Massimo Dutti - część IX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 14:56   #1261
malwina_kokos
Raczkowanie

Dot.: Massimo Dutti - część IX

Cytat:
Napisane przez lilia_pamplemousse Pokaż wiadomość
p.s ten mniej elitarny klub to dobry pomysł. w końcu nie kazdy może dostąpić najwyższych zaszczytów.
Za chwilę nie będzie można dostąpić zaszczytu bycia w tym nowym klubie i trzeba będzie założyć kolejny
dziewczyny, przecież to TYLKO ciuchy po co tak tajniaczyć??
malwina_kokos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:57   #1262
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alime05 Pokaż wiadomość
Czy mogłabym Cie prosić o link do szarej cytrynki i może ktos jeszcze ma link do białej koszuli

Z góry bardzo dziękuję

Ja mogę podzielić się tylko linkiem do szarej marynarki z paskiem, kardiganem z wełny i kaszmiru, peleryny z kaszmiru (kliknęłam, nie widziałam jej na żywo i bardzo jestem jej ciekawa )
jesli to jedwab to pewnie jej sutki wyprasowali ale koszula miodzio.

ps nie mam linka.
mabuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:58   #1263
Nath_alya
Raczkowanie

Ja znalazłam po rozszerzeniu całą liste
kardigan z welny i kaszmiru
flanelowe spodnie
długie zamszowe buty
czarne zamszowe kowboje
niezapinany płaszcz z aplikacjami ze skóry (jest M)
skórzana kontrastowa kurtka w brązie
sweter w warkocze z wiazaniem na plecach (jest L z kremu)
sweter z metalizującą nicią (jest L)

i chyba tyle
Nath_alya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:59   #1264
malwina_kokos
Raczkowanie

a swoją drogą to mnie juz zmęczyła ta %, w życiu swoim nie poświęciłam tyle czasu ciuchom! nic tylko siedzę i odświeżam linki a przeciez to i tak kwestia fuksa, tyłeczkowe dostępne o 1 w nocy, no litości
Stary 2015-01-23, 14:59   #1265
mabuu
Wtajemniczenie

ej bez takich uszczypliwości
Stary 2015-01-23, 15:00   #1266
Nath_alya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mabuu Pokaż wiadomość
jesli to jedwab to pewnie jej sutki wyprasowali ale koszula miodzio.

ps nie mam linka.
mabuu... uwielbiam Twoje spostrzeżenia
Stary 2015-01-23, 15:00   #1267
modrablondynka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rekin3 Pokaż wiadomość
Niestety nie dostałam zaproszenia do klubu i wrzuciłam dla dziewczyn, które tak jak ja, nie będąc klubowiczkami może chciałyby sobie coś upolować rozumiem, że następnym razem mam się nie dzielić z Wami linkami okeej

Mam jeszcze linki do parki jasnej (M) i bluzek 38,40, 42

fajne te bluzki; ja polowałam na torbe ale nie udało się, podczytuje was i dla mnie te działające linki to niezrozumiałe na razie; chciałabym zrobic zakupy ale moze przecena letnia bedzie najlepszym terminem; miło , ze tak sobie pomagacie; fajna atmosfera, moze mnie tez kiedyś wciągnie; na razie musze sie uczyc jak poruszac się w tej marce i nie pogubic w linkach;
to mój drugi post ale bede wpadac, jestem tu troche wielorybkiem nosze L a tego rozmiaru prawie niema.
modrablondynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:00   #1268
malwina_kokos
Raczkowanie

który to kardigan z wełny i kaszmiru?
Stary 2015-01-23, 15:02   #1269
Nath_alya
Raczkowanie

