|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja idę dokończyć gulasz, a potem będę piekła słynny już sernik z malinami
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Takie pyszności robicie
a ja na bezwęglanowej jeszcze conajmniej 2 tyg
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Navi
![]() Bo wiesz, ja w sumie nie tak daleko od Ciebie mieszkam... Nie masz ochoty mi zrobić prezentu ?
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie czytam bo mi ślina leci
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jak juz się udalo to bardzo to doceniam ciesze sie ze mam szanse.. ![]() ehh tak czy siak-serniczek jest mega wypaśny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
bamsia, aneczko ja tez powinnam przestac takie rzeczy wpierniczac, ale moja wola słaba oj słabiutka
|
|
|
|
#3427 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi wola może słabiutka ale d** o jakieś 15 kg chudsza
A jak ja bym miała silną wolę, to inaczej bym wyglądała
|
#3428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja nawet nie patrze co tam Navi pichciła dzisiaj ![]() bierze mnie na słodkie, poza tym okres wczesniej dostałam a biore anty :/
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarty sobie robisz czy jak? ![]() Cytat:
![]() kaaasi jak wycieczka?
|
||
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
Słonko jesli jest okres to ciąży nie ma
nawet urojonej :P
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-08-12 o 22:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuszki, kilka fotek z wyprawy, pogoda pod psem
![]() (moj tata i jego żona) .. i tż się załapał ....
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-08-23 o 12:41 Powód: usunęłam zdjęcia |
|
|
|
#3432 |
|
Wtajemniczenie
|
uprzedziłaś mnie ... szalona kobietko. idę nynać, bo zmęczona jestem, górskie powietrze męczy ![]() DOBRANOC WSZYSTKIM
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
różnie to bywa
Cytat:
![]() ale jestes do taty podobna!!!!!!!!! a daleko od siebie mieszkacie? w sumie troche sie nie widzieliscie ![]() Cytat:
![]() no tak, to spij dobrze takie tu pustki, ze tez zaraz mykam
|
||
|
|
|
#3434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana ja mieszkam w żorach a tata we wrocławiu, około 200km od siebie.cieszę się że do taty jestem podobna
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() o raaany to kawał.. (odezwala sie ta co ma do ojca 1200 hehe )no , ale dobrze ze sie mozecie zobaczyc raz na jakis czas ![]() Wroclaw-kocham to miasto!! ![]() kasi zmykaj do wygrzanego przez TŻ łozeczka
|
|
|
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
Kasi piękne widoki i rzeczywiście do taty jesteś bardzo podobna
![]() ide po mleko z miodem jak radziła Navi bo spać coś nie moge...chyba przez te urodziny, boje sie ze bedzie beznadziejnie ehh
|
#3437 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ka.si, piękne fotki
też mam nadzieję pojechać na jesieni w góry z mamą.Cytat:
![]() Tyle że głupie to - zastanawia mnie, o co można mieć pretensje do kogoś, kto w owych czasach był niemowlęciem? Echhh... nie zrozumiem tego nigdy. Lubię czytać o Tobie i Twoim tacie ![]() Cytat:
).Cytat:
A urodziny 14? Jak tak, to mam miesiąc po Tobie tylko że ja już stara jestem Edit: jej, który to już raz próbuję uśmiercić tę muchę z ava Ecstasy
|
|
#3438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przez to ![]() nakopie Ci do doopy!! ja wiem ze masz zle wspomnienia... ale wszystko bedzie supeł, zobaczysz!! ![]() Cytat:
![]() ojej jak mi sie milo zrobilo.. Cytat:
![]() no mowie przeciez ze ciaza a tak serio to Ecstasy sama nie wie.. ![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
A bo to takie fajne jest
i optymistyczne strasznie.Świetny jest - jutro muszę kogoś ściągnąć, żeby mi pomógł zjeść, bo normalnie taki jest dobry, że kawałek za kawałkiem bym jadła ![]() Od urojonych ciąż to ja miałam w Gdańsku taką koleżankę, co była w ciąży co miesiąc objawy jak z książki, tzn. tak ona opisywała, bo na zewnątrz nie było widać![]() fajna była.Co do prawdziwych problemów - tak spytałam... mi jest zwykle głupio pytać, bo przecież może ten ktoś nie chce mówić o tym itd... wolę słuchać niż pytać ![]() Hehe, ale ja jestem od niej 5 lat starsza ![]() Matko, idę spać, przed chwilą byłam zrobić sobie herbatę i chciałam wziąć jabłko - chciałam przekroić, wyślizgnęło mi się z ręki i wrzuciłam je do garnka, co się właśnie odmacza po robieniu sernika ![]() a mama mówiła, żeby zmywać od razu po jedzeniu...Dobranoc wszystkim
|
#3440 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
14 września? moja kumpela ma też 14 września i też jest 5 lat starsza ode mnie bliźniaczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() apropo ciąży...koleżanka mojej koleżanki z która kiedyś studiowałam mówiła że była w ciąży...była bo ją wysikała ![]() no i tym optymistycznym żarcikiem was przywitam ![]() dzieńdobry ![]() aa jabłko z ludwikiem ponoć nieźle działa na trawienie
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
hello lasencje
spam na spamie tak wogóle to obudziła mnie telefon
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Wysikać ciążę
Cytat:
|
|
#3443 |
|
Raczkowanie
|
kurna co za ludzie!! już kolejny dzień nie mamy wody w firmie...ani sie wysikać, ani umyć naczynia, ani zrobić herbate...tylko w państwówkach może być coś takiego...grr
znacie może jakieś dobre maści i tabletki na żylaki? :/ zaczynają mi wychodzić...
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
yes yes yes
Cytat:
na żylaki to podobno ten lioton 100 jest dobry, ale nie wiem ![]() zarzucę potem jakieś weselne foty, ale najpierw przebiję się przez spam jak widziałam na jednym zdjęciu moje 4 litery to malo co z krzesła nie spadłam , jestem szersza niż dłuższamogę na palcach jednej ręki powymieniać co wczoraj zjadłam na weselichu, mało oj mało tego było, dziś moj brzuch daje o sobie znać, powinnam zjeść jakieś śniadanie, ale od wszystkiego mnie odrzuca, ewentualnie chęci mam na kaszę mannę- ale z wiadomych względów nie zjem ![]() na weselichu drugi dzionek lepszy - mam zakwasy wszędzie , ale i tak cieszę sie że już po wszystkim, uważam że pójście z tym kolegą to nie był najlepszy pomysł, obawiam się że on sobie myśli teraz nie wiadomo co, o zgrozo on ma moje zdjęcie ustawione jako tło na komórce![]() ,
|
|
|
#3445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szersza niż dłuższa jaaaaaaaaaaasne...pokaż no to zdjęcie to my Ci powiemy prawdę ![]() zdjęcie na komórce? Oreganko masz przerąbane
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Tak jak wczoraj pisałam, byłam u mamy TŻ-ta i oczywiście tak jak myślałam pierwsze co zrobiła to zapytała jak to się stało, że został popełniony ten błąd, a ja jej na to, że miała tą listę to dlaczego jej nie sprawdziła!to ją przytkało bo myślała, że na liście błędu nie było. No i oczywiście by była chora jakby do czegoś się jeszcze nie przyczepiła. Powiedziała, że ta ciocia niemiło się poczuła w trakcie naszego zapraszania a to dlatego, że ona nie ma męża i powiedziała, że chyba jednak nie przyjdzie no bo sama to się nie będzie dobrze bawić, ja ją zaczęłam namawiać, że będzie dużo wolnych osób i czasami jest tak, że takie osoby się lepiej bawią od tych z parą. Na końcu namawiania mój TŻ dodał, że w razie czego żeby nas powiadomiła o swojej decyzji (płacimy od talerzyka i dlatego to stwierdzenie)i to ją właśnie zabolało![]() ch ora baba i tyle!wkurzyła się pewnie na błąd w nazwisku i dlatego się czepia!
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to oczywiste że powinno się informować jeśli kogoś nie będzie na weselu, potem stoi 10 nakryć za ktore mlodzi muszą płacić bez sensu
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle nie pisałam Wam, że to nie jest jedyny problem z tym ślubem, w tamtym tygodniu byłam po moją metrykę chrztu i co się okazało NIE MA! Nigdzie nie było adnotacji, że byłam chrzczona ksiądz który udzielał mi chrztu nie wpisał tego nigdzie![]() I pytam się księdza co ja w takiej sytuacji mam niby zrobić a on na to, że jak się nie uda tego odtworzyć to będę chrzczona od nowa. Idiota!!!jestem wściekła strasznie! Dziś idę z chrzesnymi i rodzicami załatwiać to, zobaczymy co będzie!
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
najwyżej się poryczę przy księdzu
może to pomoże!przecież to nie moja wina a tamten ksiądz powinien być ukarany
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Rayne ale zmarł jak byłas mala, czy się nie zdazyliscie lepiej poznac przed rozwodem etc?

zarty sobie robisz czy jak? 

nawet urojonej :P

to przez to 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)