Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 12:17   #1621
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
No nie, i jeszcze te głupie pytania "Jesteś na mnie zła?" no nie kutwa szczęśliwa!
Taaak. Albo "O co jesteś taka wściekla? Ja wiem.. O to, że wypiłem.." I potem cały wieczór wkrecania mi , że o to jestem zła jak w ogóle chodzi o co innego

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:18   #1622
Nadzieja87
Zakorzenienie

Hej, witam się z łóżka

U mnie dziś tez lenistwo.... Nie chce mi się wylazic z łóżka i chyba sobie dziś zrobię piżama party, żeby zebrać moc na jutrzejsza glukozę...

Gratuluję 100dniówek i 7 miesiąca ciąży tym samym przecież to już 3 trymestr!!! o ile 100 dniowka jest dla mnie bardzo osiągalna, bo to raptem parę dni tak ten 7 miesiąc... Wow!! Szok zaczyna brzmieć poważnie...

Co do wczoraj musze się wyłamac... Bez kłótni, bez sprzeczki pełnia szczęścia zresztą my się nie potrafimy kłócić... Wiec współczuje wam kochane, bacikiem tych TŻtów trzeba przechrzcic

Miałam coś jeszcze pisać, ale skleroza....

No nic, idę zrobić śniadanie synusiowi bo juz czas najwyższy
Stary 2015-01-25, 12:21   #1623
LuckyLove
Zadomowienie

Hejo witajcie w tę śnieżną Niedzielę
Wygarnęłam się z łożka przed 10, śniadanie, potem do Kościoła a teraz piję kawkę i częstuję sernikiem z kajmakiem, szarlotką i jabłecznikiem z kruszonką Muszę oszczędzać apetyt bo jeszcze obiad za niedługo

Irenka, tak ten kocyk to z pepco
Ruska, no to zdjęcie nie oddało realnych kolorów tego kocyka ale jest piękny - moim skromnym zdaniem

Widzę, że macie spięcia związkowe, mi póki co ten weekend mija bez

Edytowane przez LuckyLove
Czas edycji: 2015-01-25 o 12:24
LuckyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:21   #1624
Nadzieja87
Zakorzenienie

Moja sąsiadke z góry właśnie mocno pogielo... Odkurzala o 10, o 11 i znowu odpala odkurzacz!! Nie no... Seriously?!

Z wiekiem musi jej coś na mózg padać, bo normalnie odkurzała co 2h a teraz widzę co godzinę....
Stary 2015-01-25, 12:29   #1625
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
A pieluch tych flanelowych to ile kupujecie ?
Miałam 4

Emilia jak dzidzia ma 4 miesiące to pewnie im (a zwłaszcza mamie) będzie ciężko rozstać się z mini ciuszkami przynajmniej mnie by było

hej, wysłałam chłopaków na sanki, wstawiłam obiad i chyba się położę, jestem tak niewyspana, że szok

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:36   #1626
jagodowa07
Zadomowienie

Hej i ja się witam z łóżka chyba dziś nie zamierzam stąd wstawać ani nigdzie wychodzić Mam dzień lenia z resztą tak samo jak wczoraj u mnie przynajmniej brzydsza płeć grzeczna robi właśnie obiad także prawie sielanka wszystko tylko psuje kot, który szaleje jak głupi - nie mógłby po prostu spać czasami się zastanawiam jak to będzie jak będzie dziecko - nie wiem czy taki kot nie zrobi mu krzywdy, nie skoczy albo nie podrapie
Stary 2015-01-25, 12:45   #1627
LuckyLove
Zadomowienie

