![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Emdzik
![]() ![]() Może to jednak czop? ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Normalnie nie mogę się napatrzeć na Agatkę. Mamuśki,które urodziły,kąpią u was dzieciaczki? Bo u mnie w tych 2 szpitalach co byłam nie kąpią 0,0 i jeszcze zalecają kąpanie w domu max co 2 dzień i do tego bez płynów tylko wodą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A miałam cały czas złudną nadzieję, że może ktoś urodzi za mnie... ![]() Mi się naprawdę jakoś nie spieszy.. ja jeszcze bym poleżała kilka dni ![]() Z tego co dziewczyny opisywały to raczej też nie czop, nie ma konsystencji żelkowej ![]() Nie no naprawdę ja stawiam na to, że to po badaniu.. tak samo mi mówił że jak będę współżyć to też mam się spodziewać plamienia...
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Emdzik haha tyle razy juz to pisalam?
![]() Ja wlasnie mialam plamienie ze sluzem,i skurcze pierwsze dopiero od 21akurat jak wrocilam ze szpitala ![]() Ale wiesz u kazdego to inaczej jest,ja sobie teraz mysle ze wtedy nie wiedzialam zeby kapiel czy prysznic wziac,a moze bt sie wyciszylo-bo tak sie wyciszylo o 3nad ranem jak mnie jyz przyjeli W kazdym razie mobilizacja do spakowania torby byla Jaka Agatka sliczna ![]() Wracam z jednych zakupow,mamy przewijak,i az mnie tz-et zaskoczyl bo mowi ze mam brac wszystko co potrzebuje bo potem on bedzie musial kupowac sam i szukac po sklepach,tak wiec sie zaopatrzylam wreszcie w majtki,podklady,wkladki,b utelki smoczki i inne cuda i 150zl nie nasze ale co zrobic A to i tak nie wszystko Kasiulka nie chce Ci glowy zawracac bos chora,chcialam Cie o ten bujaczek tiny love zapytac,on ma karuzelke ona jest glosna?widzialam w sklepie na zywo,bardzo nam sie spodobal nawet mezowi mojemu,i moze go kupimy tylko sie nie dalo sprawdzic karuzeli bo baterii nie bylo |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Buu kochana az zaraz pójdę na dół i sprawdzę jak gra ten bujaczek. ![]()
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Ewcia gratuluje pięknej corci... I taka niewymeczona jest bo moja po sn to spuchnieta strasznie była. Trochę mongola przypominala
#4296 |
Zakorzenienie
|
Ilona dziwnie się czuję będąc zaraz pod Tobą na liscie
![]() ![]() No i zaraz LogoAsia czy Mała.. więc dziewczyny.. pchajcie się przede mnie, pchajcie ![]() Buu nie wiem ile razy pisałaś, raczej nie dużo, ale tak mi to zasiadło w pamięć ![]() ![]() ![]() No ale fakt, ważne że torba spakowana.. toć można być ciut spokojniejszym... Teraz zjadłam i się położyłam żeby Młoda się zaczęła ruszać.. ale coś jej to nie idzie ![]() ![]() ![]()
#4297 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ...a ja jeszcze ponad miesiąc musze czekać na moją rozrabiare... Emdzik podziwiam opanowanie. Kasieńka kuruj się. oby Kamilek jeszcze trochę wytrzymał ![]() Mala podziel się troszke Twoim libido bo u mnie posucha że aż ![]() Kano ![]() Maciejka co za bzdury wymyślają ![]()
#4298 |
Rozeznanie
|
Ale cudna Agatka
![]() ![]() Madzia myślę, że na razie spokojnie obserwuj się, a jak coś to do szpitala-dobrze, że torbę w końcu spakowałaś ![]() Ja sobie dwie godzinki poleżałam bo jakaś nieswoja byłam. ..jakoś mi słabo było, nie miałam siły się ruszać praktycznie i jakieś tam skurcze się pojawiły. Ale ogólnie najgorsze to samopoczucie było. No nic - co ma być to będzie, może jeszcze się na tyle Mała uspokoi że w marcu wyjdzie; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
Emdzik nie chce Cię straszyć ale mi na ktg skurcze porodowe wychodziły a mnie brzuch bolał właśnie jak na okres hehe ale z perspektywy czasu stwierdzam że u mnie ktg jakoś mało realnie obrazuje skurcze...
aaa i uprzejmie donoszę że takie zakupy jeszcze przede mną ![]() ![]() ![]()
#4300 |
Rozeznanie
|
Emdzik no brawo za torbę
![]() Ja cały czas patrzę na Agatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Iva ja nie jestem opanowana... ja po prostu nie czuje się gotowa żeby rodzić
![]() ![]() A Ty tak nie bądź pewna czy miesiąc czy ponad bo wszystko możliwe :P Lepiej kupuj już te podkłady i wszystko ![]() Noo Nadulka mi się w końcu trochę rozruszała po tym jedzeniu...
#4302 |
Wtajemniczenie
|
Daria taką okrągłą główkę ma bo cc, jak się rodzi sn to się kości czaszki ściskają i się taka jajowata robi dopasowując się do kanału rodnego. Później się rozchodzą i główka odzyskuje kształt. Tak nam położna tłumaczyła ma SR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Rozeznanie
|
Moja sie tez dzis jakos mniej ruszala, ale zjadłam na obiad ryz z kurczakiem i troche ostrzejszym sosem i zaczęło się
![]() Ja się boje ze bede jeszcze chodzic w tej ciazy, bo mnie tylko raz w ciagu calej ciazy zabolal brzuch jak na okres, a tak to nic... a tu w sumie 19 dni do terminu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
Madzia obyś nie wykrakała
![]() jak z Wercią byłam pewna że szybciej urodze to mi ją siłą prawie 2 tyg po terminie wyciągali...to może teraz jak się nastawiam na marzec to Nadia szybciej wyskoczy ![]() ale narazie to chyba zbyt dużą frajde ma z okładania matki... ![]() a zakupy nooo coż...mam chyba tak jak Ty z torbą ![]()
#4305 |
Rozeznanie
|
Ala Aha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Madzia- ee ta kolejka to pic na wode, mialam rodzic druga a nawet sie nie zapowiada zebym byla szósta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4307 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się.. czas szybko leci.. może i Ty następna się rozpakujesz? :P Cytat:
![]() Wiem, że wszystko jest możliwe ![]() Ale co do zakupów to się nie dziwie ![]() Ale wiesz.. mi się po prostu nie spieszy, i to dlatego :P Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No leci, ja to bym nawet juz chciala, chociaz tak poczatek lutego brzmi optymalnie, bo w przyszlym tyg ma przyjsc łózeczko i przewijak i paczka z polski od kuzynki, wiec wtedy juz wszystko bedzie gotowe na tip top. Ja czasem jak ogladam porodowke to widac jaka ta glowa spiczasta, ale w sumie nie zawsze wiec nie wiadomo jak bedzie w naszym przypadku. Upiekłabym jakies ciasto, ale ze ja z tych nie piekacych to nawet mixera nie mam...chyba bede musiala jakis kliknac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oo ja nie mogę rodzić bo mi jeszcze wózek nie dojechał ![]() Pewnie zależy właśnie też m.in. od tego jakie dziecko duże, jaką ma duża główke i jak my tam jesteśmy zbudowane ![]() ![]() A ciasto też możesz mi przesłać ![]() ![]()
![]() |
#4311 |
Raczkowanie
|
Martu_la do kruchego nie potrzeba miksera
![]() ![]() ![]()
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szarlotka sypana brzmi pysznie ![]() Madzia aaa tam wózek nie potrzebny przez pierwszy tydzien na pewno. Chyba troche za ostry ten sos by był jak na czas po porodzie, bo musialam niezle woda popijac ![]() Wywietrzylam chate, starłam kurze, posprzatam zaraz łazienke i moze jakis film bym obejrzala, ale w sumie nie wiem co... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Buu sprawdziłam lezaczek. On ma regulacje głośności. Ta wersja cichsza jest naprawde ciuchutka, a ta głośniejsza jest taka w sam raz. Moim zdaniem, także nie masz sie co obawiać ze bedzie za głośna.
#4315 |
Zakorzenienie
|
haaa mamie się nudzi.. powiedziała, że będzie drożdżówke robiła
![]()
#4316 | |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj cały dzień z mężem wózka szukamy i nie możemy się zdecydować :/. Mi podoba się x-lander, a mężowi tutek grander...ehh w sumie ten tutek też może być.
Martula, zjadłabym takiego kurczaka z ryżem, mniam mniam ![]() Iva, ja coś czuję, ze też przenoszę ciąże. U mnie jako tako nic się nie dzieje, czasami jakieś małe skurcze się pojawiają. Madzia, moja torba jeszcze nawet nie spakowana. Nie mogę się ogarnąć coś. Niby mam już wszystko, ale nie wiem jak sie za nią zabrać ![]() Madzia, powiedz mi, czy czujesz się jeszcze na siłach, zeby zakładać nowy wątek i później aktualizowac pierwszą stronę? W razie czego, mogę ja przejąć od Ciebie pałeczkę i założyć nowy wątek i Ciebie już nie męczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Aaaa własnie Olcia widziałam, że dziewczyny pisały o nowym wątku o zostałaś wytypowana
![]() Możesz zakładać, bo wiesz ja nawet jak jeszcze nie urodze w tym tygodniu to 2 ide do szpitala, nawet jak Was będę podczytywać to pierwszej strony raczej nie będę miała jak aktualizować, a na pewno wolicie być na bieżąco :P ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() Ciiiiiii... to była moja wymówka do nierodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() mnie boli głowa i cały czas ziewam.. chyba idzie jakaś głupia pogoda i ciśnienie skoro moja pogodynka się włączaaa...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zadomowienie
|
Agatka jest sliczna, Ewa gratuluję
![]() Paulina kciuki, żeby było ok. Maciejka, 12 kg to dużo??? chyba ich pogrzało! nie przejmuj się. Jesteśmy przeprowadzeni, nawet parapetówkę robimy dzisiaj wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłej imprezy ![]() Podziwiam Was, że jeszcze chce Wam się balować ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.