wysłałam na PW
Stary 2015-01-23, 15:03   #1270
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina_kokos Pokaż wiadomość
a swoją drogą to mnie juz zmęczyła ta %, w życiu swoim nie poświęciłam tyle czasu ciuchom! nic tylko siedzę i odświeżam linki a przeciez to i tak kwestia fuksa, tyłeczkowe dostępne o 1 w nocy, no litości
ja tez a mam do napisania prace
Stary 2015-01-23, 15:05   #1271
malwina_kokos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nath_alya Pokaż wiadomość
wysłałam na PW
dzięki całe szczęście nie poluję na niego
Stary 2015-01-23, 15:06   #1272
rekin3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwina_kokos Pokaż wiadomość
Za chwilę nie będzie można dostąpić zaszczytu bycia w tym nowym klubie i trzeba będzie założyć kolejny
dziewczyny, przecież to TYLKO ciuchy po co tak tajniaczyć??
Ja też tak uważam. Kiedyś bardzo lubiłam korzystać z forum, chociaż nigdy się specjalnie nie udzielałam, bo brakuje mi na to czasu. Atmosfera była super, wyczekiwanie na dorzutki itp. Sama nie potrafiłam wtedy przerabiać i znajdować linków, a nawet nie zliczę, ile rzeczy udało mi się kupić, dzięki wizażowi A potem się zaczęły te kluby itp. Rozumiem, że wiele dziewczyn systematycznie korzysta z forum, przyjaźnią się i spotykają, piszą o swoich prywatnych sprawach lub wrzucają zdjęcia, z którymi nie chcą się dzielić z całym światem - opcja klubu jest w tym przypadku super. Ale właśnie to ukrywanie się z linkami, które są i tak ogólnodostępne, ale nie każdy ma umiejętności, aby je znaleźć jest dla mnie zaskakujące. Tym bardziej, że szału na allegro nie widzę... Ciężko jest coś sprzedać, tym bardziej po abstrakcyjnych cenach. Sama mam do sprzedania dwie pary butów, w którym byłam 2 razy, ale okazały się na mnie lekko za duże i wiem, że pewnie nieźle na nich stracę...

Odchudzanie: 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
rekin3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:07   #1273
emmilly
Zadomowienie

To polowanie na dorzutki jest fajne, ale na dłuższą metę bardzo męczące. I to nie tylko dla mnie, ale i mojego męża i starszego syna, bo moja najmłodsza 'duttialarm' to na tym jeszcze nie ucierpiała.
emmilly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:08   #1274
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nath_alya Pokaż wiadomość
mabuu... uwielbiam Twoje spostrzeżenia
Stary 2015-01-23, 15:10   #1275
lilia_pamplemousse
Rozeznanie

ja tam po prostu nie kupuję na Allegro i pozdrawiam wszystkich pazernych handlarzy. NIGDY.
lilia_pamplemousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:11   #1276
rekin3
Raczkowanie

Ja będę oddawać taką białą S Jeśli ktoś jest z Warszawy i poluje na nią to możemy się jakoś zgadać na przymiarkę

Odchudzanie: 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
rekin3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:15   #1277
lilith_ed
Zakorzenienie

Cytat:

p.s ten mniej elitarny klub to dobry pomysł. w końcu nie kazdy może dostąpić najwyższych zaszczytów.

Alime05, wysłałam ci link do koszuli.

Spotkałyśmy się w innych czasach, założyłyśmy klub, gromadzimy linki, mierzymy rzeczy z NK, pomagamy sobie, kupujemy sobie nawzajem, mamy do siebie zaufanie, często jesteśmy z tych samych miast.
Jak po miesiącu zobaczycie swoje MH na allegro z przebitką kilkukrotną (które można było ustrzelić za grosze po ostatniej obniżce), to wesoło nie jest.

A skoro to tylko szmaty, na które nie chcecie poświęcać dużo czasu, to po co w ogóle klikać F5, czekać na linka, czytać posty na wizażu, dyskutować o klubach, itp itd

Klub może założyć każdy, kluby są dla wszystkich.

Jak chcecie tu wrzucajcie linki tu, w PW, w klubie,w mailach - gdzie chcecie, oczywiście, że nikt nie broni.
Siedząc na wątku kilka lat nie dało się po prostu nie zauważyć, że rzeczy, które znikały mega szybko (lub o których dużo pisałyśmy, bo były fajne/trafione/dobrej jakości, potem były z kosmicznymi cenami na alledrogo

Chodzi tylko o to, żeby faktycznie rzeczy trafiały do zainteresowanych osób (stałych bywalczyń wątku czy narybku - bez znaczenia!), ich TZów czy dzieci, a nie ludzi, którzy potem chcą na tym zarobić i TYLE.
lilith_ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:15   #1278
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rekin3 Pokaż wiadomość
Ja też tak uważam. Kiedyś bardzo lubiłam korzystać z forum, chociaż nigdy się specjalnie nie udzielałam, bo brakuje mi na to czasu. Atmosfera była super, wyczekiwanie na dorzutki itp. Sama nie potrafiłam wtedy przerabiać i znajdować linków, a nawet nie zliczę, ile rzeczy udało mi się kupić, dzięki wizażowi A potem się zaczęły te kluby itp. Rozumiem, że wiele dziewczyn systematycznie korzysta z forum, przyjaźnią się i spotykają, piszą o swoich prywatnych sprawach lub wrzucają zdjęcia, z którymi nie chcą się dzielić z całym światem - opcja klubu jest w tym przypadku super. Ale właśnie to ukrywanie się z linkami, które są i tak ogólnodostępne, ale nie każdy ma umiejętności, aby je znaleźć jest dla mnie zaskakujące. Tym bardziej, że szału na allegro nie widzę... Ciężko jest coś sprzedać, tym bardziej po abstrakcyjnych cenach. Sama mam do sprzedania dwie pary butów, w którym byłam 2 razy, ale okazały się na mnie lekko za duże i wiem, że pewnie nieźle na nich stracę...
Rekinku, zgadzam się, mi się wydaje, ze mit handlarza z allegro jest mocno przesadzony. Nawet jeśli czegoś nie upoluję na czym mi bardzo zależy, to allegro jest ostatnim miejscem gdzie zaglądam... Ciuchów jest naprawdę od groma, a jak zauważyłam w MD wzory się powtarzają z kolekcji na kolekcję, więc jeśli czegoś nie upoluje teraz to spokojnie poczekam sobie do letniej wyprzedaży. Chyba, że coś jest mi niezbędne to rozważę kupno z NK albo szperam w innym sklepie
aniach84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:17   #1279
lilith_ed
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmilly Pokaż wiadomość
To polowanie na dorzutki jest fajne, ale na dłuższą metę bardzo męczące. I to nie tylko dla mnie, ale i mojego męża i starszego syna, bo moja najmłodsza 'duttialarm' to na tym jeszcze nie ucierpiała.

I dlatego do tego, żeby nie oszaleć , dobry też jest klub.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aniach84 Pokaż wiadomość
Rekinku, zgadzam się, mi się wydaje, ze mit handlarza z allegro jest mocno przesadzony. Nawet jeśli czegoś nie upoluję na czym mi bardzo zależy, to allegro jest ostatnim miejscem gdzie zaglądam... Ciuchów jest naprawdę od groma, a jak zauważyłam w MD wzory się powtarzają z kolekcji na kolekcję, więc jeśli czegoś nie upoluje teraz to spokojnie poczekam sobie do letniej wyprzedaży. Chyba, że coś jest mi niezbędne to rozważę kupno z NK albo szperam w innym sklepie

Zależy kto na co poluje.
Stary 2015-01-23, 15:18   #1280
emmilly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez modrablondynka Pokaż wiadomość
fajne te bluzki; ja polowałam na torbe ale nie udało się, podczytuje was i dla mnie te działające linki to niezrozumiałe na razie; chciałabym zrobic zakupy ale moze przecena letnia bedzie najlepszym terminem; miło , ze tak sobie pomagacie; fajna atmosfera, moze mnie tez kiedyś wciągnie; na razie musze sie uczyc jak poruszac się w tej marce i nie pogubic w linkach;
to mój drugi post ale bede wpadac, jestem tu troche wielorybkiem nosze L a tego rozmiaru prawie niema.
W rozmiarze L lub XL ja mam takie linki z dostępnymi rzeczami : <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active>
Stary 2015-01-23, 15:18   #1281
lilith_ed
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniach84 Pokaż wiadomość
Ciuchów jest naprawdę od groma, a jak zauważyłam w MD wzory się powtarzają z kolekcji na kolekcję, więc jeśli czegoś nie upoluje teraz to spokojnie poczekam sobie do letniej wyprzedaży. Chyba, że coś jest mi niezbędne to rozważę kupno z NK albo szperam w innym sklepie

No więc nie ma problemu dla Ciebie, ale każdy ma inne podejście do tak zwanych szmat
Stary 2015-01-23, 15:22   #1282
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
W rozmiarze L lub XL ja mam takie linki z dostępnymi rzeczami : <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active> <LI class=active>
Emka, dziecko drogie, Ty się tu zaklikasz na śmierć
nie chodzi o to żebyś nie pomagała, ale zwariujesz tak dalej postępując
Stary 2015-01-23, 15:23   #1283
modrablondynka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość

Spotkałyśmy się w innych czasach, założyłyśmy klub, gromadzimy linki, mierzymy rzeczy z NK, pomagamy sobie, kupujemy sobie nawzajem, mamy do siebie zaufanie, często jesteśmy z tych samych miast.
Jak po miesiącu zobaczycie swoje MH na allegro z przebitką kilkukrotną (które można było ustrzelić za grosze po ostatniej obniżce), to wesoło nie jest.

A skoro to tylko szmaty, na które nie chcecie poświęcać dużo czasu, to po co w ogóle klikać F5, czekać na linka, czytać posty na wizażu, dyskutować o klubach, itp itd

Jak chcecie tu wrzucajcie linki tu, w PW, w klubie,w mailach - gdzie chcecie, oczywiście, że nikt nie broni.
Siedząc na wątku kilka lat nie dało się po prostu nie zauważyć, że rzeczy, które znikały mega szybko (lub o których dużo pisałyśmy, bo były fajne/trafione/dobrej jakości, potem były z kosmicznymi cenami na alledrogo

Chodzi tylko o to, żeby faktycznie rzeczy trafiały do zainteresowanych osób (stałych bywalczyń wątku czy narybku - bez znaczenia!), ich TZów czy dzieci, a nie ludzi, którzy potem chcą na tym zarobić i TYLE.
napisałas sensownie;
ja czytam to forum i dopiero niedawno napisałam pierwsza wiadomość; jestem w takiej sytuacji, ze chetnie kupiłabym cos przecenionego ale jest dla mnie nieosiagalne; nieosiagalne bo nie wiem jak sie robi działajacego lika a załozenie konta na MD i ogladanie resztek tam to nie to, nie ma wszystkiego; nie potrafię zrozumieć czemu to jest taka tajemnicą; wiele osób czyta to forum ale nic taniej nie kupi oprócz tego co widac oficjalnie na stronie; szkoda
nie stac mnie na kupowanie bez przeceny
Stary 2015-01-23, 15:24   #1284
emmilly
Zadomowienie

Cytat:
I dlatego do tego, żeby nie oszaleć , dobry też jest klub.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Zależy kto na co poluje.
Wiem, bo w klubie np (jak ktoś ma życzenie i zaufanie do innych) można podać swój numer tel i jak coś jest na stronie o 3 w nocy, a innej osobie na tym bardzo zależy to zawsze smsa można wysłać. A klikanie F5 non stop jest bardzo męczące i wciągające.
Stary 2015-01-23, 15:24   #1285
lilia_pamplemousse
Rozeznanie

a ja jestem ciekawa, jakie są kryteria przyjęcia do klubu.
nigdy nawet nie pretendowałam, bo nikt mnie tu nie zna, a przez wiekszosc czasu tylko czytałam wątek. ale dużo osób pisze tu, że mimo próśb nie były zaproszone do tego grona. stąd napisałam, że jest ono elitarne, z przymrużeniem oka zresztą.

skoro nie wolno tu wrzucać linków, a narybek, choc według deklaracji mile widziany, nie ma dostępu do klubu, to jak rozwiązać tę sprawę?
Stary 2015-01-23, 15:27   #1286
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie się podziewasz?
Bardzo dobrze napisane

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
a ja jestem ciekawa, jakie są kryteria przyjęcia do klubu.
nigdy nawet nie pretendowałam, bo nikt mnie tu nie zna, a przez wiekszosc czasu tylko czytałam wątek. ale dużo osób pisze tu, że mimo próśb nie były zaproszone do tego grona. stąd napisałam, że jest ono elitarne, z przymrużeniem oka zresztą.

skoro nie wolno tu wrzucać linków, a narybek, choc według deklaracji mile widziany, nie ma dostępu do klubu, to jak rozwiązać tę sprawę?
róbta co chceta
Stary 2015-01-23, 15:27   #1287
modrablondynka
BAN stały

Cytat:
dziękuje Ci uprzejmie za te dobre informacje; obecnie czekam na kase a będzie za 3 tygodnie i dlatego odpuszczę sobie obecna wyprzedaż; musze się osobiscie wybrac do sklepu , żeby obejrzeć na żywo jak wyglądają ciuchy; zacznę polować na letniej wyprzedaży;
teraz nie dam rady się wyrobić; dziękuję
Stary 2015-01-23, 15:29   #1288
katarzyna_szy
Wtajemniczenie

Cytat:
napisałas sensownie;
ja czytam to forum i dopiero niedawno napisałam pierwsza wiadomość; jestem w takiej sytuacji, ze chetnie kupiłabym cos przecenionego ale jest dla mnie nieosiagalne; nieosiagalne bo nie wiem jak sie robi działajacego lika a załozenie konta na MD i ogladanie resztek tam to nie to, nie ma wszystkiego; nie potrafię zrozumieć czemu to jest taka tajemnicą; wiele osób czyta to forum ale nic taniej nie kupi oprócz tego co widac oficjalnie na stronie; szkoda
sama się podłożyłaś... dlaczego uważasz, że mamy poświęcać swój czas wykładając Ci na tacy linki skoro Ty na forum nie wnosisz nic?
katarzyna_szy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:30   #1289
lilith_ed
Zakorzenienie

Cytat:
napisałas sensownie;

Na PW pomagamy z wieloma kwestiami
Chodzi o to, że my te linki/przerabianie/znajomość rozmiarówki/jakość danej rzeczy itp itd sprawdzamy regularnie, gdy jest NK, a potem zbieramy jakby "plony" tego pilnowania podczas wyprz.
Wielu z nas też nie stać na kupowanie w pełnych cenach
Więc to chyba w miarę naturalne, że nie sypiemy wiedzą na forum na prawo i lewo.
Ale zawsze chętnie "przyjmujemy" nowe osoby, witamy się na wątku i u nas jest fajna atmosfera

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
sama się podłożyłaś... dlaczego uważasz, że mamy poświęcać swój czas wykładając Ci na tacy linki skoro Ty na forum nie wnosisz nic?

O to chodzi
Nam się te linki, wiedza o rozmiarach, dokładkach nie bierze z kosmosu
Stary 2015-01-23, 15:31   #1290
lilia_pamplemousse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
gdzie się podziewasz?
Bardzo dobrze napisane

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

róbta co chceta
o rety. bez nerwów. li i jedynie, z ciekawości, pytam o kryteria przyjęcia do klubu.

i naprawdę nie rozumiem, co złego napisałam, że spotkałam się z taką reakcją.

Edytowane przez lilia_pamplemousse
Czas edycji: 2015-01-23 o 15:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości