|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie my tak chcielismy ale rodzice coś smęcą że nie.. no to jak chcą tyle zapłacić to cóż ja zrobię, chciałam aby było mniej kosztów a tak to dojdzie kolejne -set zł.
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wieczorem postaram się dodać zdjęcie ich. Jeśli chcesz mogę wstawić też stół wieki jak wygląda bo Głowy uwieczniły go na fotkach. |
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ania, a jakiego mieliście kamerzystę? ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Dziewczyny, a myślicie, że stół wiejski jest koniecznością? Jak Wy jako goście byście postrzegały jego brak? Moja sala nie oferuje stołu wiejskiego, nawet nie ma tego drewnianego stołu… W menu są wymienione swojskie specjały, ale będą leżały na stołach, już pokrojone. |
|||
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jezeli filmy kamerunow podobaja się Wam, oferta was satysfakcjonuje i jedno z ważniejszych - dobrze Wam sie dogaduje to bierzcie. obecnie odległość nie stanowi problemu. Tylko w umowie zawrzyjcie informacje o sposobie odbioru materiału. Stół wiejski - dla mnie mógłby nie istnieć, ale zauważyłam na weselu ze cieszył sie dużą popularnością. W dodatku u osób po których nie spodziewalabym sie
|
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Ze stołem wiejskim to prawda
Mój tż nie przepada za tego typu specjałami a na weselu gdzie był taki wiejski stół - jadł aż byłam w szoku mówiąc ze pyszne ![]() My bimberek jeszzcze do stołu zamówiliśmy
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie tegoroczne (i nie tylko) Panny Młode!
![]() Założyłam watek gdzie indziej ale mnie tu przekierowano :P W tym roku biorę ślub i szukam sukienki. Byłam w kilku salonach w Kielcach (w Jędrzejowie też więc w razie potrzeby służę pomocą Bardzo spodobały mi się dwie sukienki: jedna w salonie Contessa na rogu Paderewskiego i IX wieków Kielc, druga w MS Moda w Tęczy na Sienkiewicza. Obie mi się podobają strasznie, ciężko mi się zdecydować ale chciałabym zapytać Was o opinie na temat tych dwóch salonów. Jak wygląda realizacja zamówienia, obsługa po jego złożeniu, jakość wykonania sukni, czy salony dotrzymują terminów, "nie kręcą", trzymają się zamówienia itp. Nie chciałabym wprowadzać żadnych zmian więc nie boję się że np. zrobią to nie tak. Czytałam opinie na temat różnych salonów, w sumie znalazłam niepochlebne tylko o Paryżance której akurat nie brałam pod uwagę. Na tym forum znalazłam o MS modzie i tej starszej pani ale to jest mniej ważne chodzi mi przede wszystkim o terminy i to co już pisałam. Jeśli któraś z Was miała doświadczenia z tymi dwoma salonam-Contessa i MS Moda i może coś więcej powiedzieć na ten temat, to proszę serdecznie o pomoc ![]() Pozdrawiam i z góry dziękuję ![]() P.S. W razie potrzeby służę pomocą. Latanina ślubna u mnie w toku, ślub w sierpniu
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
żalę się!!
fatalny dzień, fatalna pogoda.. głowa mnie boli, pokłóciłam się z TŻ, mamy jechać w ten weekend z zapro a zapomniałam o 2 osobach z rodziny i mi się nie chceeeeeee!!!!!!!!
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Mahon u mnie tez , tz troche focha odpuscul ale dalej jest nie w sosie ;///
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale goście lubią takie rzeczy chyba.. Cytat:
|
|
|
|
#2172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ms Moda nigdy nie brałam pod uwagę bo tam maja suknie na niski wzrost Cytat:
Cytat:
![]() mięsko też pychota.. Wlaśnie wrocilismy z miasta z mężem Kabaret w Zameczku, potem drink 0,5l i piwerko 9%.. i w ten śnieg do domu na piechotkę
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2015-01-23 o 21:48 |
|||
|
|
|
|
#2173 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
widziałam gdzieś na necie takie i bardzo ładnie wyglądały![]() Cytat:
ostatnio były na nim pierożki i robiły furore I dawno mnie nie bylo i troche mi zeszlo nadrobienie myslę ze rzeczywiscie dosc szybko skonczymy ten kolejny watek i chciałam się pochwalić postępami - dzisiaj podpisaliśmy umowę z fotografem Magdą Kordowską
|
||||
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze na strychu gdzieś uchowała się jedna butelka W załączniku zdjęcie prezenciku. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć stołu wiejskiego, ale za to wstawiam owocowy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
supcio!
|
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
ttunia gratuluję! oglądałam zdjęcia na facebooku, ciekawe kadry, kolory.
|
|
|
|
|
#2177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najwyżej będą ( a raczej ktoś na pewno) mówić, że "co to za wesele bez stołu wiejskiego" ![]() No i za panią fotograf Cytat:
Aż mi ślinka cienknie jak to wszystko widzę
|
||||
|
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, już mi lepiej, wczoraj walnęłam wszystko i dokończyłam długo mordowaną książkę... z TŻ też już ok
![]() co do wiejskiego też z chęcią bym nie brała, bo nigdy z niego nie korzystam i wolałabym taki owocowy albo rybki jakieś no ale.... my jeszcze będziemy mieli w prezencie od chrzestnego fontannę czekoladową
|
|
#2179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fontanna czekoladowa super się sprawdza przy stole owocowym ![]() U nas dzisiaj pierwsza parapetówka dla znajomych. Małżonek pojechał do miasta uzupełnić braki a ja zaraz biorę się za ciasto i sprzątanie. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i pyszna ![]() Co do sal nam też nie odpisało z 60-70% sal. Musiałam do nich dzwonić i niektórych się jeszcze prosić o spotkanie ;/ |
||
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boję się trochę, że takie uciapane małe łapki się przytulą do Panny Młodej np.... ale ryzyk fizyk![]() miłego również
|
|
|
#2182 |
|
Przyczajenie
|
Mikonada-Dzięki za odpowiedź
Bo już myślałam że nikt nie widzi mojego posta ![]() MS Moda u mnie wchodzi w grę także, ja jestem niziutka-156 cm ale widziałam i suknie dla wysokich....Ponawiam prośbę o pomoc-contessa czy MS Moda???? Może ktoś jeszcze pomoże... |
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
ja nie brałam pod uwagę MsMody, bo jest tam beznadziejna obsługa, która z wielkiej łaski doradza i zakazuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze zaproszenie rozdane, rodzinka się cieszy
![]() U nas stół wiejski w cenie sali, na weselach co czasem spróbowałam to tak szynka z kością Ja za to myślałam o takim dużym zestawie sushi żeby zamówić Mogg dawaj piątkę Mama jak usłyszała o pieczeniu ciast/pierniczków/ciasteczek stwierdziła że chyba zwariowałam Ehhh rodzice.....
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Noo ach ci rodzice ;D ja kawulkuje potem do ostrowca -generalne sprzatanie przed wprowadzka
Ostatnie zakupy Ania udanej parapetowy Mahon to super ze ok juz Ja mam foto 1600+video2600 wiec ehh... Tez kwota niezla moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się dzisiaj muszę zabrać za naukę, a tak mi się nie chceeee |
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Przyczajenie
|
Słyszałam o obsłudze w MS modzie ale chyba miałam farta bo ja byłam dobrze traktowana. Może dlatego że jestem straszną gadułą i od razu je zagadałam i jakoś tak rozmowa się fajnie toczyła
ale co tam wyprawiają to się duużo nasłuchałam i w dużym stopniu poszłam tam z ciekawości i nakręcona na ewentualną pyskówkę :p ale nie trzeba było. Mnie dobrze doradzały, trafiały w gust. Jedno mnie tylko rozbawiło: to, że nie można robić zdjęć to się spotkałam w każdym salonie i rozumiem. Ale tylko w tym salonie panie nie podały mi nazwy sukni którą mierzyłam bo niby nie podają a i tak ich nie ma w necie. Widziałam co pani zapisuje w zeszycie i suknie bez problemu znalazłam o czym w razie zakupu tam nie omieszkam pani powiedzieć :P Strasznie śmieszne to było i nie wiem co miało na celu. Wszędzie mi podawali nazwy sukni żebym mogła sobie jeszcze zobaczyć.
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam!
wreszcie pojawiłam sie i ja po kilkudniowej przerwie... miałam straszny tydzień : praktyki od 7.30-20.30, godzina dojazdu do domu i nauka bo dziś miałam 2 egzaminy... do tego choróbsko straszne mnie powoli rozkłada : katar, okropny ból gardła i straszny ból głowy codziennie... do tego ostatnio nie moge sie z TŻ dogadać wgl jeszcze dziś jedziemy do tego fotografa i jak sie nie dogadamy sami ze soba to bedziemy wygladali jakbyśmy raczej na rozwód chcieli zdj a nie na ślub... wgl nie wiem jak sie określić jakie chce zdj, jak z tym fotografem gadac...straszny okres mam ostatnio juz nie daje rady... a tak co pamietam z nadrabiania no to Ola bukiet cudowny ale ja bym wzieła czerwony, bo ożywi suknie, gratuluje zaproszeń-są śliczne, mam dużo ofert od foto i video wiec jak ktoś chce to na mail moge poprzesyłac...
|
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
co do MsMody, to byłam tam raz, obsługa wyglądała na niemiłą, nikt się nami nie zainteresował a i sukienki, które widziałam nie zrobiły na mnie wrażenia, także szybko wyszłyśmy stamtąd.
Żabko, mój TŻ jasno powiedział, że biały bukiet mu się podoba milion razy bardziej, więc będzie biały A Ty nie daj się choróbsku!! Ale coś wisi w powietrzu, bo nawet mnie coś łamie, a ja naprawdę rzadko choruję tak, żeby się źle czuć (bo zatok to nawet nie biorę pod uwagę..) A i TŻety chyba wszystkie coś szwankują ostatnio, co widzę tu na forum, a i u siebie obserwuję.. Też im minie w końcu. Tylko spokój może nas uratować
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście zapamiętałam nazwy sukni, które miedzy sobą wymieniały ekspedientki. Dla mnie to było żałosne. Suknię oczywiście znalazłam w necie i ze zdjęciem udałam się do krawcowej. A gdyby obsługa była lepsza, pewnie bym ja zamówiła w salonie. Fajna obsługa jest za to w Kiarze. Jest tam taka brunetka, która dobrze doradza i nie jest nachalna
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

Doszło kolejne 500zł

i myślę że dadzą radę 

Zaręczyny 11.10.2013 
na stronach fotografow tez rzadko cos pisza
ale ryzyk fizyk

Mama jak usłyszała o pieczeniu ciast/pierniczków/ciasteczek stwierdziła że chyba zwariowałam
Ślub