Massimo Dutti - część IX - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-22, 20:16   #1171
mabuu
Wtajemniczenie

Dot.: Massimo Dutti - część IX

[QUOTE=Mandaryn7;49877965]Rozumiem, że taki z głodówką do końca miesiąca również

Wiem co czujesz, bo do mnie pewnie dzisiaj ruszy drugi płaszcz z MD na tej %

ten scenariusz niestety juz sie spełnił. dziś wbiłam się na obiad z okazji dnia babci i dziadka

który płaszcz? plaszcze md są baaardzo fajne

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Konsti5 Pokaż wiadomość
Mam i ja paczuszki
I tak:
-sweter z kontrastowym dekoltem granatowy S, super.Miły,delikatny w dotyku
jednym słowem bardzo fajny. Polecam, kupujcie puki są.Zostaje
-top z jedwabnym plisowanym przodem turkusowy S, również bardzo fajny.
Kolor śliczny i na pewno zostaje
-top z aplikacją biały XS-i tu był mój błąd bo kliknęłam za mały rozmiar.
Rozchodzi mi się na biuście, a bardzo fajny ten top jest.
Będę go zwracać więc jakby ktoś chciał to proszę pisać na pw.
Mam również spódnicę z Zary z gumką w pasie szafirową rM, również do zwrotu. Rozmiar jest dobry, gumka trzyma mocno, pasuje na r S.
Tylko ten kolor,no nie wiem z czym go połączyć więc oddaje.Jakby ktoś chciał również proszę pisać.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Rano obiecałam napisać o męskim swetrze więc moje spostrzeżenia są takie:

-sweter z kontrastowym dekoltem, za 69zł ok. Fakycznie cienki jest,tak na wiosnę czy chłodniejsze lato.Nie jestem go pewna, ale za tą kasę to może zostanie.Absolutnie nie jest wart 250zł

-szary kardigan, nazwa z faktury ale szary nie jest tylko granatowy również na zamek. I ten jest o wiele lepszy. Grubszy,ładniejszy nie mnie się a ten brązowy pomięty jest(zapomniałam tam dopisać).
Z niego jestem zadowolona i zostaje na pewno.Ten bardziej watr swojej ceny pierwotnej.
zdecydowanie, chyba na głowę upadli z tą ceną.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez emmilly Pokaż wiadomość
A do mnie dziś dotarły te kozaki . I zastanawiam się czy je zostawić. Bo są bardzo wygodne i bardzo ładne, ale nie wiem czy warte tych pieniędzy. I co gorsza nie mają suwaka i strasznie trudno mi było je zdjąć, już się zastanawiałam czy nie poprosić kogoś o pomoc w ich zdjęciu.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Jak lubicie kaszmirki to dostępna jest też peleryna.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

i emka

te kozaki bardzo mi sie podobały,ale podczas wyprzedazy zapomniałam o nich zupełnie. z czystej ciekawości ile teraz kosztują? cena porównywalna np. z gino rossi/veznezia?

suwak przydatna rzecz ja jakies 2 miesiace temu kupilam w necie kalosze. kurier mi je przyniósł rano. i co zrobiłam? od razu ucieszona bo byly sliczne założyłam jednego na gołą nogę i stope. dzisas tak sie przyssał do nogi, że mysłalam, że po ojca bede dzwonić, żeby mi go ściągał bo mój wyjechał na cały dzień

na powaznie mówiąc - jesli ciezko schodza z nogi a cena jest porwnywalna do innych sklepów, to ja bym sie z nimi nie meczyła. pomysl, bedziesz w gosciach sie z nimi siłować?za jakie grzechy i za jakie pieniądze przede wszystkim

Edytowane przez mabuu
Czas edycji: 2015-01-22 o 20:23
mabuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:22   #1172
Konsti5
Zadomowienie

Dostałam potwierdzenie wysłania zamówienia z ostatniej dorzutki.
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:29   #1173
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konsti5 Pokaż wiadomość
Dostałam potwierdzenie wysłania zamówienia z ostatniej dorzutki.
ja tez a wczoraj zlozyłam zamówienia. przyspieszyli
Stary 2015-01-22, 20:30   #1174
emmilly
Zadomowienie

[QUOTE=mabuu;49884460]
Cytat:
Napisane przez Mandaryn7 Pokaż wiadomość
Rozumiem, że taki z głodówką do końca miesiąca również

Wiem co czujesz, bo do mnie pewnie dzisiaj ruszy drugi płaszcz z MD na tej %

ten scenariusz niestety juz sie spełnił. dziś wbiłam się na obiad z okazji dnia babci i dziadka

który płaszcz? plaszcze md są baaardzo fajne

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

zdecydowanie, chyba na głowę upadli z tą ceną.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

te kozaki bardzo mi sie podobały,ale podczas wyprzedazy zapomniałam o nich zupełnie. z czystej ciekawości ile teraz kosztują? cena porównywalna np. z gino rossi/veznezia?

suwak przydatna rzecz ja jakies 2 miesiace temu kupilam w necie kalosze. kurier mi je przyniósł rano. i co zrobiłam? od razu ucieszona bo byly sliczne założyłam jednego na gołą nogę i stope. dzisas tak sie przyssał do nogi, że mysłalam, że po ojca bede dzwonić, żeby mi go ściągał bo mój wyjechał na cały dzień

na powaznie mówiąc - jesli ciezko schodza z nogi a cena jest porwnywalna do innych sklepów, to ja bym sie z nimi nie meczyła. pomysl, bedziesz w gosciach sie z nimi siłować?za jakie grzechy i za jakie pieniądze przede wszystkim
Przecenione z 800 na 349. Właśnie chyba je oddam, bo śliczne są, ale zejść z nogi nie chcą, no chyba,że się trochę rozbiją. Nie wiem kto wymyśla ceny wyjściowe tych butów
emmilly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:34   #1175
mabuu
Wtajemniczenie

[QUOTE=emmilly;49884860]
Cytat:
Napisane przez mabuu Pokaż wiadomość

Przecenione z 800 na 349. Właśnie chyba je oddam, bo śliczne są, ale zejść z nogi nie chcą, no chyba,że się trochę rozbiją. Nie wiem kto wymyśla ceny wyjściowe tych butów
hmm 349 zl...za ta cena ja bym chyba o nie powalczyła idz z nimi do szewca zobacz co on powie. moze ci je rozbije. albo wez załóż je na jeansy i pooglądaj tv. zobacz czy sie troche rozbiją. jak po 3 seansach nie drgną, oddaj

ceny wyjsciowych nawet nie warto komentować

ja juz sie zegnam. dobranoc wszystkim

Edytowane przez mabuu
Czas edycji: 2015-01-22 o 20:38
Stary 2015-01-22, 20:39   #1176
emmilly
Zadomowienie

[QUOTE=mabuu;49884942]
Cytat:

hmm 349 zl...za ta cena ja bym chyba o nie powalczyła idz z nimi do szewca zobacz co on powie. moze ci je rozbije. albo wez załóż je na jeansy i pooglądaj tv. zobacz czy sie troche rozbiją. jak po 3 seansach nie drgną, oddaj

ceny wyjsciowych nawet nie warto komentować
Jutro na spokojnie przymierzę jeszcze raz i zobaczę. Trochę mi szkoda ich oddawać.
Stary 2015-01-22, 20:39   #1177
libanka21
Raczkowanie

czy mogłabym prosić o linka do skórki brązowej?
libanka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 22:06   #1178
C_alla
Raczkowanie

emmilly również dziś do mnie przyszły czarne kozaki i ja oddaję Zdejmowałam je leżąc na plecach I nie podoba mi się jak "pracuje" cholewka, chodzenie w nich po schodach to śmieszna sprawa

Za to dziś wyprowadziłam na spacer kardigan z futerkiem przy kołnierzu, jest baaardzo ciepły
C_alla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 22:29   #1179
aniach84
Raczkowanie

Dziewczynki, jeśli któraś posiada to poproszę o link do granatowej marynarki (obojętnie ktorej ). Gdyby mi się udało jakąś capnąć to zwróciłabym szarą z paseczkiem, bo trochę chyba smutno w niej wyglądam... Jeden szaraczek powinien mi wystarczyć.

I dobrej nocki Wszystkim.
aniach84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 05:41   #1180
wie-wiórka
Rozeznanie

Cytat:
warkoczowy z welny i kaszmiru - sliczny, miekki, mięsity ale ma w sobie mnóstwo białych nitek/kropek. wyglada sie jakby sie miało łupiez. kto to wymyslił?
no cóz zaryzykuje. zostaja wszystkie z wyjatkiem wełny, a szkoda bo jest baaardzo ladny ale te białe kropki są okropne.
Dla M kupiłam ten granatowy warkoczowy sweter i nie ma kropek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150123_062623.jpg (89,6 KB, 73 załadowań)
wie-wiórka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 06:38   #1181
emmilly
Zadomowienie

Dziewczyny zamawiałyście może coś na swoje imię nazwisko, ale do innego miasta (dla kogoś) tak żeby ta osoba mogła potem to odebrać osobiście? Czy tak się da? Bo numer zamówienia można komuś podać, ale wymagają też dowodu osobistego.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Pytam, bo przecież mój duttialarm nie zawiódł tej nocy i przed 3 była dostępna jedna para tyłeczkowych 36. Myślałam żeby np komuś na Warszawę kliknąć. Nie kupowałam tym razem na siebie bo musiałabym do domu, a tu przesyłka 15 zl przy jednej parze plus później 10 zł wysyłka ode mnie do kogoś. Nie wiedziałam czy ktoś tak chce.

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez C_alla Pokaż wiadomość
emmilly również dziś do mnie przyszły czarne kozaki i ja oddaję Zdejmowałam je leżąc na plecach I nie podoba mi się jak "pracuje" cholewka, chodzenie w nich po schodach to śmieszna sprawa

Za to dziś wyprowadziłam na spacer kardigan z futerkiem przy kołnierzu, jest baaardzo ciepły
Ja zdecydowałam,że też je oddaję. Pierwszy raz zdarzyło mi sie, że dobrych rozmiarowo butów nie mogę zdjąć. Już myślałam, że tylko ja mam ten problem i za grube nogi
Stary 2015-01-23, 06:42   #1182
monia8901
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny zamawiałyście może coś na swoje imię nazwisko, ale do innego miasta (dla kogoś) tak żeby ta osoba mogła potem to odebrać osobiście? Czy tak się da? Bo numer zamówienia można komuś podać, ale wymagają też dowodu osobistego.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Pytam, bo przecież mój duttialarm nie zawiódł tej nocy i przed 3 była dostępna jedna para tyłeczkowych 36. Myślałam żeby np komuś na Warszawę kliknąć. Nie kupowałam tym razem na siebie bo musiałabym do domu, a tu przesyłka 15 zl przy jednej parze plus później 10 zł wysyłka ode mnie do kogoś. Nie wiedziałam czy ktoś tak chce.

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Ja zdecydowałam,że też je oddaję. Pierwszy raz zdarzyło mi sie, że dobrych rozmiarowo butów nie mogę zdjąć. Już myślałam, że tylko ja mam ten problem i za grube nogi

Pytałam o to, można klikać i numer zamówienia podać tylko, nie ma problemów.
Pamiętaj proszę o mnie, tyłeczkowe roz - 40, ew 38, Wrocław Renoma
monia8901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 06:54   #1183
kanazos
Zadomowienie

Cytat:

wysłałam pw
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 07:20   #1184
mabuu
Wtajemniczenie

dobry, dobrzy ludzie

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez wie-wiórka Pokaż wiadomość
niesamowite ja mam w domu 3 szt tego swetra z 2 roznych zamówień i kazdy z łupieżem.
gratuluje - bo sweter jest boski!!!! zaluje ze s nie udalo mi sie kupic dla siebie. mam juz 2 swetry meskie (ski) z cottonfielfa i je katuje czesciej niz damskie

swoja droga piekne te przeceny - z 800 na 350, z 1200 na 500. niezle nas rabia!!!!

swiadomosc że paczki wczoraj juz wyslane - bezcenna.
nie moge sie doczekac tej skórki dota_k

Edytowane przez mabuu
Czas edycji: 2015-01-23 o 07:29
Stary 2015-01-23, 07:39   #1185
dota_k
Raczkowanie

nie moge sie doczekac tej skórki dota_k[/QUOTE]

Też czekam na granatową, ale ten drugi model . Mam nadzieję, ze ta w końcu będzie dobra, bo dwie już zwróciłam
dota_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 08:04   #1186
emmilly
Zadomowienie

Dziewczyny ja też mam prośbę gdyby kiedyś pojawiła się ta bluzka
<LI class=active> w rozmiarze s ewentualnie m lub ta <LI class=active>w rozmiarze m (mam s i chyba będę musiała się z nią pożegnać bo ciut za mała w biuście) to bardzo, bardzo proszę kliknijcie mi. Tylko kliknijcie do siebie do domu lub sklepu, bo ja mam MD 4o km od siebie no i wiadomo dzidzia w domu więc uziemiona jestem w te wyprzedaże.
Stary 2015-01-23, 08:25   #1187
Luna83
Zadomowienie

Cytat:

Da też kupiłam dla męża i oddałam z powodu białych kropek, bo wyglądało to okropnie, jak się przyjrzeć dobrze na zdjęciu na stronie to też widać nieznaczne kropki.

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 08:33   #1188
wie-wiórka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Luna83 Pokaż wiadomość
Da też kupiłam dla męża i oddałam z powodu białych kropek, bo wyglądało to okropnie, jak się przyjrzeć dobrze na zdjęciu na stronie to też widać nieznaczne kropki.
Wiem (na www te kropki są doskonale widoczne), dlatego z lupą niemal obejrzałam nasz egzemplarz - kropek brak, vide fotka Równomierny melanż granatu i szarości... Jadę dzisiaj odebrać ostatnią paczkę, w niej jest ten sam sweter, ale w innej cenie. Obejrzę go dokładnie i najwyżej podmienię zwracany, jeśli się okaże, że dzisiejszy ma łupież

Aaaaa, nasz sweter nie ma łupieżu, bo ma inny wzór - ale nr i nazwę warkoczowego...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweter.jpg (142,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweter2.jpg (132,5 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez wie-wiórka
Czas edycji: 2015-01-23 o 08:49
Stary 2015-01-23, 10:15   #1189
monia8901
Rozeznanie

tyłeczkowe 38 i 40!!!
monia8901 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 10:27   #1190
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dota_k Pokaż wiadomość
nie moge sie doczekac tej skórki dota_k
Też czekam na granatową, ale ten drugi model . Mam nadzieję, ze ta w końcu będzie dobra, bo dwie już zwróciłam [/QUOTE]
nie przewiduje takiej opcji a czemu zwracalas?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja też mam prośbę gdyby kiedyś pojawiła się ta bluzka
<LI class=active> w rozmiarze s ewentualnie m lub ta <LI class=active>w rozmiarze m (mam s i chyba będę musiała się z nią pożegnać bo ciut za mała w biuście) to bardzo, bardzo proszę kliknijcie mi. Tylko kliknijcie do siebie do domu lub sklepu, bo ja mam MD 4o km od siebie no i wiadomo dzidzia w domu więc uziemiona jestem w te wyprzedaże.
to chyba juz biale kruki, jak moje buty

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez monia8901 Pokaż wiadomość
tyłeczkowe 38 i 40!!!
ale adrenalina kawy pic nie trzeba

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Wiem (na www te kropki są doskonale widoczne), dlatego z lupą niemal obejrzałam nasz egzemplarz - kropek brak, vide fotka Równomierny melanż granatu i szarości... Jadę dzisiaj odebrać ostatnią paczkę, w niej jest ten sam sweter, ale w innej cenie. Obejrzę go dokładnie i najwyżej podmienię zwracany, jeśli się okaże, że dzisiejszy ma łupież

Aaaaa, nasz sweter nie ma łupieżu, bo ma inny wzór - ale nr i nazwę warkoczowego...
ale ladne masz moze do nich linka?
Stary 2015-01-23, 10:29   #1191
kowanna30
Zadomowienie

Cytat:
tyłeczkowe 38 i 40!!!
szkoda, że nie ma mojego rozmiaru. może jeszcze dorzucą
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:32   #1192
lumina87
Raczkowanie

Cytat:
tyłeczkowe 38 i 40!!!
Ja też prosze o linka, błagam!!!
lumina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:32   #1193
wie-wiórka
Rozeznanie

Cytat:
ale ladne masz moze do nich linka?
Kupiliśmy jako warkoczowy
http://www.massimodutti.com/pl/pl/sa...7p4525634.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 10:36   #1194
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
No to pieknie
Stary 2015-01-23, 10:38   #1195
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
tyłeczkowe 38 i 40!!!
Monia, a linka można prosić na pw
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:38   #1196
Manehajera
Zakorzenienie

dajcie linka do tyłeczkowych!
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:49   #1197
Konsti5
Zadomowienie

Dziewczyny który kolor satynowych spodni najładniejszy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 10:53   #1198
rekin3
Raczkowanie

Fajna dorzuta, właśnie kliknęłam 3 pary spodnie, w tym gumowane

KTOŚ szukał marynarki w warkocze jest M http://www.massimodutti.com/pl/pl/ma...3p4525790.html

Sępem nie będę, więc podaję linki, może ktoś coś
Koszula Casual, turkus, rozm. 42
Sukienka z drapowanym dekoltem, niebieska, S,M,L
Spodnie w kratę 36, 40
Jeansy skinny, cała rozmiarówka oprócz 34
Gumowane spodnie, czarny i granat
Proste spodnie basic
Ciemnoszare rurki 34,36
Jedwabna bluzka z kokardą
Spodnie rurki jeans, pełna rozmiarówka
Sweter z guzikam, S, M,XL
Skóra męska
Pasiasta koszula
Sukienka z klamrą M, L
Kardigan

Czy ktoś będzie mily i poda mi link do tyłeczkowych. Jakie są rozmiary w ogóle dorzucone?

Odchudzanie: 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Edytowane przez rekin3
Czas edycji: 2015-01-23 o 11:24
rekin3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:30   #1199
hrm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rekin3 Pokaż wiadomość
tyłeczkowych już nie ma ale jak chce moge ci linka przesłać
hrm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 11:31   #1200
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rekin3 Pokaż wiadomość
A koszuli ze streczu jak nie było tak nie ma. Tyłeczkowe buły podobno w nocy 36. Ja również kupiłam spodnie ale satynowe bo wszyscy tak je wychwalają. Oby tylko rozmiar był dobry.
A gumowe to mi Ty pewno sprzed nosa capnęłaś granatowe. hi hi...

Edytowane przez Konsti5
Czas edycji: 2015-01-23 o 11:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości