Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 11:26   #1231
Kinga_20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Ja mam Symbio Dla mnie super, gondola trochę mnie wkurzała, bo mi dziecko zjeżdżało w niej na dół, bo jest lekko pochylona jakby, ale może to wina tego mojego egzemplarza, bo my używany kupiliśmy. Jest to wózek typowo miejski, raczej na spacer po lesie się nim nie wybierzesz, chociaż myśmy go i na wertepach próbowali i było w miarę ok. Jest mega lekki co dla mnie jest dosyć istotne jak czasami targałam gondolę z dzieckiem na 3 piętro W gondolce za pomocą jednego pokrętła można podnieść oparcie w wózku i wtedy jest pozycja pół-leżąca, materiał, z którego jest wykonany ma filtr UV, w budce podnosi się klapę i jest siateczka - to na upalne dni żeby przewiew był. Stelaż po złożeniu może nie jest jakiś najmniejszy, ale po zdjęciu kółek (co nie jest skomplikowane i trwa 30 sek.) mieścił się wózek nawet do peugeot 206 Spacerówka ma kubełkowe siedzenie i trochę się bałam o to, ale wożę córkę w tym prawie rok i się sprawdza, bo nie kupowaliśmy dodatkowej spacerówki. W spacerówce jest możliwość 3 ułożeń, czyli pionowa, pół-leżąca i leżąco i wszystko to robi się jednym przyciskiem, rączka jest przekładana też za pomocą jednego przycisku. Ogólnie ludzie którzy mają dzieci lub są w ciąży dzwonią do nas co my za wózek mamy bo taki fajny Polecam obejrzeć filmik instruktażowy na YT i oczywiście obejrzeć na żywo w sklepie.

Przekopiowałam to i wrzucę do klubu

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:29   #1232
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Witajcie
widzę że nocne pogaduszki się udały bo teraz dziewczyny chyba odsypiają, ja to poranny ptaszek jestem i o 22 już smacznie śpię.

Dzisiaj na obiadek do mamusi, więc dzień wolny od gotowania

Dziewczyny wracam do tematu wózków, o to moi faworyci wizualni, bo w realu jeszcze nie oglądałam, macie jakieś opinie na temat tych wózków?

1) Tako Captivia Akustic 04 http://bejbi.eu/sklep/tako-wozek-cap...c-pi-9806.html widziałam go kiedyś na mieście i wpadł mi w oko

2) Bebetto Holland http://www.bebetto.eu/produkt/24/holland

3) Graco Symbio http://archiwum.allegro.pl/oferta/wo...365789296.html niestety cena...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

zdrowiej niestety nie jest łatwo.
Ja jak ostatnio byłam chora to idealnie pasowała mi reklama gdzie mama chce wziąć wolne od Alicji... uwielbiam tą reklamę
ja jestem nastawona na Bebetto Holland <lub wypust wcześniejszy-Luca> widziałam na żywo i mi się podoba. Ale nie jestem praktykantką jego więc okaż się-za jakiś rok
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hejo Jestem po wizycie u dentysty, zrobił mi 3 zęby i wytrwałam bez znieczulenia. Jeszcze mi jeden został, wizyta za tydzień...

Zabieram się za obiad, dziś rybka w porze i marchewce zapiekana w piekarniku, plus ziemniaczki i buraki Jestem taka głodna, a tu godzinę trzeba wytrzymać jeszcze.

Jutro jadę na glukozę z siostrą Tż jako towarzysz i przeszło mi przez myśl czy nie zrobić tego badania w celach kontrolnych, skoro w 4 miesiącu nie zaliczyłam przez zwymiotowanie... Ale czy dobrowolnie zdawać się na takie katusze?

Później ponadrabiam, buziaki
ło matko- wyrywnie na żywca? maskochistka...
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:32   #1233
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczynki!

Szalejecie z tymi postami
Za chwilę zbieram się do domu od rodziców, trochę posprzątam.

Zastanawiam się nad koszem Mojżesza. Wprawdzie łóżeczko będę miała, na niego dam przewijak i organizer, ale myślę nad czymś mobilnym.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja kupiłam kosz mojżesza używany z kołyska przód tył. Na razie tylko taki mam. Jak wyrośnie to będzie przeprowadzka do łóżka. Kosz zdejmuje sz jednym ruchem. I sru na balkon spać ))))
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:33   #1234
Santilia
Wtajemniczenie

Dorka, loluska wytrwała a nie wyrwała
też tak na początku przeczytałam
ja to slabeusz jestem, bez znieczulenia nie dam się dotknąć

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:34   #1235
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
ło matko- wyrywnie na żywca? maskochistka...
wytrwała a nie wyrywała

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:38   #1236
dorka607
Wtajemniczenie

Dziewczyny możecie polecić jakieś dobre żelazka w przyzwoitej cenie??? Nadzieja- Ty chyba ostatnio kupowałaś, podziel się wiedzą
Ja mam Tefala 8 letniego i pluje kamieniem

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
też tak na początku przeczytałam
ja to slabeusz jestem, bez znieczulenia nie dam się dotknąć
Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
wytrwała a nie wyrywała
Aaaa to zaszalałam- budyń mnie dopadł
Ja małą dziurkę dam radę bez, ale do większej bez znieczulenia nie siadam. A kiedyś w wieku 14 lat miałam jednego zęba kanałowo leczonego i bez znieczulenia- nie chciałm
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:39   #1237
LuckyLove
Zadomowienie

Heeelllllooool. Co tam dziewuszki. ? Ja siedze w samchodzie od ponad godz i czekam na mężula ... pozniej zakupki :p no i do chaty gotowac obiad... nie mam dzis kompletnie pomyslu co - jak zwykle w piatek.
Stary 2015-01-23, 11:40   #1238
Malwinka 123
Raczkowanie

A dzisiaj to mi się powiedziało. ..

Siedzę i próbuję coś takiego trudniejszego w seansie do pracy doczytać, a moje dziecko oczywiście imprazuje )))) mówię : śle kopiesz idź do Tatusia. .....hahah. ...

mój Tz pracuje w pokoju .... powiem Wam też A propo kontroli z ZUS zarówno mój Tz jak i Tata mają 1 osobowe działalności kurde po każdym l4 jest kontrola u obu. ...mimo że Tata dostawał na 2 tygodnie po zabiegu i leczeniu ze szpitala onkologicznego a mój Tz miał złamaną rękę. ..żałosne. ... Tatę kiedyś "nie zastali" bo okazało się że leżał biedak pod kocem na tyłach ogrodu i nie słyszał. Ale nigdy mu nie cofneli. Wogole mój ojciec to biedny nawet sprawdzają czy jego ukochany psiak podatek ma zapłacony. A chyba jest jedynym który go w okolicy płaci ((
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:40   #1239
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny możecie polecić jakieś dobre żelazka w przyzwoitej cenie??? Nadzieja- Ty chyba ostatnio kupowałaś, podziel się wiedzą

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Ja małą dziurkę dam radę bez, ale do większej bez znieczulenia nie siadam. A kiedyś w wieku 14 lat miałam jednego zęba kanałowo leczonego i bez znieczulenia- nie chciałm
mój TŻ wszystkie zęby leczy bez znieczulenia, kanałowo też twierdzi, że bardziej się boi ukłucia w dziąsło

M

Stary 2015-01-23, 11:43   #1240
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ wszystkie zęby leczy bez znieczulenia, kanałowo też twierdzi, że bardziej się boi ukłucia w dziąsło
bo czasem rzeczywiście więcej bólu jest przy znieczuleniu + pół dnia twarz drętwa
ja też raczej bez znieczulenia leczę zęby

Stary 2015-01-23, 11:45   #1241
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Irenka ja mam graco symbio i zdałam obszerną relację na jego temat, tylko nie pamiętam gdzie :/ a może na priv komuś wysłałam?
Cytat:
Ja mam Symbio Dla mnie super, gondola trochę mnie wkurzała, bo mi dziecko zjeżdżało w niej na dół, bo jest lekko pochylona jakby, ale może to wina tego mojego egzemplarza, bo my używany kupiliśmy. Jest to wózek typowo miejski, raczej na spacer po lesie się nim nie wybierzesz, chociaż myśmy go i na wertepach próbowali i było w miarę ok. Jest mega lekki co dla mnie jest dosyć istotne jak czasami targałam gondolę z dzieckiem na 3 piętro W gondolce za pomocą jednego pokrętła można podnieść oparcie w wózku i wtedy jest pozycja pół-leżąca, materiał, z którego jest wykonany ma filtr UV, w budce podnosi się klapę i jest siateczka - to na upalne dni żeby przewiew był. Stelaż po złożeniu może nie jest jakiś najmniejszy, ale po zdjęciu kółek (co nie jest skomplikowane i trwa 30 sek.) mieścił się wózek nawet do peugeot 206 Spacerówka ma kubełkowe siedzenie i trochę się bałam o to, ale wożę córkę w tym prawie rok i się sprawdza, bo nie kupowaliśmy dodatkowej spacerówki. W spacerówce jest możliwość 3 ułożeń, czyli pionowa, pół-leżąca i leżąco i wszystko to robi się jednym przyciskiem, rączka jest przekładana też za pomocą jednego przycisku. Ogólnie ludzie którzy mają dzieci lub są w ciąży dzwonią do nas co my za wózek mamy bo taki fajny Polecam obejrzeć filmik instruktażowy na YT i oczywiście obejrzeć na żywo w sklepie.

dzięki mnie najbardziej chodzi o amortyzację i koła, mieszkamy pod miastem gdzie drogę mamy utwardzoną takimi kamieniami, niestety dziury i wertepy są wizualnie bardzo mi sie podoba
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:48   #1242
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki mnie najbardziej chodzi o amortyzację i koła, mieszkamy pod miastem gdzie drogę mamy utwardzoną takimi kamieniami, niestety dziury i wertepy są wizualnie bardzo mi sie podoba
ja mam bebetto i on daje radę na trudnym terenie tako też radę da ale wg mnie jest mniej poręczny

Stary 2015-01-23, 11:53   #1243
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz też go będziesz mieć czy zmieniasz????
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:55   #1244
irenka78
Rozeznanie

kinga graco nie ma chyba pompowanych kół on ma piankowe?
bezinteresowną...
Stary 2015-01-23, 11:56   #1245
ruskaa
Wtajemniczenie

Hejo aa tu was zszokuję, nie odsypiam od rana jeżdżę i załatwiam, wpadłam do domu zjeść i jadę z bratem do lekarza bo chory

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Aropos nie licytowania poszłam spac i sie wylicytowało http://allegro.pl/show_item.php?item=5010952662 .

Ide jutro do znajomych mają miesięcznego synka Musze cos kupić .
cena powala

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Jadę do giną, trzymajcie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wy to normalnie spania nie macie tylko siedzicie po nocach i posty skrobiecie. Ja właśnie jestem po drugim pobraniu krwi i czekam na trzecie za godzinę. Ale się to dluży. Sama glukoza nie taka najgorsza, do przelkniecia.
mi czas zleciał mega szybko, ale po wypiciu jakieś 10 min nie wiedziałam czy utrzymam to czy

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej
Dla mnie źle się ten dzień zaczął Nastawiłam krupnik, wszystko pięknie do czasu aż zaczęłam go doprawiać... Przechyliłam torebkę z solą, nie zauważyłam dziury i 1/3 torebki poszłooooo do zupy

Kciuki za glukozy i dzisiejsze wizyty
ponoć surowy ziemniak wchłania sól

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość

Właśnie zobaczyłam że dziś mi stuknęła studniówka

Cytat:
[/COLOR] zdrowiej niestety nie jest łatwo.
Ja jak ostatnio byłam chora to idealnie pasowała mi reklama gdzie mama chce wziąć wolne od Alicji... uwielbiam tą reklamę
uwielbiam tą reklamę, zawsze z mamą lejemy ze śmiechu na niej

Cytat:
wytrwała a nie wyrywała
hahahaha Dorka kalafiorku

wstawię kolejne pranie i lecę do lekarza z bratem, może zahaczę o jakieś sh

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:58   #1246
irenka78
Rozeznanie

Właśnie zorientowałam się że dzisiaj 100 dniówka
bezinteresowną...
Stary 2015-01-23, 11:59   #1247
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
bo czasem rzeczywiście więcej bólu jest przy znieczuleniu + pół dnia twarz drętwa
ja też raczej bez znieczulenia leczę zęby
omg, nigdy w życiu. ale mnie dentystka przestraszyła jak byłam mała, od tamtej pory baardzo się ich boję i wolę się znieczulić ;P

M

Stary 2015-01-23, 12:01   #1248
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:

Matki powiedzcie mi czy jest sens kupować takie ciuszki http://allegro.pl/babaluno-marvin-bl...986971366.html na 62, czy lepiej 68 od razu?

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:02   #1249
baelka
Rozeznanie

Cytat:

My mamy takie: http://www.philips.pl/c-p/GC2048_30/...ramiczna-stopa

Cenę miało sensowną, jesteśmy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Heeelllllooool. Co tam dziewuszki. ? Ja siedze w samchodzie od ponad godz i czekam na mężula ... pozniej zakupki :p no i do chaty gotowac obiad... nie mam dzis kompletnie pomyslu co - jak zwykle w piatek.
Kapuśniak gotuję, mam ochotę na kwaśne

Cytat:
O matko i córko! Mój to prawie zielony się robi jak musi iść do dentysty, a znieczulenie to pierwsza rzecz o którą prosi
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:03   #1250
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz też go będziesz mieć czy zmieniasz????
Będę go mieć dla Lilki kupimy tylko jakąś spacerówkę

Cytat:
kinga graco nie ma chyba pompowanych kół on ma piankowe?
Ma pompowane tylne koła, a przednie plastikowe - dzięki temu jest bardzo lekki, gondola/spacerówka+stelaż to tylko 11kg! Aaaa i gondola składa się na płasko, więc łatwiej przewozić w bagażniku.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Stary 2015-01-23, 12:05   #1251
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Matki powiedzcie mi czy jest sens kupować takie ciuszki http://allegro.pl/babaluno-marvin-bl...986971366.html na 62, czy lepiej 68 od razu?
spodenki jak najbardziej a koszulki... no ja zaczęłam używać dopiero jak mi dziecko przyjęło postawę stojącą czyli na kolejną wiosnę, rozm 74 miałam kilka jak był niemowlaczkiem bo dostałam no i użyłam bo co będzie leżało ale tak dość niechętnie bo się podwijało... ale niektóre mamy latem sobie chwalą koszulki nawet dla leżących bobasków na jesień i zimnę na bank bym nie chciała koszulek, dzieci zaczną nam wtedy pełzać, raczkować, będą miały ciągle nerki na wierzchu

ale generalnie komplet mi się podoba ale takie dresy bardziej opłaca się w h&m w tej promocji 3za2 spodnie wychodzą po 13zł, bodziaki podobnie, co prawda szału nie ma we wzorach ale taki basic też się przydaje

Edytowane przez TienShan
Czas edycji: 2015-01-23 o 12:06
Stary 2015-01-23, 12:07   #1252
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

Ma pompowane tylne koła, a przednie plastikowe - dzięki temu jest bardzo lekki, gondola/spacerówka+stelaż to tylko 11kg! Aaaa i gondola składa się na płasko, więc łatwiej przewozić w bagażniku.
A nie myślałaś o czymś takim https://www.google.pl/search?q=dosta...-p%3B758%3B710 lub http://www.youkids.pl/uniwersalna-do...gypod-smorph2/ ???
Stary 2015-01-23, 12:10   #1253
irenka78
Rozeznanie

Cytat:

dzięki
bezinteresowną...
Stary 2015-01-23, 12:12   #1254
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Parzyłam, ale generalnie będzie tak, że:
- jak będę sama to Lilka będzie w Graco jeździć, a młode w chuście plus nie zamierzam się zapuszczać w miasto, najprędzej gdzieś pod blokiem czy do babci się przejść
- jak będę z mężem wychodzić to młode do Graco, a Lili swojej spacerówki

Więc uznałam, że ta dostawka to będzie u nas zbędna, chyba, że w praniu wyjdzie, że jednak lepsza będzie, ale sama z dzieciakami i tą dostawką bym się bała, bo jakby mi Lilka zeszła nagle i zwiała gdzieś to nie wiedziałabym co zrobić lecieć za nią czy zostać przy wózku :/ ona będzie miała 2 lata, więc nie myślę, że będzie się słuchać mnie na każdym kroku

Stary 2015-01-23, 12:14   #1255
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Parzyłam, ale generalnie będzie tak, że:
- jak będę sama to Lilka będzie w Graco jeździć, a młode w chuście plus nie zamierzam się zapuszczać w miasto, najprędzej gdzieś pod blokiem czy do babci się przejść
- jak będę z mężem wychodzić to młode do Graco, a Lili swojej spacerówki

Więc uznałam, że ta dostawka to będzie u nas zbędna, chyba, że w praniu wyjdzie, że jednak lepsza będzie, ale sama z dzieciakami i tą dostawką bym się bała, bo jakby mi Lilka zeszła nagle i zwiała gdzieś to nie wiedziałabym co zrobić lecieć za nią czy zostać przy wózku :/ ona będzie miała 2 lata, więc nie myślę, że będzie się słuchać mnie na każdym kroku
Moja się boi uciekać bo ja strasze, że auto ją przejedzie .
Stary 2015-01-23, 12:15   #1256
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie znasz możliwości mojego teścia

Super, że zdrowiejesz
A co do chorowania, to pomyśl, że jeszcze dziecko przyjdzie do tej wyliczanki i wtedy nawet w wyrku sobie nie poleżysz
Hehe to samo samo sobie pomyślałam, tylko nic nie pisałam, żeby nie było, że straszę

Cytat:
Helloł. Ale u nas pięknie- biało
Szkoda tylko, że muszę do rodzinnego na 16-stą iść a zima oczywiście zastała drogowców i wszystko zaśnieżone ale do tego czasu może będzie lepiej i śmignę sobie spacerkiem

Scotasia a to smacznego
Dziękuję Biało? Eh zazdroszczę U nas szaroburo i ponuro

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość

mój Tz pracuje w pokoju .... powiem Wam też A propo kontroli z ZUS zarówno mój Tz jak i Tata mają 1 osobowe działalności kurde po każdym l4 jest kontrola u obu. ...mimo że Tata dostawał na 2 tygodnie po zabiegu i leczeniu ze szpitala onkologicznego a mój Tz miał złamaną rękę. ..żałosne. ... Tatę kiedyś "nie zastali" bo okazało się że leżał biedak pod kocem na tyłach ogrodu i nie słyszał. Ale nigdy mu nie cofneli. Wogole mój ojciec to biedny nawet sprawdzają czy jego ukochany psiak podatek ma zapłacony. A chyba jest jedynym który go w okolicy płaci ((
Przewalone.. Czepiają się uczciwych ludzi zamiast wziąć się za tych, co powinni....eh
Cytat:
I ja i ja Boję się znieczulenia

Cytat:

Cytat:

Słodki zestaw Hm tak jak Tien pisze, takie koszulki są najwygodniejsze dla dzieci w pozycji już pionowej Jak już coś to chyba bym wzięła 62, bo 68 to już bliżej jesieni.. wtedy bodziak najwygodniejszy. A w lecie taką koszulkę można jak najbardziej założyć, co by chłodniej maluchowi było

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:15   #1257
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Ale dobrze ze cukrzyca nie wyszla.

Pierogu jeden ty nienawidze cie za te bulki.pffff moja biedna cukrzyca.cudownie wygladaja. Zoladek to mi gra teraz na glos
Nie bój nic, ja teraz korzystam póki mogę, na początku lutego też idę na glukozę i z moją insulinoopornością mam ogromne szanse na cukrzycę, chociaż do tej pory jak cukry mierzyłam to było ok, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość

Śpij dobrze, dobranoc!

Głodna się robię
Mehehe ja też wczoraj leżałam o północy i myślałam "kutwa nie zasnę jestem głodna"

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Jadę do giną, trzymajcie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem dziewczyny głównie rozmawiały o zakupach dla dzieciaczków i o jedzeniu oczywiście. Dużym zainteresowaniem cieszyły się bułeczki drożdżowe z nutellą właśnie, którymi szczuła Pierożkowa
To tak w skrócie

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Cześć!

Zdrowiej szybko!

Zabieram się za bułeczki z nutellą, takiego mi smaka narobiłyście że od rana o niczym innym nie myślę Lecę do sklepu po drożdże. Mam nadzieję że wyjdą, bo wyglądają przepysznie

Właśnie zobaczyłam że dziś mi stuknęła studniówka
haha ale narobiłam tymi bułeczkami z nutellą

Cytat:

ja mam o takie

http://www.philips.pl/c-p/GC4420_02/...opa-steamglide

Dostałam na gwiazdkę i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
klask i:

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 12:17   #1258
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
Nie ma sprawy, ale wiadomo, że najlepiej samemu pójść i obejrzeć, przejechać się po sklepie. Bardzo podobnymi wózkami są jeszcze Bugaboo Cameleon oraz Peg Perego book pop up albo completo pop up.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Moja się boi uciekać bo ja strasze, że auto ją przejedzie .
hahhaha

Stary 2015-01-23, 12:21   #1259
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy, ale wiadomo, że najlepiej samemu pójść i obejrzeć, przejechać się po sklepie. Bardzo podobnymi wózkami są jeszcze Bugaboo Cameleon oraz Peg Perego book pop up albo completo pop up.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

hahhaha
Ma takiego kolege co ucieka cały czas a mama tylko mówi Tomuś chodź tu nieładnie uciekać .
Stary 2015-01-23, 12:21   #1260
karol_ak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Jedyny plus tej sytuacji jest taki, że poskarżyłam się mężowi przez tel i powiedział, żebym już dzisiaj nic nie robiła, on zrobi drugie danie
hmm twój mąż jest w moim typie
irenka78 najbardziej podoba mi się graco ale doczytałam że chcesz wózek na trudne warunki tako mają świetne zawieszenie, bardzo dobra amortyzacja, dziecko sie buja na wertepach a nie podskakuje taki wózek jest cięzki i toporny jak dla mnie gdybyś go miała gdzieś dźwigać, ale lekko się prowadzi i jest skrętny, zajmuje też sporo miejsca w bagażniku, miałam doczynienia z tako ale to warrior zdaje się był. Natomiast jak dziecko starsze i jeździ w spacerówce to robi się ciężko go pchać - kg dziecka + kg wózka
także na potem to lekka spacerówka i tak będzie lepsza a ten ci zostanie na gorsze warunki, zime śnieg piach itp

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hejo Jestem po wizycie u dentysty, zrobił mi 3 zęby i wytrwałam bez znieczulenia. Jeszcze mi jeden został, wizyta za tydzień...
ło matko odważna jesteś
na twoim miejscu powtórzyłabym krzywą cukrową dasz rade

Cytat:

karol_ak to teraz mówisz o tych płatkach??? kutfa a ja już kupiłam-i to dwa opakowania...
ano dopiero teraz się temat nawinął
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości