|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
![]() dobrze, ze mnie tak nie ciagnie na zakupy dla siebie. w sumie to wcale. za to dla Jaska- przepadam ![]()
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
łoł.... ale napadało
Cytat:
![]() Cytat:
a jak reszta rodzin ? widziałaś ich ? żeby nie okazało sie, że jakas patologia tam mieszka ;/ ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Po porannych ćwiczeniach idę teraz szybko pozmywać naczynie a bo strasza i na szybko się ubierać bo do babci na obiad ![]() specjalnie dla mnie kaczka faszerowana jabłkami i pomarańczami
|
||
|
|
|
#4203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju jakie piekne rzeczy, ile pkt na to potrzebowalas bo ja tez zbieram ???Cytat:
A od kiedy maja byc? Od jutra? :P ja sie chyba wybiore tym razem ![]() Cytat:
Nie wierze w senniki i Tobie Rosi tez odradzam ![]() Cytat:
![]() My nie dawno wstali. Super noc od bardzo dawna. Zaraz M jedzie do mamy a ja zostaje dzisiaj bo mam paznokcie do robienia. Obiadek z wczoraj wiec sie wysilac nie musze. Za oknem u mnie tez bielusko i sypie caly czas. Slicznie to wyglada ale juz mialam nadzieje ze nie bedzie takiej zimy ![]() Wczoraj byl jeszcze Milego dzionka wszystkim, ide po kawke ;*
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Kamienica taka normalna, ale w około są sklepy, kino itp. wiem, że mieszka tam pan z małym dzieckiem, bo go znam, i stara baba ;P bo ją widziałam ( czego się boję). Patologii się nie boję, ja pracuję w takim miejscu, ze większość mi dzień dobry mówi ;P ale drzwi na kod itp. wszystko ogrodzone. A wezmę, najwyżej zrezygnujemy po pół roku
|
|
|
|
#4206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No super! A te spodenki wymiatają Cytat:
![]() Cytat:
Podają obiad idę jeść
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem, nie mam pamieci do dat Majki pytaj :Pciesze, sie, ze z M w porzadku
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem ze było nawet nawet. Rosół z lanymi kluskami
nawet dobrze doprawiony. A na drugie kurczak pieczony (bez sosu) do tego ziemniaki i kapusta czerwona. Ale się najadlam!!! Cytat:
Sylwia a co u Ciebie dziś serwują?
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-01-25 o 12:49 |
|
|
|
|
#4213 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka - no faktycznie fajny obiadek. Dlatego, że niedziela
![]() Brzuszek nie twardnieje? U mnie dziś na obiad chińszczyzna made by me ![]() Zaraz jedziemy z synkiem do sali zabaw, tzn zostawię tam chłopców a sama do sklepu. Kupię składniki i zrobię to ciasto czekoladowe co cashmere podawała link i tam jest też Pepco i na pewno zajrzę
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-01-25 o 13:18 |
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej walcze z pazurkami. Rozwalilam sobie skorke i krwawila godzine
My dzis pizza u tesciow |
|
|
|
#4217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Niech tylko wolny dzień będzie miał to każe mu myć wszystkie podłogi i kible do tego
![]() ![]() Cytat:
Bardzo fajne rzeczy ![]() Cytat:
U mnie też taka sama odległość na Chorwację jak i na nasze polskie morze Wstyd się przyznać ale ja nad naszym morzem nigdy nie byłam, ale nad innymi już tak Drugi problem z wakacjami to, że tz nie ma wtedy szans na urlop, ale zawsze nad jakieś jeziorko zawsze z małym wyskoczymy ![]() Ja tam jak mam okazje to kupuje już większe ciuszki na bobaska, nie zgina w szafie ![]() U mnie też sypie śnieg |
||
|
|
|
#4218 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my też już pojedliśmy pierś w przyprawach i sałatka ziemniaczana
|
|||||
|
|
|
#4219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4220 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to wszystko można pojąć i zrozumieć dopiero, gdy mały człowiek się w naszym życiu pojawi.Cytat:
Cytat:
Cytat:
spodenki cudne. Ja ma tez bodziaki z MM-bardzo tajne, jestem bardzo zadowolona.Smyk swoje ubrania ma średniej albo słabej jakości, ale te z serii Disneya są warte zakupu.Ja kupiłam też pajace z tygryskiem tez Disneyowska seria,bo do szpitala chciałam mieć nowe ubrania. Bardzo fajna jakość, maja zintegrowane niedrapki. Oczywiście wyłącznie w promocji-tylko wtedy warto ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- rosario po co Ty to czytasz?toż to pic na wode ![]() flight tez będę brała ten kubek
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
hejka.
u mnie dzień lenia i nie wychodzę z łóżka wczoraj dokończyłam prasowanie i tym sposobem wyprawka domknięta całkowicie no i jak się okazało sporo rzeczy w rozmiarze 68 już uprałam i poprasowałam bo wyszło tego cała szuflada w łóżku piętrowym.. trudno najwyżej będę odświeżać w maju..na obiad miało być chińskie ale tak za mną frytki chodzą że mąż zaraz ziemniaki obierze i zrobimy z piersią z kurczaka ![]() KAMILOVE pamiętam że któraś pisała o tej macie ale ona mi się podoba i mimo wszystko zdania nie zmienię ale dzięki ![]() RINA dokładnie niektórzy za bardzo się tymi negatywnymi rzeczami przejmują zamiast cieszyć się z tych pozytywnych rzeczy i potem takie właśnie mruki niezadowolone z życia są.. BLACK ale kalafior ![]() MAŁA fajny ten projektor ale ja sobie daruję takie rzeczy chłopaki nie miały więc i teraz się obejdzie.. co do tej butli treningowej to generalnie wystarczyło zamiast smoczka kupić sam dzióbek i powinien pasować do butelek aventu normalnie korzystaliśmy z tego ale krótko, bardziej nam to podeszło: http://allegro.pl/lovi-kubek-360-jun...936504854.htmlZakupy w smyku fajowe jaki rozmiar brałaś?my mamy do morza jakieś 530km.. zależy jeszcze gdzie tak w zasadzie.. jeździmy co roku na co najmniej 10 dni żeby chłopaków po jodować i odpocząć. W tym roku też się wybieramy ale kwaterę zaklepiemy dopiero jak się mała urodzi. Pogoda wiadomo że różna się trafia ale idzie to znieść grunt żeby nie padało i było gdzie z dzieciarnią połazić
|
#4222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brzmi to calkiem dobrze.A jeszcze jak sa sprzety i nie bedziecie musieli kupowac to w ogole super No i bedziesz spokojna ze juz macie to zalatwione Cena w miare ok?Cytat:
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
mój kosz na zakupy
![]() wierciła się tam tak, że nie dało się ostrego zdjęcia zrobić teraz chyba zasnęła
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Soniuska Ty chyba często tą pizze jadasz
![]() A co do morza ja mam jakieś 120 km autostradą jakaś godzinka półtora
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majka twardnial ale póki co od wczoraj ze trzy razy także wszystko w normie, mam nadzieję że jutro mnie wypiszą.
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-01-25 o 14:16 |
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zgarnelam golabki od mamy
kupiłam składniki z nią na pół i narobila wczoraj :-P zamrozilam na 4 obiady i na jutro i pojutrze zostawilam
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzieciaki szaleją mamy z balkonu widok na taką wieeeelką górkę i aż kolejka się tworzy do zjazdu
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Tez chce snieg!!!
Skonczylam i zbieramy sie do tesciow. Potem wrzuce foto wozka ![]() Lencie sie ile mozecie,niedzielka
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() U nas zima pelna para, pieknie jest ![]() Zamowilam rano kocyk i poduszke do wozka i fotelika w koncu!!!Do wieczorka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Chociaż nadal mam ochotę na zakupy, ale boję się, że puszczę pół wypłaty i za co zapłacimy za te mieszkanie? 

na szczęscie już mniej.

Ślubujemy: 21.10.2017
jedne bable 3mczne nosza a inne polrocxne ten roxmiar.

oby nas to ominęło...