|
|
#781 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
![]() a mango jest śliczne, pachnie słodziutko
|
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
asiuchna wklejała najnowszy katalog, materialy dla konsultantek i nie było mowy o takiej promocji
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#786 |
|
Rozeznanie
|
O matko...zatrzesienie mam tych maili o darmowe próbki..jakiś masowy atak ;/
Witam. Mam 19 lat i jestem konsultantką Oriflame. Jednak sama , ze względu na cenę wolę kosmetyki Avon. Dlatego chciałabym się zapytać czy istnieje możliwość przesłania katalogu oraz próbek bądź testerów oraz gadżetów ? Mój adres: Anna XXX XXXX Witam! Mam 18 lat. Z Avonu ( jak narazie ) używam tylko tuszu do rzęs. Chciałabym wypróbować też inne kosmetyki tej marki. Dlatego zwracam się z prośbą o przesłanie mi bezpłatnych próbek kosmetyków avon, jeśli będą tak dobre jak tusz z pewnością je zakupię. Bardzo prosiłabym tez o jakieś gadżety od tej firmy. Jeśli byłaby taka możliwość to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Podaje swój adres: Patrycja XX XXX Witam serdecznie Jestem zainteresowana produktami firmy Avon bo słyszalam o nich dużo pozytywnych opinii i w związku z tym uprzejmie proszę o przesłanie mi bezpłatnych próbek produktów żebym mogła je wyprobowac oraz jestem kolekcjonerka gażdzetow i byloby mi bardzo miło gdybym mogła otrzymac jakis gadzet tak wspaniałej firmy. Adres do wysylki: Ewa Matko wszystkie maile na jedno kopyto... Prosza o gadżety...że niby co mam za darmo wysyłać długopisy i produkty LOGO? Hehe nie urażając nikogo ale to jest śmieszne I co ja z tego będę miała..bo wątpie że ktos po wysłaniu próbek bedzie coś zamawiał u mnie :PAle ten mail mi sie spodobał ![]() Witam! Jestem konsultantką z Zielonej Góry, ale mam zamiar przekazać Ci moją klientkę, która mieszka w Białymstoku na ul. XXX Zainteresowana? Resztę napiszę jak odpiszesz mi na ten mail. Zobaczymy co odpisze mi
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niech sie zacznie to zobacza co to znaczy wyłudzać od biednych konsultantek gadzety![]() Hosenko, wydaje mi sie ze jezeli zrobisz zwrot i w tym katalogu opust ci sie przez to zmniejszy to i tak bedziesz miala z poprzedniego- ten lepszy, za to za katalog musisz sie postarać
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kootek - o zwrocie ja wiem, ale pytałam o wycofaniu produktów który był w braku - żeby mi go nie przysłali
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni oferowali, ty chcialas , oni nie mieli, ty juz nie chcesz bo w terminie nie mieli wiec niech sie do ciebie dostosuja
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli jeżelibym podbiła zamówienie pewnymi brakami np za 150zł (żeby meić wyzszy opust) to wtedy od następnego zamówienia odejmą mi to 150 i np. na 20% będę musiaął uzbierać nie 200zł a 350?
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myślałam, to było by zbyt piękne;D
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!
![]() Mam pytanie: Może wiecie czy te mini wody perfumowane z demo katalogu 12 i z katalogu 13 ze strony 77, posiadają atomizer??? ![]() Z góry dzięki za odpowiedź!!! |
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#795 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok dzieki nie wiedzialam [/quote]Lepiej wiedziec wczesniej niz potem niespodziewanie dostac punkty czy bana Cytat:
![]() Cytat:
Ani to perfum nie zastapi, ani balsamu, ani odswiezenia nie daje.... ![]() W jakiej funkci najlepiej spelniaja sie te mgielki ? Cytat:
![]() Normalnie w pale mi sie to nie miesci Nie lepiej sie skupic na normalnej pracy i wiecej zarabiac niz wysylac ludziom takie za przeproszeniem 'lichwiarskie' oferty...
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
to tu też są jakieś punkty karne? nie wiedziałam..
dobrej nocy życzę Wszystkim ![]() (może mi się przyśni co jeszcze zamówię z k13 )
|
|
#798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze do co Naturalsow to miod i cytryna mi przypadly do gustu Cytryna przelamana miodem
|
|
#799 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
ja moją mgięłka wanilową uzywam jak narazie w domu. Mój tz mówi , ze to świetny zapach . Według mnie tez jest cudowny ale co za duzo to nie zdrowo. Przy wiekszych ilosciach zaczynam sie dusic
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio parę razy miałam okazję wypróbować True Glow Radiant Shimmering Skin Spray (Połyskujący spray do ciała)-polecam. Zapach przyjazny, małe drobinki ładnie się prezentowały pod słońcem, ale albo jestem ślepa, albo cuś, ale nie widzę go teraz w katalogu. W sumie to i tak nie napalam się na jego zakup tylko myślę właśnie o body spray z Naturals'a.
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
Witam w niedzielny poranek,szczerze mowiac to tez myslałam ze kupno wód z serii TTA za 29zł ,przy zamowieniu 150zł jest mało realna,szkoda bo troszke mialam nadzieje ze to bedzie prawda chetnie bym sobie wziela today i tomorrow ,zastanawia mnie tylko po co ktos takie głupoty wypisuje?takie zachowanie jest troche szczeniackie i po co sie w takie klamstwa bawic .
|
|
|
|
#803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam za post pod postem zapomnialam edytowac. |
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mały włos nie zamówiłabym tego w tym katalogu i znowu musiałabym czekać na promocję..ech..ale swoją drogą Avon mogłby zrobić taką promocję dla nas Muszę jeszcze napisać, że odcień limestone (złocisty cień) jest przepiękny, myślałam, że będzie taki oliwkowy, a to cudowna,soczysta zieleń mam jeszcze natural glow (ten nowy błyszczyk URC) i też chyba traiłam w 10 Pięknie się mieni, i dość długo trzyma, aja lubię zjadać to co mam na ustach a ta mała kosmetyczka z netto, srebna z niebieską kokardką, za 6.90, już nie przychodzi na pewno?
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A co! Jednak na razie cisza. Ja rozumiem wysyłać do dużych firm prośby, ale do konsultantek?? Przecież my za te próbki płacimy i jeszcze miałbym płacić za przesyłkę tych próbek?? A wiem, że raczej żadna z tych osób u mnie nie zamówi.
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popisze troche z tą panienką i zoabczymy co mi będzie pisała haha Czego to ludzie nie wymyslą aby trochę człowieka naciągnąć ![]() Ps Da się jakoś usunąć swoje zgłoszenie z tej nieoficjalnej strony avonu ?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-08-12 o 10:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
tak tarcisz swoj wypracowany upust. mialam tak jak zamowilam cos w kat 8 i kat 9 to zwrocilam. okazalo sie ze wtedy moje zamowienie z poprzedniego katalogu bylo nizsze niz 500 zl. dlatego radze ci odczakac jedna kampanie [w sensie katalog] i jesli chcesz zwrocic cos z kat np 8 to zrob to w kat 10, wtedy w kat 9 bedziesz miala upust wypracowany w kat 8. mam nadzieje ze zrozumialas.
aa i co do tyych maili co do was przychodza. piszecie o tym juz chyba 10 stron. dziewczyny po prostu ignorujcie. jak do mnie pisze ktos obcy to czasem nawet tego nie otwieram tylko kasuje i nie musze sie przejmowac co zrobic itp. nie odpisujecie i juz. znalazly sie jakies glupie naciagaczki a wy sie dalyscie wkrecic w to cale zamieszaie i przezywacie jakby conajmniej miala wybuchnac 3 wojna swiatowa. takim nie ma co odpisywac, przeciez widac golym okiem ze to nikt uczciwy, poza tym ja chocbym nie wiem jak miala biednie z klintkami to nigdy w zyciu nie zgodzilabym sie na to by jakiejs obcej osobie, ktora nie wiadomo skad do mnie napisala proszac o probki czy o to by zostac moja klientka. wole zamawiac tylko dla siebie i miec male zamowienia niz pozniej martwic sie czy mi zaplaci czy nie, czy na czas itp. nie dosc ze zamowi jakies *******y za pare zlotych to mecz sie pozniej z przesylka itp. oooo nie to nie dla mnie!
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#810 |
|
Rozeznanie
|
Ja też dostałam wiadomość oprzekazaniu tej konsultantki, tu na skrzynkę wizażu
![]() Napisała mi takie warunki, UWAGA ![]() Witam! Jestem konsultantką z Zielonej Góry zwracam się z propozycją przekazania w Pani ręce mojoj klientki z Białegostoku zamieszkałej na ul. Sowlańskiej. Czekam na odpowiedź. Podam moje warunki: - otrzymujesz nową klientkę i dokładasz do zamówienia - ja otrzymuję procent od zamówienia klientki Dla przykładu: Klientka zamawia produkt za 10 zł, mnożysz prze Twój wybracowany opust np.20% i wychodzi, że do zapłaty mi jesteś winna tylko 2zł. Pieniądze przesyłałabyś dopiero wtedy, gdy uzbierałąby się lepsza sumka ja wtedy zapłaciłąbym za koszt przesyłki. I co ty na to? Ty więcej na tym zyskasz! To nie jest jakieś głupie ogłoszenie, to jest ważna sprawa. Odpisz Napisałam jej, że to przeciez ja z tego żadnych korzyści nie będę miała, bo przecież cały opust będę oddawać jej, a zamówienia nie musze podbijać. Wtedy napisała mi tak: Włąśnie nie oddawałabyś cały zarobek tylko np.2 zł za zamówienie z jednego katalogu. Ty więcej zyskasz, czy nie lepiej mieć większe pieniądze (bo przecież byś składała większe zamówienie) SZOK ZE STRESEM
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

asiuchna wklejała najnowszy katalog, materialy dla konsultantek i nie było mowy o takiej promocji

tak myślałam, to było by zbyt piękne;D

W trakcie szukania pracy ...
[/quote]
Maniaaa wizazowaniaaa