Baelka ,
Ty się nie przejmuj bo my też nie możemy się zbytnio dogadac co do imienia. Mąż ciągle zmienia zdanie, ja zresztą też Nie ma właściwie imienia które tak bardzo by mi się podobało żebym mogła się uprzeć i koniec kropka... Dlatego czuję że to będzie tak wisieć w niepewności do samego końca, troche mnie to wkurza bo chciałabym się juz zwracać do niego po imieniu , ale jakoś żadne imię mi nie pasuje Wybieramy z pośród : Miłosz, Alan, Oliwier bo te trzy wytypował mój mąż
Stary 2015-01-25, 13:09   #1628
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Baelka ,
Ty się nie przejmuj bo my też nie możemy się zbytnio dogadac co do imienia. Mąż ciągle zmienia zdanie, ja zresztą też Nie ma właściwie imienia które tak bardzo by mi się podobało żebym mogła się uprzeć i koniec kropka... Dlatego czuję że to będzie tak wisieć w niepewności do samego końca, troche mnie to wkurza bo chciałabym się juz zwracać do niego po imieniu , ale jakoś żadne imię mi nie pasuje Wybieramy z pośród : Miłosz, Alan, Oliwier bo te trzy wytypował mój mąż
Nie jestem sama, ufff
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:09   #1629
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja mam tak zrypany humor ze szkoda gadac. Wczoraj sie z tz klocilismybaz do jego zasniecia czyli z 4 godziny. I wcale nie o to ze sie spoznil czy byl pod lekkim wplywem. Oto troche sie fochalam ale potem dowiedzielismy sie paru nieprzyjemnych, rodzinnych spraw ktore nas dotykaja no i maz jak to bronca rodziny chce wszystkim na okolo pomagac i lac po mordach tych zlych a ja juz mam dosyc bota sprawa ciagnie sie od paru lat. I wkurza mnie bo jak bylismy sami to niech pozyczal kase a.teraz tyle wydatkow a ten gdzie tam, daje na prawo i lewo. Przepraszam-pozycza! Taaa... no i zarlismy sie, przy okazji wyplynelo pare innych rzeczy az zasnal przez % i ze zmeczenia. Zawsze jest tak u nas ze sie malo klocimy, na prawde prawie wcale, a jak juz dojdzie to nie przz siebie tylko przez innych!

Jeszcze sie wkurzylam bo swedzialy mnie wczoraj stopy i lekarz o to ostatnio pytal bo jesli tak to objaw zly ale nie pamietam czego i sie martwie...

To tylko pare ze spraw ktorymi sie martwie.. na prawde momentami mam dosc....

Milej niedzieli.
Kochana badanie na próby wątrobowe i wszystko się wyjaśni. Mnie dr też uczulał, żeby sobie robić jak będzie mnie swędziało, szczególnie wrażliwe miejsca-brzuch, ręce na zgięciach, nadgarstki..

Wczoraj kupiłam parę rzeczy w stacjonarnym smyku i 2 smoczki z lovi..

A dzisiaj zaliczyłam akcję mdlenia w kościele..masakra..

Myko, Lucky śliczne zakupy

Nadzieja zaje..wyglądasz, nic się nie przejmuje głupią metką

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:12   #1630
Kinga_20
Zakorzenienie

U nas kłótnie wyglądają tak, że ja powiem swoje zdanie on swoje, każde się wkurzy i za chwilę rozmawiamy na inny temat. Także etap cichych dni itp mamy dawno za sobą teraz jedziemy na spożywcze zakupy

Odebrałam koszule z reserved i każda się rozpina - któraś z Was pytała o to. Ogólnie jestem zadowolona, bo idealne będą na lato i czas po porodzie

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:14   #1631
loluska
Zakorzenienie

O zgrozo mam polubione na face ubrania dla dzieci i nie mogłam nie zareagować i kupiłam w rozmiarze 62 kilka rzeczy. Wszystko za 52 zł plus przesyłka

ps. zajrzyjcie do klubu.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2015-01-25 o 13:18
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:18   #1632
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam tak zrypany humor ze szkoda gadac.
Biedactwo
Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Mimi, a ktoś w rodzinie miał problemy z woreczkiem żółciowym?
Bo to swędzenie stóp i rąk, to chodzi o cholestazę.
Trzeba zrobić badania krwi.
Też mnie to czeka, w sensie badania, bo u mnie mama i siostra mialy cholestazę i gin mi zalecił profilaktycznie.

Nadzieja W tym problem, że idę do łazienki (jak wstanę) ale siku mi się nie chce, a na stojąco to ten ból czuje tak jakbym miała kamień ogromnej wielkości w Bożence... :/

Tak w ogóle się witam
Nie spałam całą noc, TŻ brak i nie zasnęłam... co to będzie jak wyjedzie na szkolenie i na targi i nie będzie go dwa tygodnie
Baset, a jak było dziś w nocy po no-spie i magnezie?
Cytat:
W ogole dzis mamy 100 dniowke.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Wreszcie sie wyspałam, nastrój jeszcze gorszy niż wczoraj bo jestem na maxa w☠☠☠☠*** na Tż Wyszedł wczoraj z kumplami na piwo na 18 i nie mam z nim od tego czasu kontaktu, ja sama nie dzwoniłam ale obiecał że się odezwie. (nie mieszkamy jeszcze razem) i kutwa cisza jak makiem zasiał, a miał się nie opić
Eh, ja z Tż też mam scysje na takie właśnie tematy... wyjdzie+pije+się nie odzywa... w sumie też chyba musiał odreagować
Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Całkiem legalnie zaczęłam dziś 7 miesiąc.

Widzę że nie tylko ja mam na pieńku z TŻ, jak zaczęliśmy ostrą dyskusję w piątkowy wieczór to trwa to do dzisiaj...

I jeszcze usłyszałam, że to i tak kobieta zawsze na swoim postawi- zarzuci focha i się popłacze, a facet nie ma nic do gadania jak chce mieć spokój Na szczęście wycofał się TŻ z tej opinii
no oni są beznadziejni czasem... fochy to mój rzuca.
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Heh to żeby się nie wyłamywać ja też jestem zła na swojego.

Pojechaliśmy wczoraj na pokera do znajomych i oczywiście spił się jak bela.... A obiecywał że będzie uważał.... Myślałam że go uduszę!!!! Na dodatek takiego zalanego musiałam go wieźć do domu i mi się wymądrzał jak mam jechać

Jedyny plus wczorajszego dnia to to że byliśmy oglądać wózki i jednak rezygnujemy z Mamas&Papas i kupujemy Bugaboo Cameleona Żaden wózek w sklepie nie podszedł nam tak jak Cameleon, trudno już odżałujemy tę kasę
fajny!

Cytat:
Hejo witajcie w tę śnieżną Niedzielę
Wygarnęłam się z łożka przed 10, śniadanie, potem do Kościoła a teraz piję kawkę i częstuję sernikiem z kajmakiem, szarlotką i jabłecznikiem z kruszonką Muszę oszczędzać apetyt bo jeszcze obiad za niedługo

Irenka, tak ten kocyk to z pepco
Ruska, no to zdjęcie nie oddało realnych kolorów tego kocyka ale jest piękny - moim skromnym zdaniem

Widzę, że macie spięcia związkowe, mi póki co ten weekend mija bez
sernik z kajmakiem
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:19   #1633
majaa86
Zadomowienie

a i oglądalismy wózki w smyku..i mój faworyt czytaj x lander x move trochę mnie zawiódł..ma słabą amortyzajcę jednak..np bebetto luca ma na tylnych kołach takie spręzyny i o wiele lepiej reaguje na wstrząsy..
No nic bedziemy jechać do krk więc przetestuję bebetto holland, może mutsy..sama już nie wiem

Stary 2015-01-25, 13:20   #1634
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
O zgrozo mam polubione na face ubrania dla dzieci i nie mogłam nie zareagować i kupiłam w rozmiarze 62 kilka rzeczy. Wszystko za 52 zł plus przesyłka

ps. zajrzyjcie do klubu.
o zgrozo
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:26   #1635
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Myko
Ja dziś nie spałam, bo TŻ nie było i nie zasnęłam , więc całą noc sie kręciłam i nie bolało tak mocno jak poprzednie dni. Więc nie brałam nic, dziś wezmę... Jak TŻ przyjedzie to pójdę kupić, tylko nie wiem w jaki magnez sie zaopatrzyć.
Dziękuje za troskę.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:33   #1636
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
U nas kłótnie wyglądają tak, że ja powiem swoje zdanie on swoje, każde się wkurzy i za chwilę rozmawiamy na inny temat. Także etap cichych dni itp mamy dawno za sobą teraz jedziemy na spożywcze zakupy

Odebrałam koszule z reserved i każda się rozpina - któraś z Was pytała o to. Ogólnie jestem zadowolona, bo idealne będą na lato i czas po porodzie
Ja pytałam a możesz jakiegoś linka puścic ?

Stary 2015-01-25, 13:52   #1637
ruskaa
Wtajemniczenie

hello

gratuluję 100dniówek
powiem Wam, że Ci Tż-ci to są o rozbić, ni uja Nas nie rozumieją
my się nie kłóciliśmy co prawda, ale wczoraj o zgrozo! pierwszy raz się popłakałam nie wiem dlaczego :O
dosłownie o głupotę, zapytałam ile ktoś tam nam zapłacił za towar powiedział 56zł zapisałam a później podliczam i czytam a on, że przecież 58 zł, ja mówię, że 56 zł powiedział nawet zapisałam a on, że nie a on dobra kur.. nie będziemy się o 2 zł kłócić a ja w ryk normalnie sama nie mogłam siebie zrozumieć i oczywiście wkurzył się jak zobaczył, że płaczę przez niego, bo nie chciał tego a ja sama nie wiem dlaczego płakałam TO CIONŻA nie ja

ogółem PATOLOGIA pierwszy raz tak miałam i sama w szoku byłam co ja robię

więc można się pośmiać o co my wszystkie się kłócimy, jakie to są pierdoły

myślicie, że 3x1 dziennie magnezu (magB6) mogę sobie brać ?

oddawaj ten kocyk LUCKY!!!!!

my jedziemy na spacer, bo napadało tyle śniegu :O później jakieś zakupy pewnie...

miłego dnia

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:56   #1638
loluska
Zakorzenienie

Myko
Odreagowanie spoko, byłabym w stanie zrozumieć, ale mógł się zwyczajnie odezwać i nie byłoby problemu ;/

Ja już po obiadku, nie mam weny na nauke

Stary 2015-01-25, 13:57   #1639
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację, tylko do tej pory jakoś nie mieliśmy tak rózbieżnej opinii

Mały jest większy o tydzień i termin wg. usg mam na 25-26 kwietnia (jakoś tak). Na liście jest inny, ale nie ma sensu tego zmieniać

Rzuciłam sugestię mężowi, że do porodu niech mały bezimienny pozostanie. Bo tak zmieniać imię co chwilę to słabo trochę
Aaaa no to superrrr, za 7 miesiąc i III trymestr
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 13:58   #1640
TienShan
Zakorzenienie

Kinga pokaż koszule

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 14:20   #1641
moniisia90
Wtajemniczenie

oo widzę dziś dzień leniuszka
też miałam taką opcję, ale.. jestem już po zakupach

da maluszka kupiłam kolejne body, tym razem 56 i dla siebie spódnicę jeansową ciążową, w C&A była przecena ze 109 na 59 zł, ale tylko małe rozmiary. na szczęście zmieściłam się w ostatni 36 i jeszcze mam luz więc do końca ciąży pewnie posłuży

pochwalę się dotychczasowymi zakupami dla naszej 95% księżniczki, gdyby była 100%-owa to bym już więcej miała a tak to unisex'y kupuję (tak, niebieski dla mnie też jest uni bo kocham wszystko co niebieskie i sama bym najchętniej tylko w niebieskim chodziła, nawet wesele mieliśmy biało-niebieskie, auto też mamy niebieskie... )

w Pepco mają super rzeczy przecenione ale jak masz potwierdzoną płeć, w C&A super pajacyki kolorowe za 14 zł ale najmniejszy rozmiar 68... wstrzymałam się...

tak myślę dziewczyny, czy na początku maja będzie ciepło czy zimno, bo na razie pokupowałam body z kr. rękawem ale może z długim powinnam coś więcej pokupować bo w naszym kraju to nie wiadomo...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150125_003.jpg (94,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150125_004.jpg (76,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150125_005.jpg (67,3 KB, 19 załadowań)
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017

Edytowane przez moniisia90
Czas edycji: 2015-01-25 o 14:23
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 14:25   #1642
Nadzieja87
Zakorzenienie

