Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 22:39   #4561
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cały czas jak patrzyłam na Bogusie to się zastanawiałam co lub kogo mi przypomina... I przypomniało mi, że tego stworka z filmu 'Niekończąca się opowieść'
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 23:01   #4562
201705230905
Konto usunięte

Teraz oglądam haul CMB, myślałam, że wybierze brzydszy model, ten nie jest taki tragiczny, ale sama bym takiej torebki nie kupiła.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 23:29   #4563
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/yPp3V9KlOJ/?modal=true
zdjęcie Bogusi; jak na nią, makijaż całkiem stonowany i ładny...jednak zawsze mam wrażenie że zamiast zwyczajnej aplikacji, bierze pomadkę i zakreśla 4 koła wokół ust. Ładny kolor, ale wygląda po prostu nieestetycznie, jakby mała dziewczynka dorwała się do szminki mamy..??

Moja praca dyplomowa była o Szymanowskim, raczej nic wybitnego..
mnie się makijaże Bogusi nie podobają. Ale jeżeli chodzi o usta to może być kwestia ich budowy. Ja mam np. pełne, napigmentowane i dość symetryczne usta, ale kontur się tak jakby rozmywa? (90% ust mam w mocnym kolorze, kontury lekko różowawe i jest taki jakby duży spad...) w każdym razie problem polega na tym, że do każdej wyraźnej szminki potrzebuję bazy, bezbarwnej i kolorowej konturówki, żeby ładnie to wyglądało...

ktoś pisał o makijażu ślubnym robionym przez RLM. Ja nie dałabym się pomalować żadnej polskiej juciuberce (czy zagranicznej to nie wiem, nie wiele oglądam). potrafię u kilku docenić technikę, pomysł itd. ale pod względem doboru kolorów, dopasowania do typu urody klapa. No. może ewentualnie Danielowi S. ale on nie jest juciuberką

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-24 o 23:30
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 23:37   #4564
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość

ktoś pisał o makijażu ślubnym robionym przez RLM. Ja nie dałabym się pomalować żadnej polskiej juciuberce (czy zagranicznej to nie wiem, nie wiele oglądam). potrafię u kilku docenić technikę, pomysł itd. ale pod względem doboru kolorów, dopasowania do typu urody klapa. No. może ewentualnie Danielowi S. ale on nie jest juciuberką
byłam ciekawa czy ewa maluje prywatne klientki i jaki ma cennik. no i RLM jest jedyną juciuberką, której bym zaufała w kwestii makijażu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 23:40   #4565
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
byłam ciekawa czy ewa maluje prywatne klientki i jaki ma cennik. no i RLM jest jedyną juciuberką, której bym zaufała w kwestii makijażu
ja bym jej ufała w takim sensie, że na pewno dba o higienę, więc rozumiem. Jestem w stanie też docenić, że makijaż na pewno byłby trwały i staranny. Ale sama jest dla mnie antyreklamą wyczucia koloru, temperatury i natężenia do typu urody
Stary 2015-01-24, 23:44   #4566
elizka1987
Zakorzenienie

[QUOTE=Ciemna163;49917515]ale te polo były męskie chyba, jej chłopaka

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
A ja pisałam pracę o forum Wizaż ....[/QUOTE]
o proszę, jaki temat?

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

nic nadzwyczajnego, przeciętna i taka na siłę 'glam'.
Niestety jej...

