Massimo Dutti - część IX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-22, 07:27   #1051
mabuu
Wtajemniczenie

Dot.: Massimo Dutti - część IX

Cytat:
Napisane przez malwina_kokos Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie może linka do spodni z tego zdjęcia?
dzisas, litosci nie masz moimi/nie moimi butami prosto w moją twarz tak od rana
mabuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:27   #1052
Bazinga4
Raczkowanie

Hej, ja też się piszę na tyłeczkowe 38, plizz
Bazinga4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:27   #1053
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mabuu Pokaż wiadomość
dzieki
no i dupa, wyjde z tej wyprzedazy bez moich butów ale za to zadżinsowana i zakurtkowana na 20 lat do przodu

ps ja dzis tez cos mam do odbioru. albo mojego jednego pasiaka albo męska pakę.
zazdroszcze facetom w md. w 3 turze maja istny raj. mają wiekszy wybór niz my. no i swetry z 300 na 99/69 zł ciekawe jak bede wygladac na zywo.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

hrm, nie badz gołosłowna-wklej dupkę
Dokładnie, nasi faceci mają duż więcej i większe przeceny. jakoś nasze sweterki na 69zł nie spadły. Oj musi się dutti poprawić:
Swetry męskie są bardzo dobre jakościowo. Ja swojemu kupiłam kaszmirowy i jest taki milusi, że szok.Wełniane również bardzo dobrze się noszą puki co.

Edytowane przez Konsti5
Czas edycji: 2015-01-22 o 07:30
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:28   #1054
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emmilly Pokaż wiadomość
Idę spać póki moja Marcelinka śpi, muszę odespać te nocne zakupy "tyłeczkowe"
w imieniu tyłeczkowych, dziekuję i dobrej nocy zycze
Stary 2015-01-22, 07:36   #1055
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że to nie tylko duttialarm, ale także inne.

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Ja kliknęłam 4 pary tych spodni - 2x36 i 2x38 z myśla o innych wizażankach. Sobie zostawię jedną parę, nie wiem jeszcze który rozmiar, a resztę będę miała do oddania. Nigdy ich nie mierzyłam? Może powiecie jak wypada rozmiarówka?
Ja bym była chętna na 38,
rozmiarówka różnie włąśnie,
raz w sklepie pzrymierzałam 40 i w pasie były na styk, ale krótkie,
drugie (inny model) zamówiłam do domu i przyszły ciut za szerokie, dlatego potrzebuję 38
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:36   #1056
martitkaa
Zakorzenienie

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z linkami w massimo, one ciągle się zmieniają, miałam zapisane kilka linków jeszcze przed wyprz. jak zaczęła się magiczna noc SALE to żaden link mi nie działał, do jednych spodni miałam już dwa linki a teraz trzeci dopiero działa, jak wy odnajdujecie te rzeczy później jak pojawiają się w ukrytych linkach?
Sorrki jeśli komuś pytania wydadzą się śmieszne ale nie mogę się odnaleźć w Massimo jakoś i byłabym wdzięczna za odp. może być na pw jeśli to tajemnica Przez to nic co chciałam nie mogę upolować na wyprz.
Dla tych które mnie nie znają to udzielam się głównie na zarowym, tam kupuję z zamkniętymi oczami a w massimo poruszam się jak dziecko we mgle
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:38   #1057
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
w imieniu tyłeczkowych, dziekuję i dobrej nocy zycze
U nas również pogoda bardziej napawa do spania niż do wstawania.Szaro,buro i ponuro i w dodatku pada.Handry można dostać od tej pogody.

Spokojnego odpoczynku.
Stary 2015-01-22, 07:43   #1058
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konsti5 Pokaż wiadomość
U nas również pogoda bardziej napawa do spania niż do wstawania.Szaro,buro i ponuro i w dodatku pada.Handry można dostać od tej pogody.

Spokojnego odpoczynku.
u mnie wiosna, tylko łeb pęka - nie wiem czy od pogody czy od nocnego chrapania mojego tz nie mam dziecka, mam niedzwiedzia. na to samo wychodzi

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Dokładnie, nasi faceci mają duż więcej i większe przeceny. jakoś nasze sweterki na 69zł nie spadły. Oj musi się dutti poprawić:
Swetry męskie są bardzo dobre jakościowo. Ja swojemu kupiłam kaszmirowy i jest taki milusi, że szok.Wełniane również bardzo dobrze się noszą puki co.
super. dzieki za info.
Stary 2015-01-22, 07:44   #1059
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
Kaszmiry MD są bardzo średnie. Mam parę z lat poprzednich - brzydkie zmechacone. Słaba jakość niestety. Już więcej nie kupię
kolorowa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 07:53   #1060
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolorowa99 Pokaż wiadomość
Kaszmiry MD są bardzo średnie. Mam parę z lat poprzednich - brzydkie zmechacone. Słaba jakość niestety. Już więcej nie kupię
Ja kupiłam podczas tej wyprzedaż pierwszy raz i mój TŻ jest bardzo zadowolony.Nic się nie dzieje.
Stary 2015-01-22, 07:57   #1061
abcdefabcdef
Raczkowanie

Jakby ktoś widział pikowany S, te slynne jeansy 36 albo sweterek z wełny i kaszmiru beżowy, proszę wziąć, robię od razu przelew
abcdefabcdef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:04   #1062
Mandaryn7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie wiosna, tylko łeb pęka - nie wiem czy od pogody czy od nocnego chrapania mojego tz nie mam dziecka, mam niedzwiedzia. na to samo wychodzi [COLOR="Silver"]
Ja mam i niedźwiedzia i 2 sztuki Potomków a do tego Duttiego
Mandaryn7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:06   #1063
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
Ja kupiłam podczas tej wyprzedaż pierwszy raz i mój TŻ jest bardzo zadowolony.Nic się nie dzieje.
To super, może ja miałam pecha. Niektóre moje kaszmirki mają 10 lat i wyglądają lepiej niż 3-letni kaszmir MD

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Mandaryn7 Pokaż wiadomość
U mnie podobna liczebność stada
Stary 2015-01-22, 08:16   #1064
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
To super, może ja miałam pecha. Niektóre moje kaszmirki mają 10 lat i wyglądają lepiej niż 3-letni kaszmir MD

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

U mnie podobna liczebność stada
A z jakich firm kupujesz jeszcze kaszmirki damskie?
Ja z MD nie upolowałam na siebie, z zary są bardzo szerokie a ja takich nie lubię.
Stary 2015-01-22, 08:20   #1065
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
A z jakich firm kupujesz jeszcze kaszmirki damskie?
Ja z MD nie upolowałam na siebie, z zary są bardzo szerokie a ja takich nie lubię.
Z sieciówek, to czasem kaszmirki z Mango się udają, ale trafiają się też szmatławce. Moje 2 najlepsze sweterki to spadek po mamie, mają po 10 lat i są super. Nie wiem jakiej sa marki, musiałbym spojrzeć na metkę.
Mam taką refleksję ostatnio, że dobry kazmir to chyba tylko za grube pieniądze można nabyć, bo sieciówkowe to loteria.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:25   #1066
hrm
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
no i dupa, wyjde z tej wyprzedazy bez moich butów ale za to zadżinsowana i zakurtkowana na 20 lat do przodu

ps ja dzis tez cos mam do odbioru. albo mojego jednego pasiaka albo męska pakę.
zazdroszcze facetom w md. w 3 turze maja istny raj. mają wiekszy wybór niz my. no i swetry z 300 na 99/69 zł ciekawe jak bede wygladac na zywo.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

hrm, nie badz gołosłowna-wklej dupkę
dupka raz
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z linkami w massimo, one ciągle się zmieniają, miałam zapisane kilka linków jeszcze przed wyprz. jak zaczęła się magiczna noc SALE to żaden link mi nie działał, do jednych spodni miałam już dwa linki a teraz trzeci dopiero działa, jak wy odnajdujecie te rzeczy później jak pojawiają się w ukrytych linkach?
Sorrki jeśli komuś pytania wydadzą się śmieszne ale nie mogę się odnaleźć w Massimo jakoś i byłabym wdzięczna za odp. może być na pw jeśli to tajemnica Przez to nic co chciałam nie mogę upolować na wyprz.
Dla tych które mnie nie znają to udzielam się głównie na zarowym, tam kupuję z zamkniętymi oczami a w massimo poruszam się jak dziecko we mgle
Bo tu trzeba być czujnym jak pantera i sprytnym jak inspektor gadżet
hrm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:29   #1067
mabuu
Wtajemniczenie

co za chamstwo przyszła paczka męska mimo ze termin doreczenia mialam na pon a na dzis moją.

swetry ok, choć spodziewałam sie czegoś lepszego. moze za bardzo wysrubowałam wymagania md i sama nie wiem czego oczekuje

wyrzucam fotkę i uwagi gdyby któraś chciała cos swojemu kupic.
bezowy na suwak - ladny kolorystycznie ale cienki.
warkoczowy z welny i kaszmiru - sliczny, miekki, mięsity ale ma w sobie mnóstwo białych nitek/kropek. wyglada sie jakby sie miało łupiez. kto to wymyslił?

szary, mam tez wersje musztardową - ładny, delikatny, pod marynarkę idealny.

mam jeszcze 2 - turkusowy i różowy (zastanawiałyscie się kiedys kto to kupi? my ) te sa porzadne. bez obawy wrzuce do pralki.

boje sie co bedzie po praniu z bezowym na suwak i szarym i musztardowym? ktos ma i potraktował je juz pralką?

no cóz zaryzykuje. zostaja wszystkie z wyjatkiem wełny, a szkoda bo jest baaardzo ladny ale te białe kropki są okropne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01680(1).jpg (127,3 KB, 85 załadowań)
Stary 2015-01-22, 08:29   #1068
kolorowa99
Raczkowanie

Bo tu trzeba być czujnym jak pantera i sprytnym jak inspektor gadżet [/QUOTE]

: hahaha:
Jesteś bezbłędna!
Stary 2015-01-22, 08:30   #1069
mabuu
Wtajemniczenie

[QUOTE=hrm;49872792]dupka raz

: hahaha:
apetycznaś hrm
nie smiem pytac gdzie kupujesz staniki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:36   #1070
trammer
Zakorzenienie

Dziekuję jeszcze raz za wszystkie opinie

Szarak wiązany i śliweczka wracją do swojego domu...

Resztę jeszcze rozważam, aczkolwiek trudno mi zdedcyodwac, czy chciałabym cos jeszcze oddac

Cytat:
trammer jaki masz rozmiar szarej cytrynki? jak 36 to proszę podaj mi jej wymiary.
Tak, mam 36, wymiary ma takie:
szerokość pod pachami: 41-42
szerokość w ramionach: 36 cm
długość pleców od miejsca wszycia kołnierza : 62 cm
długość rękawa zewn/ wewn: 62/46

Mierzyłam na płasko, bez rozciągania
Stary 2015-01-22, 08:37   #1071
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mandaryn7 Pokaż wiadomość
i to by sie zgadzało. ciemne długie włosy i nogi do nieba ... skrywane na co dzień pod poczno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mandarynka.jpg (45,0 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-01-22, 08:47   #1072
kowanna30
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że to nie tylko duttialarm, ale także inne.

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Ja kliknęłam 4 pary tych spodni - 2x36 i 2x38 z myśla o innych wizażankach. Sobie zostawię jedną parę, nie wiem jeszcze który rozmiar, a resztę będę miała do oddania. Nigdy ich nie mierzyłam? Może powiecie jak wypada rozmiarówka?
Emmilly - ja bym się pisała na 36 gdyby były na zbyciu
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:48   #1073
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Z sieciówek, to czasem kaszmirki z Mango się udają, ale trafiają się też szmatławce. Moje 2 najlepsze sweterki to spadek po mamie, mają po 10 lat i są super. Nie wiem jakiej sa marki, musiałbym spojrzeć na metkę.
Mam taką refleksję ostatnio, że dobry kazmir to chyba tylko za grube pieniądze można nabyć, bo sieciówkowe to loteria.
No ta, dawniej to wszystko było inne.Trudniej dostępne, drozsze ale za to jakość super. nie to co teraz, wszystko masóka na szeroką skalę.
Ja mam sukienkę z 40% kaszmirem,35 wiskoza, 15% jedwab sztuczny,10 elastyna za...35zł kupiona na targu.Więc kaszmir a kaszmir to duża różnica i tak właśnie za jakość trzeba płacić.Te z MD mają cenę jak prawdziwy kaszmir więc nie powinny być złe,a że na przecenie kosztują mniej to tylko dla nad dobrze. ja 600 stów bym raczej nie dała.
Z kaszmiru mam jeszcze rękawiczki kupione w TKMAXX markowe i są również bardzo dobre. No ale to już perełki, jak się trafi.

