdota ...
ps. wiem, ze nie Ty ja wymyslilas

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Czop jak odchodzi to jest go dość dużo wiec to pewnie nie to może macica coś oczyscila :/
no niekoniecznie mi odchodzil ponad 3 tygodnie po kawalku

Chyba nie mam H., bo juz krwi dzis nie bylo, moze cos tam faktycznie peklo i wiecej pekac nie bedzie

Ametty Twoj tz mnie natchnal na excela i sie wzielam za swoja tabelke

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 22:07   #2656
gosiak0512
Zakorzenienie

SIEMPRE ja tez nie to maz dostal

Stary 2015-01-21, 22:09   #2657
Majka232
Zakorzenienie

Ja sie tak fatalnie czuje, że to trudno opisać. Zebra tak mnie bola od kaszlania ze az boje sie kaszlec a powstrzymać tego nie mogę. Do tego katar, że nos czerwony i piecze. Synek mało sie rusza. Bidulek tak nim trzęsie i brzuch napinam przy kaszlu :/
Stary 2015-01-21, 22:11   #2658
gosiak0512
Zakorzenienie

Rozek kupuje jeden i tylko dlatego aby chlopakom bylo bezpieczniej trzymac siostre bo ja to w koc zawijalam wczesniej obu

Stary 2015-01-21, 22:13   #2659
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
moje chyba z 200 ma, ale jem duzo rybek
teraz mam, bo dostalam z Maja mialam butelki z medeli do laktatora, a uzywalam dr brownisa smoczkow no i ja sciagalam mleko 6 miesiecy, nie karmilam piersia...
Rozek mi sie nie przydal z Maja, teraz mam rozki dwa w tym jeden rozowy, bo wygralam ale mam i kremowy po Mai

buuu patrzylam czy sa jeszcze te tanie skip hop torby i nie ma, szkoda, ze od razu nie kupilam, bo chcialam, a 200zl tez nie dam za torbe do wozka

tez pomyslalam o czopie, mialo to niteczki takie jakby zylki?
bardzo wulgarnie napisane i co to za anegdota ...
ps. wiem, ze nie Ty ja wymyslilas

no niekoniecznie mi odchodzil ponad 3 tygodnie po kawalku

Chyba nie mam H., bo juz krwi dzis nie bylo, moze cos tam faktycznie peklo i wiecej pekac nie bedzie

Ametty Twoj tz mnie natchnal na excela i sie wzielam za swoja tabelke
Wtedy ta skip hop byla za 139zl chyba. Tersz sa na all za169
Stary 2015-01-21, 22:13   #2660
siempre
Wtajemniczenie

Ja też jeden kupie rożek zeby tz czuł się bardziej komfortowo jak będzie trzymał na początku Dyzia.
Stary 2015-01-21, 22:13   #2661
rosarioV
Zakorzenienie

Niezawsze nie nie było rzadnych nitek poprostu jakby w stodku w wkladce wchloniete
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Ja bym od razu jechalana sor. Jak to czop to nie ma zartow, a jak coś z łożyska to juz w ogóle..
Cytat:

Tylko nic mnie nie boli i jak na razie się nie powtórzyło, chodzę co chwilę do toalety i sprawdzam jak głupia.
Może to poprostu jakieś odbarwienie wkładki? Jak tylko coś by się działo to jadę. ..mały mi szaleje.więc jestem spokojna
A czop to coś całkowicie innego więc bardxo wątpię i nie byłoby fioletowe chyba za bardzo w panike wpadłam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 22:17   #2662
niezawsze
Zakorzenienie

po jakim czasie te pocztowki przychodza? Bo ja jestem pewna, ze jak na uczelnie jechalam to mi zdjecie zrobili, ale nic mi nie przyslali, a bylo juz to ponad miesiac temu jak nie wiecej

Maciuś
Stary 2015-01-21, 22:17   #2663
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie tak fatalnie czuje, że to trudno opisać. Zebra tak mnie bola od kaszlania ze az boje sie kaszlec a powstrzymać tego nie mogę. Do tego katar, że nos czerwony i piecze. Synek mało sie rusza. Bidulek tak nim trzęsie i brzuch napinam przy kaszlu :/
Mnie tez kaszel meczy ale na krtani mi siedzi wszystko wiec nie ma tragedi, za to katar paskudny i ledwo dysze bo jeszcze mala uciska to juz w ogole ciezko oddychac. Inhaluje sie sola i po niej jakis czas lepiej, do tego prawoslazowy, grip care i eferalgan. Niby mi lepiej ale jednak otepiala jestem i mam momenty ze sil mi brak

Stary 2015-01-21, 22:17   #2664
cashmere
Zakorzenienie

Ja narazie nie planuję kupować rożka w ogóle.
Chyba że ulegnę Waszej presji

jestem mamą
Stary 2015-01-21, 22:19   #2665
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
po jakim czasie te pocztowki przychodza? Bo ja jestem pewna, ze jak na uczelnie jechalam to mi zdjecie zrobili, ale nic mi nie przyslali, a bylo juz to ponad miesiac temu jak nie wiecej
To się nazywa pęd do wiedzy :P

One moga przyjsc i po pol roku chyba
Stary 2015-01-21, 22:19   #2666
gosiak0512
Zakorzenienie

NIEZAWSZE max 2 tyg od zdjecia ale ogolnie maja na to chyba rok ale to tez zalezy czyj to fotoradar

Stary 2015-01-21, 22:20   #2667
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahaa you made my day

Cytat:
no ja 600 biorę, teraz chyba będę brać 540, ale ja 2 dni w tygodniu to rybka - staram się przynajmniej
choć mój gin z tych rozsądnych i nielubiących syntetycznych witamin itp. i uważa, że lepiej jeść rzeczy bogate w DHA niż brać tabsy

no ale ja biorę i tak nie biorę witamin, to chociaż to

A jakie bierzesz?

Cytat:
Oooo, i co sprawdziła się?

Flight - ja nie biorę w ogóle, chyba że jest w Femibion Natal 2, który biorę jak mi się przypomni

Dziewczyny - powiedzcie mi, jeden rożek wystarczy? Bo mam jeden w spadku zostawiony i nie wiem czy jest sens zamawiać jeszcze jakiś?

ja mam 2rozki od kolezanki. Kupila nam w prezencie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja też póki co tylko zgaga kiedy zjem coś nie zdrowego jak np dziś po kebabie którym do tej pory mi się odbija a bleeee. Chyba już się nie skuszę. Zauważyłam że nie toleruje mój organizm w ciąży takich swinstw może i dobrze; )

Kurde ja wcale nie biorę a i mało rybek jem bo jakoś mnie odrzuca od ryb...

Haha dobry ten twój Tż nie ma to jak szczerość

kocham go za szczerosc

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny zestaw! oglądałam je u makaszki i ten najładniejszy w ogóle dla dziewczynek jest więcej i ładniejsze wzory ale dla mojego młodzieńca też coś muszę znaleźć .. póki co brak weny albo zbyt wybredna jestem

Dasz radę kochana! wiadomo,że lepiej by było w domku..ale teraz musisz walczyć o zdrowie synka
oby skurcze się wyciszyły..

Ja też mam mega cellulit..dlatego omijam lustro,w którym widać całą sylwetkę..
Mój tż często teraz do mnie mówi per grubasku.. faceci to potrafią kobietę podbudować

Fajne, szczególnie ta w paseczki tylko drogie że ho ho

no ja naszczescie nawet takiego lustra nie mam :O bo bym sie juz dawno zabila

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Dzięki
Ja dziś uslyszalam, ze pomaga kapusta na zgagę, taka świeża.Co prawda nie od ciężarnej, ale od osoby, ktorą zgaga meczyła. Nie slyszałam nic na temat kapusty i zgagi jeszcze, ale ze ja tez się mecze to wyprobuje a jak nie podziala wroce do rennie i migdalow:

Super

Dlatego też ja się już dawno temu nnastawilam na CC, a że mój okulista potwierdził to, co mówił wczesniej, to juz wiem, ze tak będzie.

Kura w koty ja się nie mogę zdecydować ani na nic w koty ani na koty-sensorki....nic mnie definitywnie nie urzeklo

Dziękuję
To tak jak u mnie ostatnio

Dziewczyny nie wiem jak u was, ale w moim lidlu jakaś wyprzedaż ruszyła od dziś i uupolowalam Młodemu dwie koszulki z długim na 74 i portki na 62-po 5 zł za sztukę
jestes ze Szcz?

Rosario nastraszylas wszystkie a teraz piszesz ze to jalby wewnatrz wkladki bylo zabije Cie normalnie nie strasz juz tak,co? Pewnie sie zabarwila wkladka.

Ogladalismy ten film,mega dziwny,takze w sumie nie polecam.
A teraz idziemy spac ;* dobranoc;*
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 22:21   #2668
gosiak0512
Zakorzenienie

CASHMERE w kocyk tez síe da fajnie zawinac tak ja biore dla malych raczek mojego 5 i 7 latka bo maz to poradzi sobie bez

Stary 2015-01-21, 22:21   #2669
soniuska
Zakorzenienie

Gosiu i odpoczywaj jutro raz lowy mozesz sobie odpuscic;*
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 22:21   #2670
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy ta skip hop byla za 139zl chyba. Tersz sa na all za169
nawet nie znalazla, ale mimo wszystko te 139 jeszcze bylo akceptowalne..

chyba kupie to z aliexpres i pomysle nad czyms jeszcze

Rosario sama wiesz najlepiej jak to wygladalo, przy czopie nic nie boli w razie czego, poprostu sobie wypada albo caly albo po kawalku i juz, jak nic sie nie dzieje to ok, nie ma co panikowac

Maciuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości