|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Cytat:
![]() Rany, nie chce mi się iść na to spotkanie klasowe...
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
A bierzesz jakieś leki na wieczór? Weź dodatkową no-spę i magnez wieczorem, zobaczysz. Bez badania nic nie da się powiedzieć, niestety. Może być całkiem dobrze, ale trudno powiedzieć.
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
No ok ale w takim razie antybiotyk skoncze brac w czwartek a badanie bedzie we wtorek czyli jeszcze podczas brania leku. Nie moge przesunac badan bo 2 lutego mam wizyte na ktora musze przyniesc wyniki
|
|
#1534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje
2 dni to i tak malo. Trudno, nie zaplanowalam sobie choroby. Najwyzej kaze mi powtorzyc badania
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym witaminy, Pregnę plus ale to w dzień... Mój gin nic mi nie mówił o no spie i magnezie. :/ Nie chce panikować, dlatego sie wstrzymuje z pojechaniem na IP.
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-01-24 o 15:34 |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Czecsc...apsik...leze i kicham...okropnie sie czuje...mialam pakowac...ale ciezko to widze moze spakuje ze 2-3 pudla dzisiasj i relax
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Akurat magnez Ci nie zaszkodzi a może bardzo pomóc. Kup i zażywaj 3x dziennie do następnej wizyty. Później pogadaj o tym z lekarzem. Rzadko która kobieta przechodzi całą ciążę bez dodatkowej suplementacji magnezem. |
|
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, ja się sypie.... Wróciliśmy właśnie z zakupów... Zasapałam się jak stara lokomotywa.... Oddech płytki, że ojprdl.... Do tego jak szłam to czułam, że mi kości pracują gdzieś tam w bożence... Wiec musiałam iść jak pingwin... Pod pache z TŻ, bo przecież wszędzie śnieg, woda... A idź pan w ☠☠☠☠☠ Masakra, teraz leże, a Tż robi obiad bo mnie dosłownie przy każdym ruchu Bożena boli...
Ale... Zrobiłam zakupy znowu dla K. Wiecie, na zasadzie wchodzę tylko po witaminy dla mnie , a wychodzę z pampersami, podkładami do przewijania sztuk 10, płatkami kosmetycznymi dużymi, malpką z pozytywką i uwaga bluzeczką (za jedyne 2 euro!) Dobrze, że nie zapomniałam na koniec o tych witaminach TŻ oczywiście spojrzał przez ramię i pyta a po co Ci to? Odp. No przecież i tak musze to kupić! Too mi mówi ale znowu pampersy?! Hue Hue kurczak zdaje się nie zdaje sobie sprawy ile ta nasza kochana pupcia będzie z siebie wydalac w pierwszych tygodniach życia Oprócz tego kupiłam te nieszczęsne spodnie ciążowe... Bo przecież w tych to mi ciasno, że nagle oddychać się nie da ;/ a leginsy mam 1 parę, ale cienkie bezszwowe, że już mam sama myśl że mam iść w nich gdzieś robi mi się zimno.... No ale wracając do hm.... wyboru w mamusiowych rzeczach to oni nie mają... Masakra! Wszystkie rozmiary 34, 36.... Czy wgl ktoś się w takie rozmiary mieści?! Może modelki!! Zresztą nie tylko ja tam stałam przy tych wieszakach z oczami pełnymi przerażenia.... Potem uff patrze, że 1 para jest 38... Yyyyyyy nom....powodzenia. Blackie myślała, że oszaleje i wyjdzie z płaczem. Te ich jeansy 38, to mi noga w łydce stanęła Wiec rada ode mnie, nie chcecie przysparzać sobie zmarszczek, to nie kupujcie spodni ciążowych. Żeby dolać do tej czary goryczy kupiłam se koszulkę męska i o! Bo bluzki ciążowe to drooogie( wole wydać kasę na K), a w zwykle pewnie i tak się nie zmieszczę. No! To się wygadałam...
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Myko tak mi coś świtało że to Ty ten kocyk masz dziergać ale łatwiej było się zapytać niż grzebać w postach
Dziękuję za linka i za tą stronkę 'Pinterest' Powiedz mi jeszcze ile włóczki zamówiłaś na ten kocyk ? Aaa i ciuszki śliczne, ten sweterek z motylkiem to też z tesco ? Kurcze nie widziałam takiego u nas, a jest śliczny Cytat:
Wszystkie sa jakieś takie niewygodne, niby rozmiar ok a zjeżdżają mi z tyłka te pasy mają duże, albo już rozciągnięte że jeszcze do nich nie dorosłam ![]() Jak bym miała teraz wydać ponad 100 i być niezadowoloną to bym chyba umarła ![]() Jedne są fajne, takie czarne ale tylko świeżo po praniu bo w miarę jak w nich chodze to robią się coraz szersze, a jak usiądę to później kolana i tyłek wypchane bleee i one właśnie są z H&M ... |
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale odzież ciążowa jest mega droga! Mi też na razie szkoda na to kasy. A ja mam jeszcze pytanie - bo któraś pisała, że kupuje kosz Mojżesza? Jaki itp? Bo ja też poważnie rozważam taki zakup... |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
A koszulki w sumie bym nie kupiła. Ale że przecena to wylatam się w niej po domu
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do gaci ciążowych, to dobrze wiedzieć... ehhh... ciężkie życie ciężarnej |
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyglądasz bardzo ładnie, spodnie też ok i że to taki rozmiar to też bym w życiu nie pomyslała ja te ciążowe mam 36-38 i wcale a wcale nie są małe co kraj to inna rozmiarówka ![]() Cytat:
Faktycznie szara byłaby super Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-01-24 o 17:34 |
||
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie udalo w hm dostac zaje....iste leginsy ciazowe za 30 zl. Sa idealne, nic nie uwiera chodze w nich od 3 miesiaca ciazy, nic sie nie wypchalo. Jeansy tez tam kupilam ciazowe, najpierw byly za duze a.teraz idealne wiec chyba mialam szczescie co do zakupow w tym sklepie. Fakt, za jeansy zaplacilam ponad stowe, kupilam tez 3 bluzki ciazowe. Jedna z promocji a dwie fakt ze.drozsze ale sliczne byly to wzielam. Pare ciuchow dostalam od cioci i w paru luzniejszych swoich chodze sprzed ciazy .
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co chyba faktycznie co rodzaj spodni to inna rozmiarówka, bo np te co nosiłam do tej pory są na 38... no to zrozumiałabym ze teraz musze kupić 40...ale 44 no kurfa jakim cudem ?!Mam tyko nadzieje, ze sie nie beda wyciągać na kolanach bo zwariuje a koszulka... wisiała w meskim dziale na przecenach więc musi być męska Ale skoro hm jest 2 pietrowy u góry damski dział a na dole męski, dzieciecy i mamowy, no to musi być męska koszuka! Zreszta egal, w końcu mi wygodnie. a wygoda nade wszystko...pozrzędziłam to ide poczytac co pisałyście jak byłam na shoppingu
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemaneczko
Kryzysu energetycznego ciąg dalszy, wstałam dzis po 6 i lewdo żyję, a nie chcę teraz kimać bo później będę miała problem z zaśnięciem W ogóle kijowo zaczął nam się weekend, Tż się dziś dowiedział że został zwolniony. Za☠☠☠iś**e teraz jak zaczęliśmy robić mieszkanie ![]() mykofenolan mofetilu Cudowne ubrania Nadzieja Okrutnie śmieszna u ciebie romiarówka, w Pl w 44 to byś się z kurczakiem swoim zmieściła Ja mam dwie pary z h&m ciążowe, jedne 36, drugie 38 i jestem bardzo zadowolona.Cytat:
![]() Cytat:
Styl pisania obydwoje mają genialny ![]() Głodna jestem dziś ciągle, masakra.
|
|
|
#1549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki luźny styl, fajny |
|
|
|
|
#1550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i znowu widze, ze nie wszystko mi zacytowało
Cytat:
jak mam pełen pecherz, to mnie brzuch boli ze masakra...poleze siku, pochodze i mi przechodzi.. tez najbardziej wieczorem i w nocy ![]() TV? ulalala.. też musiałam mojego namówić na TV jak euro 2012 było, bo tak pół roku żyłam bez ( TŻ jeszcze dużej) i dobrze było Cytat:
te takie po domu mam alladynki 4 pary ![]() coś jak takie tylko na szerokiej gumie w pasie ![]() urodziwe może i nie są ale wygodne
|
|
#1552 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też zasypiam dziś nawet w locie :mdeje: Bo kurier o 9 nas obudził ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no nie przeżyje dziś tego ![]() Cytat:
domyślam się co to za "radosć" bo u nas wcale nie lepiej... no mówie, ze z ta rozmiarówka to ktoś chciał mnie dzisiaj mocno wku_wić Cytat:
teraz chcesz mnie pocieszyć czy serio tak myślisz? kupiłam luźną, nawet bez przymierzania, bo w tych wszystkich co mam w domu to m już brzuch wyłazi i ciągle mam zimny...nawet TŻ sie na mnie drze ze mam brzuch schować, bo mu syna przeziebie Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- właśnie sobie uświadomiłam, ze mam brudne lustro
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wlaczylam dziecku mozarta i nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale sie uspokoilo bo skakalo jak oszalale.
Maz spoznia sie 1,5 godz no dzwonil ze bedzie o 17. Mam robic mu sceny czy zignorowac? Mi mama powiedziala ostatnio, ze robie sie "dupniata"...
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TŻ przyleciałby zaraz po przyjściu na przytulanki z przeprosinami Ale my to my...ja sie z nim kłócić nie umiem i gniewać sie na niego też nie potrafię najdłuższej to byłam zła na niego w sylwestra i dzień przed
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
no powiem wam dziewczyny że dzisiaj wszystko widzę w czarnych barwach, mam nadzieję że coś uda mu się znaleźć. Za bardzo się cieszyłam że wszystko sie zaczeło układać i taki efekt. szkoda gadać ;/
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1558 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć teraz jest ciężko---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
) i stwierdziłam, że za kare ich nie robię. No ale w sumie wyszło na to, że to była bardziej kara dla mnie. Dziś już robię |
||
|
|
|
#1559 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
no i ja dlatego latam w legginsach a dawniej Gertrach no i do tego jeszcze grubych, że na Kamczatce by mi było w nich ciepło ; ) na polarze grubym |
||
|
|
|
#1560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale smacznego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

TŻ oczywiście spojrzał przez ramię i pyta a po co Ci to? Odp. No przecież i tak musze to kupić! Too mi mówi ale znowu pampersy?! Hue Hue kurczak zdaje się nie zdaje sobie sprawy ile ta nasza kochana pupcia będzie z siebie wydalac w pierwszych tygodniach życia
te pasy mają duże, albo już rozciągnięte
że jeszcze do nich nie dorosłam 

no kurfa jakim cudem ?!
Ale skoro hm jest 2 pietrowy u góry damski dział a na dole męski, dzieciecy i mamowy, no to musi być męska koszuka! Zreszta egal, w końcu mi wygodnie. a wygoda nade wszystko...