|
|
#2971 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą np. mi nie przeszkadzało by nazwać córki imieniem, które miała jakaś tam była mojego faceta, bo przecież to po pierwsze nie po niej, a po drugie to teraz mój facet i jakoś średnio mnie obchodzą jego poprzednie dziewczyny, chyba, żeby utrzymywał z nimi zbyt przyjacielski kontakt, a wtedy ![]() ale już facet to słyszeć nie chce o takim imieniu nawet, jeśli znajomość była dosyć krótka. U mnie chłopiec miał być Wojtek i gdybym dla TŻeta powiedziała, że mój pierwszy chłopak tak miał na imię też pewnie by nie było Wojtusia
|
||
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia, Gosiak, Pavlinecka - jejku współczuję
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA moja tez obiecywala i na obietnicach sie skonczylo a na poczatku z Matim to u nich mieszkalismy to tak mi pomagala ze Marcin konczyl prace o 19 a ja go zmienialam bo w tej samej robocie robilismy to dziecko w wozek i jechalam do roboty zmienialam go i on z malym wracał i dopiero kapal i kladl..
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - zostaw coś dla mnie w tym Pepco
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej to liczyc na siebie
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Dramat jak sie czyta co te matki wyprawiają.... co Was nie zabije to Was wzmocni
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pochwały
to i pepco znowu promocje są? Ja już nie wyrobię he Się kapnęłM że jakiś kombinezon czy kurteczkę muszę kupić i butów żadnych niemam i za gemini się wezmę po niedzieli. Dziewczyny współczuję relacji z mamami... :głaszcze:
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzidzia jakby znów cała przepłynęła na prawy bok i siedzi tam, ależ to nieprzyjemne, muszę siedzieć wyprostowania jak struna albo leżeć na plecach. Chyba lubi tę stronę łobuziara
![]() Aaaa, tak mi się przypomniało. U mnie w ciąży sex mógłby nie istnieć, juz pisałam, że libido leży i kwiczy, a wczoraj około 1:00 jak nie mogłam zasnąć w końcu mi się zachciało! Tylko TŻet do pracy przed 5:00 wstaje, to go nie budziłam. A dziś jak mu powiedziałam, to mówił, żeby go budzić, zawsze gotów jest mi pomóc hehe
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
dokladnie Cytat:
racja ![]() Cytat:
![]() dla mnie seks w ciazy tez moglby nie istniec ![]() Jedziemy do biedronki,buzka
|
||
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
sonia jedziesz wykupić ostatnie płyny i proszki
rzeczywiście ekstra cenę wyhaczyłyście - jak patrzyłam w Tesco i rossmanie to te płyny i i proszki po 25 albo 28 zł .Ja maluję paznokcie i zaraz się zbieramy do znajomych - wezmę jedne piwko free dla towarzystwa . Udanego wieczoru i jutrzejszego dnia bo pewnie mnie nie będzie.Sylwia poprawy Twego stanu życzę
|
#2983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to juz koniec? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny współczuję wam tych sytuacji rodzinnych, u mnie rewelacji nie było ale odkąd daleko mieszkam to jest lepiej. Chociaż w przeciągu dwóch lat odwiedzili mnie tylko raz ale i tak ja wole jechać do nich, bo tutaj nie maja za bardzo co robić jak już są. Ja zresztą nie lubię wokół nich skakać bo wiadomo, że nie czują się tu jak u siebie w domu. Jak wnuczek się urodzi to pewnie częściej będą. Rodzeństwo mnie odwiedza często więc jest ok
Ja sprzątam jak jest brudno czyli jak skończę na parterze to muszę iść na inne piętro i tak w kółko. Teraz ustawiam sobie limit sprzątania dzisiaj to jutro tamto. Chociaż dzisiaj poczułam więcej energii w sobie i dużo ogarnęłam a teraz tak średnio się czuję ;/ Właśnie Tż przyjechał to dobrze będzie mnie przytulał Ale za to prasowanie chyba się dziś nie zabiorę.
|
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po badaniach i usg.
Glukoza wyszłą dziwnie: na czczo 77 po 1 h 128 po 2 h 128 ![]() Pytałam i pielęgniarkę i swojego lekarza czy to możliwe że mi po godzinie nic nie spadło, a oni mówią, że tak bywa. Że najwyższą wartość mogłam mieśc np po 45 minutach, potem mi spało po godzinie i tak się utrzymywało dłuższy czas ![]() Pytałam, cyz to nie błąd w laboratorium, że dwa razy zbadali tę samą próbkę, ale mówią, że raczej niemożliwe. Gin nie kazał badań powtarzać, bo oba wyniki w normie. Mała ma 1150 g w 29w1d, dalej siedzi na tyłku Raczej przed terminem z OM nie urodzę, na każdym USG mam termin z pomiarów późniejszy niż z OM.Byliśmy dziś obejrzeć wózki w dwóch sklepach, ciemna jestem jak tabaka w rogu, ale podoabał mi się jakiś najnowszy TAKO. Ale muszę poczytać co i jak, bo zupełnie nie znam się w tej materii. |
|
|
|
#2986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamawialam ale placilam przelewem. A co chcesz kupic? Cytat:
Cytat:
ja to Wam wspolczuje tych relacji. Moja tez woli u siebie nas goscic niz my do nich no ale my notorycznie probojemy to zmienic:d Cytat:
|
||||
|
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Czajelka fajnie że jesteś
![]() Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z wózkami z Eko Skóry? Bo strasznie mi się spodobały, ale nie wiem, czy to praktyczne jest? TZ mi mówi, że jak się gdzieś zadrapie albo coś, to dziura się zrobi. |
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i grunt, że w yniki w normie ![]() dziewczyny włos mi się na głowie jeżył jak czytałam Wasze historie współczuję
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
za pół godziny mam ksiedza mieć a siedze sobie w leginsach i wy☠☠☠ane
![]() ale dziś sie orobiłam ja pierdziele... Ciekawe jak długo bd siedział, w ogóle nie mam nic ani kropidła, ani wody święconej, ani krzyżyka... jedyne co mam to różaniec.... ale wstyd
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzwoniki tesciowie ze jest wozek Matko ile mam dobroci! Nutelle,wedla,bita smietane,kawe czekoladowa douwe egberta,cappucino,wafle zbozowo-ryzowe,soczek ala kubus, marmolade do nastepnyxh rogalikow, bita smietane ![]() I mnostwo jedzonka innego hehe |
||
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy dzis cala rodzina na spacerzs i ja sankach-mialo byc krotko, a wyszlo ponad 1,5h:p
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Sonia to sam cukier
|
|
|
|
#2992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że go wpuszczasz ![]() Cytat:
![]() eeee sam cukier ja jakiś odrzut od słodkiego czuję ![]() a w ogóle to mąż mnie pilnował wcześniej i pilnuje dalej żebym za dużo słodkości nie jadła hehe ![]() ale to dobrze
|
||
|
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spoko wszystkiego od razu nie zjem. Ale pol kg winogrona bezpestkowego dzis wsune! |
||
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
O i to juz zdrowiej
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Sa jakies kupony na all obecnie? Bo chce zamowic ale apka mi mowi ze nie ma kuponow a Wy cos pisalyscie o nich albo to bylo juz dawno.. |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma :-(
Jejku zrobie w ndz zdjecia wozka to Wam wstawie |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
a mój wózek już tak długo stoi
czasem nim trochę pojeżdżę i się przymierzam do niego ![]() ja kompletuje wszystkie koszyki, 10,02 tylko kliknę i koniec
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
KORDELKA nie wiem mi tam to problemu nie sprawia zeby chodzic za dziecmi i sprzatac. Po za tym moje sa nauczone ze je sie w kuchni i tak samo picie maja w kuchni na blacie dostepne. Jak byly mniejsze to tak nie fleily jak ty to opisujesz i wydaje mi sie ze troche przesadzasz bo czasem mam wrazenie ze traktujesz dziecko jak zlo konieczne bo wiecznie zle, wiecznie nie dobrze. Moje pieluch nie nosza wiec im nie izoluje po za tym dywan z ulicami jest mega zabawa dla nich.
KOPERCO ja mam 2 po 10zl i 4 po 5zl kupony
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój Tż twierdzi, że nasz synek mały więc wcale nie taki mały, każde dziecko rośnie w swoim tempie i już! Wózek z eco skórki ma Sylwia ![]() Cytat:
Ja dzis sie zajadam m&msami więc nie lepiej ![]() Super, że przyszedł wózek. Dlaczego nie zamówiliście go do siebie? Dobrze, że ja sie obkupiłam w te Lovelki - mam 3 proszki, 2 mleczka do prania i 2 płyny do płukania. Szwagierka przywiozła mi ciuszki po córeczce - 3 kartony, przejrzałam je i wybrałam 2 reklamówki - głównie body, pajace, spodenki jak najmniej dziewczęce, bo dużo było z falbankami itp. a ja bym nie mogła tak ubrać chłopca, pajacyk na noc w lekkim fiolecie ok ale bluzka z bufkami - o nie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

Swoją drogą np. mi nie przeszkadzało by nazwać córki imieniem, które miała jakaś tam była mojego faceta, bo przecież to po pierwsze nie po niej, a po drugie to teraz mój facet i jakoś średnio mnie obchodzą jego poprzednie dziewczyny, chyba, żeby utrzymywał z nimi zbyt przyjacielski kontakt, a wtedy 

współczuję