|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Cześć dziewczyny, wy to normalnie spania nie macie tylko siedzicie po nocach i posty skrobiecie. Ja właśnie jestem po drugim pobraniu krwi i czekam na trzecie za godzinę. Ale się to dluży. Sama glukoza nie taka najgorsza, do przelkniecia.
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
Strzałka trzymam kciuki
Madeleine dla Ciebie też obyś wytrwała jeszcze godzinę ![]() Tak dziewczyny mega dużo piszą a teraz odsypiają Po południu i wieczorem pewnie znów imprezę rozkręcą
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, padlam wczoraj o 21 i spałam do 8 z jedną pobudka wymuszona przez córkę. Wczoraj rozpoczęłam rewolucję w pokoju dziewczyn i niepotrzebnie, bo przesunelam pudło nogą i później brzuch mnie bolał :/ ale ogólnie też zachorowalam na szarość i już mam pościel szaro białą, jeszcze firanki, żyrandol i ściany i do zielonego będzie super
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Widzę, że zastawiacie się nad proszkami do prania. My używaliśmy Loveli i była bardzo delikatna, zapach lekki - mi się podobała. Natomiast dziewczyny, które używały tych płatków mydlanych to pisały, że pralkę zapchaly tymi płatkami, ale nie wiem czemu? |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja nie mogę, ale naskrobałyście, nie mam sił nadrabiać. Będzie któraś tak kochana i streści w jednym zdaniu o co chodziło? ![]() Widziałam dyskusję o faworkach, wezmę przepis i zrobię na moje imieniny ![]() Właśnie jem śniadanie, chleb z nutellą
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam szarlotke
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj wieczorem dziewczyny głównie rozmawiały o zakupach dla dzieciaczków i o jedzeniu oczywiście. Dużym zainteresowaniem cieszyły się bułeczki drożdżowe z nutellą właśnie, którymi szczuła Pierożkowa
![]() To tak w skrócie
|
|
|
|
#1207 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściowie dziś nas zabierają na obiad z okazji rocznicy ślubu ![]() Nie musze obiadu gotować
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
hej
wstałam dzisiaj bardzo rano zaraz ide na kawke i ploty do sąsiadki strzałka Madeleine05 dasz rade szybko zleci ![]() fistaszek no wylicytowało się, samo ale cena zabójczaCytat:
dlatego płatków używać więcej nie będę
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi to się kompletnie nic nie chce, głowa mnie boli - chyba za długo spałam
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dla mnie źle się ten dzień zaczął Nastawiłam krupnik, wszystko pięknie do czasu aż zaczęłam go doprawiać... Przechyliłam torebkę z solą, nie zauważyłam dziury i 1/3 torebki poszłooooo do zupyKciuki za glukozy i dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wariatki, nawet nie mam siły Was nadrabiać przez to cholerne zapalenie zatok
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Scotasia zupa będzie za słona po prostu
zdarza się najlepszym mi udało się w końcu zapisać do okulisty na 19 lutego na nfz i się okaże co z moja siatkówką i dnem oka mam nadzieję ze wszystko ok i nie będzie przeciwwskazań do porodu
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Wierzcie mi, tej zupy nikt by nie dał rady przełknąć
Ratowałam sytuację, przelałam warzywa wodą, zlałam zupę z wierzchu w nadziei, że sól się nie zdążyła rozpuścić... Odstawiłam garnek i boję się spróbowaćJedyny plus tej sytuacji jest taki, że poskarżyłam się mężowi przez tel i powiedział, żebym już dzisiaj nic nie robiła, on zrobi drugie danie ![]() Jagodowa to trzymamy kciuki za dobre wieści od okulisty! Hehe no chyba faktycznie dziewczyny odsypiają nocne pogaduszki na wizażu Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-01-23 o 10:37 |
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używałam płatków do namaczania ubranek brudnych z kupy ![]() Cytat:
może wrzuć kilka surowych ziemniaków? albo kilkanaście Ja dziś nie gotuję, mam pomidorową od wczoraj i bigos ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A co do proszków i płynów do prania - każdy poleci to, co się u niego sprawdziło Ja używałam Lovelę i nie mogę narzekać, niedawno kupiłam Białego Jelenia i też jest fajny. A że na Sroce wyczytałam, że Jeleń będzie lepszy - to właśnie ten płyn kupię dla małej
|
|
#1218 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
![]() Cytat:
Zabieram się za bułeczki z nutellą, takiego mi smaka narobiłyście że od rana o niczym innym nie myślę Lecę do sklepu po drożdże. Mam nadzieję że wyjdą, bo wyglądają przepysznie![]() Właśnie zobaczyłam że dziś mi stuknęła studniówka
05.09.2014. nasz ślub http://suwaczki.maluchy.pl/li-71252.png http://www.suwaczki.com/tickers/rfxg5vsmh4zn90j4.png Edytowane przez baelka Czas edycji: 2015-01-23 o 10:49 |
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie przyszły moje kosmetyki
Qrwa zrobiłam vat i będe musiała go Państwu zwrócić .---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Dla tych co mają duż prania polecam http://allegro.pl/suszarka-na-pranie...924135163.html lub http://allegro.pl/wloska-suszarka-na...924137482.html . Będe prać w loveli .
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej , witam się z bólem gardła ale mniejszym niż wczoraj!
![]() Niestety dziś przekonałam się jak wygląda dorosłe życie: jak człowiek był młody i chory to mama albo babcia robiły sniadanie, czasem przynosiły do pokoju. A teraz nie ma to tamto, chora czy zdrowa trzeba wstać, zrobić śniadaie sobie, kanapki mężowi do pracy, kawkę do kubka i dopiero chorować w wyrze dobrze , że cały czas nie mam gorączki wiec da się żyć. Odpoczne sobie na tym L4. Fakt, że tylko do dzisiaj i w pon do pracy ale w weekend też odpuszczam sobie szkołe żeby porządnie się wyleżeć i wygrzać. Stawianie pracy i szkoły przed zdrowie swoje lub dziecka jak widać nie prowadzi do niczego dobrego. Miłęgo dnia lasencje, trzymam kciuki jesli któraś ma dzisiaj wizytę lub glukozę . Ja nie wiem kiedy pojade bo jak biore antybiotyk to przeciez nie mogę...
|
|
#1221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrzuć surowego ziemniaka do zupy ...wchłonie sól! Oooo doczytałam ta rada już była
Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2015-01-23 o 11:06 |
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że czujesz się już lepiej
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() widzę że nocne pogaduszki się udały bo teraz dziewczyny chyba odsypiają, ja to poranny ptaszek jestem i o 22 już smacznie śpię. Dzisiaj na obiadek do mamusi, więc dzień wolny od gotowania Dziewczyny wracam do tematu wózków, o to moi faworyci wizualni, bo w realu jeszcze nie oglądałam, macie jakieś opinie na temat tych wózków? 1) Tako Captivia Akustic 04 http://bejbi.eu/sklep/tako-wozek-cap...c-pi-9806.html widziałam go kiedyś na mieście i wpadł mi w oko 2) Bebetto Holland http://www.bebetto.eu/produkt/24/holland 3) Graco Symbio http://archiwum.allegro.pl/oferta/wo...365789296.html niestety cena... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Ja jak ostatnio byłam chora to idealnie pasowała mi reklama gdzie mama chce wziąć wolne od Alicji... uwielbiam tą reklamę
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Jestem po wizycie u dentysty, zrobił mi 3 zęby i wytrwałam bez znieczulenia. Jeszcze mi jeden został, wizyta za tydzień...Zabieram się za obiad, dziś rybka w porze i marchewce zapiekana w piekarniku, plus ziemniaczki i buraki Jestem taka głodna, a tu godzinę trzeba wytrzymać jeszcze.Jutro jadę na glukozę z siostrą Tż jako towarzysz i przeszło mi przez myśl czy nie zrobić tego badania w celach kontrolnych, skoro w 4 miesiącu nie zaliczyłam przez zwymiotowanie... Ale czy dobrowolnie zdawać się na takie katusze? Później ponadrabiam, buziaki
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do chorowania, to pomyśl, że jeszcze dziecko przyjdzie do tej wyliczanki i wtedy nawet w wyrku sobie nie poleżysz
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Szalejecie z tymi postami ![]() Za chwilę zbieram się do domu od rodziców, trochę posprzątam. Zastanawiam się nad koszem Mojżesza. Wprawdzie łóżeczko będę miała, na niego dam przewijak i organizer, ale myślę nad czymś mobilnym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka ja mam graco symbio i zdałam obszerną relację na jego temat, tylko nie pamiętam gdzie :/ a może na priv komuś wysłałam?
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1229 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Helloł. Ale u nas pięknie- biało
Szkoda tylko, że muszę do rodzinnego na 16-stą iść a zima oczywiście zastała drogowców i wszystko zaśnieżone ale do tego czasu może będzie lepiej i śmignę sobie spacerkiemCytat:
Cytat:
Fistaszek-za złotówkę??? Strzałka trzymam ![]() Cytat:
karol_ak to teraz mówisz o tych płatkach??? kutfa a ja już kupiłam-i to dwa opakowania... ![]() Scotasia a to smacznego ![]() Cytat:
Cytat:
to zrób te bułeczki i będziemy się bawiły
|
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
![]() pierwsza wczoraj odpadłam i pierwsza przybyłam ![]() ja dzisiaj wieczorem wybywam na urodziny koleżanki ale długo pewnie tam nie będę, bo już na żadne wyjścia z domu się nie wybieram..a na kolację chętnie Kciuki są!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Po południu i wieczorem pewnie znów imprezę rozkręcą 

Nastawiłam krupnik, wszystko pięknie do czasu aż zaczęłam go doprawiać... Przechyliłam torebkę z solą, nie zauważyłam dziury i 1/3 torebki poszłooooo do zupy

zdarza się najlepszym
mi udało się w końcu zapisać do okulisty na 19 lutego na nfz i się okaże co z moja siatkówką i dnem oka mam nadzieję ze wszystko ok i nie będzie przeciwwskazań do porodu
może wrzuć kilka surowych ziemniaków? albo kilkanaście 
.
to zrób te bułeczki i będziemy się bawiły