|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Kurde pamiętam, jak znałam gościa, co miał znajomego fotografa i sobie ze znajomymi robili w wolnym czasie zakręcone sesje w fajnych miejscówach: a to goth, a to steampunk, a to postapo w jakiś opuszczonych budynkach... i wszyscy się przy tym dobrze bawili. ależ im tego zazdrościłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-21 o 17:37 |
|
|
|
|
#2012 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zupy jarzynowej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Suplement diety dla dzieci "Tulleo" (o ile dobrze zrozumiałem z radia, "na dobry sen"), jeszcze jakieś tabletki do ssania "aby ograniczyć słodycze", tabletki na zdrowe zęby i jakieś 1500 innych, niezbędnych dla prawidłowego rozwoju dida, suplementów... nie ma to jak tabletka, która wszystko załatwi
|
||||
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma co cieszyć, tu trzeba płakać
![]() Killer Cytat:
![]() Z moich przez facetow komplementowane najbardziej to wlaśnie Joop!Femme i Alien edp. Na resztę są obojętni. Kumpel mi pzrywiozł dziś 10 kg siemienia lnianego, cały wór |
|
|
|
|
#2014 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
10 stron do nadrobienia...
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- łosoś!
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zeżrę wszystko na raz, to na pewno wywali ze mnie te 10 zalegających kilo i zrobię się chuda jak patyk
A poważnie, to czysta ekonomia znowu ![]() Paczka 400 gram ok 4 zł koszuje, a na gieldzie spozywczej na worki kilo kosztuje 3 zl. A u mnie w domu taka mala paczuszka na tydzień z kawalkiem starcza ....i często zapomninam kupić jak się skończy
|
|
|
|
#2017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ju, koffam Cię Jak pachnie AE White? Bo klasyka uwielbiam. A, u mnie zmysłowe to i Avignon, i Mitsouko (EDP), ale też wąchacz nieobiektywny ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
widzę to i słyszę
|
|
|
#2018 | |||
|
BAN stały
|
Znad piccolo i sernika
Mam! Womanity ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam zrobić gomasio... A nie chce mi się... Czy sezam wczoraj na noc zalany do jutra zgnije?
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- otoz nie może - smierdzi... ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Miałam nie jeść kolacji. Zjadłam 6 biszkoptów ![]() I wyrzuciłam 6 łyżek sezamu ![]() Jak robiłam z czarnego, było dobre ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#2020 |
|
BAN stały
|
Ciekawa sprawa to gomasio
Znalazłem przepis z prażeniem na patelni, nic o namaczaniu nie było |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. W całości Chleb z maszyny czy z piekarnika?Za leniwa jestem żeby w piekarniku piec...muszę się zebrać i zapolować na maszynę w dobrej cenie, ale odkąd praktycznie nie jem chleba to mi się nie chce szukać.... |
|
|
|
|
#2022 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że w przyszłym tyg ma być zimno i śnieg czekam z niecierpliwością na całość o to samo chciałam zapytać ![]() Cytat:
podobno jest super zdrowy
|
||
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mie jak by maszyna byla, to pewnie non stop by się jakiś piekl, a tak trzeba kupować, a ten kupiony nie bardzo.... Cytat:
Kupowałam kiedyś, ale nie bardzo mam do czego dodawać....wolę całe, no i smakuje mi taki siemieniowy glut. No i całe lepiej robią na plaski brzuch, a mi glownie o to chodzi.... |
||
|
|
|
#2026 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Kurcze ja również nie pamiętam Joop, fonhauam jeszcze w fazie wdrażania się w perfumy i nielubienia kobiecości lub też niedostrzegania jej w sobie, tudzież nie posiadania takowej ![]() Musiałam olać je jako zbyt kobiece ![]() thnx. Czyli kwiaciarze Cytat:
Taak, tak, scenka to często widywana przy barach etc ![]() Cytat:
A ja dziś zaparkowałam trochę dalej u Mam, i tak sobie myślę, boooosz, latami unikałam tu parkowania w zimę bo skrobanie murowane, ale w taką zimę to ja mogę co tylko chcę !!! chlip chlip, amsakreska jakaś. 2. Dla kobiet zwłaszcza mam wrażenie. My z Mam też sobie szamamy. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
2. Gucci by Gucci, czy Gucci EDP - Mam oba (odlewy, bo nie byłam w stanie zużyć flaszek, pusciłam w swiat zostawiając sobie pamiatkę) , i faktoza to byli niecne czasy. Często aż mi wstyd ich użyć na co dzień Aaaale zaznaczam na GbG faceci mruczeli, ale na EDP tylko babki sikały boooosz jak seksownie pachniesz (parę razy założyłam do robo, ale od chuopa nigdy nic nie usłysząłam, podejrzewam że za mało "kobiecy" dla nich)Cytat:
![]() Mój chuopin lubi. Cytat:
bo i niby po co ? To by się zgadzało z moim M. i moją wizją. Jednak to zawsze będzie rzecz gustu. Dzięki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-21 o 23:18 |
||||||
|
|
|
#2027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aliena nie znosi - przez dłużej niż 15 min, kiedy Mu się podoba. Za krótko. Za to torba - wzbudza zachwyt! dbarc ed prem 008 (Small).jpg Cytat:
Cytat:
White to niebanalny świeżak - ma coś z klasyka, ale jest współczesny, mnie pachnie xczarną herbatą + białe kwiaty, ale w tle i nutkamięty, ale leciutka. Z tym, że na sobie już nie miałam miejsca prawie, a globalnie zalałam się Organzą Koniec świata! W. powiedział, że Cabochard ładnie pachnie i noszę go dziś cały dzień. Bo konkretny jest. Mitsouko, Habanita, nawet Organza to majtkowce - w sensie niedopranych majtów. i mówi, że mają nutą śliny roztartej na skórze. Eden jest na blogu, zaraz wkleję w wącie malarskim
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Bo jest !!! ![]() 3. Nawet Organza???????????? Okrutny jest hmmm to chyba zależy kto co jadł? Gdzie i jak spał oraz czy i kiedy się mył? U mnie to dało bezzapachowy efekt
|
|
|
|
|
#2029 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ju, chyba jestem zbyt słaby na wieści od Ciebie Jutro wytrzeźwieję i będzie OK
|
||
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę o wyjaśnienie
![]() Jak to? Jakie wieści?
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziwię się ![]() Znad musli i soku |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
znów niewyspana ![]() ![]() Za to capłam w oszołomie na promocji chleb czystoziarnosty, bez mąki i drożdży, jeno sama mieszanka ziaren ![]() ale normalnie drogi jak wuuuj
|
#2033 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
no i ja robiłam wtedy za free, a tak normalnie to pewnie sobie coś liczy...
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Ale wtedy pewnie też nie bedzie obiektywny ![]() 2. Bosz..nie znam Gucci by Gucci , czuję że musze poznać ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Niech sie dobrze nosi ![]() 3. A Boudoir ? Łososiowy, satynowy, pościelowy , przytulasty i lekko erotyczny ?Tak mi się kojarzy..... |
||
|
|
|
#2035 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam,and robienia fot dida w ciemnosciach
,co to som te ajsy w messe? co do moczu pos choinką rto własnie dla mnie messe jest ksiażkowym przykadem choinki zasiuranej przez szczury
|
|
#2036 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Messe to jedyne perfumy, po aplikacji których dostałam wysypki
|
#2037 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. pamiętam Jeszcze był chyba żul i herbatka z naftaliną. Że o trupach nie wspomnę.
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Nindżopesz
|
Tia...
A na poważnie ja przyznaję się tylko do herbaty z naftaliną, zatęchłej szafy, ajsów i ciastkarni na tyłach katedry. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dziś testuję Carbone i... nie mam ale No może są nieco zbyt ugładzono-figowe ale z pewnością nie wilgotno-tekturowe jak je zapamiętałam. Maja zna? Kojarzą mi się z Guciem ale bez słodyczy. I pieprz mają pikny |
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowa broń polskich moherów - ORP Jezus ![]() https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...4a045a78b0df18 "peryskop" mnie zabił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-22 o 13:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

kojarzy mi się z killerem 

Nie o take opinie mi chodzi.

A ja dziś zaparkowałam trochę dalej u Mam, i tak sobie myślę, boooosz, latami unikałam tu parkowania w zimę bo skrobanie murowane, ale w taką zimę to ja mogę co tylko chcę !!!
chlip chlip, amsakreska jakaś.