|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
każdy lubi co innego najbardziej mnie rozwala jak rodzice zdrabniają mocno immiona swoich dorosłych już dzieci sąsiad moich rodziców, chłop po 30, a oni do niego Adasiuuuuu
|
|
|
|
|
#2762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj chorusiu:-( super!!! Cytat:
hehe kochana no wlasnie Wy imienia nie macie;* Cytat:
![]() Ja mam jedna na 56 lzejsza, na 56 cieplejsza. Na 62 mam tez kamizelke blekitna ;-D |
|||
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że jestem całkowitą przeciwniczką zdrobnień
![]() np Olek czy Alek do imienia Aleksander są dla mnie całkowicie normalne, ale nie lubię takich typu Zosieńka, Juleńka itd ![]() no ale to ja
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
A co do imienia
Majka hmm.. Kazdy lubi co innego hehe. Mi sie ani Jas , ani Julian ani Dawid nie podoba ![]() Tymon mi sie podoba tylko z tych typow w sumie ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Mi sie nie bedzie podobalo jak M bedzie zdrabnial naszego Mikolaja na Miki Mikolaj dla mnie ma byc Mikolajem,ewentualnie Miko. Ale nie jakis Miki czy Mikus
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia hehe mnie wkurza jak ktoś pyta jak będzie się mała nazywac, mówię Paula a ten ktoś "O Paulinka, jak ładnie". Już 2 osoby tak zrobiły nosz kur... jakby była Paulina, to bym mówiła PAULINA. a mi się dziś śnilo, że urodziłam Paulę
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe fajny sen mialas! Ja z jakims ksieciem po aagielsku gadalam |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też śpię jak zabita i odziwo odkąd Mlautka stała się nietoperkiem to nie miewam zgagi albo taka leciutka, że kilka łyków mleka i po sprawie Za to siku chodzę teraz co chwile:PU nas będzie chyba Alicja ale mi się bardziej Ala podoba ![]() Mój szwagier z IRL nie może skumać naszego "skracania" imion kiedy tworzy się dłuższe wyrazy np. właśnie z krótkiego Tymon - Tymcio czy Paulina-Paulinka. Jak skracać to skracać np. Kevin-Kev itp. I w sumie coś w tym jest ![]() ja dziś dzień leżenia żeby w końcu mi przeszedł ten ból mięśni, bo jest co raz słabszy ale ciągle jest, a chce wyleczyć zanim zacznę znów ćwiczyć. Idę zająć się segregacją zdjęć (jak ja tego nie cierpię..) |
||
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.moja koleżanka ma Mikołaja i do niego.Miko Mikus mówią, a ja kiedyś wystawiłam na fb zdjęcie mojego.kota "miko" i podpisalam "mikus" ta do mnie z jakimiś dziwnymi pretensjami czemu ja kota Mikołaj nazwałam! !! Ja nie wiem o co jej lazi pytam sie jej a ona że na swojego Mikołaja tak wołają. Powiedziałam jej że nigdy bym kota Mikolaj nie nazwała a mój to miko jest... ale powaga jaki bulwers że tak do kota mówię no ludzie czasami nie mają już o co się czepiac... nie wiem jakby to imię było zarezerwowane tylko dla człowieka |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wstawiłam pralkę dzieciowego prania. Niedobre WY
|
|
|
|
|
#2771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz taki bezrękawnik jakby puchowy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale Miko spoko ![]() Cytat:
![]() wybieram ten kocyk i szału dostanę zaraz ![]() Bird-Ty brałaś ten light czy z wypełnieniem??
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oni mówią do dziecka imieniem Twojego kota ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ten light
|
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Ah no i sie witam
![]() A co do Pauli mam przyjaciółke ale Pauline i wszyscy zawsze do niej Paula mówią, a ja Pauliś ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Haha no
Co najdziwniejszd jak cos mi sie sni to jeatem w snie w ciazy z aktualna wielkoscia brzucha ![]() Cytat:
![]() No w sumie racja hehe. Oo i mialas lezec! Cytat:
Haha no ![]() MIKO ujdzie vo to skrot ale Mikus blee Cytat:
![]() Nie pierz! Wstaje z wyra,wyjde z psem,zjem..ogarne sie odpoczne i obiad bede robic. M bedzie o 17 bo idzie na silke ale ja zjem chyba wczesniej dzis. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Tak tami bezrekawnik mam ![]() Jednak latem wieczory sa chlodne,bynajmniej ostatnimi latami tak bylo.. (Ale tez od dawna zimy i porzadnego lata nie ma) |
||||
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia! Widzę, ze z mamą zgoda - super! ![]() Ja na początek przewiduję kombinezon (kwiecień, ewent.maj) potem moze lżejsza kurteczka czy bluza rozm.68.
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znalazłam na all w dobrej cenie te kocyki z wypełnieniemten mi się podoba, a drugi biorę pod uwagę właśnie light z Makaszki(jakąs mam manię babeczkową chyba
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - znajomi mają Mikołaja i mówią Mikołaj, Miki, Majki.
Inni mają Gabrysię i uznają tylko zdrobnienie Gabryjelka, Gabi już nie.
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę, że jest na odwrót
![]() Cytat:
o nieźle ![]() Paula mi coś wypięła pytanie tylko co
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile kosztuje ten z La Millou? ja wybrałam z Makaszki letni za 99zł i troszkę to drogo, ale te tańsze mi sie nie podobaja tak jak ten :/ ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Bo to tak wychodzi samo z czułości ![]() Artur - Arturek, Artek - tylko to mi przychodzi do głowy
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to na koniec, już poza listą wyprawkową ![]() ja nie brałam z wypełnieniem, bo jednak na lato byłyby chyba za grube, chociaż u Makaszki teraz zimowe sa po 45zł. |
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba zostanie Patryk
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
a wracjaąc do wkładki... wpadłam na coś... mam papier toaletowy biało-fioletowy
musiałam przy podtarciu zostawić kawałek fioletowego i jak coś mi tam poleciało to się przez to zabarwiło bo caly czas jest w porządku ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
zarzeka się że na Aleksandra będę mówić tylko Aleks albo Alek lub Ali a nie będę się do niego zwracać Olek, rodzine też próbuje tego nauczyć. a w praniu pewnie wyjdzie tak że będę mówić Olek ![]() na Artura to Arci, Arturek
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np śpię teraz w czerwonych spodniach, a śpię bez majtek i też ostatnio na papierze zauważyłam coś czerwonego, przypatrzyłam się, a to malutkie nitkowe paprochy z gaci
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
ej... wchodzę na kompa a tam mi wyskakuje allegro i auto skoda fabia
czyżby tż szukał nowego auta hihi ładny ten co mi wyskoczył
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Ja wracam ze szkoly rodzenia, bylam tez na lowach w lumpie i Was nadrabiam
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się chwilę podespać jeszcze więc nie jest źle.. ja się w miarę czuję ale zaraziłam syna bo już go rozbiera a za tydzień kontrol u laryngologa i pewnie du.pa z tego będzie wszystkiego..
jeszcze jak by mało było to nie wiem czy mąż dostanie kredyt na sprzęt bo w banku koniecznie muszą wiedzieć czy któreś z nas nie przebywa na zwolnieniu lekarskim powyżej 60dni.. no a przecież ja na nim jestem.. i jak du.pa wyjdzie z tego to dotacje przepadną..
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam Amelka dać na początku ale z czsem przestało mi się podobac i teraz na tapecie jest Paulina ale im dłużej tym jakoś tak, nie wiem sama ale z czasem mi sie imie przestaje podobać zobaczymy jak bd z Pauliną Noc ok wierciła się ale spałam w wiekszości na plecach i miałam spokój i ona sie nie kokosiła jak na bok sie przewracałam to zaczynala po chwili kopać mnei tak mocno.... ja nie wiem o co tej kobiecie chodzi ![]() no ale plecy zaczynały boleć, to trza bylo na boku to w wiekszości na prawym a w dodatku tak pochylona żeby brzucha nie ściskać? nie wiem co jej się nie podoba
|
|
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale koleżanka mi mówiła, że nie do zdarcia te kocyki, można prać sto razy a dalej wyglądają jak nowe plus antyalergiczne wypełnienia, bawełna z atestami Cytat:
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Każdy lubi co innego i dlatego życie nie jest nudne
sąsiad moich rodziców, chłop po 30, a oni do niego Adasiuuuuu

Ja też śpię jak zabita i odziwo odkąd Mlautka stała się nietoperkiem to nie miewam zgagi albo taka leciutka, że kilka łyków mleka i po sprawie
Ślubujemy: 21.10.2017 

Chyba zostanie Patryk