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 23:52   #4567
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym jej ufała w takim sensie, że na pewno dba o higienę, więc rozumiem. Jestem w stanie też docenić, że makijaż na pewno byłby trwały i staranny. Ale sama jest dla mnie antyreklamą wyczucia koloru, temperatury i natężenia do typu urody
apropo temperatury, to chyba Ty ostatnio pisałaś, że ciężko Ci znaleźć podkład idealny i robisz różne "mikstury"?
też mam z tym problem - ogólnie rzecz biorąc nie spotkałam jeszcze podkładu tak żółtego jak moja szyja we wszystkim wyglądam zbyt różowo zamówiłam sobie teraz takie COŚ i jestem ciekawa czy się sprawdzi. próbowałaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 00:01   #4568
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
apropo temperatury, to chyba Ty ostatnio pisałaś, że ciężko Ci znaleźć podkład idealny i robisz różne "mikstury"?
też mam z tym problem - ogólnie rzecz biorąc nie spotkałam jeszcze podkładu tak żółtego jak moja szyja we wszystkim wyglądam zbyt różowo zamówiłam sobie teraz takie COŚ i jestem ciekawa czy się sprawdzi. próbowałaś?
chyba tak mam swój podkład ukręcony z kolorówki, wydaje mi się, że używałam colorblendów, ale głowy nie da. ja z rzadka minerałów używam, a tylko tak stosowałam. Jeżeli szukałabyś czegoś do płynnego podkładu to mogę z czystym sumieniem farbkę z MUFE polecić. Moja przyjaciółka też jest totalnie żółta. Ja jestem bardzo jasna, w dodatku potrzebuję czegoś z wyraźnym niebieskim pigmentem, ale nie pozbawionego różu. Niestety wszystko jest zazwyczaj albo za ciepłe, albo za świnkowe. moja cera jest zdolna - nawet z pozornie chłodnych beżów potrafi wydobyć żółć. już się przyzwyczaiłam. na co dzień mam dwie opcje. albo minimalnie (kapka białego podkładu) rozjaśniam bb cream missha PC albo jadę kroplą białego i niebieskiego do trzynastki z maca albo innego jasnego podkładu. czasem się zdarza, że dodaję trzy - czerwień, niebieski i biel.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-25 o 00:06
Stary 2015-01-25, 00:17   #4569
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
mnie się makijaże Bogusi nie podobają. Ale jeżeli chodzi o usta to może być kwestia ich budowy. Ja mam np. pełne, napigmentowane i dość symetryczne usta, ale kontur się tak jakby rozmywa? (90% ust mam w mocnym kolorze, kontury lekko różowawe i jest taki jakby duży spad...) w każdym razie problem polega na tym, że do każdej wyraźnej szminki potrzebuję bazy, bezbarwnej i kolorowej konturówki, żeby ładnie to wyglądało...

Ja to bm mogla sie oddac w rece i pedzle Magdy Pieczonki.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 00:17   #4570
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Co druga teraz wspomina,że widzki piszą do niej tyyyle wiadomości,pytają się o tyyyle rzeczy. A skąd taka pieenkna podstawka na kwiatki, a poradź jak nakładać róż, a czy ten sweterek się kulkuje.
Ah tyle pracy przy tym YT

Stąd moje pytanie-pisałyście kiedyś prywatną wiadomość do którejś z juciuberek?
Jeśli tak to o czym i czy dostałyście odpowiedź?
Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
Ja 100 lat temu do xbebe pisałam i odpisała bardzo miło
Ja pisałam kiedyś do xbebe w sprawie paletki Urban Decay, odpowiedziała mi, była bardzo miła.
Cytat:
A próbowałaś minerałów?
Posiadam podkłady z Anabelle Minerals i Everyday Minerals i są naprawdę żółte (mam karnację żółto-zieloną, oliwkową), a poza tym całkiem nieźle kryją i wyglądają przepięknie na twarzy.
Polecam też krem bb Skinfood Peach Sake Pore #1 (który poleciła mi Salix, dziękuję ), na początku, zaraz po wyciśnięciu z tubki, może wydawać się brzoskwiniowy, ale po wklepaniu w twarz bardzo ładnie się stapia.

A co do makijażu Bogusi zgadzam się, że powinna konturować usta, taka rozlana pomadka nie wygląda dobrze. Tutaj wygląda ślicznie: http://instagram.com/p/xzvyzxKlBe/?modal=true
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 00:27   #4571
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Ja pisałam kiedyś do xbebe w sprawie paletki Urban Decay, odpowiedziała mi, była bardzo miła.

A próbowałaś minerałów?
Posiadam podkłady z Anabelle Minerals i Everyday Minerals i są naprawdę żółte (mam karnację żółto-zieloną, oliwkową), a poza tym całkiem nieźle kryją i wyglądają przepięknie na twarzy.
Polecam też krem bb Skinfood Peach Sake Pore #1 (który poleciła mi Salix, dziękuję ), na początku, zaraz po wyciśnięciu z tubki, może wydawać się brzoskwiniowy, ale po wklepaniu w twarz bardzo ładnie się stapia.

A co do makijażu Bogusi zgadzam się, że powinna konturować usta, taka rozlana pomadka nie wygląda dobrze. Tutaj wygląda ślicznie: http://instagram.com/p/xzvyzxKlBe/?modal=true
Z Bogusią jest taka historia, że ma delikatny typ kolorystyczny, a do tego sporą twarz i wyraziste szczegóły twarzy (np. nos), jej rysy nie należą do klasycznych. To wszystko w połączeniu z umiłowaniem ostrzejszych, bardziej wyrazistych kolorów szminek wygląda to po prostu pokracznie i odejmuje jej urody. Kolorystykę ma taką, że powinna unikać mocnego nasycenia, a rysy takie, że powinna unikać kontrastów... Chociaż i tak dużo gorzej wygląda np. w fuksji. Wszyscy jej piszą, że wygląda pięknie, a prawda jest taka, że umalowanie się stonowaną szminką w ciepłych barwach i średnim natężeniu bardzo dodaje jej urody niezależnie od nadwagi i ogólnie fizjonomii.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-25 o 00:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 00:29   #4572
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak mam swój podkład ukręcony z kolorówki, wydaje mi się, że używałam colorblendów, ale głowy nie da. ja z rzadka minerałów używam, a tylko tak stosowałam. Jeżeli szukałabyś czegoś do płynnego podkładu to mogę z czystym sumieniem farbkę z MUFE polecić. Moja przyjaciółka też jest totalnie żółta. Ja jestem bardzo jasna, w dodatku potrzebuję czegoś z wyraźnym niebieskim pigmentem, ale nie pozbawionego różu. Niestety wszystko jest zazwyczaj albo za ciepłe, albo za świnkowe. moja cera jest zdolna - nawet z pozornie chłodnych beżów potrafi wydobyć żółć. już się przyzwyczaiłam. na co dzień mam dwie opcje. albo minimalnie (kapka białego podkładu) rozjaśniam bb cream missha PC albo jadę kroplą białego i niebieskiego do trzynastki z maca albo innego jasnego podkładu. czasem się zdarza, że dodaję trzy - czerwień, niebieski i biel.
to masz wesoło z tym mieszaniem
sklep kolorówka twierdzi, że color blendy mozna normalnie mieszać z podkładami płynnymi i tak zamierzam robić (aktualnie czekam na paczkę, więc jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie)
piszesz o tym mufe http://www.sephora.com/aqua-cream-P262109 ?
dla mnie 13 maca też jest za ciemna, ale póki co używam z braku laku jakiego używasz białego podkładu? ja zamówiłam jeszcze tlenek cynku z zamiarem delikatnego rozjaśnienia podkładu

Cytat:
A próbowałaś minerałów?

próbowałam minerałów, ale ich formuła mi nie odpowiada, a szkoda bo mają naprawdę fajne odcienie w grę wchodzą tylko podkłady płynne.
dzięki, przyjrzę się temu skinfood

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2015-01-25 o 00:31
Stary 2015-01-25, 00:37   #4573
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
to masz wesoło z tym mieszaniem
sklep kolorówka twierdzi, że color blendy mozna normalnie mieszać z podkładami płynnymi i tak zamierzam robić (aktualnie czekam na paczkę, więc jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie)
piszesz o tym mufe http://www.sephora.com/aqua-cream-P262109 ?
dla mnie 13 maca też jest za ciemna, ale póki co używam z braku laku jakiego używasz białego podkładu?

próbowałam minerałów, ale ich formuła mi nie odpowiada, a szkoda bo mają naprawdę fajne odcienie w grę wchodzą tylko podkłady płynne.
dzięki, przyjrzę się temu skinfood
Nie, pisałam o chromatic mix - takie farbki do mieszania z podkładem. Nie są dostępne w S. jedynie w salonach mufe, chyba bywają na allegro. Dobierasz sobie kolor i rodzaj (na bazie wodnej lub tłuszczowej, w zależności od podkładu/ów). Jeśli chodzi o biały to mam wspomnianą farbkę (ale ona są dość małe, pojemność się sprawdza bardziej w przypadku niebieskiego, czerwonego niż białego) i biały podkład z Make up atelier pars (normalny biały, w pojemności 30 ml). MUFE nie zmienia właściwości podkładów z którymi je mieszasz. MAP to po prostu podkład, tylko biały.
Stary 2015-01-25, 00:47   #4574
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, pisałam o chromatic mix - takie farbki do mieszania z podkładem. Nie są dostępne w S. jedynie w salonach mufe, chyba bywają na allegro. Dobierasz sobie kolor i rodzaj (na bazie wodnej lub tłuszczowej, w zależności od podkładu/ów). Jeśli chodzi o biały to mam wspomnianą farbkę (ale ona są dość małe, pojemność się sprawdza bardziej w przypadku niebieskiego, czerwonego niż białego) i biały podkład z Make up atelier pars (normalny biały, w pojemności 30 ml). MUFE nie zmienia właściwości podkładów z którymi je mieszasz. MAP to po prostu podkład, tylko biały.

toś mnie zaintrygowała tą farbką zagłębię się w temat dzięki!
Stary 2015-01-25, 01:37   #4575
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Człowiek wejdzie w przerwie od nauki na wizaż i nawet tu Gabrysia wyskakuje z jakimiś polimerami!
Przepraszam
Cytat:
Też bardzo lubię oglądać Gabrysię! Bardzo mi przypominasz moją przyjaciółkę z którą mam teraz więcej kontaktu telefonicznego niż osobistego. Jest tak samo naturalna i urocza i jakoś tak nawet typ urody macie podobny.
aaa pisałaś już o tym Ale i tak mi bardzo miło
Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Gabrielka obejrzałam Cie pierwszy raz i też tak robię, że najpierw pod oczy daję pomarańczowy korektor tylko, że ja to mam prawdziwe sińce, a Ty tam nic nie masz. A w ogóle to dla mnie wyglądasz lepiej bez makijażu niż z, ale przed kamerę to Ty się dziewczyno świetnie nadajesz.
Ostatnio Agusiak mnie uświadomiła, że mam "dolinę łez" (tak jak np. Hania) i staram się to zatuszować
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Archeologię
Zazdroooooooooooooo - moje marzenie z dzieciństwa

Ciemnabardzo chciałabym przeczytać Twoją pracę

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-01-25 o 01:45
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 01:38   #4576
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Którą Misshę rozjaśniasz? No. 13? (tak pytam bo ona wydawała mi się bardzo jasna)
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 02:10   #4577
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Którą Misshę rozjaśniasz? No. 13? (tak pytam bo ona wydawała mi się bardzo jasna)
Tak, 13. Jest dla mnie odpowiednia latem, a zazwyczaj lekko za ciemna. Jestem myślę poniżej dziesiątki z maca przez większość roku. Ale fakt jest bardzo jasna, to ja jestem bardzo bardzo jasna (a nie mam jakiejś filtromanii, nie rozjaśniam się itd.). kiedyś nawet myślałam, że może moja Missha jakaś lewa, bo wszyscy mówią, że taka mega jasna, ale każda jest za ciemna, niezależnie czy od rubyruby z ebay, czy z asian store. Ale to chyba jedyny kolor, który po rozjaśnieniu wtapia się u mnie ton w ton.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-25 o 02:12
Stary 2015-01-25, 07:59   #4578
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:

Ja bym się nie dała zmalować żadnej Polce, bo tutaj panuje kult super zmatowionej cery z kilogramem bronzera, żeby nadać głębie twarzy zabranej przez puder...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mem.jpg (9,4 KB, 190 załadowań)
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 08:00   #4579
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Jej Moim zdaniem ta pierwsza okej, a ta druga już niezbyt.
yyy, acha, nie mam więcej pytań dla mnie w takim razie obie są paskudne, wyglądają na męskie (dla mnie polo to w ogóle jakaś pomyłka gatunku, ani u mężczyzn a ni u kobiet to nie wygląda dobrze, nawet jeśli ktoś gra w tenisa ) Ciekawe jak je wystylizuje
Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/yPp3V9KlOJ/?modal=true
zdjęcie Bogusi; jak na nią, makijaż całkiem stonowany i ładny...jednak zawsze mam wrażenie że zamiast zwyczajnej aplikacji, bierze pomadkę i zakreśla 4 koła wokół ust. Ładny kolor, ale wygląda po prostu nieestetycznie, jakby mała dziewczynka dorwała się do szminki mamy..??

Moja praca dyplomowa była o Szymanowskim, raczej nic wybitnego..
moim zdaniem nie jest tak źle. Gorzej wyglądała w tym błyszczykiem ostatnio - jak ośliniony niemowlak to było moje pierwsze skojarzenie.

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Teraz oglądam haul CMB, myślałam, że wybierze brzydszy model, ten nie jest taki tragiczny, ale sama bym takiej torebki nie kupiła.
ja też nie zresztą, mam wrażenie, że ten model szybko straci fason - niby kuferek a jakiś taki... bez sztywnego kształtu.

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Przepraszam

aaa pisałaś już o tym Ale i tak mi bardzo miło

Ostatnio Agusiak mnie uświadomiła, że mam "dolinę łez" (tak jak np. Hania) i staram się to zatuszować

Ciemnabardzo chciałabym przeczytać Twoją pracę

też bym chciała, bo to znaczy, że już by była napisana
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 08:17   #4580
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Mam tak samo jak Tyyyy.... I strasznie mi to przeszkadza przy malowaniu ust.

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość

tak, wiem - Dinozaury, Tom Raider i Indiana Jones

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Ja bym się nie dała zmalować żadnej Polce, bo tutaj panuje kult super zmatowionej cery z kilogramem bronzera, żeby nadać głębie twarzy zabranej przez puder...
to + brwi a la Maxi = największe grzechy polskiego youtuba.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 08:17   #4581
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
zgadzam sie! brazowe pasy na zalanych tluszczem twarzach udajace, ze gdzies tam pod spodem jest kosc, zle dobrane podklady itp itd...
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 08:32   #4582
kustraczek
-ist

Cytat:
Trafiłaś w punkt ale co zrobić, jak dla nich nawet "rozświetlający makijaż" to stały schemat, podkład rozświetlający, puder matujący (taki duet to genialny pomysł) najlepiej wklepany puszkiem lub pędzlem, a na koniec rozświetlacz plus bronzer.
Dlatego moje uwielbienie do Lisy Eldridge rośnie wraz z każdym obejrzanym polskim filmikiem makijażowym; chyba nigdy nie zainspirowałam się makijażem polskiej bjutiguru, co prawda niektóre bywają piękne, ale zazwyczaj są odtwórcze, średni kolor w załamanie, zewnętrzny kącik przyciemniony, wewnętrzny rozświetlony, dolna powieka do 2/3 długości przyciemniona, wewnątrz rozświetlona, wyraźne brwi (rama dla oczu!!! obowiązkowa rama dla oczu, co z tego, że możesz być delikatną blondynką jak CMB), sztuczne rzęsy, konturowanie, mocna pomadka, szlus - natomiast u Lisy zawsze coś podpatrzę. No i bardziej ufam kobiecie z takim dorobkiem i karierą, niż komuś, kto co prawda także może być makijażystką, ale format jest zupełnie nieporównywalny.
Dlatego na przykład korektor pod oczami tylko lekko omiatam pudrem, zamiast gruntować, koniecznie solidnie gruntować! bo wlezie w zmarszczki! - jakoś nigdy nie wlazł, a dwudziestu lat nie mam, żeby nie miało gdzie włazić
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 09:21   #4583
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładnie

Kolejna osoba która zamiast obrazów na ścianie wiesza reklamówki

Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 09:32   #4584
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie

Kolejna osoba która zamiast obrazów na ścianie wiesza reklamówki
jakoś mi to do niej pasuje i nie przeszkadza fajna postać na pierwszy rzut oka.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 09:58   #4585
likeyoucrying
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, szukam rosyjskiej vlogerki, kiedyś ją oglądałam. Była z Moskwy i często wstawiała vlogi z wakacji Moze juź nie nagrywa?
Albo jakieś inne vlogerki rosyjskie, niekoniecznie z kategorii beauty
Classisinternal by Sonya Esman?

likeyoucrying jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 10:16   #4586
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Gabi, dzisiaj w DDTVN było o geopolimerach
Od razu pomyślałam o Tobie i powiedziałam do Lubego, że nawet jedna YTberka będzie się bronić z tego tematu

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 10:26   #4587
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=Cal2vtv8pS8 filmik kulinarny u Karoliny Baszak - ślicznie to zrobione, ale ja sos boloński z wołowiną dusiłam zawsze dużo dłużej niż 20 minut. Lubiłam, kiedy mięso było miękkie bardzo i całość mocno się przegryzła - ale jak kto lubi No i ten pomysł z mlekiem - ciekawa sprawa w sumie.

https://www.youtube.com/watch?v=AQ-YtgJe9N8 typowy dzień Glampauli - sama nie wiem, czy się katować (film sprzed 2 tygodni)

https://www.youtube.com/watch?v=G3QPUuT0VD4 haul u Olimpii.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-01-25 o 10:50
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 10:27   #4588
paniaw
Kot w worku

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Od razu pomyślałam o Tobie i powiedziałam do Lubego, że nawet jedna YTberka będzie się bronić z tego tematu
Jutro mam egzamin z polimerów. Wchodzę na wizarz, a nawet tutaj nie da się od nich odpocząć.
paniaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 10:30   #4589
Bellitudoo
Zakorzenienie

Też się zalapalam na dd tvn o geopolimerach. To był Twój promotor? Całkiem sympatyczny się wydawał. A jak dziennikarz położył całą płytkę geopolimeru na mikroskop to mi się aż oczy rozszerzyly.
A o przyjaciółce już pisałam? chociaż widać, że nie klamię. to jeszcze dodam, że też Cię ogląda.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

paniaw,
Ja też w tym tygodniu mam z reologii , mam w tym semestrze aż trzy przedmioty z polimerami związane.
Stary 2015-01-25, 10:36   #4590
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
Cytat:
Też się zalapalam na dd tvn o geopolimerach. To był Twój promotor? Całkiem sympatyczny się wydawał. A jak dziennikarz położył całą płytkę geopolimeru na mikroskop to mi się aż oczy rozszerzyly.
A o przyjaciółce już pisałam? chociaż widać, że nie klamię. to jeszcze dodam, że też Cię ogląda.
Ja też oglądnęłam - cały fejsik szaleje haha Tak, to był mój promotor I to jego "jeżeli będziemy chcieli to będziemy zarabiać"
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości