|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima nadchodzi, a po niej wiosna, która dla Nas będzie radosna - starań cz. XII
Kanwa i jak tam, już po czy jeszczw orzex?
Kiss nie lubie kotów, wiec niestety posiadam tylko piesela ![]()
#2402 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima nadchodzi, a po niej wiosna, która dla Nas będzie radosna - starań cz. XII
Cytat:
Cytat:
A co się stało? Cytat:
![]() Obiecuje że opiszę ze szczegółami po ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
witajcie:l)
wybaczcie,ze mnie nie ma ale zakopalam sie w kartonach,pakuje,pakuje i konca nie widac, bo co spakuje to J,wyciaga ,,, a tak szczerze to plakac mi sie chce,ze sie przeprowadzam bo mieszkam tu 14 lat,,, bedzie mi wszystkiego brakowalo,pocieszalyscie mnie,ze da sie tak mieszkac,wybaccie,ze sie nie odnioslam, ale ja mam 15 km do centrum:beczy: wczesniej mi to nie przeszkadzalo a teraz tak,ale czasem tak juz mam,ze zbyt emocjonalnie podchodze do tak duzych zmian, i jeszcze cos mi sie po*xxrzanilo w tek,ze zamiast kropek mam przecinki, |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
To co mi się ubzduralo, ze masz dzisiaj to hsg :| kurde.
Konsternacja mi żal bylo zostawiać dom rodzinny, zapewne to mieszkanie w który teraz jesteśmy tez będzie żal. Ale w końcu trzeba cos w zyciu zmieniać i isc daje ![]()
#2405 |
Zakorzenienie
|
Konsternacja, ja do większego miasta mam 35 km a wokół mnie tylko lasy, pola, no jeden spożywczy, kościół i szkoła. Przyzwyczaisz sie do nowego. Będziesz miała swój domek!
Może wrzuciłybyśmy do k. czasem zdjęcia, jak sobie wyremontowałyśmy, gdzie pracujemy, żyjemy. Znamy się już tyle, fajnie by było jakby ten k ożył. Edytowane przez Calineczka 27 Czas edycji: 2015-01-23 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kanwa chodze sie tam wyplakac, posmiac i zeby otrzymac wsparcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cali pomysł fajny tylko ja nienaleze do klubu i niema mnie tez na pierwszej stronie ![]()
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze chwila ![]() Opiszę Ci żebyś wiedziała jak to będzie ![]() ![]() Cytat:
W sumie to możemy wrzucać ale tam chyba rzadko ktoś zagląda ![]() Cytat:
Zawsze mnie zastanawiało czy taka rozmowa pomaga .Czy taka osoba potrafi pomóc komuś pomimo że sama nie przeżyła wielu sytuacji w których się znajdujemy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Kanwa ja kocham zwierzęta i nie wyobrażam sobie życia bez nich. A oni dzisiaj tego kota tak gonili ze ma iść na dwór bo jeszcze "ciotka" (żona mojego wujka co jest w ciazy) będzie miała przez niego chore dziecko bo się zaraz zarazi toksoplazmoza. Tak mnie to w☠☠☠☠ilo ze się z nimi pokłóciłam bo mi jeszcze gadali ze ma złe wyniki, kita mi wciskali abym tego kota oddala bądź uspala (tak nawet taki tekst poszedł). Okazało się ze ona ma wyniki jak 18 natka.
Wkurzyłam się i kota wzięłam pod pache i na swoją połówkę. Kazałam im się dokształcić a w szczególności jej aby sobie poczytała jak dochodzi to zarażenia ta choroba. Tak się zachowują jakby jej ciążą była najważniejsza. I tak się rozpisałam ale bez zbytnich szczegółów. Paluszkowa nie widzę przeszkód abyś była na pierwszej stronie. To poproszę o jakieś dane priv i cie dopiszemy ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Dodam jeszcze ze to kobieta, która pochodzi z gospodarstwa. Rozumiem to ze można się bać, ale pytałam się o to lekarza i powiedział mi że owszem ta choroba jest groźna, trzeba zachować środki ostrożności myć ręce itp. i przede wszystkim nie mieć styczności z odchodami kotów.
#2411 |
Zakorzenienie
|
Ja kota nigdy nie miałam i nie chciałabym mieć, ale tokso łatwiej sie zarazić przez mięso czy owoce. Mimo braku kota tokso i tak przeszłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Konto usunięte
|
Hej, melduję, że żyję, ale jakoś marnie mi ostatnio...
Kiss przyjedziesz do Wrocka w przyszłym tygodniu? ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49897161]Hej, melduję, że żyję, ale jakoś marnie mi ostatnio... Kiss przyjedziesz do Wrocka w przyszłym tygodniu? ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ![]() Jak dobrze, ze weekend. TŻ coś nie ma humoru, poszedł spać przed nocką a ja w drugim pokoju. Idę siknąć na testa owu.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2015-01-23 o 17:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starsi ludzie mogą tak myśleć ale młoda osoba w tych czasach.Tym bardziej że wiedzą jak ważny jest dla Ciebie ten kot.Ehh brak słów. Też kota nie miałam a tokso przeszłam. Cytat:
dokładnie [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49897161]Hej, melduję, że żyję, ale jakoś marnie mi ostatnio... Kiss przyjedziesz do Wrocka w przyszłym tygodniu? ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Czemu Gryziu? Co jest? Mnie choroba rozkłada i muszę przez weekend się wykurować. Dobry sposób na katar ktoś zna?? Byłam z Tosią na szczepieniu dziś. Wszystko dobrze zawsze tylko nienawidzi obcinania pazurów. Waży 5,8 kg a musieliśmy w trójkę ją trzymać ![]() Teraz pod kocem pije herbatkę a Tż pojechał kupić moją ulubioną pizzę. Pyta się mnie czy coś specjalnego chcę jeszcze. Jak mu odpowiedziałam że nic to mówi do mnie "ja tu chciałem jakieś Twoje zachcianki spełnić a Ty nic nie chcesz."A ja mam katar jak stąd do Warszawy i nic kompletnie mi się nie chce oprócz herbaty i koca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Konto usunięte
|
Kanwa chyba zmęczona po prostu jestem... I tyle. Dzisiaj dzwonili do mnie z Poznania, mogą zrobić tylko badanie płci. Jakoś mnie to przybiło, że będę wiedziała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49898030]Kanwa chyba zmęczona po prostu jestem... I tyle. Dzisiaj dzwonili do mnie z Poznania, mogą zrobić tylko badanie płci. Jakoś mnie to przybiło, że będę wiedziała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() O jejku kochanie tak mi przykro że się smucisz ![]() ![]() ![]() ![]() To teraz jaki krok? Kiedy następne badania robisz? Kurcze czemu to tak musi być? Bardzo mi jest przykro że takie fajne babeczki muszą przeżywać takie dramaty ![]() ![]() Smutne to. Ja też jestem strasznie zmęczona. Dziś się tak źle czułam ale nie wzięłam wolnego bo wiem że urlop muszę chomikować żeby mi na wyjazdy do lekarzy wystarczyło. W pracy jak słyszę teraz np o temacie ulgi prorodzinnej i to stękanie"bo Ty nie masz dzieci i nie wiesz jakie to wydatki" to mnie trafia. Chciałabym mieć dziecko razem z wydatkami ale co mam zrobić? Mam to dziecko komuś ukraść.Ehh ludzie nie mają taktu za grosz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda, ja nie wiem, co ci powiedzieć, bo mnie na samą myśl zaraz jest słabo. Oglądałam teraz ivf na 2 i też się pobeczałam.
Kanwa, wierzę, że jest ci baaaaardzo ciężko. Wiecie co ja wczoraj zrobiłam? Nawet wam się nie przyznałam. Jakoś od rana miałam dziwny humor jakbym szukała guza. Mąż mnie uspakajał i nawet potem mi przeszły moje paranoje. Około 17 weszłam do łazienki, ściągam gacie a tam krosta w miejscu intymnym. Panika! Oczywiście pewnie przeniosłam sobie opryszczkę. Miarka się przebrała. Zadzwoniłam do zwykłego gina z pytaniem co robić, czy brać heviran czy co? Odpowiedź: w zasadzie może pani wziąć wszystko. Świetna odpowiedź dla kobiety w ciąży. Zadzwoniłam do kliniki. Pani w panice: przyjeżdżać! Tak jak stałam, zgarnęłam do kieszeni zwitek kasy i o po 17 wyjechałam, o 19 miałam wizytę. Na szczęśćie to nie była opryszczka miejsc intymnych tylko zapalenie mieszków włosowych. Lekarz super zareagował. Zrobił mi usg i dzieć ma się dobrze. Może wielu naprawdę będzie się wydawać, że panikuję, ale na serio rok czytania o przykrych historiach nauczył mnie tego strachu, z którym sobie naprawdę nie radzę. To tyle. Żeby nie było, że te w ciąży to już mają dobrze i żyją spokojnie. Mój mózg czasem nie umie zamknąć mordy i mnie męczy. Chciałabym być inna. Kanwa, czyli wyszły ci przeciwciała igg tokso? Edytowane przez Calineczka 27 Czas edycji: 2015-01-23 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Konto usunięte
|
Następne badanie 24 luty, jadę do tej ginki i badania nasienia robimy wtedy. A smucenie to już chyba wpisane w mój los
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
O mnie też mówili, że jestem karierowiczka, a ja pracowałam, żeby mieć w razie co na leczenie. A w połowie starań babcia mi powiedziała, żebym się pospieszyła, bo kiedyś może być za późno. Nic się nie odezwałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja broń Boże nie mówię że Ci lekko Cali jako ciężarnej. Swoją drogę też przeszłaś ze łzami w oczach. Ja Cię rozumiem bo boisz się o swoje dziecko i o nie dbasz. A lekarz w klinice to myślę że swoją drogą też naciąga kasę za każdą wizytę. [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49898478]Następne badanie 24 luty, jadę do tej ginki i badania nasienia robimy wtedy. A smucenie to już chyba wpisane w mój los ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Mi podatnik powiedział kiedyś, że mam smutne oczy jak miałam doła mega . Myślę że ludzie nawet nie zdają sobie sprawy z tego że mogą kogoś urazić gadaniem o życiu osobistym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Gryziu od której do której masz to szkolenie? Nie ma problemu przyjadę
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Rozmawiałam z teściowa dzisiaj i powiedziała mi ze jak dalej będą się awanturować o kota to mam przywieźć do nich. Przygarną go na czas naszych ciąż.
#2422 |
Zakorzenienie
|
Jejciu kanwa, będę zaciskać kciuki aż do bólu, żebyś jak najmniej czasu spędziła w klinice. Już wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Konto usunięte
|
Cali wiem, że Ci niełatwo, szczególnie jak ja coś piszę o swoich sprawach, bo zaraz przerażenie... Niestety nikt inny niż Wy mnie nie zrozumie...
![]() Kiss nie wiem jeszcze, w środę to pewnie będzie od 9 do 15-16, jak dostanę dokładny plan to dam Ci znać ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Ehhh ludzie czasami nie myślą i palną coś co nas zaboli.
Nie którym wszystko łatwo przychodzi. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Gryziu pisz najwyżej przyjadę a mąż mnie odbierze później ![]()
#2425 |
Konto usunięte
|
Ok
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Gryziu Oki
![]() ![]() Ktoś chce jeszcze dołączyć?
#2427 |
Konto usunięte
|
No właśnie? Która przyjeżdża do Wrocławia?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super teściowa się zachowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Już mi wszystko jedno co mi zrobią. Niech badają co chcą, niech wkładają co chcą byle by z tego było dziecko. Też długą drogę przeszłaś i rozumiesz nasz smutek i żal dzięki temu ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49898824]Cali wiem, że Ci niełatwo, szczególnie jak ja coś piszę o swoich sprawach, bo zaraz przerażenie... Niestety nikt inny niż Wy mnie nie zrozumie... ![]() Kiss nie wiem jeszcze, w środę to pewnie będzie od 9 do 15-16, jak dostanę dokładny plan to dam Ci znać ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Pisz Gryziu zawsze jak masz problemy. Czy to smutki czy to zdrowie. Dobrze że jesteś umówiona w klinice ![]() A Tż jak do tego podchodzi? ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Fiona gdzie się podziała? ? Złośnica od wizyty się nie odzywa też. .. Misiak też czuję ulgę. Zwłaszcza przy tym katarze że dwa dni wolnego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stara krowa, z drugą ciążą a też dziś wylądowałam na ip ![]()
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Magiusa, a co się stało, że się wystraszyłaś?
Fiona się chyba na sierpniówkach zadomowiła. Złośnica, hop hop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.