|
|
#2731 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
gratki tygodniaCytat:
super! Cytat:
Madi nie ma fb I pisalam do niej zeby tel podala w klubie ale nie podala Cytat:
o mega modnisia bedzieCytat:
o my taka tez chxemy ale zeby zastapic nasza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do gazow to ja tak M dzis obudzilam-smrodkiem haha ![]() Mowilam mu ze to nie ja tylko Mikolaj ![]() A co do kuleczki to ja nia tez zostalam przezwana,grubasem tez i olinkiem okraglinkiem ![]() M juz na 7 pojechal do netto bo jest 500g winogrona bezpestkowego za 3,99 a ze ja kocham..
|
|||||||
|
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja od 4:30, do tego zlewaly mnie zimne poty..zrobilam salatke, rosół z makaronem, obrallam ziemnieki i obczajalam wózki, chyba kupię nowy
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my z takich 'małżeńskich' mamy te: a nie chcecie tej szyby z ikei na komody? mlecznej np?
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Bird super te kubki,po ile sa?
Madzix o Wasze cudne,gdzies kupila?
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Raz, rano lub po obchodzie, ze względu na duze nasilenie, bo potem i cały dzień wlewy albo kroplowki. A normalnie to 3 razy dziennie robią.
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szyby nie chcemy 11zł jeden ja tam lubię jak mąż mówi moja kuleczko to pieszczotliwe i nie mówi tego złośliwie
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
w Świecie Książki
ale to w zeszłym rokuCytat:
właśnie tak wypytuje bo koleżance 3x dziennie robili
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
mielismy dobra noc, spalismy jak susly, ale pewnie dlaczego, ze wczoraj była koszmarna. Skurczybyki czuje, ale nie sa juz tak intensywne jak wczoraj. a przynajmniej tak mi się wydaje.
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za KTG
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz moj kończyl obchod, wszedł zapytac co i jak, powiedział, ze mam ambicje porodowe wstrzymac
Ja mam wrażenie, ze jest lepiej, no ale ktg w sobie nie mam
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wczoraj usnęłam nie wiem kiedy i noc ok jak na zatkany nos i chore oskrzela. Cytat:
ja w II trymestrze miałam stawiane 2 razy. Lekarz zaleciła. Teraz zapomniałam spytać Cytat:
Moja mama była chora podczas porodu i brat urodzil sie zdrowy. Mama miala cc i jej brzuch zawineli zeby mogla kaszlec. Wyobraźcie sobie pocięty brzuch i silny kaszel do tego... Zaraz fotki zobaczę na lapku ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Sylwia - jesteś silna babka i dacie rade z Jasiem. My nadal nie mamy imienia dla synka. Sama mam watpliwosci co fo Julka. Mówię do Tż że nie wiem co z tym Julianem a on na to - uff to mówię Patryk a on ze mu się z kimś kojarzy i nie. Tymon jemu też nie pasuje. On chce Jasia albo Dawida. Ja chyba juz nie mam swego typu :/
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
dziś będą naklejki
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja póki co do koszulek jakoś nie jestem przekonana, nawet na 68 ![]() Niezawsze - potem w sensie po porodzie? Trochę obecności mam odrobionych już w tym semestrze, więc początkowe 2-3 tygodnie luz, a potem jak jeszcze będę musiała jechać to wezmę Małego ze sobą po prostu i TŻ będzie z nim łaził w koło budynku uczelni najwyżej Z tym, że tak jak pisałam - u mnie zostanie jeden fakultet, który będzie trwał pewnie max 3h więc w razie W to po prostu wyjdę w trakcie i nakarmię Chyba, że będę miała wystarczająco pokarmu żeby odciągnąć i mrozić to wtedy mu butlę przyszykuję Gossip - u mnie apetyt od początku ciąży w sumie bez zmian z tym z przed ciąży, nie widzę u siebie jakiegoś większego zapotrzebowania, jedynie widzę że faktycznie muszę co 3-4h coś jeść bo inaczej mi się słabo robi...No i oczywiście w pierwszym trymestrze przez prawie nic nie jadłam Teraz to czasem nawet kolacji nie chce mi się jeść, ale się zmuszam żeby potem w nocy nie robiło mi się słabo czy przed samym spaniem...Ale z tego co widzę to 1800-2000kcal na dobę to jest u mnie max maxów
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak byłam to obchód był ok 7;30 ;0 Cytat:
Patryk, Jaś fajneu nas też brak decyzji jeszcze...wczoraj przejrzeliśmy całą listę imion i mąż wybrał swoje typy : Laura, Oliwia, Lidia, Julia, Klara ![]() chwal się koniecznie
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie super te T-shirty! Ja się zastanawiam czy takie dziecko 3-5 m-czne to wygodnie latem właśnie w T-shirty ubierać czy jednak w bodziaki i wtedy plecki nie są gołe, nic sie nie podciaga ![]() Co do apetytu to mój w żadnym trymestrze nie był duży. Bywa że zapomnę o kolacji, a czasmi zjem podwójna tzn.np.ok 19 a potem jeszcze coś po 21. Mam apetyt na owoce różniaste - jabłka, pomarańcze, mniammm Niezawsze - taka torba fp http://allegro.pl/torby-do-wozka-fis...008304155.html
|
|
#2749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leosia na pewno nie będzie. Myślimy teraz nad Arturem lub Patrykiem ale sama nie wiem co z tego wyjdzie Mi sie bardzo Ignaś podoba ale to nie przejdzie na pewno :p A tak w ogóle to dzien dobry Piszecie o kłopotach ze snem... Ja jak zasnę to śpię jak zabita, wstaje tylko koło 1 w nocy na siku i znowu padam jak zabita
|
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twojej listy jedno zdecydowanie mi sie nie podoba - Klara
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie Laura na 2 Lidia ![]() Julia i Oliwia bardzo popularne ![]() a Klara w ogóle mi się nie widzi ![]() Cytat:
w ogóle najwięcej mam pajaców
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-22 o 08:41 |
||
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leon też mi sie podoba ale to na bank nie przejdzie. Moze Julek zostanie, ewent.jakoś nakręcę Tż na Patryka, najgorzej że sama nie jestem przekonana. Tylko synek cały czas mówi, że będzie Julek. Wczoraj babcia mówi do mojego synka że dziś dzień Babci a 1 czerwca to będzie jego święto - dzień dziecka, a synek na to - moje i BRATA! Byłam w szoku
|
|
#2753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ignaś to był mój dziadzius kochany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Laura, Julia, Lidia, Oliwia-ja mam taką kolejność ![]() ale Laurę ciężko zdrobnić ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja mam skrzywienie, bo nie przepadam za zdrobnieniami typu Michaś, Adaś, Tosieńka itp. dlatego nasza córa dostała imię, którego nie da się zdrobnić ![]() Laurę braliśmy pod uwagę, ale wiem, że wielu ludzi mówi do dziewczynek Laurka i to mnie zniechęciło Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-22 o 09:11 |
||
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo lubię imiona które mozna zdrobnić np. Tymon - Tymek, Tymcio, Tymonek
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymcia bym nie przełknęła
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Jak leży przed Tobą Twoje malutkie dziecko, widzisz te małe stópki to aż się chce do niego tak mówić. Ja bym nie mogła wtedy powiedzieć do synka Tymon Każdy lubi co innego i dlatego życie nie jest nudne
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
SYLWIA trzymajcie się tam z Jaskiem niech jeszcze czeka grzecznie w brzuszku! ![]() GOSSIP ja to w I trymestrze wcale nie miałam apetytu bo tylko w drugim jadlam normalnie jak przed ciążą a teraz to chyba też się nic nie zmieniło. Ogółem nie mam za bardzo typowych zachcianek ciążowych i nie potrafię dużo na raz zjeść. MADZIX mnie się najbardziej podoba Oliwka lub Julka choć najpopularniejsze są. MAJKA my też nie potrafimy podjąć decyzji co do imienia ale ciągnie nas jednak ku Filipkowi mimo że jest ich teraz sporo. Zbieram się na zakupy a potem do fryzjera i do mamci na obiad także pewnie wieczorkiem się odezwę nie skrobcie za dużo
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jaka kurteczka wiosenna na 62/68 jest mi potrzebna? cieplejsza czy raczej lżejsza?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

my juz w 30tc
i zabiegane od rana, bylam u gina po receptę na witaminę bo się skończyła a wizyta dopiero we wtorek.. Później w pracy zawieźć poprawione zwolnienie i na zakupach małych no a potem u babć
ale tam za dużo mam jeździ zauważyłam ostatnio.. A ten organizer fajny ale ja nie wiem jak się tam zamawia itd 

super i jeszcze te ceny 

prawie nic nie jadłam 

i to mnie zniechęciło