Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 10:20   #4231
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Cytat:
Napisane przez doktor69 Pokaż wiadomość
ten lekarz mi to proponuje na nfz chyba "
Jeżeli chciałby Pan wykonać wszystkie korekcje w jednym renomowanym ośrodku to powinien Pan zgłosić się na konsultacje do poradni chirurgii plastycznej szpitala w Polanicy Zdroju www.scm.pl

Pozdrawiam,

Piotr Skupin "
nizej wady zakreslone na czerwono

Oj,tam tamtymi się nie przejmuj,jedynie nos zrób.Każdy ma jakąś asymetrie,jeden mniejszą inny większą.
Czy umówiłeś się juz na konsultację?
Tak jak Angel pisała,u dr.Skupina odliczysz vat
Moim zdaniem,powinieneś jego brać pod uwagę,reszta nie bawi się w odliczanie go.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez retro_migotka Pokaż wiadomość
Witam,
nie było mnie tu od roku, pozwolicie na mały wywód odnośnie życia z nowym nosem Operację miałam na początku września 2013roku. Od tego czasu wszystko się zmieniło, mianowicie zaczęło układać. Rzuciłam swoją g*** pracę, przeniosłam się, zdobyłam stałą pracę ,którą bardzo lubię, jestem w trakcie kupna jakiegoś lokum... Rok po zabiegu, wyszłam za mąż, z radością oglądam swoje zdjęcia ślubne, najmilej mi się patrzy,na te z profilu-widząc jaki ładny jest ten mój nos codziennie zresztą go dotykam, patrząc, czy nie odrósł garb Przede wszystkim pozbylam się swojego największego kompleksu- czyli wielkiego nosa. Wszystko powoli się układa... Dlatego jeśli wam mogę poradzić- jeżeli nos jest waszym kompleksem to nie bójcie się spełnić swoich marzeń i zróbcie sobie ładny nos- tylko znajdźcie odpowiedniego specjalistę, żeby go nie spierniczył bardziej. Jeżeli macie jakis inny kompleks-to postarajcie się go pozbyć, czy to nadwaga czy coś innego. Nie umiem opisać tego,jakim jestem szczęśliwym czlowiekiem bez kompleksu nosa. Patrzę rano w lustro, widzę wiele niedoskonalości, ale sobie myślę- widzę fajną, ładną babkę. a jak się wymaluję, to już w ogóle cudo byle nie popaść w przesadę. Także, dziewczyny do dzieła, trzymam za was kciuki i wierzę w was (brzmię jak Chodakowska,nie?), życie jest zbyt krótkie, by się dołować. A teraz biorę się za ćwiczenia, bo czuję, że będzie mi lepiej z ładnym brzuchem i poprawi mi to jeszcze bardziej humor. Pozdrawiam
Super
Miło się czyta takie pozytywne rzeczy

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez angelynn Pokaż wiadomość
Troche pospalam krew nadal sie leje... martwie sie tym mam na gardlo tabletki. Kochana noe czytaj tego forum, ja też się tylko dolowalam tym!!! O której zdjęcie gipsu?
Kurcze,nieciekawie,że tak Ci mocno leci,bierzesz rutinoscorbin?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly34 Pokaż wiadomość
Nie martw się tą krwią, mi też długo leciała. Nawet przy wyciąganiu setonów chlusnęło, aż doktor musiał mi jeszcze do wieczora założyć gaziki do środka. Także spokojnie, poleci, poleci i przestanie.

O 11:00 mam być w klinice
czyli już masz zdjęty gips?
Pokaż nam tu szybciutko

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Dziewczyny,a czy dr mówił dlaczego Wam tyle czasu krew leciała?

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:45   #4232
butterfly34
Raczkowanie

Tak, ja juz po. Jestem mega spuchnieta, p. Bożena to domku..erdziła. Czuje, jakbym miala gips dalej, ale ponoć to normalne.
Wygladam jak kupa. Maz mówi, ze nie ma żadnej roznicy.
Ja trochę różnice widzę, jest trochę mniejszy, ale przez ta opuchlizne to malo widac. Tam gdzie był garb jest jeszcze male wybrzuszenie, ale p. Bożena mówiła, ze to dlatego, ze tyle lat był tam garb, ze potrzeba czasu, żeby skora się tam obkurczyla. Mam nadzieje, ze się obkurczy, bo ostatnio dziewczynie z Beauty się nie obkurczyla czy za malo miała wycięte, ze garbek jej zosta.Fotki wrzuce jak będę w domu, bo jestesmy w drodze do domku.
butterfly34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:49   #4233
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Tak, ja juz po. Jestem mega spuchnieta, p. Bożena to domku..erdziła. Czuje, jakbym miala gips dalej, ale ponoć to normalne.
Wygladam jak kupa. Maz mówi, ze nie ma żadnej roznicy.
Ja trochę różnice widzę, jest trochę mniejszy, ale przez ta opuchlizne to malo widac. Tam gdzie był garb jest jeszcze male wybrzuszenie, ale p. Bożena mówiła, ze to dlatego, ze tyle lat był tam garb, ze potrzeba czasu, żeby skora się tam obkurczyla. Mam nadzieje, ze się obkurczy, bo ostatnio dziewczynie z Beauty się nie obkurczyla czy za malo miała wycięte, ze garbek jej zosta.Fotki wrzuce jak będę w domu, bo jestesmy w drodze do domku.
Czekamy

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:49   #4234
butterfly34
Raczkowanie

Sorki za błędy, ale pisze na tablecie . mi nie mówił dlaczego leciało tyle krwi.
Stary 2015-01-23, 12:11   #4235
angelynn
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa

Ja wlasnie wyjelam setony i tez dostałam dodatkowe waciki do nosa, więc nadal jest zatkany juz w sumie krew sie nie saczy, jeszcze trochę moze poczekam i to wyjme, bo mnie to wkurza oprócz tego czuje się super. Nic mi sie nie kreci w głowie, gardło prawie nie boli wrzucam fotki zaraz po i z nocy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1422014968661.jpg (45,7 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422015030683.jpg (20,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422015049340.jpg (32,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422015086942.jpg (32,6 KB, 50 załadowań)
Stary 2015-01-23, 14:09   #4236
butterfly34
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa

Cytat:
Ja wlasnie wyjelam setony i tez dostałam dodatkowe waciki do nosa, więc nadal jest zatkany juz w sumie krew sie nie saczy, jeszcze trochę moze poczekam i to wyjme, bo mnie to wkurza oprócz tego czuje się super. Nic mi sie nie kreci w głowie, gardło prawie nie boli wrzucam fotki zaraz po i z nocy
Wogole siniakow nie masz, szczesciara
Stary 2015-01-23, 16:01   #4237
doktor69
Przyczajenie

GG do doktor69

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Oj,tam tamtymi się nie przejmuj,jedynie nos zrób.Każdy ma jakąś asymetrie,jeden mniejszą inny większą.
Czy umówiłeś się juz na konsultację?
Tak jak Angel pisała,u dr.Skupina odliczysz vat
Moim zdaniem,powinieneś jego brać pod uwagę,reszta nie bawi się w odliczanie go.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------
ehh słuchaj ,ale ja mam fobie społeczną i dysmorfofobie,od miesiąca nie wychodzę z domu
nos? a czemu tylko on? mam jak mi np kośc oko uciska i nie wiem jak ja z tym żyłem 25 lat

Edytowane przez doktor69
Czas edycji: 2015-01-23 o 16:03
doktor69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 17:14   #4238
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez doktor69 Pokaż wiadomość
ehh słuchaj ,ale ja mam fobie społeczną i dysmorfofobie,od miesiąca nie wychodzę z domu
nos? a czemu tylko on? mam jak mi np kośc oko uciska i nie wiem jak ja z tym żyłem 25 lat
gdzies tam slyszalam ze dysmorfofobia to jest właśnie PRZECIWSKAZANIE do operacji plastycznej, to choroba psychiczna, gdzie chory ma zaburzone postrzeganie własnej osoby i powinien się leczyć u psychologa...

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Wogole siniakow nie masz, szczesciara

kochana siniaki dzisiaj wyszły, dosyć mocno opuchnieta jestem

Angel Ty miałaś 5 dni setony? czemu tak długo?

Mi dali te gaziki niby, ale sie zapaprały krwią, zaschły i się czuję tak samo jak z setonami :/ kolejna nieciekawa noc. Jutro o 11 mam do doktora dzwonić i on mi wytlumaczy co mam przygotować, jak będę to wyciągać. Ale ogólnie mówił, że to się nic nie dzieje, jedni krwawią więcej, inni mniej. Mówił, że jak bym co godzinę traciła pół litra to byłby powód do obaw. Ale tak jak się sączy coś tam to nie. No i że też jestem przek okresem, dlatego ta krew może być rozrzedzona.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Kurcze,nieciekawie,że tak Ci mocno leci,bierzesz rutinoscorbin?

Dziewczyny,a czy dr mówił dlaczego Wam tyle czasu krew leciała?

tak Diana, biorę rutinoscorbin , ogolnie czas krzepnięcia na badaniu wyszedł trochę dłuzszy niż powinien, ale już jest coraz lepiej, teraz taka woda mi leci, nie wiem, katar może?

mi doktor tylko tyle powiedział, że może przez ten zbliżający się okres
Stary 2015-01-23, 17:56   #4239
majami80
Raczkowanie

Angelynn super wyglądasz
majami80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 19:43   #4240
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majami80 Pokaż wiadomość
Angelynn super wyglądasz
dzięki kochana
moim zdaniem wyglądam strasznie, spuchnięta twarz, taka gruba skóra jakaś, coś z wargą mam dziwnego górną, jakoś tak na doł opadła... nie wiem jak to wytlumaczyć, to chyba przez to, że nos jest usztywniony,nie wiem... ale okropnie to wygląda
Stary 2015-01-23, 19:58   #4241
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:

Angel Ty miałaś 5 dni setony? czemu tak długo?

u "mojego" Pana doktora to normalne, że po 5 dniach wyjmuje się setony, a po 7 zdejmuje gips

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 21:26   #4242
butterfly34
Raczkowanie

Dziewczyny, wrzuciłam do albumu 2 zdjęcia tak na szybkiego, bo jestem strasznie padnięta chociaż w tą stronę tylko 8 godzin jechaliśmy.
Słabo widać, jutro wrzucę bardziej wyraźne.
Stary 2015-01-23, 23:35   #4243
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Dziewczyny, wrzuciłam do albumu 2 zdjęcia tak na szybkiego, bo jestem strasznie padnięta chociaż w tą stronę tylko 8 godzin jechaliśmy.
Nie wiem jaką miałaś wyjściówkę ale teraz masz nosek cudo i piszę to całkowicie szczerze. Dla mnie jest piękny.

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 06:57   #4244
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
u "mojego" Pana doktora to normalne, że po 5 dniach wyjmuje się setony, a po 7 zdejmuje gips

5 dniz zatkanym nosem okropności, ja jeden dzień wytrzymałam, wczoraj wyciągłam w nocy reszte co mi napchali do środka i przespałam całą noc jak aniołek

Butterfly jest pięknie! śliczny króciak, jak nie widać róznicy? róznica jest wielka
Stary 2015-01-24, 07:24   #4245
majami80
Raczkowanie

Butterfly jak to nie widać różnicy mąż niech do okulisty idzie Jest różnica super na plus
majami80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 07:44   #4246
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
5 dniz zatkanym nosem okropności, ja jeden dzień wytrzymałam, wczoraj wyciągłam w nocy reszte co mi napchali do środka i przespałam całą noc jak aniołek

Butterfly jest pięknie! śliczny króciak, jak nie widać róznicy? róznica jest wielka
Wiesz ja tak żyłam kilka lat z oddychaniem przez usta więc... te kolejne 5 dni to pikuś

Stary 2015-01-24, 07:59   #4247
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Wiesz ja tak żyłam kilka lat z oddychaniem przez usta więc... te kolejne 5 dni to pikuś
ahh no tak, ja zawsze przez nos, więc dla mnie to był koszmar

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

dziewczynki, mi doktor też mówił, żeby wodą morską nie przemywać, bo to wysusza, Tylko wazelina. Mam pytanie, ile razy dziennie tak robicie tą wazeliną?
Stary 2015-01-24, 08:59   #4248
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
ahh no tak, ja zawsze przez nos, więc dla mnie to był koszmar

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

dziewczynki, mi doktor też mówił, żeby wodą morską nie przemywać, bo to wysusza, Tylko wazelina. Mam pytanie, ile razy dziennie tak robicie tą wazeliną?
Ja w ogóle nie smarowałam wazeliną psikałam sterimarem. Czyściłam nos patyczkami do uszu i przegotowaną wodą

Stary 2015-01-24, 11:05   #4249
butterfly34
Raczkowanie

Dzięki angelynn i majami80, ale jak dla mnie to ciut za świnkowaty. Wstawiłam jeszcze jedno zdjęcie en face i tu już koszmar.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Never, wyjściówka też jest w albumie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 11:19   #4250
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dzięki angelynn i majami80, ale jak dla mnie to ciut za świnkowaty. Wstawiłam jeszcze jedno zdjęcie en face i tu już koszmar.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Never, wyjściówka też jest w albumie

Mogę zobaczyć zdjęcia ? Wysłałam zaproszenie ;*

Ja mam za tydzień kontrole zobaczymy co dr powie..
Stary 2015-01-24, 11:34   #4251
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Mogę zobaczyć zdjęcia ? Wysłałam zaproszenie ;*

Ja mam za tydzień kontrole zobaczymy co dr powie..
Przyjęłam. Tylko się nie przestrasz.

Mój mąż dziś powiedział, że no z boku to może trochę różnicę widać, ale z przodu szału nie ma. No nie ma, ale mam nadzieję, że ta opuchlizna zejdzie w końcu.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Dziewczyny, czym tą cerę doprowadzić do porządku?
Stary 2015-01-24, 11:48   #4252
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Przyjęłam. Tylko się nie przestrasz.

Mój mąż dziś powiedział, że no z boku to może trochę różnicę widać, ale z przodu szału nie ma. No nie ma, ale mam nadzieję, że ta opuchlizna zejdzie w końcu.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Dziewczyny, czym tą cerę doprowadzić do porządku?

kochana opuchlizna to raz, a dwa zdjęcie zrobiłaś takie, że nawet mały nosek wyjdzie jak kartofel
Stary 2015-01-24, 11:48   #4253
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
piękny nosek, dla mnie wręcz idealny a z przodu wiadomo, spora opuchlizna i dlatego twój mąż niezbyt zachwycony później oszaleje na punkcie twojego noska

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:51   #4254
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Kochana nosek super z przodu to jeszcze opuchlizna...zobaczysz. !

Mój czubek to kartofel twardy a minęły już prawie 3 miesiace z przodu na zdjęciach trochę jak świnka wyglądam.. Ech
Zobaczymy co doktor powie.

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2015-01-24 o 11:53
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:58   #4255
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
piękny nosek, dla mnie wręcz idealny a z przodu wiadomo, spora opuchlizna i dlatego twój mąż niezbyt zachwycony później oszaleje na punkcie twojego noska
Dziękuję bardzo, ale mi się wydaje za mały do mojej twarzy, tzn. profil jest ok, ale jak zejdzie opuchlizna, to czy on nie będzie komicznie wyglądał, taki maluszek? no nie wiem, ciągle mam mieszane uczucia, szczególnie jak patrzę na wprost. A może to dlatego, że przez tyle lat miałam tam garba i teraz ciężko mi się przyzwyczaić .
Póki co tydzień siedzę w domu, p. Bożena mówiła, że tak za 1,5-2 tygodnie ta opuchlizna z między oczu zejdzie. Tzn. tydzień mogę zostać w domu, później wracam do ludzi........mam nadzieję, że już nie będę straszyć.
Stary 2015-01-24, 14:57   #4256
madziula0929
Raczkowanie

butterfly34 kochana cudny nosek to jest opuchlizna - widać. Jak zejdzie będzie zachwycał Wszystkie te Wasze noski mnie przekonują, że warto się zoperować.

Niepotrzebnie wchodziłam ostatnio na forum beauty no i się trochę wystraszyłam Dobrze widzieć kolejny śliczny nosek i utwierdzić się w swojej decyzji...

Co do cery to mi trądzik powraca, dostałam antybiotyk na 3 miesiące. Ale dzwoniłam do któregoś anastezjologa, tam z kliniki i prosił żebym nie brała jeśli to możliwe . Dopiero po operacji bo wątroba będzie osłabiona. Nie jest tak źle, mega wysypu nie mam, ale podejrzewam, że jak będzie gips 10 dni to będę straszyć
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:40   #4257
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Kochana nosek super z przodu to jeszcze opuchlizna...zobaczysz. !

Mój czubek to kartofel twardy a minęły już prawie 3 miesiace z przodu na zdjęciach trochę jak świnka wyglądam.. Ech
Zobaczymy co doktor powie.
Dziękuję.
Z czubka najdłużej schodzi opuchlizna, tak pół roku a nawet więcej, więc jeszcze troszkę musisz być cierpliwa.
Stary 2015-01-24, 15:55   #4258
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję bardzo, ale mi się wydaje za mały do mojej twarzy, tzn. profil jest ok, ale jak zejdzie opuchlizna, to czy on nie będzie komicznie wyglądał, taki maluszek? no nie wiem, ciągle mam mieszane uczucia, szczególnie jak patrzę na wprost. A może to dlatego, że przez tyle lat miałam tam garba i teraz ciężko mi się przyzwyczaić .
Póki co tydzień siedzę w domu, p. Bożena mówiła, że tak za 1,5-2 tygodnie ta opuchlizna z między oczu zejdzie. Tzn. tydzień mogę zostać w domu, później wracam do ludzi........mam nadzieję, że już nie będę straszyć.

kochana, całe życie miałaś większy nos to musisz się teraz przyzwyczaić do mniejszego, daj sobie chwilę.

Ja się czuję po prostu świetnie, to drugi dzień po operacji a ja wysprzątałam cały dom, pojechałam na zakupy, z psem na spacer, ugotowałam obiad, a teraz siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić, bo energia mnie rozpiera.

Spod gipsu wystaje mi jakiś maluszek i jestem szczęśliwa

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez madziula0929 Pokaż wiadomość
butterfly34 kochana cudny nosek to jest opuchlizna - widać. Jak zejdzie będzie zachwycał Wszystkie te Wasze noski mnie przekonują, że warto się zoperować.

Niepotrzebnie wchodziłam ostatnio na forum beauty no i się trochę wystraszyłam Dobrze widzieć kolejny śliczny nosek i utwierdzić się w swojej decyzji...

Co do cery to mi trądzik powraca, dostałam antybiotyk na 3 miesiące. Ale dzwoniłam do któregoś anastezjologa, tam z kliniki i prosił żebym nie brała jeśli to możliwe . Dopiero po operacji bo wątroba będzie osłabiona. Nie jest tak źle, mega wysypu nie mam, ale podejrzewam, że jak będzie gips 10 dni to będę straszyć
kochana nie czytaj tego forum!!! co tam te dziewczyny wypisują to jest szok, np że po jakimś czasie nos odrasta i wraca do poprzedniej formy
Stary 2015-01-24, 16:19   #4259
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziula0929 Pokaż wiadomość

Dziękuję, czekam z niecierpliwością aż ta największa opuchlizna zejdzie między oczami, żebym do ludzi mogła wyjść.

Acha i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że cieszę się, że nie ściągałam gipsu sama. Pani Bożenka miała kłopot, bo strasznie mocno się trzymał, normalnie jakby był klejem przyklejony i jeszcze nos mocno opuchnięty, nie zrobiłabym tego w domu.
Wiadomo każdy ma inaczej, p. Bożena mówiła, że dzień wcześniej zdejmowała dziewczynie, to była lekko opuchnięta i gips ładnie jej się zdjął.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
kochana, całe życie miałaś większy nos to musisz się teraz przyzwyczaić do mniejszego, daj sobie chwilę.

Ja się czuję po prostu świetnie, to drugi dzień po operacji a ja wysprzątałam cały dom, pojechałam na zakupy, z psem na spacer, ugotowałam obiad, a teraz siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić, bo energia mnie rozpiera.

Spod gipsu wystaje mi jakiś maluszek i jestem szczęśliwa

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

kochana nie czytaj tego forum!!! co tam te dziewczyny wypisują to jest szok, np że po jakimś czasie nos odrasta i wraca do poprzedniej formy
Oswajam się pomału. Dziś przyszła do mnie mama, której nic nie mówiłam wcześniej, powiedziałam tylko, że jedziemy na ferie. Kiedyś jej mówiłam, że chciałabym zrobić korektę nosa, to powiedziała, że nie poprawia się natury i w ogóle. A dziś zadzwoniłam i spytałam czy nie przyjdzie do nas w odwiedziny i że mam niespodziankę.
I zdziwiła mnie bardzo, powiedziała, że nos mimo opuchlizny jest ładniejszy niż wcześniej i przytaknęła mi, że lepiej, że nic nie wiedziała, to ominą ją cały ten stres związany z operacją.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Fajnie angelynn, że masz tyle energii. Ja w sumie też szybko dobrze się czułam i nudziłam się strasznie w Białymstoku. W domu, to w domu, zawsze coś się znajdzie do roboty i wtedy czas szybciej mija.
Kiedy na ściągasz gips? Jedziesz do kliniki, czy sama będziesz próbować?
Stary 2015-01-24, 16:23   #4260
doktor69
Przyczajenie

GG do doktor69

Cytat:
gdzies tam slyszalam ze dysmorfofobia to jest właśnie PRZECIWSKAZANIE do operacji plastycznej, to choroba psychiczna, gdzie chory ma zaburzone postrzeganie własnej osoby i powinien się leczyć u psychologa...

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------
ale ja mam właśnie przez te wady.Z kompleksu zmieniło się to w chorobe a na terapie czekam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości