|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() Bo Korsy zarejestrowałam u niej dopiero ZAGRANICO ( jeśli nie liczyć tego zegarka of kors, na którego zrzuciło się pół rodziny). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Yoooko Czas edycji: 2015-01-22 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale wyższa cena nie zawsze automatycznie oznacza wyższą jakość, mam jedną torebkę z Zary za jakieś 100zł (i kupiłam ją już po roku użytkowania przez inną osobę, ja mam ją już... ohoho ze 3 lata będą) i wygląda jak nowa. A nie oszczędzam jej w ogóle, musiałabym ją chyba wypełnić po brzegi cegłami, żeby ją zniszczyć, a i tak nie jestem pewna czy by to coś dało. Za to torebka z Mango za 200zł już zaczyna ledwo zipieć (a kupiłam ją pół roku temu jakoś). Cytat:
![]() Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-01-22 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zależy wszystko od konkretnego modelu. Ja już poza małymi torebkami w których noszę tylko telefon, portfel i kindla nie kupię nigdy torebki, która nie jest ze skóry. Inna sprawa, że część tych Korsów jest teraz kupowana ze względu na modę i głupio pojęte "nie chcę być gorsza od innych, którzy je mają". Bo znam przypadki oszczędzania na taką torebkę odmawiając sobie wszystkiego. Później przyjdzie moda na coś innego i zostanie sobie taka osoba z tym Korsem, ale nadal niezadowolona, bo wiecznie w pogoni za czymś na co ją po prostu nie stać. Zawsze o krok do tyłu, zawsze za blogerkami. Takie coś musi być smutne, ale zauważyłam, że kilka dziewczyn, które znam ma ten syndrom. Jak blogerka pojedzie do Paryża, to ona też musi, co tam, że to wycieczka na której je bagietki i pasztet i nie pojedzie komunikacją miejską bo szkoda kasy- była w Paryżu i ma zdjęcia na fejsie. ![]() Czasami mi się włącza taki instynkt stadny, że bym chciała mieć coś co one pokazują, ale w 90 przypadkach na 100 po dłuższej analizie dochodzę do wniosku, że mi to nie jest w ogóle potrzebne i mnie na to nie stać. Ale jestem bardzo wdzięczna blogom i vlogom za kilka rzeczy w moim życiu ( kindle <3 ) o których bym się nigdy sama nie dowiedziała (a przynajmniej nie tak szybko). No i kosmetyki, które kupuję pod wpływem też mnie jeszcze nie zawiodły. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wyznacznikiem nie jest cena ani marka ( btw nie mam krosa, nie miałam go w ręce więc na jego temat się nie wypowiem) ale materiał i jakość wykonania. Teraz nie kupię torebki nie ze skóry, no chyba ze z bardzo dobrego, wzmocnionego filcu, bo mi się to po prostu nie opłaca. Za dobry materiał i staranną pracę trzeba jednak zapłacić swoje. Dla nie wierzących w niszczenie się torebek, proponuję ponosić trochę książkę A 4 w sztywnej oprawie na zmianę z laptopem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Life is a drink ...
|
Nadrabiam zaległości i oglądam Sarunie i jej jadłospis ... ale przyjarała te tortille XDDDDDDDDDDDD i obiad je kolo 19 ... no jak na diete to chyba trochę późno je ten obiad :P
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Sarunia chodzi spać koło 2, 3 w nocy, więc chyba spoko w sumie ta godzina obiadu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Life is a drink ...
|
Ja po nocce idę spać o 7 to też nie oznacza, że mogę jeść kolacje o 5 :P...
#4000 |
Zadomowienie
|
Ja mam torebkę za ok 80zł z Manzany. Ma 2 lata i wygląda jak nowa. Noszę w niej wszystkie zakupy np 2kg kartofli + 1l Domestosa + jakis jogurty, mleko... Sluzy mi tez jako torba podrozna przy wyjazdach do rodziców... Wniosek jest taki, ze nie ma żadnych złotych zasad, co do ceny czy materialu, można kupic cos taniego i solidnego albo drogiego i badziewnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo moda to generalnie głupia sprawa. Nie wymyślono jej po to byśmy wyglądali i czuli się lepiej, ale by koniunkturę napędzać. Robi też dużo złego z psychą osób, które zaczynają wierzyć, że jak nie mają - to nie istnieją. Chyba nie cierpię mody ![]() Mam dwie torebki od kreatur mody, obie od 5 lat. I czy ja wiem, czy to taka wspaniała inwestycja? Ta crossbody farbuje mi jasne ubrania tak skutecznie, że pozbawia się widocznie barwnika i przeciera się. Na drugiej widać każdą ryskę po paznokciu. O delikatne skórzane rzeczy trzeba szczególnie dbać, a mi się nie chce z przedmiotami obchodzić jak z jajkiem. I droga torebka może być badziewna, i tania może byc znakomita, a marki tylko dorabiają do tego ideologię. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dooobraaa, o obiedzie piszesz. Kolacje we vlogach czesto jadala po 22 chwilę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Life is a drink ...
|
no ale kolacje można jeść min. 2 godziny przed snem :P dlatego tak napisałam :P
#4005 |
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/yJqFKpG82_/
nowe paznokcie aggie, zanim przeczytalam opis myślałam, ze w zdjęciu chodzi o naked Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-01-22 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Konto usunięte
|
Andrea i fryzurki:
Chyba nie pamiętam żadnego filmu/zdjęcia z nią na którym by wyglądała źle. Przy moich włosach nigdy nie osiągnę tego efektu co ona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() |
#4010 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() coś takiego znalazłam, ale są też inne http://www.eobuwie.com.pl/botki-solo...ampaign=domodi http://www.laredoute.pl/botki-skorza...86-742114.aspx ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() Selfiszku, jeszcze w Stradivariusie są buty http://www.stradivarius.com/pl/pl/bu...27&colorId=105 Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-22 o 13:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Wtajemniczenie
|
''Hej Bogusiu, nie wiem czy wiesz co aktualnie wypisują o Tobie na wizażu dziewczyny.
I znowu ta okropna Bogucha Oczywiście posłuchałam Was i straciłam kilka minut z życia na oglądaniu tego vloga. Tak negatywnej, naburmuszonej, wiecznie niezadowolonej osoby nie znam, ani w Internecie, tym bardziej w życiu prywatnym. Ciężko jej się musi żyć. A co do filmiku który chciałaś kiedyś nakręcic: Tak! Chcemy rozmów z kosmetologami o nadwadze!Tak! Chcemy, aby Bogusia i Bartek uczyli nas jak schudnąć, jednocześnie nie rezygnować ze zjadania paczki masła na obiad!Wolałabym, żeby o "walce z tkanką tłuszczową" uczył mnie ktoś, kto ma jakąś wiedzę i chudnie, a nie eksperci tyjący z każdym kolejnym filmikiem. Moim zdaniem Bogusiu to chamstwo co tam na Ciebie wypisuja, a szczególnie wizażanki o niku Jajajamajka, Munkaa i Salix która twierdzi ze Twoje makijaże to dno totalne! Pozdrawiam!'' komentarz spod najnowszego filmiku Boguśki ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Wtajemniczenie
|
Madziula, tozto piękna się tak zacietrzewila
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Konto usunięte
|
nowe paznokcie u XSki: http://instagram.com/p/yKLTrJNP1h/?modal=true
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
chciałabym mieć prostą klasyczną czarną torebkę MK
![]() ![]()
#4016 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To liczenie godzin + wmawianie, że 5 posiłków dziennie to najlepiej, wpędzają w obsesyjne myślenie o jedzeniu, a dieta zamienia się w męczennictwo. Co się stało z oldschoolowym jedzeniem kiedy się jest głodnym? ![]()
Ahhhs, Mostly A tu, dla nieodmiany, też prawie nic nie ma. (#awłaśnieżeostatniojest ![]() Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-01-22 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=UhyEOkabgtw Boogie
Pewnie było, ale nadrabiam zaległości i padłam jak usłyszałam tekst " Krzychy lubi bardzo do Was machać". |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Konto usunięte
|
Oglądam filmik Kretki o zdawaniu prawka w USA, uwielbiam jej serię o życiu w Ameryce
![]() Rozwalił mnie komentarz Diabła na resorach pod tym filmikiem: No to co na lotnisko ty po nas przyjedziesz ;p sesese ;p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.