|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: "SZKOŁA ZŁAMANYCH SERC" - czy ktoś to ogląda :D???
Maniwa załuj ze nie ogladasz mody na sukces tam sie tyle dzieje,a jakie zwroty akcji
![]() ![]() Teraz ja bardzo prosze zebyscie mi opowiedziały co siedziało w dzisiejszym odcinku bo niestety rano mnie nie było w domu i nie obejrzałam ![]() At o ze charlie bedzie z Anita to mu wywrózyła ta aurora ostatnio bo mu poowiedziała ze zacznie nowy zawiazek z blondyneczka ![]() ![]()
![]() |
#122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wbrew wszystkiemu, Katerina i Charlie pasują mi do siebie. On jeden miał nerwy i cierpliwość do niej. Ułożyłby ją, jakby chciał. A to mój opis dzisiejszego odcinka w telegraficzym skrócie ![]() Les wpada na pomysł zrobienia zajęć dla dorosłych. Pokierowane jest to prawdopodobnie okazją zarobienia kasy dla szkoły. Ale ucierpią na tym uczniowie. Po pierwsze będzie potrzebował sali komputerowej, po wszystkich zajęciach, co poskutkować może zamknięciem gazetki szkolnej, bo w przerwie na lunch dziewczyny sie nie wyrobią. Melanie proponuje korzystanie z jej prywatnego kompa. Les zabrania też chłopakom gry w kosza na boisku po zajęciach, gdyż przeszkadza mu to w prowadzeniu zajęć (posuwa się nawet do postraszenia chłopaków ochroniarzem z psem ![]() Między czasie Mai zaczyna zbierać podpisy pod petycją o udostępnianie sali komputerowej. Drazic zadomowił się w magazynie, co oczywiście doprowadza do furii Charliego, bo podejrzewa że kręci z Kateriną (zazdrosny czy co? ![]() Klasa zaczyna strajkować, wyłamuje się z tego Melanie, zostając w klasie. Mai nie podoba się ten pomysł i udaje jej się przekonać jedynie Charliego do powrotu do klasy. Reszta skanduje i chodzi po podwórku z transparentami. Dyrektor musi jednak zgodzić się na ich żądania, gdyż nadciąga inspekcja. Ronnie zajmuje rozmową inspektora, podczas gdy Les łagodzi strajk. Klasa cieszy się ze zwycięstwa. Charlie szuka swojego starego, cennego zegarka i nie znajdując go, oskarża Drazica o kradzież. Po awanturze wyprowadza się i... zachodzi do domu Scheppers'ów. Mama Anity i Ryana proponuje mu nocleg. Uf długi ten odcinek był ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
ej anie wiecie ile jest wszystkich nakręconych sezonów? bo ja słyszałam że 6...ale nie wiem czy to prawda
![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Maniwa dobrze, że zobaczyłam Twoją wypowiedź, bo bym na darmo się produkowała, a tu taka dokładna relacja
![]() tylko bym dodała, że charlie jednak znalazł ten zegarek oczywiście u siebie w pokoju, schowany (zapewne przed draziciem) pod czaszką. btw - też taką chcę ![]() ![]() lena z tego co pamiętam, to właśnie 6. zresztą - co tu przypuszczać -> http://www.heartbreak-high.com/homepage.htm a dokładniej tu: http://www.heartbreak-high.com/episodes.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
oo dzieki
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
otóż mam pewne obawy. dziś był 114 odcinek. u mnie napisane w tv jest, że to 114 na 130. czyli koniec 4 serii. i tak rozmyślam, czy puszczą 5 sezon czy to już koniec a następna seria w następne wakacje. jeśli tak to buu
![]() btw. anita z draziciem, katerina z charliem. mi tak odpowiada. bo póki co zachodzi na to, ze będzie odwrotnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
lena_lena dzieki za opowiedzenie tego co sie wydarzylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() ![]() jej strach pomyslec co bedzie jak sie skonczy wszystkie 6 sezonów..buu Darkot ja to bym chyba jednak wolała zeby natepny sezon puszczali dopiero we wakacje ,bo przeciez jak sie rok szkolny zacznie to bedzie tragedia jak te odcinki beda puszczac tak ranoa ja bede w szkole musiała siedziec ![]()
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogą ewentualnie tak jak kiedyś było zrobić: w sobotę i niedzielę o 11 (albo inna godzinka, ale raczej poranna). ![]() ciekawe czy tvp czyta wizaż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeee no nie zartuj mi tak nawet, no ale tak juz jest, ze zazwyczaj w niedziele i swieta nic w telewizji nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
hej hej. poweekendowy zastój?
![]() oglądałyście dzisiejszy odcinek? ahh, ten bohater ryan ![]() p.s. pamietacie może taką śliczną piosenkę, która leciała w tych odcinkach związanych z rozstaniem anity i drazica? "when we talk about love" - the big bag band? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taa, bohater Ryan. Jak mu opowiadala pielęgniarka, że pobierze mu pół kartona krwi, robil sie na zmiane blady i zielony. ![]() Nie pamiętam tej pisenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Hahaha,Ryan dzisiaj mnie ubawił,biedny chłopak..igieł sie boi
![]() Dobrze ze Drazicowi sie upiekło,ale widziałayscie jak Charlie sie przewrócił na schodach,widac było ze specjalnie ![]() Bedziecie tesknic za Melanie?Bo ja moze gdzies tam troche... czasem ![]() Darkdot niestety ja tez nie pamietam tej piosennki,ale jej poszukam ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj nie ogladalam bo musialam kilka spraw zalatwic
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
a ja wam zdradzę, że niedługo to drazic będzie bohaterem, a dokładniej to szczurzym bohaterem
![]() a piosenkę można tu posłuchać: http://voila.pl/n4oav/?1 - tam jest muniaturka taka WindowsMediaPlayer. jak się kliknie na "pobierz ten plik" to i tak nie będzie się ściągał, tylko otworzy się miniaturka QuickTimePlayer. więc tak czy siak posłuchać można. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
jestem leniwa i nie pisałam Ci sama streszczenia, ale poszukalam w necie
![]() Drazic i Charlie wchodząc do szkoły natykają się na złodzieja. Nie wiadomo dlaczego Drazic udaje, że nie widział złodzieja, chociaż mógłby go zidentyfikować. Ojciec Melanie ma dla córki niespodziankę. Okazuje się, że załatwił półroczne stypendium w Paryżu. Początkowo dziewczyna nie chce jechać, jednak po namowach kolegów decyduje się skorzystać z tej okazji. W szkole trwa akcja oddawania krwi. Po wypadku Anity wszyscy chętnie zgłaszają się do punktu. Również Rayan chce oddać krew, chociaż początkowo wykazywał raczej umiarkowany entuzjazm w tej sprawie. Okazuje się, że ten uchodzący za ideał męskości ulubieniec dziewcząt, boi się... ukłucia. no i mały suplement ode mnie: sprawa złodzieja: zeznania charliego i drazica różnią się. powodem tym jest to, że owy złodziej to stary kumpel drazica i on go kryje. nie mówi policji, że widział jego twarz, zmienia jego ubranie i ogólnie kręci. w końcu drazic, nie chcąc ponosić za to wszystko odpowiedzialności podrzuca do szafki charliego część skaradzionych rzeczy czyli oprogramowanie. policja chce przeszuakć ich szafki. znajdują u charliego TO. i zostaje on podejrzanym o kradzież/wspóludział. anita, dowaidując się o wszystkim do charliego, nagaduje drazicowi (mowa moralna) i to do niego dociera. idzie do kumpla, karze oddac skradziony dysk i po sprawie albo pójdzie na policje. nie oddaje - wisyta na policji - prawdziwe zeznania - ostatnia szansa dla drazica i jego uczciwości - hurra - sprawa dobrze zakończona. melanie i wyjazd - katerina, dowiadując się, że melanie jedzie do Paryża, robi podchody, by ta jej kupiła tam torebkę (czarna ze złota klamrą!) channel (?). w końcu razem organizują garażową wyprzedaż. katerina sprzedaje dosłownie wszystko - i to nie tylko swoje rzeczy - była tak zaslepiona wizją torebki (wow ![]() ![]() ![]() A Ryan - chcąc zaimponować mai i przezwyciężyć strach - ledwo przytomny decyduje się oddać krew (lezał bladziutki na kozetce ![]() może jednak nie jestem leniwa? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OJezu no pewnie ze to pamietam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. ja też mam szczurka w domu ![]() p.s.2. chcesz inne piosenki z serialu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez chciałam miec szczurka w domu ale sie mama nie zgadza ![]() A Dracic to bohater! ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu się nie zgadza? to nie jest duuży pies ![]() p.s. moje teksty odcinka: "I ten mur...przynieś kawałek" - Kat do Melanie, na temat jej wyjazdu do Francji "Mur jest w Berlinie" - Anita ![]() "Nie ma jakiegoś łatwiejszego sposobu na pobieranie krwi?" - Ryan "Jest. Można uciąć nogę na wysokości kolana i zbierać krew do wiadra" - Charlie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mama sie nie zgadza bo ona sie boi wszystkich szczurów,myszy,wezów..heh ehe jak widzi weza nawet w tv to swiruje ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze chyba sie napaliłam,przeciez jak bede sie nim opiekowac to mama nie powinna miec nic do gadania ![]() ![]() ![]() PS:idzie ktoras z Was ogladac Mode na sukces,bo własnie idzie?Ja sie chyba skusze ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
z piosenek włącz sobie Savage Garden "want you" - to ta z "namiętnego tańca" kateriny i tego nauczyciela. aż się tanczyc przy niej chce
![]() co do szczurka. moja sis (bo to jej szczur, ale ona wyjezdza na studia i ja dostaje w spadku. btw. jej pokój też ![]() ![]() jeśli masz swój pokój to tym lepiej, przecież będzie u ciebie po pokoju latał a nie w sypialni mamy ![]() ![]() ![]() a ja nie wiem czy ide oglądać. chyba jeszcze posiedze. polece o 18.30 na Detektywów, których oglądam codziennie. ![]() btw. właśnie sobie przypomniałam! ![]() zapomniałam, jak mogłam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps:tez lubie Detektywow ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.