Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 22:50   #2431
Ciemna163
Kociara

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Dziewczyny, czy któraś z Was miała styczność z biżuterią z Dyrberg Kern? Spodobał mi się ich design (lubię mieć czasem coś mniej skromnego w dodatkach , ale nie wiem czy jakość jest ok i czy te rzeczy są warte zachodu
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 23:26   #2432
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

zajrzyj na stronę top secret - nie wiem czy jest taki konkretnie, ale mają sporo przecenionej biżuterii

o kurcze, to rzeczywiście masz wymagania ...i cierpliwość

Przejrzałam już większość znanych mi sieciówek i NIC

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was miała styczność z biżuterią z Dyrberg Kern? Spodobał mi się ich design (lubię mieć czasem coś mniej skromnego w dodatkach , ale nie wiem czy jakość jest ok i czy te rzeczy są warte zachodu

Ja osobiście nie miałam nic od nich , ale widziałam na stoiskach
Podejrzewam, że podczas użytkowania może ścierać się kolor. Ale to chyba większość sztucznej biżuterii tak ma.

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 23:37   #2433
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Przejrzałam już większość znanych mi sieciówek i NIC

Ja osobiście nie miałam nic od nich , ale widziałam na stoiskach
Podejrzewam, że podczas użytkowania może ścierać się kolor. Ale to chyba większość sztucznej biżuterii tak ma.
pewnie tak, tylko ciekawi mnie po jakim czasie czy to kwestia kilku miesięcy czy może wytrzymują dłużej, bo cenowo dosyć drogo jak za sztuczną
Stary 2015-01-22, 06:55   #2434
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ty w tej spodnicy rewelacyjnie wygladasz! Dla mnie osobiscie material nie do zaakceptowania, ale na zdjeciu super
Egg A Ty takie masz nogi to jak masz wygladac? Żle??? no co pleciesz...

SSersiku Batonku zostaw spódniczkę bardzo Ci w niej ładnie

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-01-22 o 06:57
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:10   #2435
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
no nie wiem moja mama jest po 40stce a dalej ma niektóre ciuchy tylko do "kościoła" a na co dzień chodzi w gorszych bo by się jej zniszczyły
potrafi chodzić w kilkuletnim polarze a w szafie wisi pełno ładnych kurtek.
Moja na szczęście cokolwiek nie kupi, od razu zakłada Co najlepsze, czasami kupuje więcej niż ja

Cytat:
Osobiście nie mam, ale widziałam na filmiku na yt u Szusz bodajże Ona ma pierścionek od nich bodajże i jest zadowolona
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:32   #2436
sskers
batonik

Dziękuję dziewczyny każdej z osobna Nad spódnicą jeszcze pomyślę, bo mam trochę czasu do zwrotu. Muszę pomierzyć w różnych wariantach i zobaczymy. A kurtkę podfruwajkę wczoraj dostałam i zostaje. Świetna jest! (inna sprawa, że nie warta swojej ceny, ale może pod koniec wyprzedaży upoluję za niższą cenę)

I Katia, mi też zdecydowanie bardziej podoba się srebrny Po prostu nie lubię czarnych telefonów..są takie, bezpłciowe
Będę dzisiaj w dwóch Zarach, więc rozejrzę się za Twoją marynarką. Nadal jej szukasz?

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:47   #2437
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Moja na szczęście cokolwiek nie kupi, od razu zakłada Co najlepsze, czasami kupuje więcej niż ja

Osobiście nie mam, ale widziałam na filmiku na yt u Szusz bodajże Ona ma pierścionek od nich bodajże i jest zadowolona
Własnie po jej filmie zajrzałam na ich stronę
Stary 2015-01-22, 08:50   #2438
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ten pierścień ma świetny Robi właściwie całą robotę
Stary 2015-01-22, 09:05   #2439
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość

U mnie śniegu ani słychu ani dychu
U mnie właśnie lekko sypie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Chyba dostanę zawału serca! Nie dosc że czekam na telefon już ponad tydzień, to się okazało, ze zamiast czarnego takim tyłem jakby lustrzanym kropkowanym: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/mie...os_dol_big.jpg

dostałam ze srebrnym!

http://bestdostavka.md/uploads/items...875_090846.jpg

grrr teraz nie wiem co zrobić, czy sie kłócić, czy olać, bo pewnie i tak kupię sobie inna obudowę, ale nie wzięłam białego właśnie ze względu na ten tył, a dostałam coś czego się nie spodziewałam :/
Srebrny ładny, ale też bym się wkurzyła jakbym dostała co innego :/
W każdym razie daj znać jak Ci się z niego korzysta! JA jestem zadowolona

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 09:54   #2440
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Ten pierścień ma świetny Robi właściwie całą robotę

ten Swarovskiego też mi się spodobał O ile kolczyki już mam, to brakuje mi właśnie takich elementów biżuterii, które "robią całą robotę". Chciałabym w tym roku skompletować taką topową 10 (kilka naszyjników, 1-2 pierścionki, 2-3 bransoletki). Kiedyś kupowałam sztuczną biżuterię na potęgę
Stary 2015-01-22, 10:00   #2441
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

ten Swarovskiego też mi się spodobał O ile kolczyki już mam, to brakuje mi właśnie takich elementów biżuterii, które "robią całą robotę". Chciałabym w tym roku skompletować taką topową 10 (kilka naszyjników, 1-2 pierścionki, 2-3 bransoletki). Kiedyś kupowałam sztuczną biżuterię na potęgę
Musiałabym wziąć z Ciebie przykład i pokupować porządną biżuterię, która zrobi całą robotę. Co roku sobie mówię, że kupię sobie jakiś pierścionek i co roku jest to samo. Niby chcę, ale stwierdzam, że raczej nie będę nosić Bo ja mało pierścionkowa jestem. Noszę jedynie zaręczynowy i obrączkę. Choć korci mnie taki większy pierścionek strasznie Ale jakąś fajną bransoletkę bym przygarnęła
Stary 2015-01-22, 10:00   #2442
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
ja dziś pozbierałam kilka rzeczy i poleciało w świat

My mamy podobny metraż, ale kota jednego na szczęście Ja tę zasadę stosuje nie tylko do ubrań, ale ogólnie do przedmiotów w domu. Pościele, przybory kuchenne, obrusy, akcesoria, ozdoby - wszystkiego jak najmniej. Znam osoby, które chciałyby się przeprowadzić (nawet w obrębie jednego miasta!), ale "te wszystkie rzeczy" Masakra, nie chciałabym aby rzeczy materialne miały nade mną taką władzę

A co do wyprowadzki, to mnie też ona motywuje. I do porządków i do ograniczenia zakupów
Ja z jednej strony teraz robię czystki, a z drugiej muszę się hamować przed kupowaniem nowych na wspólne mieszkanie- jakie ładne, polskie ręczniki! ścierki kuchenne też się przydadzą. Pościel musi być... I ogólnie mnóstwo rzeczy które trzeba kupić, a ja próbuję się powstrzymywać bo utonę w nawale Zostawię sobie przyjemność kompletowania rzeczy na mieszkanie na czas tuż przed przeprowadzką i po

Cytat:
Napisane przez pyati Pokaż wiadomość
Dokładnie, nie ma co zbierać rzeczy, nie tylko jeśli chodzi o ciuchy, ale to się tyczy wszystkiego. Moja teściowa np ma wciąż nieodpakowane pościele, bo to takie "lepsze", a śpi pod podartą i nie do pary poduszki itp, ja tego nie rozumiem, bo po to to jest żeby używać.
Też tak kiedyś robiłam- wychowanie babciowe. Jakiś czas temu stwierdziłam że trzeba z tym skończyć- bo z tych fajniejszych lepszych rzeczy powyrastałam, zmienił mi się gust, coś i szkoda tych rzeczy.

A jak to przyjemność założyć taką fajną, nową, porządną rzecz

Cytat:
Szukam pomocy i inspiracji. Potrzebuję ładnego dużego naszyjnika. Najlepiej żeby był z kryształkami w kolorze czerwonym z różowymi. Tak wiem mam wymagania
A jakbyś sobie sama go zrobiła? Są hurtownie półfabrykatów jubilerskich i możesz sobie wybrać kamienie Svarowskiego albo coś podobnego w dowolnym kolorze, wzorze, rozmiarze i ilości I do tego wszelkie zapiecia, żyłki, łańcuszki i wszystko do tego typu zabaw

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 10:24   #2443
karoolaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny , musze kupic nowy telefon. Wstepnie bralam pod uwage Iphone i Samsunga Galaxy S4 lub S5 . Zdecydowalam sie jednak na Samsunga ,ale nie wiem ktory wybrac. Czy poza wielkoscia Galaxy S5 rozni sie bardzo od S4? Ma jakies specjalne funkcje ktorych nie ma poprzedni model?

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 10:25   #2444
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny każdej z osobna Nad spódnicą jeszcze pomyślę, bo mam trochę czasu do zwrotu. Muszę pomierzyć w różnych wariantach i zobaczymy. A kurtkę podfruwajkę wczoraj dostałam i zostaje. Świetna jest! (inna sprawa, że nie warta swojej ceny, ale może pod koniec wyprzedaży upoluję za niższą cenę)

I Katia, mi też zdecydowanie bardziej podoba się srebrny Po prostu nie lubię czarnych telefonów..są takie, bezpłciowe
Będę dzisiaj w dwóch Zarach, więc rozejrzę się za Twoją marynarką. Nadal jej szukasz?
tak tak, już bez ciśnienia, bo wydaje mi się, że jej nie znajdę, ale jakby wpadła Ci w ręce to weź
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 10:26   #2445
sskers
batonik

Cytat:
tak tak, już bez ciśnienia, bo wydaje mi się, że jej nie znajdę, ale jakby wpadła Ci w ręce to weź
Na Zarowy leć, szybko!

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 10:27   #2446
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny , musze kupic nowy telefon. Wstepnie bralam pod uwage Iphone i Samsunga Galaxy S4 lub S5 . Zdecydowalam sie jednak na Samsunga ,ale nie wiem ktory wybrac. Czy poza wielkoscia Galaxy S5 rozni sie bardzo od S4? Ma jakies specjalne funkcje ktorych nie ma poprzedni model?
Zobacz sobie filmiki porównawcze na yt

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Kasia, pisałam priva! Zasuwaj na zarowy
Stary 2015-01-22, 10:49   #2447
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
chyba nie ma duzych różnic, lepsza bateria, android, aparat
możesz pooglądać na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=29mXp3v0QrI
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 12:18   #2448
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja siostra ma naszyjnik z tej firmy. Nie ciemnieje, ale jakby patrzeć z bliska, to nie robi wrażenia, a ponoć był drogi. Nie kupiłabym.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 16:09   #2449
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
U mnie właśnie lekko sypie

u nas ma być jutro lekki śnieg
Stary 2015-01-22, 17:56   #2450
Forget_me
Zakorzenienie

U mnie jest strasznie zimno dzisiaj!!! A ja wybrałam się bez rękawiczek na zakupy Boszee, jak wymarzłam! Jutro niby ma być śnieg, ale liczę, że się w pogodzie pomylili
Stary 2015-01-22, 18:34   #2451
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest strasznie zimno dzisiaj!!! A ja wybrałam się bez rękawiczek na zakupy Boszee, jak wymarzłam! Jutro niby ma być śnieg, ale liczę, że się w pogodzie pomylili
Ja dzisiaj pojechałam do Poznania na jeden dzień (a w zasadzie to na 3h ) i nie wiem czemu ubrałam się jak na wiosnę - cienką bluzkę z rękawem 3/4 zmarzłam jak nigdy, mam nadzieję, że się nie rozchoruję
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 18:42   #2452
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pojechałam do Poznania na jeden dzień (a w zasadzie to na 3h ) i nie wiem czemu ubrałam się jak na wiosnę - cienką bluzkę z rękawem 3/4 zmarzłam jak nigdy, mam nadzieję, że się nie rozchoruję
Też się nie spodziewałam takie zimna! Tak wymarzłam, że w samochodzie siedziałam z 10 minut żeby się nagrzało i żebym mogła w ogóle kierownicę chwycić
Stary 2015-01-22, 19:19   #2453
pulp fiction
Zadomowienie

U mnie wlasnie zaczal padac snieg

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:09   #2454
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:

Cytat:
O jakim filmiku i pierścionku mowa? Zaciekawiłyście mnie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
1 Ja z jednej strony teraz robię czystki, a z drugiej muszę się hamować przed kupowaniem nowych na wspólne mieszkanie- jakie ładne, polskie ręczniki! ścierki kuchenne też się przydadzą. Pościel musi być... I ogólnie mnóstwo rzeczy które trzeba kupić, a ja próbuję się powstrzymywać bo utonę w nawale Zostawię sobie przyjemność kompletowania rzeczy na mieszkanie na czas tuż przed przeprowadzką i po

2 A jakbyś sobie sama go zrobiła? Są hurtownie półfabrykatów jubilerskich i możesz sobie wybrać kamienie Svarowskiego albo coś podobnego w dowolnym kolorze, wzorze, rozmiarze i ilości I do tego wszelkie zapiecia, żyłki, łańcuszki i wszystko do tego typu zabaw
1. Mnie też niedługo czego urządzanie mieszkania, a potem przeprowadzka nie mam kompletnie pomysłu jak je urządzić podoba mi się tyle rzeczy, które często do siebie w ogóle nie pasują

2. Chętnie bym zrobiła, ale raczej mam dwie lewe ręce do takich rzeczy

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
U mnie wlasnie zaczal padac snieg
U mnie rano było ciepło. Nawet w pracy rozmawialiśmy o tym, ze taka pogoda nam się podoba

A wieczorem jak na złość zaczął padać wielki śnieg i zrobiło się zimno

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:26   #2455
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Też się nie spodziewałam takie zimna! Tak wymarzłam, że w samochodzie siedziałam z 10 minut żeby się nagrzało i żebym mogła w ogóle kierownicę chwycić
Przypomniałaś mi, że miałam rękawiczki włączyć do wyposażenia samochodu, bo ostatnio codziennie mam właśnie taki problem. Niby zima bez zimy.
Stary 2015-01-23, 00:05   #2456
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Musiałabym wziąć z Ciebie przykład i pokupować porządną biżuterię, która zrobi całą robotę. Co roku sobie mówię, że kupię sobie jakiś pierścionek i co roku jest to samo. Niby chcę, ale stwierdzam, że raczej nie będę nosić Bo ja mało pierścionkowa jestem. Noszę jedynie zaręczynowy i obrączkę. Choć korci mnie taki większy pierścionek strasznie Ale jakąś fajną bransoletkę bym przygarnęła
Ja też mam dwa - zaręczynowy i drugi obrączka wysadzana cyrkoniami też od TŻta. Noszę je namiętnie, ale brakuje mi jednego takiego 'wow' i jednego w złocie (ale też ze sztucznej biżuterii, bo na imprezy raczej unikam prawdziwego złota).
Cytat:
Ja z jednej strony teraz robię czystki, a z drugiej muszę się hamować przed kupowaniem nowych na wspólne mieszkanie- jakie ładne, polskie ręczniki! ścierki kuchenne też się przydadzą. Pościel musi być... I ogólnie mnóstwo rzeczy które trzeba kupić, a ja próbuję się powstrzymywać bo utonę w nawale Zostawię sobie przyjemność kompletowania rzeczy na mieszkanie na czas tuż przed przeprowadzką i po

Zdecydowaniu kupuj już po przeprowadzce, mówię z doświadczenia

Cytat:
nie ma praktycznie żadnych różnic, kupuj S4, zawsze to ciut taniej, a Android i tak się elegancko aktualizuje
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Moja siostra ma naszyjnik z tej firmy. Nie ciemnieje, ale jakby patrzeć z bliska, to nie robi wrażenia, a ponoć był drogi. Nie kupiłabym.
Hm, pomyślę jeszcze, dzięki za opinię

Cytat:

1. Mnie też niedługo czego urządzanie mieszkania, a potem przeprowadzka nie mam kompletnie pomysłu jak je urządzić podoba mi się tyle rzeczy, które często do siebie w ogóle nie pasują

2. Chętnie bym zrobiła, ale raczej mam dwie lewe ręce do takich rzeczy

U mnie rano było ciepło. Nawet w pracy rozmawialiśmy o tym, ze taka pogoda nam się podoba

A wieczorem jak na złość zaczął padać wielki śnieg i zrobiło się zimno
Na kanale Szusz, jeden z ostatnich pt "moja biżuteria" czy jakoś tak

A co do półproduktów, to mozesz je kupic i zanieść do jubilera, sam Ci zrobi, pomoże zaprojektować itd. Przynajmniej u mnie w Elblągu był taki jubiler, nie wiem czy to norma, ale można zapytać

Stary 2015-01-23, 00:21   #2457
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Buty z mango no Olcia laska że hohoa jakie ma melissy
mój insta:martuss09kaa
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Olcia, naprawdę jesteś śliczną dziewczyną Twój chłopak powinien nosić Cię na rękach!
A jak tam Wasza sytuacja?

Dobrze, że tak szybko się otrząsnęłaś Widać, że odżyłaś
A Olcia to nieziemska laska, tylko coś nam tu mydli oczy

Grauluję W takim razie zakupy Ci się należą
A skąd te buty? Jakoś ominęłam
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak! tylko najpierw musi dorsnąć, żeby to zrozumieć

Prawda? Ja też mam takie wrażenie! Olcia, głowa do góry jesteś super laska! Żadnych kompleksów
Dziękuję dziewczyny
Na temat chłopaka nie chciałabym się rozpisywać, na razie od prawie dwóch tygodni mieszkam już w nowym pokoju, na razie jakoś leci, staram skupić się na innych rzeczach.. ostatnio mam bardzo mało czasu, bo zaliczenia + prawie codziennie praca

Cytat:
Coś dużo nas... ja już trochę poprawiłam swoją sylwetkę (niestety waga stoi w miejscu i nie umiem jej zbić- jem już bardzo mało ale regularnie, ćwiczę a waga stoi...) ale dzisiaj chciałam nałożyć pewną spódnicę i... wejść weszłam. Źle nie wyglądałam. ale coś się niewygodnie siedziało

Zostało spisane oświadczenie. Na mnie (poszkodowana) i sąsiada (partner sprawcy).

I o co chodzi- wydawać by się mogło, że policjant to jednak osoba zaufania publicznego. A tu nie dość że wziął stłuczkę na siebie (bo to jego dziewczyna we mnie walnęła), napisał oświadczenie wykazujące mniejsze straty niż faktycznie, to jeszcze po serii rozmów ze mną i moim TŻ, to ten idiota SAM W NOCY ODGIĄŁ MI NADKOLE. O ile przed jego ingerencją miałąm szansę to robić na warsztacie, to teraz mi wszędzie powiedzą że jestem nienormalna, bo prawie nic nie widać. A mnie gryzie pofalowana linia nadkola.

Swoim działaniem uniemożliwił mi normalne zrobienie szkody, bo żaden ubezpieczyciel tego nie przyjmie, a żeby mu powiedzieć w twarz co o nim i jego babie sądzę, to się wyprowadzili i zmienili numery.

Dlatego przestrzegam- spisywać oświadczenie na druku (a nie ręcznie pisane dyrdymały), z zaznaczeniem wszystkich uszkodzeń jakich doznało auto, z policją (z patrolu, dwoje zazwyczaj a nie policjant po służbie) i od razu lecieć do ubezpieczalni i warsztatu robić szkodę. Nie ma co mówić, a sąsiedzi, długo tu już mieszkają, dogadamy się, kontakt jest. Bo potem się zostaje z irytacją i poczuciem bycia oszukanym. Ale za to mądrzejszym na przyszłość.

Ja mam teraz pretekst- wyprowadzka z domu rodzinnego, więc teraz na amen trzeba posegregować rzeczy i najlepiej pozbyć się ich jak najwięcej Dzięki temu mogę wyrzucać rzeczy, które ostały się przy poprzednich czystkach, bo sentyment nie pozwalał się pozbyć rupiecia...

Witamy
Skoro i tak widać to ja bym to od razu i tak zgłosiła... Bo jakby nie było do zrobienia szkody się przyznał. Szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć, ale już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. To tylko samochód kiedyś też się przejmowałam, ale takimi drobnostkami nie ma co... szkoda nerwów.

sskers, super zakupy
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 08:54   #2458
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:

Zdecydowaniu kupuj już po przeprowadzce, mówię z doświadczenia

Przed wyprowadzką myślę że można kupić tylko pościel... bo będziemy kupowac łóżko i materac, to będzie na czym spać, a nie w czym i pod czym Także kołdra i poszewki oraz prześcieradło muszą być

Zwłąszcza że nie akceptuję pomysłu dwóch kołder i musi być jedna, więc trzeba ją kupić zanim się TŻ przyzwyczai do spania we dwoje pod osobnymi kołdrami

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny
Na temat chłopaka nie chciałabym się rozpisywać, na razie od prawie dwóch tygodni mieszkam już w nowym pokoju, na razie jakoś leci, staram skupić się na innych rzeczach.. ostatnio mam bardzo mało czasu, bo zaliczenia + prawie codziennie praca

Skoro i tak widać to ja bym to od razu i tak zgłosiła... Bo jakby nie było do zrobienia szkody się przyznał. Szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć, ale już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. To tylko samochód kiedyś też się przejmowałam, ale takimi drobnostkami nie ma co... szkoda nerwów.

sskers, super zakupy
Dla Ciebie tylko samochód, dla mnie aż samochód. Uwielbiam swoje auto, dbam, picuję, woskuję, jest zadbany, wychuchany i wygłaskany.

Niektórzy traktują samochody jako- ten badziew na kółkach, niech wygląda jak kupa gnoju, ma mnie dowieźć do pracy, na zakupy. Tyle.

Niektórzy widzą w samochodach coś więcej. A jak nie w kwestii sentymentu, miłości do motoryzacji, czy innych rzeczy których nie będę opisywać, to najzwyczajniej w świecie, samochód stanowi wartość finansową. Poobijany traci na wartości i tu się każdy zgodzi.

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:02   #2459
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
Śniegu u mnie jak na razie nie ma
Wczoraj pojechaliśmy na gokarty Fajnie było, małżon się wyjeździł i nawet nagrodę zdobył

Cytat:
O filmiku Szusz na yt, ale nie wiem, w którym dokładnie pokazywała ten pierścień Musiałabyś poszperać

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi, że miałam rękawiczki włączyć do wyposażenia samochodu, bo ostatnio codziennie mam właśnie taki problem. Niby zima bez zimy.
Ja w torebkę muszę jakąś parę wrzucić żeby następnym razem nie marznąć

Cytat:
Ja też mam dwa - zaręczynowy i drugi obrączka wysadzana cyrkoniami też od TŻta. Noszę je namiętnie, ale brakuje mi jednego takiego 'wow' i jednego w złocie (ale też ze sztucznej biżuterii, bo na imprezy raczej unikam prawdziwego złota).
Czyli nosisz tak, jak ja Ja te moje noszę zawsze i wszędzie, ściągam tylko, gdy już jestem w domu i wiem, że nigdzie nie będę wychodzić.
Taki większy pierścień mnie korci, ale boję się, że jednak zaręczynowy i obrączka wygrają i pierścień będzie leżał zapomniany

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Dla Ciebie tylko samochód, dla mnie aż samochód. Uwielbiam swoje auto, dbam, picuję, woskuję, jest zadbany, wychuchany i wygłaskany.

Niektórzy traktują samochody jako- ten badziew na kółkach, niech wygląda jak kupa gnoju, ma mnie dowieźć do pracy, na zakupy. Tyle.

Niektórzy widzą w samochodach coś więcej. A jak nie w kwestii sentymentu, miłości do motoryzacji, czy innych rzeczy których nie będę opisywać, to najzwyczajniej w świecie, samochód stanowi wartość finansową. Poobijany traci na wartości i tu się każdy zgodzi.
Zgadzam się z tym, co napisałaś Mój małżon traktuje samochód jak swoje dziecko. Wiecznie cosik przy nim modyfikuje, czyści, glinkuje, woskuje Samochód to jego pasja
Gdy go straciliśmy tak się rozkleiłam, że nie mogłam przestać płakać, bo tyle jego pracy poszło na marne..
Choć wiadomo, że w obliczu wypadku to życie ma największą wartość
Stary 2015-01-23, 12:15   #2460
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też zimno, niby temp. na +, śniegu brak, a ziąb...wieje jak w kieleckim na dworcu...

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości