![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Nie mam pojęcia czemu mi spadły, generalnie zła jestem,bo jak byłam z ciśnieniem 160 to mnie olali, a teraz mam 110, 130, 140 i nagle widzą problem.
#3512 | |
Wtajemniczenie
|
Migotka
![]() ![]() ![]() ![]() Maciejka kurcze to niedobrze, że wyniki złe... ja myślę, że oni po prostu wolą dmuchać na zimne i boją się Ciebie wypuścić. Aaaa i dzięki za wieści o Paulinie. To pewnie lada moment urodzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj dużo z nas też w stresie, tyle wizyt, wszystko może się wydarzyć... A na tym etapie to lepiej, że Cię potrzymają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co kupiłyście do gondoli do środka?
Bo ja się zastanawiam właśnie, czy ma być materac + prześcieradło+kołderka+po dusia czy materac+ śpiworek+kocyk w razie co
#3515 |
Zakorzenienie
|
Maciejka aa super wiesci od Pauliny
![]() to oby miala lekki i szybciutki porod ![]() a u Ciebie kurcze kochana,faktycznie porblem znalezli ![]() mala kurde :/ co oni tak Cie wyganiaja jak nawet wypisu w rece nie masz Ilonka ale chodzi o materac z gondoli juz? bo moja ma materac poduszki raczej nie,jedynie na spod jakis kocyk poloze,przescieradla tez nie pewnie,i koluderki tez nie jak dzidzius bedzie lezal to na spod taki cieniutki bawelniany kocyk,i z gory przykryty tez kocykiem tylko grubszym |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Wtajemniczenie
|
Maciejka może obawiają się że obrzęki powiązane są z wyższym ciśnieniem i jeszcze obniżone wyniki, wolą być przezorni. Przynajmniej dotrzymasz towarzystwa Pulinie, za którą zaciskamy kciuki i dopingujemy.
![]() Zielona wow co za sen,haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się dopiero
![]() Migotka jaka wielka zazdrość jest we mnie!!!! Paulina 4cm i porodowka jej ciekawe kiedy będzie juz tulic Madzie ![]() Mała ale lipa ze musiałaś opuścić łóżko... Ilonka ja na razie będę miała w gondoli ten śpiworek co specjalnie kupiłam ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-22 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info o Paulinie, jesteśmy z niej dumne ![]()
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Ostatnio ogarnął mnie taki śpioch, ze nie można mnie obudzić. Śpię i śpię z przerwami na siuku. Duszona, dobrze, ze się odezwałaś ![]() Paulina, powodzenia, trzymaj się! Nareszcie się doczekałaś ![]() Kinga, kciuki ![]() ![]() Mala, oj nie fajnie :/. jeszcze z tymi kluczami :/. Ale jak przyjedzie mąż to chociaż jest plus taki, ze będzie ![]() Maciejka, wow! daj znać jak się sprawy mają z akcją. Moze to fałszywy alarm... Węgielek, niech jeszcze malutka nie wychodzi. Daj znać czy bóle minęły ![]() Migotka, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, miałam jeszcze pozazdrościć Migotce
![]() Fajnie, ze wychodzicie, na pewno dacie sobie radę z Filipkiem ![]() MaladT masakra, a gdzie tu 16-sta...
#3521 |
Wtajemniczenie
|
Migotka, super że wychodzicie!
![]() ![]() Ewek też dziś się nie odzywła ![]() ![]() Ja do wózka mam śpiworek taki milusi, co można do fotelika też założyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Olcia mam tak samo ostatnio ze spaniem
![]() ![]() DO mnie właśnie bardziej śpiworek przemawia, ale nie wiem czy brać wełniany czy polarowy ![]()
#3523 |
Zakorzenienie
|
Ilonka, ja jeszcze wózka nie mam...ale kupiłam już leciutką kołderkę + mała poduszka. a dziecko będę kładła albo na prześcieradełku, który dokupię albo na flanelce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
ja mam spiworek taki mega gruby,a juz raczej zimy az takiej nie bedzie
chociaz-zebym sie nie zdziwila ![]() Alunia a Ty jak sie masz? Ewa to dzis chyba w szpitalu juz musiala sie stawic,pewnie jakies badania robia czy cos |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zadomowienie
|
ale się dzieje
![]() Paulinko, kciuki, bądź dzielna i super, że Madzia już wychodzi ![]() ![]() Maciejka najważniejsze, ze jesteś pod opieką, w razie czego zrobią cc i dziewczyny będą razem urodziny świętować ![]() Zia w sobotę planujemy pierwszą nocke na nowym miejscu. Ilonka ja na ten materac z gondolki myślałam żeby flanelkę położyć. A kombinezon mamy w formie śpiworka i na to kocyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Ilonka, noo ja kładę się o 23 a wstaję o 11
![]() ![]() Własnie, Ewa, ![]() Dziewczyny dzisiaj wizytujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Moj taki spiworek ,on jakis megaaaaaaa gruby nie jest , mysle ,ze do marca- kwietnia w nim pojezdzi
najwyzej bede rozpinac albo dziecia lzej ubierac bo ja mam ten spiworek w ktory wkladac bede Tymka taki pluszowy na podszewce bawelnianej wiec tez nie ma mega szału ocieplenia ![]() ale pogody nie przewidzimy jaka bedzie hmmm
#3528 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nie masz za dobrze ? ![]() Lui super, w sobote pierwsza nocka w nowym ![]()
#3529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Kurde ja teraz tez przesadziłam ze spaniem...
A tu jeszcze trzeba Bożene ogarnąć ahhh
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostroznie z Bozena - jak ja sobie przypomne tę krew wczoraj w brodziku ![]() wczoraj pierwszy raz zacielam Bozene wiecie ? Nigdy wczesniej sie nie zacielam ![]()
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, kurde, bo muszę już zamówić, naprawdę, muszę
![]() Eee to z owcy chyba sobie daruję, wezmę polarowy albo może jeszcze inny ![]() Lui szybko Wam idzie z przeprowadzką, do porodu się uwiniecie ![]()
#3533 |
Zadomowienie
|
a i kciuki za wizyty dzisiejsze, jak zawsze czekamy na relacje
![]() ja posprzątałam kuchnię w nowym mieszkanku i spakuję później jeszcze jakieś lekkie rzeczy, a wieczorem TZ z kolegą przewiozą i się rozpakuje ![]() Wczoraj się przemęczyłam strasznie, ale wieczorne wycieczki po jysku i castoramie mnie wykończyły, a potem jeszcze stwierdziłam, że umyję lodówkę i stół w kuchni i potem jeszcze chyba do północy chodziłam bo spać mi się nie chciało... i w końcu skończyło się takim krwotokiem z nosa, że nie na żarty się przeraziłam... także już się oszczędzam i mam już nauczkę. I chyba się zdrzemnę z godzinkę, bo od 7.00 jestem na nogach. A Migotka na pewno dacie radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Wchodzisz w ten etap
![]() Boje się co to dzisiaj będzie ![]() A chciałam to wieczorem zrobić, żeby jak coś mąż mi pomógł jak był... ale pooo cooo... przecież tak fajnie się leżało w łóżeczku... i teraz mam... pewnie z godzinę spędze w wannie ![]()
#3535 |
Zakorzenienie
|
ja kilka razy zacięłam Bozenę ale to przed ciążą było..nie przyjemne uczucie, a później piecze i szczypie :/. Teraz mój Tż ją ogarnia.
I jak Asia pisze, też smaruję Bambino i jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Aga ja ostatnio tak samo! Golę się golę, na czuja, patrzę na maszynkę a tam krew
Zbladłam, przejechałam paluchami, krew Jak już dotarło do mnie, że się zacięłam to i tak za każdym razem jak widziałam tą krew czułam taki niepokój ;/
#3537 |
Zakorzenienie
|
U mnie tylko depilacja kremowa wchodzi w grę. Mam takie podrażnienia po żyletce, ze na samą myśl świra dostaję.
Dziś ostro kombinuję, co by tu zrobić , żeby nie kupować komody dla małej, tylko na razie jakimiś się wykpić zastępnikami... nie chcę się meblować na wynajmie a potem przewozić miliona gratów do swojego mieszkania. Już prawie wymyśliłam, muszę tylko udoskonalić wizję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Lui, napracowałaś sie mega, eh. Ale ja też bym jak mrówka na swoim nowym chciała ogarnąć trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Ok jak coś to chyba też mam w domu Bambino to będzie w pogotowiu...
A mi śpiworek jakiś do wózka mają dołączyć ale nie wiem jaki to będzie... Lui żebyś Ty nie urodziła za takie sprzątanie i ogarnianie ![]()
#3540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już ogarnięta. W zasadzie to poszło szybko, łatwo i bezboleśnie, bo jak sobie obiecałam robię to co 2-3 dni, żeby w razie W nie panikować :P Zaraz idę suszyć czerep, tylko paznokcie mi doschną :P Wiecie, dobrze, że są te wizyty, przynajmniej jakaś mobilizacja :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.