|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Ale orła na schodach wywinelam
z keksowka w rece, na szczescie bez zawartosci. Kolano stluklam i na rece walnelam chroniac brzuch. Na szczescie w brzuch sie nie uderzylam.Uwazajcie dziewczyny na siebie, milion razy dziennie chodze po tych schodach |
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi to spoczi ze pospalas
![]() Mala jak sie czujesz? ![]() Madzix milego;* Black pieknotka ![]() Boleczko ja tez tyle siusiac wstaje. Hehe wspolczuje nerwow na Tzta:: Pavlinecka :-( co sie dzieje?:-( nie dziwie sie..musicie jak najszybciej cos wynajac wspolnie i mam nadzieje ze wtedy cos do niego dotrze ![]() Gosiu poprosze takiego synka z drzemkami jak Twoje chlopaki ![]() Siempre pracus tez;D ja biore lateksowy baby havea czy jakos tak. 240zl Majka Ty to maniak tez jestes! Nati odpocznij ![]() Kamilove no wlasnie jeszcze opon nie kupil,a powinien Choc my nowek pewnie kochana nje kupimy. Ja tez bylam placzliwym dzieckiem ale to pewnie wina okresu za zycia plodowego,dlatego tez urodzilam sie wczesniej.. moja mama byla maltretowana,bita..duszon a..i znecano sie nad nia psychicznie. My dzis dzien lenia jak nigdy Bylam 2h polezec z M,troche podrzemalam i chyba biore sie za jego 1sze a moje drugie sniadanko . |
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
My po zakupach. Bylismy w Jysku i kupilam 3 wiklinowe koszyki. Przecena niby z 39.90 na 12.50 I spodnie dla Szymka za zlotowke przy okazji Mi sie tez dzis snilo, ze synek juz ma kilka lat i widzialam jak sie bawi A teraz czas na nadrabianie dalej
|
#3935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam bo sprzedałam kilka rzeczy. Tęsknie za jedną :P hehe, ale cóż ani razu nie założyłam a miałam 2 lata ... a ja nic nie mogę znaleźć... zwykle kupowałam w Zarze, bo mi się podobały a teraz nic tam nie ma, może jedna z przeceny, ale na żywo nie widziałam - i pewnie nie zobaczę bo Pekaesem w taką pogodę nie bardzo chce mi się jechać - i nie chcę kupować w ciemno. Chociaż zwroty za darmo są... Cytat:
![]() ![]() gdzie on? jedziemy....Cytat:
a ja się załamie... co za tydzień. Mam rozstępy już na udzie. Cały pośladek i góra uda. W tych wielkich czerwonych, głębokich pręgach ;( I wszystko na jednej stronie, dziwne .... Ja ich nie chcę, chcę, żeby TŻet normalnie się zachowywał i chcę, żeby ktoś mi ugotował obiad ;( |
|||
|
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadz.że będzie w porzadku. Dziwne że ta spasmolina i nospa nie podziałały to być w domku mogła być Cytat:
Robię dziś sałatkę wg Flight, ale musze dokupić co nieco do niej (byłam pewna że potrzebny do niej ser i kupiłam, a kukurydzy juz nie
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Dziękuję, niezapeszajac jest ok
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Ah... zrobiłam sobie full make up i loczki na głowie
ubrałam sukienkę oczywiście bombka bo nic innego mnie nie pomieści i lecę do mamki dobrze że u mamki mam wifi będę na bieżąco ![]() Czuję się wreszcie jak kobieta |
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezeli rozstepy sa jeszcze czerwone to w te pedy kupuj jakies serum przeciwko powstalym rozsepom (dobre) i smaruj bo czerwone jeszcze moga zniknac a jak zmienia sie na biale to juz po ptokach, tylko laser. Buzka do gory, humorek widze nie dopisuje ale bedzie dobrze
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Zakupowy maniak? Niestety nie mogę zaprzeczyć. Nie umiem kasy odłożyć....
Cytat:
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
oj dobrze że się w brzuch nie uderzyłaś ale jeżeli coś sie zacznie dziać jedź i tak na ip i powiedź że się przewróciłaś !!!
|
|
|
|
#3943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe super czekamy na foto ![]() Cytat:
Robie sniadanko bo glodna jestem,buziaki ![]() dzis mam dzien lenia totalnego,matko nie bylo tak nigdy jak dzis hehe
|
|||
|
|
|
#3944 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby Młody tego po mamie nie odziedziczył Cytat:
ja na 100%, M pewnie też plus moi rodzice jak zobaczą wnuka po raz pierwszy też się poryczą teatralnie, a ja zapewne razem z nimi![]() Cytat:
też mi się w oczy kiedyś rzuciła i myślę czy jej nie wziąć.Cytat:
to u nas było tak, że przed byliśmy obydwoje przekonani, że to M w urzędzie będzie pięknie mówił, bo ma doświadczenie w występowaniu przed ludźmi, a ja tego nie znoszę i zawsze miałam z tym problem. A tu wielka niespodzianka- M na samym początku przysięgi się zapowietrzył, ledwo zaczął 'Świadom praw' i koniec. Zapowietrzył się, potem zachciało mu się śmiać, goście wpadli w popłoch, świadek z nerwów zaczął się pocić, świadkowa pomyślała, że M zaraz ode mnie zarobi bukietem, zgodnie oboje stwierdzili, że zrobił akcję jak w amerykańskim filmie![]() a ja z kolei wyrecytowałam pięknie, na luzie, bez stresu, jakbym mówiła to setki razy
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||||
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lezymy odpoczywamy, liczymy skurcze i czekamy z nadzieją na pon
|
|
#3946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak przyjezdzajcie i mu spusccie manto! Co gorsza robota sie kończy i pewnie da max po 1000zl a resztę nie wiadomo kiedy. Zlamas! Oby sie zaczął ten kurs w pup na zarządzanie to tz dostanie wtedy wyższa kuroniowke i jakis sie przezyje po malutku. Cytat:
ojoj kochana musisz byc ostrożna. Ja tez raz sie potknelam niedawno na schodach ale tylko kolanko posiniaczylam. Cytat:
Ja jestem w miare spokojna w ciazy i nic strasznego mnie nie spotkalo. Tylko ten brak wypłaty. Jak mnie wkurzy to go odwiedze dziada. Tylko nie chce bo sie mocno wtedy zestresuje :-( Tz mnie tez wkurza bo mial powiedziec ze jestem w szpitalu to nie powiedział bo szef sie zalamal ze kolegi żona zmarła. A ci mnie to obchodzi on sie mna nie przejmuje smierdziuch :-(
|
|
#3947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz idę się ogarniać i ruszamy. Najpierw moi rodzice, potem po prezent dla małej i po ciuchy Jutro będę te wszystkie wory przeglądać już się doczekać nie mogę
|
|||
|
|
|
#3948 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! ja tutaj nowa
Znalazłam przypadkiem forum i postanowiłam dołączyć Aktualnie końcówka 30 tygodnia, termin na 6.04 już nie mogę się doczekać, podobno ma być dziewczynka ale ja coś przekonana nie jestem heheh |
|
|
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W porównaniu do Twojego to błahostki. Aż głupio narzekać. Ale mnie wyprowadzają z równowagi to fakt. |
||
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupiłam na all butle, tetry jakies ☠☠☠☠☠☠☠y, wydałam 150 zl i jestem szczęśliwa
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu nie jesteś przekonana?
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Przyczajenie
|
od początku mam wrażenie, że to chłopiec
w sumie bez konkretnego powodu, choć w sumie nie nastawiam się na żadną z opcji, będzie niespodzianka
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz powinien sie martwic toba a nie szafem.
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien dostać 10. W grudniu dostal chyba kolo 20 bez 600zl, a w styczniu jeszcze nic. Wisi mu 3000zl za grudzień a tu zaraz dojdzie ponad 2000 za styczeń... I kup wyprawke, a tu znow węgiel sie kończy i samochod psuje...
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
#3957 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Przejmuje sie mna, ale on nie chce przycisnac szefa za mocno, bo mu sie jeszcze on przyda. Nie jest on jakimś ch.ujem bo jest ogolnie spoko, ma pomoc tz sie utrzymać z firma przez rok itd ale ta kasa... Żona go tak doi podobno...
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...5p2153150.html
ta mi się podoba, chyba wezmę, jakby co mam 30 dni na zwrot... A pościeli dalej nie mam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

z keksowka w rece, na szczescie bez zawartosci. Kolano stluklam i na rece walnelam chroniac brzuch. Na szczescie w brzuch sie nie uderzylam.

i lecę do mamki 
Ślubujemy: 21.10.2017