![]() |
#1261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Massimo Dutti - część IX
Cytat:
![]() dziewczyny, przecież to TYLKO ciuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ps nie mam linka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
Ja znalazłam po rozszerzeniu całą liste
![]() kardigan z welny i kaszmiru flanelowe spodnie długie zamszowe buty czarne zamszowe kowboje niezapinany płaszcz z aplikacjami ze skóry (jest M) skórzana kontrastowa kurtka w brązie sweter w warkocze z wiazaniem na plecach (jest L z kremu) sweter z metalizującą nicią (jest L) i chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
a swoją drogą to mnie juz zmęczyła ta %, w życiu swoim nie poświęciłam tyle czasu ciuchom! nic tylko siedzę i odświeżam linki a przeciez to i tak kwestia fuksa, tyłeczkowe dostępne o 1 w nocy, no litości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Wtajemniczenie
|
ej bez takich uszczypliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
BAN stały
|
Cytat:
to mój drugi post ale bede wpadac, jestem tu troche wielorybkiem nosze L a tego rozmiaru prawie niema. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
który to kardigan z wełny i kaszmiru?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
wysłałam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
To polowanie na dorzutki jest fajne, ale na dłuższą metę bardzo męczące. I to nie tylko dla mnie, ale i mojego męża i starszego syna, bo moja najmłodsza 'duttialarm' to na tym jeszcze nie ucierpiała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Rozeznanie
|
ja tam po prostu nie kupuję na Allegro i pozdrawiam wszystkich pazernych handlarzy. NIGDY.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotkałyśmy się w innych czasach, założyłyśmy klub, gromadzimy linki, mierzymy rzeczy z NK, pomagamy sobie, kupujemy sobie nawzajem, mamy do siebie zaufanie, często jesteśmy z tych samych miast. Jak po miesiącu zobaczycie swoje MH na allegro z przebitką kilkukrotną (które można było ustrzelić za grosze po ostatniej obniżce), to wesoło nie jest. A skoro to tylko szmaty, na które nie chcecie poświęcać dużo czasu, to po co w ogóle klikać F5, czekać na linka, czytać posty na wizażu, dyskutować o klubach, itp itd ![]() Klub może założyć każdy, kluby są dla wszystkich. Jak chcecie tu wrzucajcie linki tu, w PW, w klubie,w mailach - gdzie chcecie, oczywiście, że nikt nie broni. Siedząc na wątku kilka lat nie dało się po prostu nie zauważyć, że rzeczy, które znikały mega szybko (lub o których dużo pisałyśmy, bo były fajne/trafione/dobrej jakości, potem były z kosmicznymi cenami na alledrogo ![]() Chodzi tylko o to, żeby faktycznie rzeczy trafiały do zainteresowanych osób (stałych bywalczyń wątku czy narybku - bez znaczenia!), ich TZów czy dzieci, a nie ludzi, którzy potem chcą na tym zarobić i TYLE. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlatego do tego, żeby nie oszaleć ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Zależy kto na co poluje. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc nie ma problemu dla Ciebie, ale każdy ma inne podejście do tak zwanych szmat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie chodzi o to żebyś nie pomagała, ale zwariujesz tak dalej postępując ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja czytam to forum i dopiero niedawno napisałam pierwsza wiadomość; jestem w takiej sytuacji, ze chetnie kupiłabym cos przecenionego ale jest dla mnie nieosiagalne; nieosiagalne bo nie wiem jak sie robi działajacego lika a załozenie konta na MD i ogladanie resztek tam to nie to, nie ma wszystkiego; nie potrafię zrozumieć czemu to jest taka tajemnicą; wiele osób czyta to forum ale nic taniej nie kupi oprócz tego co widac oficjalnie na stronie; szkoda nie stac mnie na kupowanie bez przeceny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zadomowienie
|
Wiem, bo w klubie np (jak ktoś ma życzenie i zaufanie do innych) można podać swój numer tel i jak coś jest na stronie o 3 w nocy, a innej osobie na tym bardzo zależy to zawsze smsa można wysłać. A klikanie F5 non stop jest bardzo męczące i wciągające.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Rozeznanie
|
a ja jestem ciekawa, jakie są kryteria przyjęcia do klubu.
nigdy nawet nie pretendowałam, bo nikt mnie tu nie zna, a przez wiekszosc czasu tylko czytałam wątek. ale dużo osób pisze tu, że mimo próśb nie były zaproszone do tego grona. stąd napisałam, że jest ono elitarne, z przymrużeniem oka zresztą. skoro nie wolno tu wrzucać linków, a narybek, choc według deklaracji mile widziany, nie ma dostępu do klubu, to jak rozwiązać tę sprawę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze napisane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1287 | |
BAN stały
|
Cytat:
teraz nie dam rady się wyrobić; dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na PW pomagamy z wieloma kwestiami ![]() Chodzi o to, że my te linki/przerabianie/znajomość rozmiarówki/jakość danej rzeczy itp itd sprawdzamy regularnie, gdy jest NK, a potem zbieramy jakby "plony" tego pilnowania podczas wyprz. Wielu z nas też nie stać na kupowanie w pełnych cenach ![]() Więc to chyba w miarę naturalne, że nie sypiemy wiedzą na forum na prawo i lewo. Ale zawsze chętnie "przyjmujemy" nowe osoby, witamy się na wątku i u nas jest fajna atmosfera ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
O to chodzi ![]() Nam się te linki, wiedza o rozmiarach, dokładkach nie bierze z kosmosu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i naprawdę nie rozumiem, co złego napisałam, że spotkałam się z taką reakcją. Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2015-01-23 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.