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:52   #1074
kowanna30
Zadomowienie

Dziewczyny - wielka prośba do Was: poproszę o kliknięcie tyłeczkowych 36, przelew robię od razu. Gdybym miała link - sama bym czatowała, dlatego proszę Was o tą wielką przysługę
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:53   #1075
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
co za chamstwo przyszła paczka męska mimo ze termin doreczenia mialam na pon a na dzis moją.

swetry ok, choć spodziewałam sie czegoś lepszego. moze za bardzo wysrubowałam wymagania md i sama nie wiem czego oczekuje

wyrzucam fotkę i uwagi gdyby któraś chciała cos swojemu kupic.
bezowy na suwak - ladny kolorystycznie ale cienki.
warkoczowy z welny i kaszmiru - sliczny, miekki, mięsity ale ma w sobie mnóstwo białych nitek/kropek. wyglada sie jakby sie miało łupiez. kto to wymyslił?

szary, mam tez wersje musztardową - ładny, delikatny, pod marynarkę idealny.

mam jeszcze 2 - turkusowy i różowy (zastanawiałyscie się kiedys kto to kupi? my ) te sa porzadne. bez obawy wrzuce do pralki.

boje sie co bedzie po praniu z bezowym na suwak i szarym i musztardowym? ktos ma i potraktował je juz pralką?

no cóz zaryzykuje. zostaja wszystkie z wyjatkiem wełny, a szkoda bo jest baaardzo ladny ale te białe kropki są okropne.
Do mnie dzisiaj przyjdzie ten beżowy na zamek to napiszę jakie moje wrażenia.A ten w kropki również mnie nachodziło kupić bo fajny skład i cena ale zrezygnowałam właśnie przez ten śnieżek.A w czerwcu znów bądą wyprzedaże to coś sobie małżonek na pewno upoluje.
Stary 2015-01-22, 08:55   #1076
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
No ta, dawniej to wszystko było inne.Trudniej dostępne, drozsze ale za to jakość super. nie to co teraz, wszystko masóka na szeroką skalę.
Ja mam sukienkę z 40% kaszmirem,35 wiskoza, 15% jedwab sztuczny,10 elastyna za...35zł kupiona na targu.Więc kaszmir a kaszmir to duża różnica i tak właśnie za jakość trzeba płacić.Te z MD mają cenę jak prawdziwy kaszmir więc nie powinny być złe,a że na przecenie kosztują mniej to tylko dla nad dobrze. ja 600 stów bym raczej nie dała.
Z kaszmiru mam jeszcze rękawiczki kupione w TKMAXX markowe i są również bardzo dobre. No ale to już perełki, jak się trafi.
tak, w tkmaxxie można fajne rzeczy wygrzebać. tyle ze ja nie mam cierpliwości tyle tam stac i szutac. starcza mi sił tylko na dział sportowy i bieliznę. ubrania - odpuszczam. nigdy tam nic fajnego nie znalazałam, no raz ciemne klasyczne jeansy diesla.
za to moj facet za kazdym razem znajdzie dla siebie super rzeczy. np. pomaranczowe buty do kostki kiedys bym sie w glowe popukała, ale jak je załozył do materiałowych granatowych jeansów - zakochalam sie w nim na nowo
Stary 2015-01-22, 08:56   #1077
Nath_alya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny - wielka prośba do Was: poproszę o kliknięcie tyłeczkowych 36, przelew robię od razu. Gdybym miała link - sama bym czatowała, dlatego proszę Was o tą wielką przysługę
wysłane
Nath_alya jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-01-22, 08:57   #1078
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Dziekuję jeszcze raz za wszystkie opinie

Szarak wiązany i śliweczka wracją do swojego domu...

Resztę jeszcze rozważam, aczkolwiek trudno mi zdedcyodwac, czy chciałabym cos jeszcze oddac

Tak, mam 36, wymiary ma takie:
szerokość pod pachami: 41-42
szerokość w ramionach: 36 cm
długość pleców od miejsca wszycia kołnierza : 62 cm
długość rękawa zewn/ wewn: 62/46

Mierzyłam na płasko, bez rozciągania
Dzięki za podanie wymiarów.
Stary 2015-01-22, 08:57   #1079
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Do mnie dzisiaj przyjdzie ten beżowy na zamek to napiszę jakie moje wrażenia.A ten w kropki również mnie nachodziło kupić bo fajny skład i cena ale zrezygnowałam właśnie przez ten śnieżek.A w czerwcu znów bądą wyprzedaże to coś sobie małżonek na pewno upoluje.
o super. ciekawa jestem twojej opinii co do tego bezowego i szans na jego przezycie po starciu z pralką bo sam w sobie ładny jest.
Stary 2015-01-22, 08:58   #1080
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kowanna30 Pokaż wiadomość
Ja też na nie będę czatować. Dostałam link od Dziewczyn , więc jak się jeszcze pojawią to kliknę i dla Ciebie
aniach84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości