Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 13:58   #4411
cattt
Mrs Mrau

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

http://instagram.com/p/yPTEYTkG_n/
Oj nieeeeładnie (Marysia Baszak)
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:00   #4412
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Miałam też (niesympatyczną) wymianę wiadomości z designyourlife, od tej pory nie oglądam "twórczości" tej pani

Roseplum - dostałaś może moją wiadomość? Pisałam kilka dni temu i nie wiem, czy w ogóle coś doszło?
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Poprosimy konkrety
O to to, prosimy!

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Nieładnie, to fakt, ale to jest lepsze Nie rozumiem takich zdjęć.

Edytowane przez maela
Czas edycji: 2015-01-24 o 14:03
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:01   #4413
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Co druga teraz wspomina,że widzki piszą do niej tyyyle wiadomości,pytają się o tyyyle rzeczy. A skąd taka pieenkna podstawka na kwiatki, a poradź jak nakładać róż, a czy ten sweterek się kulkuje.
Ah tyle pracy przy tym YT

Stąd moje pytanie-pisałyście kiedyś prywatną wiadomość do którejś z juciuberek?
Jeśli tak to o czym i czy dostałyście odpowiedź?
Ja pisałam do Nissiax, RLM, Inez - każda zawsze odpisywała mniej czy bardziej obszernie ale zawsze miło
Stary 2015-01-24, 14:02   #4414
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej. Ja zwykle tylko podczytuje, ale dzisiaj mam wenę, żeby się odezwać.
Ja kiedyś skomentowałam wpis Florence Beauty, ale że było nie po jej myśli, to go skasowała, od tamtej pory nie przepadam za nią, choć uważam, że obecnie wygląda przepięknie i chyba powoli łapię fazę na grzywkę, tylko nie wiem, czy moja fryzjerka z osiedla mi zrobi ładną, z tego co wiem, przyjmuje tylko ludziów

A odzywam się, bo chciałam Ci napisać Gabi, że i ja dołączam do grona Twoich fanek, jesteś bardzo sympatyczna i Twój sposób mówienia przypomina mi koleżankę z liceum

A na koniec powiem tylko, że ilekroć patrzę na moje drzwi wejściowe, myślę o CallMeBlondie. Kościół robi jej darmowa reklamę z tym CMB :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:03   #4415
sylwoha
Zakorzenienie

Ja wymienialam wiadomosci z xs, nissiax, niessia- ale to daaaawno i jeszcze kilkoma ale tylko katosu mnie olala- mimo ze pisalam 3 razy

Podoba sie Wam makijaz zmalowanej? Strasznie niehigieniczne nakladanie tuszu ta sama szczoteczka kazdemu :bleee:
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:06   #4416
Ace_
Raczkowanie

Ja raz pisałam do CMB odnośnie zdaje się Inglota. Odpisała bardzo miło i rzeczowo.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
generalnie zawsze komciam jak mam cos do powiedzenia, a raczej - komciałam.
Teraz się boje, że jak napiszę cos co nie jest hymnem pochwalnym to fani danej osoby mnie zjedzą zywcem
Właśnie, nie ważne że w dużej części te negatywne komentarze są napisane w sposób konstruktywny ( pomijam oczywiście te dla samego hejcenia), i tak znajdzie się grono osób wyzywających od zawistnic lub zazdrośnic.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:07   #4417
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
ale różnica
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 14:09   #4418
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

Podoba sie Wam makijaz zmalowanej? Strasznie niehigieniczne nakladanie tuszu ta sama szczoteczka kazdemu :bleee:
Spoko, choć tyłka mi nie urwał. Co do tuszu, może to jest prywatna maskara modelki albo Zmalowana używa szczoteczek od starych tuszów? Ja tak robię, mam ich multum.

"Backstage" na końcu mnie zniszczył - wydawało im się, że są fajne i śmieszne, wyszło jak na mój gust, totalnie żenująco i bez żadnego sensu.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:10   #4419
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Ja raz pisałam do CMB odnośnie zdaje się Inglota. Odpisała bardzo miło i rzeczowo.

Właśnie, nie ważne że w dużej części te negatywne komentarze są napisane w sposób konstruktywny ( pomijam oczywiście te dla samego hejcenia), i tak znajdzie się grono osób wyzywających od zawistnic lub zazdrośnic.
ja lubie te, które nazywają cię "dzieckiem" albo "polaczkiem cebulaczkiem" <3 i jeszcze "sama nic w życiu nie osiągnęłas pewnie"
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:11   #4420
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Moje ulubione instagramowe zjawisko ostatnio:

Jakaś internetowa celebrytka wrzuca zdjęcie, na którym widać skrawek ubrania, a pod zdjęciem 100 komentarzy:
- skąd bluza?
- skąd bluzka?
- skąd ten golf?
- z jakiego sklepu ta sukienka?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czcmmcsfz7pqehjuzmst.jpg (30,1 KB, 21 załadowań)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:29   #4421
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Heeeeej.... troche nadrobiłam od wczoraj Laska od lumpeksowych zdobyczy wydaje sie mega sympatyczna nie owija w bawełnę wczoraj polubilam film Sama dorobiłam się wczoraj lumpeksowych zdobyczy i zastanawiałam się, czy ktokolwiek będzie chciał to oglądać jeśli włożę to do haulu. Czy może lepiej nagrać oddzielnie haul ciuchowo-lumpeksowy i oddzielnie kosmetyczny?
Co do wymiany wiadomości prywatnych, to poza komentarzami, nigdy nie pisałam wiadomości prywatnej chyba z "obawy", że dana osoba zwyczajnie mnie oleje, jednakże widzę że dziewczyny odpisują. Domyślam się, że jak ostają tysiące wiadomości dziennie to musi być ciężka sprawa, ale tak szczerze Wam powiem, że jeśli dostawałabym wiadomości prywatne z zapytaniem o kosmetyki lub o cokolwiek innego to nie chciałabym odpisywać tak na łapu capu, na odwal. Będąc w skórze osoby któa dostaje taką odpowiedź półsłowkami na odczepne.. byłabym chyba trochę zniesmaczona. Takie moje zdanie..

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Moje ulubione instagramowe zjawisko ostatnio:

Jakaś internetowa celebrytka wrzuca zdjęcie, na którym widać skrawek ubrania, a pod zdjęciem 100 komentarzy:
- skąd bluza?
- skąd bluzka?
- skąd ten golf?
- z jakiego sklepu ta sukienka?

To jest też moje ulubione Nie jestem w stanie znaleźć teraz profilu dziewczyna, która wstawiła zdjęcia jakiegoś dania a pod spodem jakaś desperatka zapytała z jakiego sklepu są poszczególne składniki tego dania... bo ona uwielbia to samo co ona
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:39   #4422
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Co druga teraz wspomina,że widzki piszą do niej tyyyle wiadomości,pytają się o tyyyle rzeczy. A skąd taka pieenkna podstawka na kwiatki, a poradź jak nakładać róż, a czy ten sweterek się kulkuje.

Ja 100 lat temu do xbebe pisałam i odpisała bardzo miło

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:44   #4423
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:

Ja pisałam dwa razy: do nieesia25 i nissiax83. Do nieesia25 o kalosze, a do nissiax83 o krem Cicalfate i dostałam miłe odpowiedzi i to nawet dość szybko.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:45   #4424
Majkq90
Raczkowanie

Co do komentowanie filmików dziewczyn, często komentuję i dziewczyny odpisują bardzo miło i zwykle konkretnie, chociaż ostatnio zauważyłam, że RLM którą uwielbiam niestety odpisuje na "odwal", może ma mało czasu, nie wiem. No i maxineczka, też raczej w dyskusje się nie wdaje zbytnio.
W zasadzie większość dziewczyn jednak odpisuje fajnie i satysfakcjonująco , o.
Natomiast wielkim zdziwieniem i rozczarowaniem dla mnie jest RGP, pamiętam jak kiedyś toczyła się dyskusja na jakiś bzdurny temat, nie wiem czy nie na temat jakiejś aktorki, napisałam że mnie się nie podoba, czy tam że nie przepadam za nią, zostałam zablokowana Zresztą poza mną, wiele dziewczyn zostało poblokowanych i z tego co wiem RGP po prostu blokuje każdego kto choć ociupinkę jej sie nie spodoba.

pooodpisz
Majkq90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:50   #4425
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Majkq90 Pokaż wiadomość
Co do komentowanie filmików dziewczyn, często komentuję i dziewczyny odpisują bardzo miło i zwykle konkretnie, chociaż ostatnio zauważyłam, że RLM którą uwielbiam niestety odpisuje na "odwal", może ma mało czasu, nie wiem. No i maxineczka, też raczej w dyskusje się nie wdaje zbytnio.
W zasadzie większość dziewczyn jednak odpisuje fajnie i satysfakcjonująco , o.
Natomiast wielkim zdziwieniem i rozczarowaniem dla mnie jest RGP, pamiętam jak kiedyś toczyła się dyskusja na jakiś bzdurny temat, nie wiem czy nie na temat jakiejś aktorki, napisałam że mnie się nie podoba, czy tam że nie przepadam za nią, zostałam zablokowana Zresztą poza mną, wiele dziewczyn zostało poblokowanych i z tego co wiem RGP po prostu blokuje każdego kto choć ociupinkę jej sie nie spodoba.
Seriooo??? Ja przyznam że obejrzałam kilka jej filmów po wpisach tutaj i po tym co dziewczyny na jej temat pisały. Poza tym moja koleżanka napisałam mi, że ona jest z Olsztyna. Mieszkałam w Olsztynie 4 lata, że też jej nie spotkałam :P Ale do sedna... to ona niby miła, niby sympatyczna w tych filmikach ale dla mnie zbyt exclusive... Gdyby nie to to " loove it" :P
Stary 2015-01-24, 14:52   #4426
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Ojj a tak sie naprodukowalam, jaj znajde chwile to napisze znow i zapisze sobie gdzies dla pewnosci.
ok

Cytat:

nie liczę komentarzy, bo komentuje dość często (ale chyba nie często o coś pytam, raczej to są komentarze w stylu "ładna pomadka", więc nie oczekuje za każdym razem "dziękuje" ), ale pisałam z Panna Joanna (odnośnie studiów, mam podobny temat pracy do jej tematu magisterki, wysłałam zapytanie o bibliografię, bo bardzo mało jest materiałów na ten temat, popisałyśmy sobie trochę, bardzo uprzejma, naprawdę chciała pomóc
No i napisałam zbiorczego maila do Stylizacje, RLM i Panny Joanny (jakoś trzymał się wtedy razem) odnośnie kampanii Bingo Spa, która mnie tak zbulwersowała, że aż założyłam tutaj wątek Zapytała co sądzą na ten temat, czy będą nagłaśniać sprawę itd. W skrócie Asia i RLM powiedziały, że reklama jest faktycznie paskudna i nie będą już kupować/współpracować z tą marką. Ale też nie chciały tego wsadzać na fanpage, bo po pierwsze nie chciały mieć takie paskudztwa na swoich profilach, a po drugie z ich zasięgiem to by tylko napędziło akcję - ja to rozumiem i miały rację. Zresztą nie pisałam z jakimiś oczekiwaniami, raczej chciałam poznać ich opinię. Natomiast Karolina stwierdziła, że ona nie widzi niczego złego w sloganie "dziś będzie na twarz" i dla niej to w ogóle udana akcja Wielka pani marketingowiec
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:59   #4427
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Seriooo??? Ja przyznam że obejrzałam kilka jej filmów po wpisach tutaj i po tym co dziewczyny na jej temat pisały. Poza tym moja koleżanka napisałam mi, że ona jest z Olsztyna. Mieszkałam w Olsztynie 4 lata, że też jej nie spotkałam :P Ale do sedna... to ona niby miła, niby sympatyczna w tych filmikach ale dla mnie zbyt exclusive... Gdyby nie to to " loove it" :P
Ja kilka razy widziałam glamrodziców (glammama piękna jak z obrazka), i dwa czy trzy razy Jacka. Marzenki i Lauritty nigdy, ale mamy wspólnych znajomych
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:04   #4428
Ace_
Raczkowanie

Ja bardzo żałuję, że Marzena zniknęła z youtube. Fajnie mi się ją oglądało, sprawiała wrażenie takiej ciepłej osoby. Zupełne przeciwieństwo RGP.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:06   #4429
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ja kilka razy widziałam glamrodziców (glammama piękna jak z obrazka), i dwa czy trzy razy Jacka. Marzenki i Lauritty nigdy, ale mamy wspólnych znajomych
Ja chyba bywałam nie w tych miejscach co powinnam Ja widziałam, że RGP chyba solidnie dzieli się prywatą.. Rodziną itd..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 15:06   #4430
Majkq90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Ja bardzo żałuję, że Marzena zniknęła z youtube. Fajnie mi się ją oglądało, sprawiała wrażenie takiej ciepłej osoby. Zupełne przeciwieństwo RGP.
Dokładnie. Taka swojska,dobrze by się człowiek przy niej czuł, nieskrępowany.

pooodpisz
Majkq90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:15   #4431
Konto usunięte

Cytat:
Ja chyba bywałam nie w tych miejscach co powinnam Ja widziałam, że RGP chyba solidnie dzieli się prywatą.. Rodziną itd..
"Chyba"? :P Wystarczy zajrzeć na jej bloga.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:16   #4432
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Co to znaczy, że jest zbyt exclusive?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:17   #4433
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Prywatną nie, ale komentarze zdarza mi się zostawiać. Szusz czasem odpowiada, czasem nie. CMB zawsze. Nissiax też zawsze mi odpowiada, choćby krótkie "dzięki".

Idę ponadrabiać youtube, bo zalega mi parę filmów z czwartku i piątku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 15:18   #4434
Konto usunięte

Weszłam po raz pierwszy na instagram Saruni. O matko, jak ona schudła, dobrze wygląda, naprawdę. Pomijam styl, ale to odchudzenie się wyszło jej na dobre.
Stary 2015-01-24, 15:21   #4435
ilciadzaga
Wtajemniczenie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49911440]"Chyba"? :P Wystarczy zajrzeć na jej bloga.[/QUOTE]
Nie czytam jej bloga.. Kwestia tego, że nie każdemu każda osobowość pasuje :P Tak jak mi ludzie mówią, że im nie odpowiadam. I ja to szanuje ale nie będę udawała kogoś kim nie jestem.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Co to znaczy, że jest zbyt exclusive?
Chodzi mi o to, że ona należy do tego typu youtuberek które zachwalają lub wręcz przeciwnie często bardzo drogie kosmetyki i produkty, które są poza zasięgiem przeciętnego człowieka. Lubię bardziej swojskie klimaty :P
Stary 2015-01-24, 15:22   #4436
201607131110
Konto usunięte

Przypomniałam sobie jeszcze, że do RLM kiedyś pisałam, czy zna może dobrego piercera w moim mieście i bardzo miło odpisała, poleciła nawet jedno miejsce

A co do design... to nie było nic strasznego, pisałam do niej chyba z jakimś pytaniem, a przy okazji napisałam w żartach, że mi pomysł na kanał na YT zabrała oczywiście napisałam pozytywnie, skomplementowałam, a ona jakoś tak to wzięła do siebie i odpisała bez dystansu, potem kilka wiadomości na ten temat, generalnie miałam wrażenie, że dziewczyna jest tak przekonana o oryginalności swojego kanału i bloga, że to chyba ten typ człowieka, z którym nie można się nie zgadzać, bo ban - to było coś w stylu "no, nie Ty jedna miałaś taki pomysł, trzeba było robić, nie jesteś oryginalna, nie, nie, nie "

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-01-24 o 15:25
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:25   #4437
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
Ja 100 lat temu do xbebe pisałam i odpisała bardzo miło
ja do niej nie pisałam, a ona do mnie tak - niemiło
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:28   #4438
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A co do design... to nie było nic strasznego, pisałam do niej chyba z jakimś pytaniem, a przy okazji napisałam w żartach, że mi pomysł na kanał na YT zabrała oczywiście napisałam pozytywnie, skomplementowałam, a ona jakoś tak to wzięła do siebie i odpisała bez dystansu, potem kilka wiadomości na ten temat, generalnie miałam wrażenie, że dziewczyna jest tak przekonana o oryginalności swojego kanału i bloga, że to chyba ten typ człowieka, z którym nie można się nie zgadzać, bo ban
Też za nią nie przepadam. "Podpadła" mi kilka razy coś mówiąc (w mojej ocenie głupoty), a do tego zachwyca się swoimi pomysłami, które są tak bardzo odkrywcze i niesamowite, że na przykład u nas na drugim roku studiów każdy to robił.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:31   #4439
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

Chodzi mi o to, że ona należy do tego typu youtuberek które zachwalają lub wręcz przeciwnie często bardzo drogie kosmetyki i produkty, które są poza zasięgiem przeciętnego człowieka. Lubię bardziej swojskie klimaty :P
Aaaaa, jakoś nie skumałam. Ja lubię i te exclusive i te mniej

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też za nią nie przepadam. "Podpadła" mi kilka razy coś mówiąc (w mojej ocenie głupoty), a do tego zachwyca się swoimi pomysłami, które są tak bardzo odkrywcze i niesamowite, że na przykład u nas na drugim roku studiów każdy to robił.
Zgubiłam się. O kim Wy mówicie?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:37   #4440
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Zgubiłam się. O kim Wy mówicie?

O DesignYourLife.

https://www.youtube.com/user/DesignYourLifePl
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości