|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NailTek, Jedwab Biosilk, serum Zero Frizz oraz SooSmoth, Loreal, Zeter, Maybell
Hej, znajdziesz coś u mnie za serum Zero Frizz?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NailTek, Jedwab Biosilk, serum Zero Frizz oraz SooSmoth, Loreal, Zeter, Maybell
Hej.
Jak zrezygnowałaś z Zielonej herbaty to napisz,bo chcę ją wystawić do wymiany.Mam jeszcze prawie całą 50ml Spiced Green Tea E.Arden,edp-ale to tylko za Biosilk jak chciałabyś go oddać. |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za biosilk albo serum do biustu z avonu lub tez fizz
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle że byłabym zainteresowana e.arden, tylko coś bys mi musiała dorzucic bo za biosilk dałam ok 170zł, a e.arden jest chyba z tego co sie orientuje 100zł![]() Reszcie odpisze jutro
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dorzucić Herbatę YR.Zastanawiam się czy byłaby możliwość,żebyś zrobiła sobie z Biosilku odlewkę a w zamian za to dołożyła te Serum Zerro Friz?Chyba,że znajdziesz jeszcze coś u mnie za obydwa,
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 10:00 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej nie przewiduje odlewki bosilka-wole wymienic cały kosmetyk odrazu.. u Ciebie w watku raczej nic nie widze... moe masz jakies jeszcze zapaszki albo cos z kolorowki? Jak mozesz to powiedz mi jeszcze czy ta cherbata z yr pachnie podobnie do E.arden? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Więc moge oddać tylko te dwie wody.
Są to zupełnie dwa inne zapachy,YR to taka typowa zielona herbata,natomiast ardenki jest już czymś ocieplona,jest w niej jakiś dodatek co powoduje,że jest bardziej oryginalna chociaż też ma świeży zapach.Nawet kolor butelki na to wskazuje.Osobiście bardziej podoba mi się Ardenka. Jeśli chcesz te dwie wody to moge je oddać za Biosilk. Moge jeszcze dodać firmową próbkę perfum Kenzo Amour edp,z kartonikiem i atomizerkiem.Nie mam pojęcia ile jeszcze jej zostało bo opakowanie jest nieprzezroczyste,coś tam chlupie więc na test napewno wystarczy. Oraz próbkę Vichy Aera Teint-podkład matujący,umożliwia skórze swobodne oddychanie ,nawilża,matuje,nie pozostawia śladów na ubraniu.Saszetka 1,5ml. Z kolorówki tylko błyszczyk do ust,kolor nr 58(na ustach jest bardzo delikatny, prawie bezbarwny tylko ze ślicznym połyskiem)taki jak w linku: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=423 i ta pomadka fotka też jest w folderze ze zdjęciami,mało użyta,ścięłam to co było używane. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-06 o 07:55 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona30 -byłabym zainteresowana wymiana dwóch wod za biosilk
![]() a załaczysz mi zdjecia tych szminek, bo cos odszukać ich nie moge:/ |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem chętna,więc Ardenka i YR za Biosilk.Szminka jest w moim folderze ze zdjęciami,zerknij do mojego postu-jest tam link,parę stron.Kolor to odcień brązu,lekko ceglasty z maleńkimi drobinkami,ślicznie wygląda na ustach.Rouge Colection.
Może chciałabyś za serum Zero Frizz moją szminkę Boujoris i wodę toaletową Vanilia Fields(śliczny jadalny, waniliowy zapach),w Polsce już podobno niedostępny.Z pojemności 15ml zostało trochę więcej jak pół ,mam jeszcze próbeczkę jakiegoś zapachu z Avonu:Litle ..coś tam,sprawdzę dokładniej i napiszę. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
oj...niestety nie lubie szminek ani błyszczykow z bourjois bo wysuszają mi usta
...A co byś powiedziała na taka wymiane? biosilk+ serum zero frizz + serum ani frizz treatment za ardenke i nebline?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Neblinę i pozostałe perfumy z tego postu wymienię na inne perfumy,ktore mi wyjątkowo się spodobają bo zwłąszcza Nebline bardzo lubię.
Więc jeśli nadal pasuje Ci Ardenka i Yr za Biosilk to poprosze o adres na Pw ,jutro będe chyba jechała na poczte więc moge wysłać, |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
własnie o to chodzi że ardenke chce na 100% a chyba zrezygnuje z zielonej herbaty YR bo przypomniałam sobie wczoraj zapach w perfumerii i chyba to nie to... a moze masz jeszcze jakis inny zapach zamiast herbatki YR?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Moge oddać Vanillę i miniaturkę Noa Cacharela.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta vanilia to chyba malutko bo ma zaledwie 15ml?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
To co jeszcze interesowałoby Cię z wątku?Z perfum moge oddać tylko miniaturki Miracle,Noa i Vanilla.
Vanilla jest faktycznie małe opakowanie ale nie kupisz już ich w Polsce,są trudne do zdobycia. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
DOBRA
już nie marudze-biore ardenke i herbate z yr(mama chyba ja wezmie ). Miałabym malenka prosbe...czy byłaby mozliwosc dorzucenia probeczki noa cacharel?Jak cos to mozemy sie wymienic adresami na PW
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
OK.Noa też dokładam.Poprosze o adres ,w poniedziałek moge wysłać poleconym priorytetem,lub Inpostem jeśli masz jego oddział w pobliżu.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za serum zero fizz?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo interesuje mnie roz pupy lub którys z błyszczykow..czy mozna fotencje prosic?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nowy zestaw avon solutions składający się z krem antycellulitowego i kremu do biustu, zamieniłabyś na niego jedwab?
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
roz/broznzer pupa http://www.beautifulperfu mes.com/8011607031214.htm l blyszczyk clinique to ten w srodku na tej aukcji w kolorze moon berry http://allegro.pl/item224757782_clin...lyszczyki.html link do blyszczyka vichy(aczkolwiek uprzedzam ze on jest transprarentny na ustach wiec kolor ma tu niewiele do rzeczy)fotka jest na samej gorye strony http://www.dooyoo.de/vichy/oligo-25-...10-ml/1105505/ |
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze pytanko-czy kolor tego różu jest dość intensywny na skórze? czy daje efekt delikatnego bronzerka? i czy błyszczyk clinique jest raczej delikatniejszy czy daje na ustach dokłądnie taki kolorek jak jest na opakowaniu? |
||
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.Czy znajdziesz cos u mnie za serum do wlosow zero frizz? Moj watek w podpisie,a rzeczy co potrzebujesz mam baze pod podkład Daxa,olejek do paznokci Killys,ozdoby(gwiazdki )do paznokci Inglot i diamenciki,bioderma sebium do cery tlustej-mieszanej...Bardzo zalezy mi na tym serum.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto- kurcze
teraz jak zobaczyłam fotki to zrobiła mi sie ochota na te dwie rzeczy
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
pzrypominam sie w sprawie odzywki do paznokci
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Ok to ja jestem chetna na wymiane, tylko napisz mi jeszcze czy to jest to slynne serum zero frizz czy sa jeszcze jakies inne sera tej firmy bo nie ma tego produktu w KWC. I czy trzeba je splukiwac i mniej wiecej ile kosztowalao bo nie wiem jaka to polka cenowa.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia jaka to dokładnie półka cenowa (wiele dziewczyn mnie o to pyta )bo dostałam to serum , nie jest dostepne w polsce
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

...