|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 20+
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczylam ze Kama cos pisala, to wiedzialam ze beda zdjecia
![]() suuper!! czyli wycieczka się udała
|
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
Tak udała się
Ale 3 dni na zwiedzenie Paryża to stanowczo za mało, biegalismy jak szalemi, od 8 rano do 22. Romantycznie raczej nie było, ale za to zobaczylismy bardzo duzo. Tak marzyłam o tym, żeby iść do jakiejś Paryzkiej restauracji na francuski obiad niestety nie było na to czasu. Planujemy wrócić kiedys do Paryża i na spokojnie wchłaniać jego fantastyczną atmosfere.
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
a jak psina po tak dlugiej rozłące? pewnie cala szczesliwa ze wrociliscie
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
focha wam strzelił ze wyjechaliscie
![]() hej bamsia!! jak samopoczucie? juz nie masz porannych mdłości?
|
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
navi ja Cie nie poznałam z nowym avkiem
![]() wszystko jest już praktrycznie wporządku ale ten tydz nie należy do moich najlepszych w sensie zdrowotnym: wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć wieczorem bo oko mnie tak bolało że myślałam że zejde, okazało się żę mam porysowaną gałkę i nerwy rogówki są na wierzchu czy coś takiego dostałam kropelki i już jest praktycznie ok tylko zaczerwienione a mogło mi sie to zrobić z czegokolwiek, prawdopodobnie coś mi wpadło poprostu do oka no ale już koniec bidowania ![]() SCHUDłAM PONAD 3 KG w tym tygodniu na tej dietce bez ww (większość to pewnie woda, tak po 1-1,5cm pospadało i jestem happy ) dlatego podejmuję się wytrzymania 21 dni to będzie hard core ale mam nadzieje ze dam rade bo 1 i 8 września na weselicho idę i muszę kieckę uszyć jakaś
|
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale Cie nabrałam, co?
![]() Cytat:
![]() dobrze ze juz ok, ale brzmi strasznie.. Cytat:
|
||
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Oreganka z pracy nici, nie udało się wyjechać tam gdzie chciałam. Od początku września szukam czegoś w Krakowie. Kama świetne zdjęcia. Ja byłam w Paryżu 2 dni. Stanowczo za mało czasu na wszystko. A u mnie humor gorzej niż zły. Nawet mi się myśleć już nie chce. Moja chora psychika wielu rzeczy sobie nie umie wytłumaczyć, i sie tak zamęczam. Eh.. nie truję.
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem przed okresem i chce mi sie ryczec bez powodu bylismy dzis na slubie..i sie rozmarzylam tia..
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi a czyj to ślub? Ja sobie tak płaczę pocichutku od kilku godzin, może jutro będzie lepiej.
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero od kilku minut ![]() slub kolezanki.. ona ma 22 lata, on 37. sa zakochani po uszy... jak dowiedzialam sie ze sie pobieraja, to pomyslalam a na cholere to ![]() ale.. teraz jakos mi tak smutno.. to jednak fajne miec cos pewnego ![]() choc tak naprawde nigdy nic nie jest pewne ehh
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie to życie zakręcone. Mogłoby czasem być łatwiejsze i bardziej zrozumiałe
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Navi piekny av
![]() Kama świetne zdjecia, ehh chciałabym mieć podróż poślubną do Paryża... ![]() Bamsia gratuluje ![]()
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, sama wybierałam
korzystając z okazji chcialabym złożyć najserdeczniejsze życzenia Ines! żebyś była cały czas taka promienna jak jesteś, pomocna, żeby Twoja druga połowa wspierała Cię z całych sił kazdego dnia i żeby kolejne dni przynosiły nowe wyzwania na miarę Twoich sil, a te które wydają się być ponad nie, udało się mimo wszystko spełnić i wzbogacać o nie swoje doswiadczenie. zeby ukladało się z bliskimi no i z W. oczywiscie a nie zyczę Ci niechcianych prezentów z M ![]() tym samym ogłaszam ![]() Twoje zdrówko Ines! |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z weselicha, szczerze powiem, że mi się nie podobało, a jutro powtórka z rozrywki, po co ja się na to zgodziłam
hmm cały czas myślałam o ktośku ___________ Ines wszystkiego naj naj cudowniejszego, niech wszystkie twe marzenia doczekają się spełnienia duży cmok i kwiaty dla ciebie
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tu taka cisza
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
już TY dobrze wiesz why
![]() ale sie wybawisz za wszystkie czasy ![]() a dzis idziesz z ktośkiem?
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym samym składzie co wczoraj ale mi się nie chce ![]() będę gruba po wszystkich imprezach
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
hehe oreganuś, wszystko co jesz, to od razu w tancu spalasz, bo nie wierze, zeby pozwolili Ci sciany podpierać
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
hello Kofane
Co tam słychać?u mnie Ok, wyleguję się z TŻ w łóżku ![]() Kupiłam sukienkę na poprawiny w Zarze jak zrobię fotkę to wkleję a i jeszcze biżuterię do sukni ślubnej, tak mi się spodobała, że nie mogłam jej się oprzeć w dodatku idealnie będzie pasować do sukienki ![]() Oreganko szkoda, że wesele Ci się nie podobało a Navi ma rację napewno nie dadzą Ci podpierać ścian Navi fajny avatar!Muszę się przyzwyczaić.
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bylas w Złotych Tarasach?? oczywiscie ze mam racje, jak zwykle ![]() sama sie jeszcze nie przyzwyczailam do tego avka, ale tez mi się podoba ![]() jutro pewnie pojde do fryzjera. jak wam sie fryzurka podoba?? przy okazji wrzucam zdjęcie z wczorajszego ślubu widać kawałek tuniki, którą kupilam z winy Ecstasy |
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
potańcowałam ale nie żebym się wyszalała
tydzień do wakacji mi został, więc od poniedziałku- akcja płaski brzuch ![]() muszę przyznać że moje dolegliwości żołądkowe minęły
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny, troche was zaniedbuję, widzę aneczka posmutniala, mam nadzieje, że już lepiej
ja bylam dziś raniutko na basenie, sama bez nikogo, wczoraj umówilam sie z 4 osobami, i w koncu sama pojechałam, nie dalam się sennościom moim i czym prędzej wskoczyłam do wody aby sie przebudzić. fantastycznie, tata jest u mnie o piątku i jest fantastycznie, niedawno zjedlismy wspólne śniadanie. ecstasy masz racje , ja bardzo szanuje swojego ojca, był dla mnie zawsze największym autorytetem! ostoją w trudnych momentach życia i za to go kocham ! niestety o matce nie moge tego powiedzieć. ale pomijając, to jak jest tata czuję się taka spokojna i szczęśliwa. no nic wracam do niego
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
super ze przeszło. i oby nie wracało!
ja wczoraj mialam taka ochote pojsc na to wesele... no ale niestety. juz niedlugo nam sie szykują dwa inne ![]() hej ka.si!! co slychac? tata nadal u Ciebie?
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam jednak w arkadii. Dobrze wkleję zdjęcie kolczyków na sobie
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
ojejjj to mogłysmy sie spotkac!
no nic, innym razem.. ![]() loki tez maja swoj urok!! wiec nie narzekaj ![]() dziewczyny tak mi komputer zamula ze zaraz a oknem wyląduje
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
navi ja kocham tą fryzurę,kiedyś ją na 30 wklejałam
sama się nad nią zastanawiam od dluższego czasu tylko trochę szkoda mi aż tyle włosów ścinać, no i musiałabym cały czas prostować ale jest super
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to mamy dokladnie tak samo jesli chodzi o rodzicow.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

tia..