|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
dobra, to czekam ![]() Cytat:
wydaje mi się, że może rozmięknąć, bo to chyba tektura nie wiem jak się ma sprawa z Pringlesami, bo one też są w takich tubach, ale z czego one zrobione są, nie wiem ![]() ojaaaaaaa! pourywało mi
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-01-21 o 19:26 |
|
|
|
|
#4262 |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
świetny jest! Ja chyba dziś nim pomaluję
![]() Jak kryje? Ile warstw? |
|
|
|
#4263 |
|
keep calm and contour on
|
Zawsze mi się paznokcie na mięsie łamią,a dzisiaj tak elegancko na kwadrat. Czy to znak,żeby zmienić kształt?
![]() ![]() proszę nie zwracać uwagi na mega odprysk
|
|
#4264 |
|
leśny stwór
|
Przyszły dziś takie o
|
|
|
|
#4265 |
|
Lwiątko z Cintry
|
|
#4266 |
|
leśny stwór
|
Ptaki muszą być
![]() I brokat też Bo mało mam
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co ja mam z tym fantem teraz zrobić? Ani to za bardzo nie ma z czego zaokrąglić, kwadrata to to też nie przypomina Coś zbyt często się łamią w czwartek wskazówka dziś faker |
|
|
|
|
#4268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziękuje nic już nie bede dodawać bo zaraz zmywam ![]() J*błam ![]() ![]() Cytat:
![]() O jaaaaaaa jakie świetne Super ![]() J*błam po raz drugi z angry birds xD ale Chinki super
Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-01-21 o 20:19 |
||
|
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówię Ci
![]() Nooo fajny jest Yen dawałam na biały jedną warstwę. Szybko schnie, fajnie się maluje i nawet te drobiny równo się rozprowadzają Cytat:
Faaajne - to duże to naklejki?? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49866882] Super [/QUOTE]
|
|
|
#4270 | |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49866882]One za*****ą a nie rosną
dziękuje nic już nie bede dodawać bo zaraz zmywam ![]() J*błam ![]() J*błam po raz drugi z angry birds xD ale Chinki super [/QUOTE]teraz to nie, przedtem trzeba było :P ![]() haha ![]() Cytat:
![]() aha, to dobrze, bo będę po nocy malować Spróbuję bez bazy może....? Tak, są piękne |
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo bardzo na tak. Super wzorek!
oj.. lakier nie w moim stylu chyba.. jaaaakie fajowe naklejki!!! I ma mani pod tytułem.. Poniosło mnie. Wiem, że taki kombinacje Wam się nigdy nie podobaja.. ale to review płytek z BPS. Są MEGA! ![]() p.s bardzo widać, że srdeczny mam krótszy???
|
#4272 | |
|
Konto usunięte
|
Nie chciało mi sie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj są ![]() Cytat:
![]() A mi się podoba Yyy ja nic nie widzę a krótszy jest ??
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-01-21 o 21:28 |
||
|
|
|
#4274 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() powiem tak: jest tylko ciut za dużo. Bez tego niebieskiego akcentu było by mega, teraz jest i tak ładnie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49868222]Nie chciało mi sie ![]() [/QUOTE] leń :P Cytat:
|
||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49868222]
To jest cudne!!Mega mi się podoba!! Dla mnie nie jest nic za dużo Prawie pewna byłam, że Wam nie podejdzie. Dzięki bardzo w takim razie ![]() No to super, zastanawiałam sie czy je publikować w ogóle a tu taka niespodzianka. Hehe jest o 1mm gdzieś, po pomalowaniu już równalam lekko czubek i tak równalam, że wyszedł krótszy Cytat:
Zamysł był dokładnie taki - bez niebieskiego. Ale mi sie taśma jakoś źle odkleila i linia była rozbabrana..
|
|
#4276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść!
Ja jestem, ja o Was pamiętam, tylko czasu w pracy nie mam :/ Ale zaraz ponadrabiam co mogę
|
|
|
|
#4278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja się chyba popsułam, bo jakoś mnie ta zmiana nie rusza, mimo że jestem dużą fanką Robinson Druga wersja też mi się podoba, no i jeszcze nie widziałyśmy (to znaczy ja nie widziałam) porównania na paznokciach - może wcale nie ma tragedii ![]() Cytat:
No a poza tym - w końcu jakaś drogeryjna firma wpadła na pomysł wyprodukowania w miarę liniowego holo, najwyższy czas! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49863224]Padam na twarz ale mam mani już niestety znoszone i odrost też jest bo paznokcie rosną jak głupie.Muszę zmyć to mani i wyrównać wszystko.Zdjęcia z telefonu - jeszcze muszę ogarnąć ustawienia.[/QUOTE]Piękne, piękne, piękne! Taka długość jest chyba najidealniejsza dla Ciebie Co do naklejki zgadzam się z Anulą ![]() Cytat:
A te oczka w kwiatkach to już w ogóle mistrzostwo ![]() Koniecznie! ![]() A właśnie, szukając tej mojej kremowej czerwieni, wypatrzyłam jedną GENIALNĄ z drobinkami z Vipery Piękna czerwień (na pierwszy rzut oka myślałam, że to kremowa, której potrzebuję) z... czerwonym shimmerem, który bosko ją ożywia, mruga i wibruje I oczywiście nie wzięłam ![]() Raaaaany, rewelacyjne jajka! Mani szał! Ale w kształcie i płytce to się zakochałam No i następna! A idźcie się schowajcie z tymi perfekcyjnymi płytkami! ![]() Dżołk był. Mogłabym się gapić i gapić, fantastyczne ![]() Cytat:
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Raaany
Skąd to? Naklejki są fenomenalne ![]() Cytat:
Wcale nie widać ![]() Cytat:
Swoje byś wstawiła
|
|
#4280 | |||
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49863224]Padam na twarz
ale mam mani już niestety znoszone i odrost też jest bo paznokcie rosną jak głupie.Muszę zmyć to mani i wyrównać wszystko.Zdjęcia z telefonu - jeszcze muszę ogarnąć ustawienia.[/QUOTE]Naklejki (jak zwykle) to tak nie bałdzo, ale baza, kształt to cudo No przegięłaś teraz i to ostro. Nie ma to jak wejść na forum i dać komuś z plaskacza i splunąć w twarz... Nie bój żaby ![]() OOO tak. Szczególnie to ostatnie ![]() Tak. To zdaje się najlepszy komentarz. Cytat:
Biedna ![]() Słodkie bobeczki ![]() Mani bardzo na tak Dziwne. Mam mieszane uczucia. Ja bym sie chyba źle w tym czuła, ale jest niesamowicie energetyczne Cytat:
Cytat:
A jest?
|
|||
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze tylko dodam, że absolutnie zakochałam się w Orly Mirrorball, bo oprócz tego, że to holo ma heeeksy
![]() I zaspamuję: Miss Conduct i (muszę sprawdzić nazwę, bo jak zwykle nie pamiętam
|
#4282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam śniezynkę i se myślę, kurcze ja tu kwiatki widzę śliczności lakier super ale paznokcie mi coś nie teges nie wiem, albo ten lakier je zbyt powiększa, albo za bardzo lubię Twoje króciaki ![]() ładności ciekawa jestem co z tymi dużymi naklejkami zrobisz Cytat:
jeśli chcesz nadal migdały to chyba najlepiej zrobić jajeczka i stopniowo jak będą rosły ostrzyć ![]() Cytat:
lubię bogate paznokcie, lubię mixy, ale mus mi wszystko grać, a tu mi oba zdobienia nie pasują jakoś, w sensie tu kwiatki, tu geometria. Same stemplowe pazurki miodzio ![]() Cytat:
róż i fiolet w idealnych proorcjach i dla mnie żaden podobny nie będzie taki sam ![]() nie wiem może to przez to, że nie nacieszyłam się nią, a teraz jak rzuciłam na stopy to wiem, że mogłabym nią malować na zmianę z czerwieniami, których dotąd nic nie przebiło, a tak to mi będzie szkoda ![]() ale masz fajnie, że Cię to nie rusza, jeden problem z lakieromaniaczej głowy mniej tuning ostatniego fioletu lakierem Mint ![]()
|
||||
|
|
|
#4283 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Zieleniak piękny. na skórki nie patrzę ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Hmmm... No nie mogę powiedzieć, że jest brzydko, ale jakoś tak mnie nie porwało i absolutnie nie wiem czemu. Może na zasadzie, "po prostu brokatowy lakier"? |
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny MS cudny ![]() zieleniak też śliczny tylko paznokci lekko bułkowato wyszły, może kwestia zdjęcia.---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
to ten blucross tak ze skórkami robi? :/ No spoko, nie szkodzi dla mnie jest cudny i nietypowy - 3 kolory brokatu i żelkowa baza, którą można zmieniać odcień lakieru pod spodem
|
||
|
|
|
#4285 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Mi tak nigdy nie zrobił. Raczej to co Viv napisała, to bym odebrała jako tłumaczenie, że wczoraj robiła, ale nadal coś nie gra z nimi. Przecież ona ma zawsze idealne skóreczki. No niby tak. Możliwe że "rozpuściłaś" mnie ostatnio wielkimi WOW. Oj... Internet jest zły.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-01-22 o 10:20 |
|
|
|
|
#4286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale racja - dupa starej wersji raczej się nie znajdzie (próbowałam i próbuję nadal ) :xMiodny ![]() Jaja były przez chwilę ![]() Cytat:
To przecie nawet nie jest jakoś super mocne holo, kolor też raczej powszechny, ale heksy robią robotę Mam nadzieję, że niedługo ![]() Absolutnie nie wina zdjęcia - są bułkowate :/ Wkurzyłam się na ten lakier, bo ma przedziwną formułę, taki żelko-klej, trzy niezbyt grube warstwy i bułki ![]() Nom, na całe trzy dni chyba Cytat:
![]() Brałabym Za butelkę
|
|
#4287 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() A zmywasz dłonie po użyciu? Moja Mama na początku stwierdziła, ze to się nie nadaje, bo jej niszczy paznokcie. Okazało się, że go nie zmywała. Więc działał długo i zmiękczał też płytkę. Ja zawsze też po użyciu staram się naoliwkować skórki. Hahaha... No właśnie |
|
|
|
|
#4288 | ||
|
leśny stwór
|
ANS
![]() Cytat:
MC piękna jak zawsze i miętka też Udało mi się wczoraj spiłować na powrót migdałki ![]() Cytat:
![]() bardzo ładny tuning |
||
|
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak się sprawują te nowe odzywki bielendy? Z tego co kojarzę miranda chyba jakiejś używałaś? Wcześniej używałam diamentowej eveline jako bazy odstawiłam całkowicie ją jakieś 3 tygodnie temu, może dlatego teraz się zaczynają łamać? Używałam wibo z wapniem ale widocznie chyba mi nie służy skoro jeden za drugim się łamią
|
||
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, ale wydawały mi się takie jak tipsy, długie i kształtne, przepraszam że kogoś uraziłam, swoją drogą dobrze wykonane tipsy mogą wyglądać jak zadbane pomalowane naturalne paznokcie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

jutro zapakuję w list i wyślę 

nie wiem jak się ma sprawa z Pringlesami, bo one też są w takich tubach, ale z czego one zrobione są, nie wiem

Coś zbyt często się łamią w czwartek wskazówka dziś faker 

o 1mm gdzieś, po pomalowaniu już równalam lekko czubek i tak równalam, że wyszedł krótszy 
to zdecydowanie dla mnie top 10.