Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 12:02   #3331
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

BLACK ja kupiłam i powiem Ci że zakrywała mi widok w gondoli, po czasie doszłam do tego że można budkę wypiąć od jednej strony i naciągnąć delikatnie i wtedy i dziecko się widziało i słońce nie raziło do spacerówki już potem używałam.

SONIA a jakie wypełnienie masz w nich?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:03   #3332
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
wpadłam na szybko powiedzieć, że dostałam maila, że w aplikacji mobilnej kupon na 20zł

ja wygeneruję go za jakieś 5 dni żebym mogła go po 10 wykorzystać

hehe o super.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BLACK ja kupiłam i powiem Ci że zakrywała mi widok w gondoli, po czasie doszłam do tego że można budkę wypiąć od jednej strony i naciągnąć delikatnie i wtedy i dziecko się widziało i słońce nie raziło do spacerówki już potem używałam.

SONIA a jakie wypełnienie masz w nich?
Light.
Cieniutkie sa
W sam raz na wiosne
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:07   #3333
blackberry89
Zakorzenienie

To zrezygnuje. Dokupie adaptery i zostanie mi 200zl co kupic za to dla dzidzi po za lezaczkiem bujaczkiem ? Rzuccie pomysł bo to kasa od rodziców wiec jakas rzecz to musi byc grubsza. Karuzelke mamy pozuczona fp super wiec odpada.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:09   #3334
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
To zrezygnuje. Dokupie adaptery i zostanie mi 200zl co kupic za to dla dzidzi po za lezaczkiem bujaczkiem ? Rzuccie pomysł bo to kasa od rodziców wiec jakas rzecz to musi byc grubsza. Karuzelke mamy pozuczona fp super wiec odpada.
Hehe ja i lezaczka nie mam i karuzelki wiec na to bym wydala.
Ale tak to moze hmm...
Termometr zblizeniowy i kocyk?wypasiony zestaw poscielki?
Materac do lozeczka lateksowy (240zl z poduszka klin).
Stary 2015-01-23, 12:11   #3335
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe ja i lezaczka nie mam i karuzelki wiec na to bym wydala.
Ale tak to moze hmm...
Termometr zblizeniowy i kocyk?wypasiony zestaw poscielki?
Materac do lozeczka lateksowy (240zl z poduszka klin).
Posciel i materac mam. No ale termometr dobry pomysł. Jeszcze bede myslec
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-23, 12:12   #3336
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK albo myśląc przyszłościowo krzesełko do karmienia jak już wszystko teraz masz..

Stary 2015-01-23, 12:12   #3337
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

mate edukacyjna? ja bym chchiał ale nie wiem jak koszta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:12   #3338
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA znaczy masz bez wypełniania w środku?

Stary 2015-01-23, 12:16   #3339
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Posciel i materac mam. No ale termometr dobry pomysł. Jeszcze bede myslec

mi jesCze brak tsz recznikow z kapturkiem. WIec bym wziela np termometr i reczniczki np.

Cytat:
SONIA znaczy masz bez wypełniania w środku?
Tak
Stary 2015-01-23, 12:16   #3340
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Mówisz? To tym bardziej jak będzie w stanie dobrym to weźmiemy
No wygląda super, chociaż opinie naprawdę kiepskie, ale jeżeli to znajomi czy rodzina i normalni to powiedzą jakby cos z nim nie tak było.
Spyt.ile ich dziecko w gondoli jeździło bo podobno mała, przejedz sie i jak ok to ja bym wzięła a potem kupiła wymarzona spacerówkę

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Madison kochana ogromne gratulacje Leonka i Tymonka.Dużo sił dla chłopców i dla Was,jesteś dzielną mamunią i my tu trzymamy ogromnie kciuki za Was. Łezka się mi zakręciła w oku czytając Twoje wpisy.
Buziaczki i zdrówka dla wszystkich przeziębionych bo ja walczę już ponad dwa tygodnie...
Antybiotyk nie pomógł?
Ja juz lepiej w porównaniu z tym co było, ale jak mnie kaszel złapie to masakra i aż bolą mnie boki od niego i brzuch i wszystko

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od dziecka ja nie wyobrażam sobie zycia bez chodzika...u mojego średnio 3 razy na tydzień byla rozbita głowa a potem to powaznie zaczęliśmy sie bac zeby nie miał wstrzasnienia i na dworze np chodzil na szelkach...z boku jakbym vabe zobaczyla taką jak ja to sama bym sie skrzywila, ale to co przeszlam z moim adhd to sama wiem najlepiej
Dziecko które nie umie chodzić nie powinno byc w chodziku bo to niedobre dla jego stóp i bioder. To które chodzi nie powinno być w nim bo nie nauczy się padać i równowagi. Pchacz jak najbardziej jest super, ale nie chodzik

Cytat:
siedzę na allegro i oglądam różne rzeczy dla córy

i wiecie co? Skip Hop oprócz toreb dla mam, ma też świetne zabawki dla malucha
Wiem, mają różne fajne rzeczy, ale oczywiscie drogie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja szlafrok wzielam, ale lezy nie uzywany, za to dresy mi sie przydaly
ale jak bede sie wybierala rodzic to szlafrk zabiore, zarzucic na plecy ida na badanie czy cos. przydaje sie, choc nie jest niezbedny.
Po porodzie to raczej w dres nie bedziesz chciała wskakiwać
Trzymam kciuki za brak skurczów!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ważę wg mojej wagi 62 kg co oznacza + 5.5 kg. Co oznacza, że nie przytyłam przez ostatnie 3 tyg. nic... nie wiem, co tym sądzić....

a nic w sumie bo wg tabeli jest ok :P nie było pytania
Ja na mojej wadze też mam wciaż tyle samo, no moze 0,5 kg więcej
Wg wagi gina od 8 tyg.ciaży (1sza wizyta) do 30 t.c. mam +7,5 kg
Co do ochraniacza to fajne wklejałaś, warto mieć 1 na całe łóżeczko a drugi mniejszy

Cytat:
MAJKA daj znać czy zamawiałaś te minky kocyki co nam się obu podobały. Jak tak to jakie wypełnienie wziełaś w końcu i czy jest ok rzeczywiście. No i jaki rozmiar bo ja już nie wiem sama czy brać 120/90 czy ten mniejszy typowo wózkowy ok 60/70
Tak, juz dawno zamawiałam. Komplet do wózka z podusią i sensorkiem. Wypełnienie chyba 1,5 wziełam bo nie mogłam sie zdecydować, wieć wybrałam średnie Jestem zadowolona

Cytat:
wpadłam na szybko powiedzieć, że dostałam maila, że w aplikacji mobilnej kupon na 20zł

Ale to chyba nieważne kiedy pobierzesz (tzn masz określony czas żeby pobrać) bo dany kupon ma określona date wykorzystania, czy sie mylę?
Można 2 kupony wykorzystać przy 1 zakupach?

Ja jestem przybita dziś. Dowiedziałam sie, że wczoraj zmarała mam jednego chłopca z grupy mojego synka. To straszne po prostu. Chyba udar. miała 38 lat, nie mogę przestać o tym myśleć. Tak sie zdołowałam, ze musiałam wyjść z domu i byłam na zakupach w Smyku i Pepco. Zaraz wkleję foto.
Życie jest takie kruche
Stary 2015-01-23, 12:17   #3341
lekkaatletka
Zadomowienie

Madison gratulacje!

Powtorzylam glukoze:
Czczo 71
1h 151
2h 129

Czyli wszystko super
Ale chyba mialam racje ze w laboratorium poprzednio dwa razy te sama probowke zbadali ( bo mialam 77-128-128 ).
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:17   #3342
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Najpierw jednak obejrzę DD TVN - jest konsultantka laktycyjna
nie wiem czy to samo ogladałam, czy to ta, któa mówiła,ze na początku karmienia piersią nie ma co jakichś produktów odstawiać profilaktyczne, bo na początku to rzadko co dzidzie uczula, a lepiej żeby kobieta karmiąca nie jadla 5 razy dziennie tylko bułki z szynką?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:17   #3343
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
BLACK albo myśląc przyszłościowo krzesełko do karmienia jak już wszystko teraz masz..

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
mate edukacyjna? ja bym chchiał ale nie wiem jak koszta
No nie wiem dam rodzicom kilka propozycji i niech zdecydują moze oni. A na razie jesli macie jakieś pomysły to czekam
Kurde jak debil stoję i wyglądam na ta paczke w oknie a ona pewnie nie przyjdzie.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-23, 12:18   #3344
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
No wygląda super, chociaż opinie naprawdę kiepskie, ale jeżeli to znajomi czy rodzina i normalni to powiedzą jakby cos z nim nie tak było.
Spyt.ile ich dziecko w gondoli jeździło bo podobno mała, przejedz sie i jak ok to ja bym wzięła a potem kupiła wymarzona spacerówkę

Antybiotyk nie pomógł?
Ja juz lepiej w porównaniu z tym co było, ale jak mnie kaszel złapie to masakra i aż bolą mnie boki od niego i brzuch i wszystko

Dziecko które nie umie chodzić nie powinno byc w chodziku bo to niedobre dla jego stóp i bioder. To które chodzi nie powinno być w nim bo nie nauczy się padać i równowagi. Pchacz jak najbardziej jest super, ale nie chodzik

Wiem, mają różne fajne rzeczy, ale oczywiscie drogie

Po porodzie to raczej w dres nie bedziesz chciała wskakiwać
Trzymam kciuki za brak skurczów!

Ja na mojej wadze też mam wciaż tyle samo, no moze 0,5 kg więcej
Wg wagi gina od 8 tyg.ciaży (1sza wizyta) do 30 t.c. mam +7,5 kg
Co do ochraniacza to fajne wklejałaś, warto mieć 1 na całe łóżeczko a drugi mniejszy

Tak, juz dawno zamawiałam. Komplet do wózka z podusią i sensorkiem. Wypełnienie chyba 1,5 wziełam bo nie mogłam sie zdecydować, wieć wybrałam średnie Jestem zadowolona

Ale to chyba nieważne kiedy pobierzesz (tzn masz określony czas żeby pobrać) bo dany kupon ma określona date wykorzystania, czy sie mylę?

Ja jestem przybita dziś. Dowiedziałam sie, że wczoraj zmarała mam jednego chłopca z grupy mojego synka. To straszne po prostu. Chyba udar. miała 38 lat, nie mogę przestać o tym myśleć. Tak sie zdołowałam, ze musiałam wyjść z domu i byłam na zakupach w Smyku i Pepco. Zaraz wkleję foto.
Życie jest takie kruche
O masakra :-(

Ja znow mam dzis dzien gloda

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Madison gratulacje!

Powtorzylam glukoze:
Czczo 71
1h 151
2h 129

Czyli wszystko super
Ale chyba mialam racje ze w laboratorium poprzednio dwa razy te sama probowke zbadali ( bo mialam 77-128-128 ).
Powiem Ci ze ta srodkowa wartosc dosc wysoka
Stary 2015-01-23, 12:20   #3345
blackberry89
Zakorzenienie

A co do umierania to wczoraj zmarła żona znajomego mojego tz. 40lat i nowotwór. 3 dzieci zostawiła :-(
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-23, 12:21   #3346
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A co do umierania to wczoraj zmarła żona znajomego mojego tz. 40lat i nowotwór. 3 dzieci zostawiła :-(
Ej koniec tematu:-(
Stary 2015-01-23, 12:23   #3347
Koperco
Zakorzenienie

[QUOTE=Pavlinecka_21;49890 434]bo właśnie też tak zaczynam myśleć, a później jeszcze się przekręci czy cos i buźkę wtuli... ja mam zbyt bujną wyobraźnię i zbyt słabe nerwy chyba

Kciuki mają moc Ja tych w dzieciaczkowe wzory nie trawię nie kupię... Później jak już będzie oglądać te bajki to ew. wtedy, żeby lepiej jej się spało.

mi ma koleżanka pożyczyć taką dotykową z projektorem - gwiazdkami, podobno super się sprawdzała jak jej synek był mały podczas nocnych karmień.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziekuje co do wózka dam znać czy się zdecydowaliśmy pod wieczór

To faktycznie jak na taką małą miejscowość to dużo kasy sobie życzą. Oby się udało z tym mieszkaniem
/QUOTE]

zbieram kciuki ;D

no właśnie jak dwa to jakie? Bo róż ok, ale np. różowe kropki? czysto różowe? i szare jakie? Paski? Słoniki? Zwiedy :P ? Ech, ale jak już pisałam, chociaż bardzo, bardzo mi się podobają i byłyby cudowne na łóżeczku moja wyobraźnia chyba nie pozwoliłaby mi zasnąć....

a ten ostatni to myślisz, że szare groszki byłyby ok?
Szkoda, że nia ma samych ochraniaczy z zestawu gosspip, bo mi się
podobają takie. Może ten odpicuję lekko, jak w końcu zamówię

u mnie jest śnieg i jest na plusie i jest masakrycznie, dlatego też nie wychodzę z dresów i siedzę w domu cały dzień. Zresztą i tak nie mam kasy, więc nie mam po co iść ;P

czyli nie wyjaśniło się nic tak naprawdę?

no to kciuki

A mi się komp wyłączył jak pisałam, że muszę założyć stanik bo mi cycki przeszkadzają ;P zawsze miałam raczej niewidoczny biust teraz nieco odbił od klatki piersiowej ale lekko opada ( cóż, lata robią swoje) i mi to normalnie przeszkadza! Coś tam jest hehe

a wy już kupujecie cyckonosze do karmienia? A nie urosną jeszcze nam cycuchy?
to poka potem tę lampkę. Mi urusł biust 1 rozmiar i raczej nie zanosi sie na więcej więc kupiłam. Taki sam scenario zreszta mialam w poprzedniej ciąży..

Cytat:
PAVLINECKA ja cyckonosze karmiące mam już od dawna i juz korzystam z nich mam jeszcze miejsce na wkładkę więc spokojnie starczą ale dokupię i tak ze dwa jeszcze..

powiem wam że jestem w szoku.. wiecie co bank wymyślił apropos mojej adnotacji o zwolnieniu ciążowym? żebym im napisała oświadczenie że po urlopie macierzyńskim nie mam zamiaru iść na wychowawczy tylko wracam do pracy żeby była ciągłość zarobków..
ważne że CI to nie robi

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
A dlaczego prowadzic za reke nie mozna? Ja swojego prowadzilam, ale nie ze go ciaglam, tylk on sie podpieral na tej rece. Byl juz zdolny do chodzenia tylko sie bal, a reka byla wsparciem
mi lekarka mówiła że można jeśli dziecko samo wstaje i chce iść ale nie żeby mu tę rękę ciągnąć tylko żeby samemu być zgiętą a dziecko jako wsparcie była na jego wysokości klatki piersiowej a nie na wysokości głowy (kurde nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam i czy skumałaś:P)

Cytat:
Mi taka dotykowa od razu się marzyła, ja stojącą to bym pewnie kopnęła albo coś :P

No właśnie szare grochy miałam na myśli, nie wiem, co napisałam, jeszcze granatowe gwiazdki mi się podobają, ale sama nie wiem... z drugiej strony mogę kupić 2 a i tak będzie taniej niż za te poduchy.

jeszcze ten mi się podoba zygzak ze słoniami http://allegro.pl/ochraniacz-do-loze...995913851.html

maila napisałam

A to prawda, że niby trzeba bez fiszbin? mnie tak koleżanka straszyła, że takiego nie założę, ale na nie wyobrażam sobie stanika bez...

A niektóre są bardzo ładne z Lupo Line właśnie, trochę drogawe, ale to chyba ważne,żeby był dobry prawda?

No właśnie trochę nie wiem o co cho? W sumie TŻet na mnie krzczy, że mało jem, ale kiedy mi się nie chce... Dopiero późnym wieczorem mnie nachodzi i on wtedy mi robi kolacje ( wczoraj wieeeelki schabowy, paluszki rybne i ziemniaki a później kanapki i jogurt) i chyba nie jest to mało? Sama nie wiem, co o tym myśleć. Trochę się boję, czy to nie ma negatywnego wpływu na dzidzię, lekarz ostatnio mówił, że jest mała... Ale pączków też wcinać nie będę kiedy nie mam ochoty.
pierwsze słysze że ma być bez fiszbin. Ma być dobrze dobrany i nie uciskać/nie sciskać żeby kanalików nie łamać/blokować. Ale jeśli nic nie ciśnie i jest wygodny to można jak najbardziej.

Co do wagi to mi gin mówił że moge juz tak mieć (i mam od 2tyg) ze nie będę tyła albo bardzo malutko i to wcale nie znaczy że źle. Póki dziecko przybiera wszystko jest w porządku. Dziecko będzie brało energię z Twoich zapasów tłuszczu więc Ty będziesz chudła a dziecko przybiera więc suma sumarum na wadze nic się nie zmienia (albo niewiele). Bo w którym Ty jesteś tyg.? Musisz tylko zadbać że jak już jesz (a jesz nie za dużo, sama pisałaś) to żeby dostarczało dziecku mikroelementów (jak nie to dziecko weźmie sobie od CIebie i tu już nie fajnie bo anemia, bo wapń Ci z kości wyciąga itp. itd.) Także jedz tyle ile masz ochote za to staraj się mega zdrowo, a nie jakieś tam pączki co nic prócz energii nie mają.

Cytat:
Kurcze nie wiem o ktorej wysłali. Wzięłam paczkę pocztową priorytetowa. A idzie 500km ta paczka. Pewnie w poniedzialek bo w soboty nie rozwożą co?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

A mam pytanie kupujecie parasolki do wózka? Bo tak mysle czy do gondoli to jest sens?
ja mam ale do gondoli nie używałam

Cytat:

Kur.wa teraz?? jak dzis klinęłam zakupy?! Ale w mojej apce pisze że nie mam nic do odebrania:confu sed:

Dostałam sms z Kruka że w końcu jest do odebrania mój prezent świąteczny od taty (2 pierścionki sobie wybrałam) i chyba zaraz pojadę przed odebraniem Młodego z przedszkola
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:25   #3348
soniuska
Zakorzenienie

[QUOTE=Koperco;49892228]
Cytat:
bo właśnie też tak zaczynam myśleć, a później jeszcze się przekręci czy cos i buźkę wtuli... ja mam zbyt bujną wyobraźnię i zbyt słabe nerwy chyba

Kciuki mają moc Ja tych w dzieciaczkowe wzory nie trawię nie kupię... Później jak już będzie oglądać te bajki to ew. wtedy, żeby lepiej jej się spało.

mi ma koleżanka pożyczyć taką dotykową z projektorem - gwiazdkami, podobno super się sprawdzała jak jej synek był mały podczas nocnych karmień.

to poka potem tę lampkę. Mi urusł biust 1 rozmiar i raczej nie zanosi sie na więcej więc kupiłam. Taki sam scenario zreszta mialam w poprzedniej ciąży..

ważne że CI to nie robi

mi lekarka mówiła że można jeśli dziecko samo wstaje i chce iść ale nie żeby mu tę rękę ciągnąć tylko żeby samemu być zgiętą a dziecko jako wsparcie była na jego wysokości klatki piersiowej a nie na wysokości głowy (kurde nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam i czy skumałaś:P)

pierwsze słysze że ma być bez fiszbin. Ma być dobrze dobrany i nie uciskać/nie sciskać żeby kanalików nie łamać/blokować. Ale jeśli nic nie ciśnie i jest wygodny to można jak najbardziej.

Co do wagi to mi gin mówił że moge juz tak mieć (i mam od 2tyg) ze nie będę tyła albo bardzo malutko i to wcale nie znaczy że źle. Póki dziecko przybiera wszystko jest w porządku. Dziecko będzie brało energię z Twoich zapasów tłuszczu więc Ty będziesz chudła a dziecko przybiera więc suma sumarum na wadze nic się nie zmienia (albo niewiele). Bo w którym Ty jesteś tyg.? Musisz tylko zadbać że jak już jesz (a jesz nie za dużo, sama pisałaś) to żeby dostarczało dziecku mikroelementów (jak nie to dziecko weźmie sobie od CIebie i tu już nie fajnie bo anemia, bo wapń Ci z kości wyciąga itp. itd.) Także jedz tyle ile masz ochote za to staraj się mega zdrowo, a nie jakieś tam pączki co nic prócz energii nie mają.

ja mam ale do gondoli nie używałam

Kur.wa teraz?? jak dzis klinęłam zakupy?! Ale w mojej apce pisze że nie mam nic do odebrania:confu sed:

Dostałam sms z Kruka że w końcu jest do odebrania mój prezent świąteczny od taty (2 pierścionki sobie wybrałam) i chyba zaraz pojadę przed odebraniem Młodego z przedszkola
Ja tez nie mam kuponu.

O pierscionkii
Stary 2015-01-23, 12:28   #3349
Majka232
Zakorzenienie

Moje zakupy:
1.Pepco + kosmetyki tołpa - serum do biustu i krem wzmacniający - trafiłam na tanią aptekę gdzie akurat było dodatkowo -20% na tołpę i wyszło 68 zł za oba kosmetyki zamiast 100 zł, jestem zadowolona, oby działały
2.smyk
3. smyk - bodziaki tak mi się spodobały że musiałam wziać, rozm.68 ale jakieś spore, z bawełny organicznej, super jakosciowo i taki fajny kremowy kolorek
Miałam kupić jakąś bluzo kurteczkę a nie kupiłam.... Kupię jak będzie trzeba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (79,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (111,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (106,8 KB, 25 załadowań)
Stary 2015-01-23, 12:29   #3350
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Moje zakupy:
1.Pepco + kosmetyki tołpa - serum do biustu i krem wzmacniający - trafiłam na tanią aptekę gdzie akurat było dodatkowo -20% na tołpę i wyszło 68 zł za oba kosmetyki zamiast 100 zł, jestem zadowolona, oby działały
2.smyk
3. smyk - bodziaki tak mi się spodobały że musiałam wziać, rozm.68 ale jakieś spore, z bawełny organicznej, super jakosciowo i taki fajny kremowy kolorek
O mamo ale cuda
Stary 2015-01-23, 12:30   #3351
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA i jak z tym 1.5cm gruby bardzo jest? a podusia mniej więcej jak grubościowo? i jaki rozmiar wzięłaś?

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

MAJKA cudne zakupki

ja też nie mam kuponów..

Stary 2015-01-23, 12:32   #3352
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

(
wykorzystać kupon można 14 dni od daty pobrania
nie moż na 2 kuponów przy jednych zakupach
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49892083]nie wiem czy to samo ogladałam, czy to ta, któa mówiła,ze na początku karmienia piersią nie ma co jakichś produktów odstawiać profilaktyczne, bo na początku to rzadko co dzidzie uczula, a lepiej żeby kobieta karmiąca nie jadla 5 razy dziennie tylko bułki z szynką?[/QUOTE]
szczerze to nie wiem, bo nie słuchałam od początku
taka grubsza w okularach w DD TVN

to może ja dostałam kupon bo to przyszło na mojego maila z loginem z allegro

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:32   #3353
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Moje zakupy:
2.smyk
Majka po ile te chustki? bo zaraz będę w smyku?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:33   #3354
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Moje zakupy:
2.smyk
świetna ta bluza z łatami i chustki

Stary 2015-01-23, 12:33   #3355
Majka232
Zakorzenienie

Sonia -

Cytat:
MAJKA i jak z tym 1.5cm gruby bardzo jest? a podusia mniej więcej jak grubościowo? i jaki rozmiar wzięłaś?

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

MAJKA cudne zakupki

ja też nie mam kuponów..

Może te kupony są przyznawane w zależności od tego ile kto na all kupuje czy sprzedaje....
Mam taki zestaw http://allegro.pl/komplet-kocyk-mink...019880246.html, podusia jest dosyć cienka (taka mi właśnie pasuje), kocyk taki w sam raz na wczesna wiosnę i jesień
Stary 2015-01-23, 12:34   #3356
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
O masakra :-(

Ja znow mam dzis dzien gloda

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Powiem Ci ze ta srodkowa wartosc dosc wysoka
No ale chwila, norma jest do 180, ja mam 151, to gdzie problem?
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:34   #3357
gosiak0512
Zakorzenienie

to pewnie znów jakaś akcja jest bo ja ostatnio dostałam 4 kupony po 5zł..

Stary 2015-01-23, 12:35   #3358
FlightlessBird
Zakorzenienie

aaa to serio nie kupon dla wszystkich

w mailu mam:
Cześć A.!
Właśnie dostałaś 20 zł do wykorzystania na zakupy w aplikacji mobilnej Allegro.
Na wygenerowanie i realizację kuponu masz czas do 2015-01-29 23:59

może dostałam dlatego, ze ostatnio pierwszy raz korzystałam z kuponu?

Stary 2015-01-23, 12:35   #3359
madzixx88
Zakorzenienie

My zrobilismy maly spontan bo rano pojechalismy do mojej pracy zawiesc zwolnienie, maz na chwile podskoczyl do biura a ze ma dzis wolniejszy dzien to stwierdzilismy, ze podjedziemy do ikei no i dwie komody dla Malej kupione lozeczko zamowione 2 dni temu, to te wieksze mebelki mamy z glowy
Chcialam jeszcze polazic za kurtkami z % ale poszlismy na ikeowski obiadek i mi sie odechcialo odebralam tylko w empiku zamowienie ze smyka z ciuszkami i poogladalam albumy dziecka mam swoj typ-tak co jest na pierwsze 3 latka

Wroce do domku to ponadrabiam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:35   #3360
malinka1984
Zakorzenienie

Majkaantybiotyk pomógł bo zatoki nie bolą ale gardło czerwone i kaszel niestety zostały na dłużej

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości