|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
![]() Nati smacznego;* |
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstawię łupy z textil - niektóre po 6 zł ate body miętowe 1,99. Pewnie jakościowo średnio ale wizualnie ok i cenowo ciekawie wychodzi
![]() Ale ze mnie chwalipięta
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama z ojczymem mieli juz byc a dopiero wyjezdzaja i oczywiscie wejda tylko na chwilke i wyjda. Nawet nie beda siadac Nienawidze tego Bo oni biedni maja tyle pracy..a my to nie i my to mozemy jezdzic do nich i siadac na kawe o |
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne zwłaszcza pajace ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
nie dziwie się mnie by też bylo przykro jakby mama nie miała czasu wypić ze mną nawet kawy i posiedzięc chwilę.... smutne to, a nie zwracałaś uwagi jej kiedyś?
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- I tak cud ze wpadnie tu chociaz na 5min bo ostatnio pojechala do babci (mieszka w moim miescie) i musialam jechac do babci - przywiozla mi jajka - bo ona oczywiscie nie miala czasu do mnie przyjechac |
|
|
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
robisz z białą czy kiszoną?
![]() Cytat:
Cytat:
super łupy ![]() Cytat:
![]() ja paznokcie ogarniam, bo już za długie były i za chwile bym gdzieś zahaczyła i by się jakiś złamał
|
|||
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
A pamięć w ciazy to ja nie wiem .... powinna byc do wymiany
w poniedzialek chodzilam do księgarni po pocztowke na dzień babci.... a nie wiem jakim cudem kupilam na dzien dziadka, ale to zobaczylam w domu i przerabialam z dziadka na babcie .... i smialam sie sama z siebie......
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie połamałam paznokcia ;( i tak brzydko pomalowałam, że szok.
Zrobię na pocieszenie cappucinko :P |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
I prawda jest taka ze kiedys jak zmadrzeje...to bedzie zalowala tego ze nie chciala/nie miala czasu spedzic ze mna chwili i pogadac. Zycie szybko ucieka a skoro ona tak chce to tak ma.
Ja na pewno zaniedbam dom jak sie Mikolaj urodzi i bede chciala zeby mnie to nie denerwowalo bo czas z synkiem jest duuuuzo cenniejszy i nie chce zeby kosztem obowiazkow tracic czas z Nim spedzony. ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Do grobu zabiore ze soba wspomnienia a nie porzadek z domu czy obowiazki |
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj kiszona ale przeważnie daję biała i kiszona, mieszam je obydwie wychodzą lepsze łazanki wtedy ale w sklepie były takie ogromne że stwierdziłam że za chiny nie bd tego targać ze sobą.... ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez soniuska Czas edycji: 2015-01-22 o 16:47 |
||
|
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem co przezywasz.... u nas jest bardzo podobnie...ja mieszkam w domu rodzinnym i to ja bede dochowywac rodzicow... ale najlepsza corka jest moja siostra ktora malo co sie interesuje mama, tylko wszystko musi sie toczyc wokol niej....
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragedia nie? Mi juz nawet nie zalezy by byc tak doceniana jak ona czy cos,ale zeby nie chciec usiasc u corki chociaz na pol h? Tym bardziej ze ostatnio tu byli mega dawno temu. Chyba we wrzesniu na moje imieniny. |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to ona bedzie tego zalowac kiedys.
A ja..a ja sie musze z ttm w koncu pogodzic bo ilez mozna |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA to tak jak i moi rodzice, wiecznie im nie po drodze do nas. Raz zadzwonila mama ze jada do minska kolezanke odwiedzic bo po szpitalu jest i wpadna do niej na chwile a potem do nas to posiedza bo chlopakow dawno nie widzieli. To umowilam sie z nimi na obiad ze zrobie, uszykowalam sie plus ciasto do kawy itp a oni wpadli o 18 i wypadli bo sie tam zasiedzieli, obiadu nie zjedli bo kolezanka ugoscila ale za to by ciasta na wynos wzieli bo maja chec ale nie zmieszcza bo kolezanka takie desery im narobila. Wkur....m sie i nie dalam. Do tego powiedzialam co o tym umawianiu sie z nimi mysle. Juz nie zapraszam i nic nie proponuje w dup.ie mam bo zawsze cos i zawsze cos. W piatek w szkole byla gala na dzien babci i dziadka ich nie bylo bo nie po drodze i to nie kwestia pracy jest bo mama na emeryturze ale kwestia tego ze sie niechce! Bo to przeciez mi jest latwiej dojechac do nich. Ja to sie juz przyzwyczailam ze sie mnie tak traktuje ale szkoda mi chłopakow bo one by chcialy zeby jechac tam lub zeby do nich przyjechali dziadkowie ale jest nie po drodze..
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
No, co zrobić... Moja jest również wzorem egoizmu, braku samokrytyki i zapatrzenia w siebie, ale tekstu przed świętami że nie ma dla mnie miejsca w moim domu, bo ona potrzebuje prywatności ( mojego pokoju) to jej nie zapomnę raczej nigdy.
|
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jak idiotka zawsze sie naszykuje a kopa w za to jak do siostry jezdzila to mimo ze siostra wiedziala to otwoerala im skacowana,w pizamie,w domu syf mega ze masakra. Kota ma a kuwete mu chyba co tydzien wymienia..nie mowiac jjz o biezacym sprzataniu i okazalo soe ze kawy i cukru nawet nie ma. A strach bylo na kanapie usiasc - chox w sumie niebardzo bylo na niej miejsce- taki syf. Ale to ukochana.i przykro ze Twoi rodzice nie zrobia tego dla chlopakow. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Edytowane przez soniuska Czas edycji: 2015-01-22 o 17:00 |
||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sprzatania to ja raz w tygodniu ogarniam w soboty zawsze no chyba ze w piatek mam luzniej i chlopaki w szkole to wtedy. No i jak sie nasyfi cos to ogarniam. Podlogi odkurzam i mopuje, nie pastuje bo to nowy parkiet jest a polowa domu i tak w plytkach.
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w ogole byla wersja ze urodze to przyjedzie i pomoze.. potem cos psioczyla ze tylko na dzien dwa wpadnie..
A ostatnjo jak powoedzialam ze jak M jeszcze na szkolke nie wyjedzie to od razu bierze tacierzynski i bedzie mi pomagal to foch bo ja jej pomoc odrzucam
|
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawialyscie w alliexpress? Matko ile tam cudowności, ale nigdy karta nie placilismy wiec chyba western
|
#2963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas w rodzinie urodzila sie dziewczynka o imieniu Nadia i rodzice jej ze zdrobnieniem problemu nie maja ale dziadkowie za to tak i nazywają nasze sloneczko:p
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to potrafi wszystkim się chwalić, że wnuczka będzie miała... I wydaje pół wypłaty na kosmetyczkę itp. i potrafi przyjść i mi powiedzieć : ale Ty gruba jesteś, nie wiem jak schudniesz - jak się wkurzam, to mówi, że to tylko żart o co mi chodzi i się obraża. Albo, że mogłabym coś ze sobą zrobić, bo wyglądam jak czarownica. Pożycza moje rzeczy bez pytania i twierdzi, że jej oddałam, i w ogóle. Ostatnio np. co ja zrobię bez suszarki jak się wyprowadzę. Ja, że to moja suszarka, za duże pieniądze zresztą - i co? Nie prawda, ja ją kupiłam NAM.
Ech. To temat rzeka podobnie jak matka TŻeta. Dobrały się babcie Już nie będę o tym myśleć, bo mi tylko ciśnienie skacze.
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra... żeby własna matka takie rzeczy robiła... współczuję Wam dziewczyny.. ja ze swoja mam za☠☠☠isty kontakt jak przyjaciółki, siostre i mnie stara sie traktowac jednakowo w sumie w 3 sie "wychowałyśmy" wzajemnie bez ojca nami sie zajmowała i chyba dlaetgo mamy taki kontakt ale w sumei kto nie pozna mojej mamy mówi że za☠☠☠ista babka ile osób zawsze u nas w domu sppało za czasów szkoły ło matko jakie melanże(ale nie patologia) ale nam problemu nam nie robiła, zwróciła uwage jak już była przeginka ale tak to śmiała sie z nas zawsze jak skacowani na nastepny dzień... Wiem że zawsze mogę na nią liczyć i na siostre tez raczej choć z siostra przeboje miałam, ale jak to przeważnei z rodzeństwem bywa... akurat na swoją rodzinkę nei moge narzekać
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na szczescie sie odcielam. Ale mega Ci wspolczuje..:/ Moj ojciec bio za to dzwoni do mnie i ze on musi wpasc zobaczyc jaka gruba juz jestem. Wkurza mnie to bo jak mi wszyscy tak gadaja to juz sie przykro robi. I mnie g obchodzi ze to zarrty sa:/ Moja matka za to prezenty ktore sa dla niej oddaje mojej siostrze |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA u mnie to samo, siostra moja najwazniejsza jest choc robi ich w trabe na kazdym kroku, a ja gdzie zawsze do dyspozycji bylam i to z dzieciakami jeszcze sie wyrabialam to zawsze ta zla.
Co do kwesti wpierniczania sie do zycia to u mnie ojciec nie mogl przezyc ze my myslimy o 3 dziecku i nawet mi mowil po cichu abym sie marcinowi w to wrobic nie dala.. nosz karwa! .. marcin wreszcie ktoregos dnia powiedzial ojcu zeby sie nie wtracal bo to tylko i wylacznie nasza decyzja i ze on nam na dzieci nie daje tylko sami utrzymujemy i jak widac zle nie maja! Od tamtej pory koniec tematu i chyba dotarlo do niego! Mojej siostrze tak duzo razy dopiekano ze tyle w zwiazku a dzieci z tego nie ma.. no i sie okazalo ze partner ma problemy i du.pa i glupio sie wszystkim zrobilo
|
#2969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodź z tego wzglegu ze obie jestesmy w ciazy.... ach.. u mnie tyle sie pozmienialo,jak z siostra bylysmy najlepsze przyjaciele yo teraz rozmawiamy urzedowo... a jaj tato wspomnial o opisach domu i dzialki na mnie i tz to wogole wojna:p
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przykro czytac o takich sytuacjach i problemach z wlasnymi matkami...
Wspolczuje...Cytat:
haha Ale mnie tym rozbroilas! ![]() Cytat:
Ja dzis wpadne do Pepco, moze upoluje jeszcze cos z tych mega wyprzedazy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

super łupy 

Wspolczuje...