![]() |
#4231 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
Czy umówiłeś się juz na konsultację? Tak jak Angel pisała,u dr.Skupina odliczysz vat ![]() Moim zdaniem,powinieneś jego brać pod uwagę,reszta nie bawi się w odliczanie go. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() Miło się czyta takie pozytywne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() Pokaż nam tu szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Dziewczyny,a czy dr mówił dlaczego Wam tyle czasu krew leciała? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Tak, ja juz po. Jestem mega spuchnieta, p. Bożena to domku..erdziła. Czuje, jakbym miala gips dalej, ale ponoć to normalne.
Wygladam jak kupa. Maz mówi, ze nie ma żadnej roznicy ![]() Ja trochę różnice widzę, jest trochę mniejszy, ale przez ta opuchlizne to malo widac. Tam gdzie był garb jest jeszcze male wybrzuszenie, ale p. Bożena mówiła, ze to dlatego, ze tyle lat był tam garb, ze potrzeba czasu, żeby skora się tam obkurczyla. Mam nadzieje, ze się obkurczy, bo ostatnio dziewczynie z Beauty się nie obkurczyla czy za malo miała wycięte, ze garbek jej zosta.Fotki wrzuce jak będę w domu, bo jestesmy w drodze do domku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
Sorki za błędy, ale pisze na tablecie . mi nie mówił dlaczego leciało tyle krwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa
Ja wlasnie wyjelam setony i tez dostałam dodatkowe waciki do nosa, więc nadal jest zatkany
![]() ![]() ![]() ![]()
#4236 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nos? a czemu tylko on? mam jak mi np kośc oko uciska i nie wiem jak ja z tym żyłem 25 lat
ehhh Edytowane przez doktor69 Czas edycji: 2015-01-23 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- kochana siniaki dzisiaj wyszły, dosyć mocno opuchnieta jestem Angel Ty miałaś 5 dni setony? czemu tak długo? Mi dali te gaziki niby, ale sie zapaprały krwią, zaschły i się czuję tak samo jak z setonami :/ kolejna nieciekawa noc. Jutro o 11 mam do doktora dzwonić i on mi wytlumaczy co mam przygotować, jak będę to wyciągać. Ale ogólnie mówił, że to się nic nie dzieje, jedni krwawią więcej, inni mniej. Mówił, że jak bym co godzinę traciła pół litra to byłby powód do obaw. Ale tak jak się sączy coś tam to nie. No i że też jestem przek okresem, dlatego ta krew może być rozrzedzona. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
tak Diana, biorę rutinoscorbin ![]() mi doktor tylko tyle powiedział, że może przez ten zbliżający się okres
![]() |
#4239 |
Raczkowanie
|
Angelynn super wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
dzięki kochana
![]() moim zdaniem wyglądam strasznie, spuchnięta twarz, taka gruba skóra jakaś, coś z wargą mam dziwnego górną, jakoś tak na doł opadła... nie wiem jak to wytlumaczyć, to chyba przez to, że nos jest usztywniony,nie wiem... ale okropnie to wygląda ![]()
#4241 |
Zakorzenienie
|
u "mojego" Pana doktora to normalne, że po 5 dniach wyjmuje się setony, a po 7 zdejmuje gips
![]()
#4242 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wrzuciłam do albumu 2 zdjęcia tak na szybkiego, bo jestem strasznie padnięta chociaż w tą stronę tylko 8 godzin jechaliśmy.
Słabo widać, jutro wrzucę bardziej wyraźne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Wieczne Kutango
|
Nie wiem jaką miałaś wyjściówkę ale teraz masz nosek cudo i piszę to całkowicie szczerze. Dla mnie jest piękny.
![]() |
#4244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
5 dniz zatkanym nosem ![]() ![]() Butterfly jest pięknie! śliczny króciak ![]() ![]()
![]() |
#4245 |
Raczkowanie
|
Butterfly jak to nie widać różnicy mąż niech do okulisty idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- dziewczynki, mi doktor też mówił, żeby wodą morską nie przemywać, bo to wysusza, Tylko wazelina. Mam pytanie, ile razy dziennie tak robicie tą wazeliną?
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
Dzięki angelynn i majami80, ale jak dla mnie to ciut za świnkowaty. Wstawiłam jeszcze jedno zdjęcie en face i tu już koszmar.
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Never, wyjściówka też jest w albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zobaczyć zdjęcia ? Wysłałam zaproszenie ;* Ja mam za tydzień kontrole zobaczymy co dr powie..
![]() |
#4251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój mąż dziś powiedział, że no z boku to może trochę różnicę widać, ale z przodu szału nie ma. No nie ma, ale mam nadzieję, że ta opuchlizna zejdzie w końcu ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Dziewczyny, czym tą cerę doprowadzić do porządku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana opuchlizna to raz, a dwa zdjęcie zrobiłaś takie, że nawet mały nosek wyjdzie jak kartofel ![]() ![]()
![]() |
#4253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Kochana nosek super z przodu to jeszcze opuchlizna...zobaczysz. !
Mój czubek to kartofel twardy a minęły już prawie 3 miesiace z przodu na zdjęciach trochę jak świnka wyglądam.. Ech Zobaczymy co doktor powie.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2015-01-24 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Póki co tydzień siedzę w domu, p. Bożena mówiła, że tak za 1,5-2 tygodnie ta opuchlizna z między oczu zejdzie. Tzn. tydzień mogę zostać w domu, później wracam do ludzi........mam nadzieję, że już nie będę straszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
butterfly34 kochana cudny nosek
![]() ![]() Niepotrzebnie wchodziłam ostatnio na forum beauty no i się trochę wystraszyłam ![]() Co do cery to mi trądzik powraca, dostałam antybiotyk na 3 miesiące. Ale dzwoniłam do któregoś anastezjologa, tam z kliniki i prosił żebym nie brała jeśli to możliwe . Dopiero po operacji bo wątroba będzie osłabiona. Nie jest tak źle, mega wysypu nie mam, ale podejrzewam, że jak będzie gips 10 dni to będę straszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z czubka najdłużej schodzi opuchlizna, tak pół roku a nawet więcej, więc jeszcze troszkę musisz być cierpliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana, całe życie miałaś większy nos to musisz się teraz przyzwyczaić do mniejszego, daj sobie chwilę ![]() Ja się czuję po prostu świetnie, to drugi dzień po operacji a ja wysprzątałam cały dom, pojechałam na zakupy, z psem na spacer, ugotowałam obiad, a teraz siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić, bo energia mnie rozpiera. Spod gipsu wystaje mi jakiś maluszek i jestem szczęśliwa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4259 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Acha i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że cieszę się, że nie ściągałam gipsu sama. Pani Bożenka miała kłopot, bo strasznie mocno się trzymał, normalnie jakby był klejem przyklejony i jeszcze nos mocno opuchnięty, nie zrobiłabym tego w domu. Wiadomo każdy ma inaczej, p. Bożena mówiła, że dzień wcześniej zdejmowała dziewczynie, to była lekko opuchnięta i gips ładnie jej się zdjął. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
I zdziwiła mnie bardzo, powiedziała, że nos mimo opuchlizny jest ładniejszy niż wcześniej i przytaknęła mi, że lepiej, że nic nie wiedziała, to ominą ją cały ten stres związany z operacją. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Fajnie angelynn, że masz tyle energii. Ja w sumie też szybko dobrze się czułam i nudziłam się strasznie w Białymstoku. W domu, to w domu, zawsze coś się znajdzie do roboty i wtedy czas szybciej mija. Kiedy na ściągasz gips? Jedziesz do kliniki, czy sama będziesz próbować? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.