|
Notka |
|
Papierowy zawrót g³owy Forum dla ludzi, którzy lubi± tworzyæ z papieru. Tutaj dowiesz siê jak zrobiæ ciekaw± kartkê lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzie³o. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
minowe kartki i inne pierdo³y :)
Witam!
Od dawna jestem na forum, ale tylko czytam. Kartki robiê od dawna. Wiêkszo¶æ zosta³a rozdana ju¿, to co pozosta³o to poka¿ê. Zajmuje siê tak¿e tworzeniem zegarów, misiów, zabawek, torebek i innych rzeczy. Tak¿e rysujê i fotografujê oraz zajmuje siê modelarstwem kolejowym i lotniczym. ![]() Na pierwszy ogieñ kartki. Mo¿ecie krytykowaæ, chwaliæ, oceniaæ ... Edytowane przez mini666 Czas edycji: 2007-08-09 o 21:45 Powód: b³êdy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: minowe kartki i inne pierdo³y :)
Fajnie, ze pokaza³a¶ nam swoje dzie³a, bardzo spodoba³a mi siê ostatnia, mam nadziejê, ze poka¿esz nam jeszcze inne swoje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 186
|
Hey masz talent to widac wiec nie zmarnuj go i spróbuj z innymi materia³ami. Spróbuj mojego sposobu: Znajd¼ puste kartonowe pude³ko i zbieraj do niego wszystko z czego mo¿esz zrobic "co¶". I mam jeszcze jedn± radê dla ciebie:
staraj siê troche bardziej zape³nic te kartki bo pierwsze co mi siê rzuci³o w oczy gdy spojrza³am na te kartki to to ¿e s± bardzo puste. Tylko pamiêtaj-bez przesady! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
popieram ostatnia najlepsza,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ojoj jak dawno mnie TU nie by³o, no ale brak neta i brak weny na³o¿y³y siê na siebie. Có¿ mogê pokazaæ inne swoje prace, mo¿e siê spodobaj±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 351
|
¦wietne ozdoby
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.