Musze się pozalic... Brzuch mi dziś rozpiera... Skóra naciaga, że aż mam dziwne wrażenie ze zaraz pęknę..
Do tego nie mogę oddechu złapać już sam z siebie dziś jest płytki, bo mnie wszystko uwiera i wręcz czuje, że flaki mi się ściskają, a jak chce cokolwiek zrobić to jest jeszcze gorzej
Stary 2015-01-25, 14:26   #1643
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Musze się pozalic... Brzuch mi dziś rozpiera... Skóra naciaga, że aż mam dziwne wrażenie ze zaraz pęknę..
Do tego nie mogę oddechu złapać już sam z siebie dziś jest płytki, bo mnie wszystko uwiera i wręcz czuje, że flaki mi się ściskają, a jak chce cokolwiek zrobić to jest jeszcze gorzej
Ja tak miałam wczoraj, dziś już jest lepiej.
Stary 2015-01-25, 14:37   #1644
Malwinka 123
Raczkowanie

Hejka. ... Baelka i Dorka u mnie też w usg TP 5.05 ale na stawiam się na planowe 11.05

Dzisiaj zaraz Teściowie przychodzą. ..3mcie kciuki żebym spokojną była. ... fffff
Jak na jodze. ...wdech wydech. ..
Moja Teściowa to całkowicie drugi biegun. ..
Wdech wydech. ..........

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
a nie najadlas się jakimś nadymaczem ???
No cóż coraz mniej w brzuchach miejsca mamy.
Legnij SE ...tak Ci powiem o.....PO polsku.
Dzisiaj Tż zapytał w drodze do kościoła co ja tak dysze. ... to mu odpalilam a wiesz ile taki respirator który pomaga oddychać wcześniakówi zużywa energii (się naogladalam Na YT) nooo o mówi
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 15:18   #1645
Nadzieja87
Zakorzenienie

Nie jadłam nic wzdymajacego wiec to nie to...

Gadałam z mamą i się usapałam...Poza tym Ona mi tu mówi ze z blizniakami ponad 100kg ważyła... Yyyy, no... Od dziś przechodzę na dietę....
Stary 2015-01-25, 15:20   #1646
Kinga_20
Zakorzenienie

Thien Maja nie ma sprawy tylko nie mogę jednej znaleźć :/ chyba już jej nie ma.

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...p-sleeve-shirt

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ble-decoration

Są cienkie, więc idealne na wiosnę/lato. Aaaa i w sklepach stacjonarnych też jest ta promocja na przecenione rzeczy - 3 w cenie 2 sztuk ta trzecia też jest cieniutka i z takiego lejacego materiału.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150125_152304.jpg (63,0 KB, 11 załadowań)

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Edytowane przez Kinga_20
Czas edycji: 2015-01-25 o 15:24
Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 17:11   #1647
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Jak Wam mija popołudnie?

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 17:37   #1648
weron1
Rozeznanie

Hej dziewczyny Dzisiaj miałam teściową i babcię tz na obiedzie. Najlepsze jest to, że za dużo nie musiałam robić, bo babcia sama przyniosła obiad
Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Dziełuszki! czy któraś zażywa Prenatal Classic ?
bo wyczytałam, że w nim nie ma magnezu i nie wiem czy brać na własną rękę lekarka mi nie przypisała, pytała czy mam kurcze itp ale nie mam...
ja zażywam a magnez biorę tylko jak mi brzuch twardnieje.

Cytat:
Jeszcze sie wkurzylam bo swedzialy mnie wczoraj stopy i lekarz o to ostatnio pytal bo jesli tak to objaw zly ale nie pamietam czego i sie martwie...
z tym swędzeniem słyszałam, że jak nie przechodzi po kilku dniach, jak nasila sie na wieczór i najbardziej swędzą ręce i stopy to może to być cholestaza i wtedy trzeba robić próby watrobowe. Cholestaza najczęściej daje o sobie znać po 30tc.

Cytat:
W ogole dzis mamy 100 dniowke.
Brawo Też mam dziś 100-dniówkę

Cytat:
Cześć dziewczyny! Całkiem legalnie zaczęłam dziś 7 miesiąc.
gratuluję 7 miesiąca A jesli chodzi o wybór imienia to współczuję- my nie mieliśmy tego problemu.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
U nas też leniwa niedziela.

loluska, a kiedy zamierzacie razem zamieszkać?
Ja to jestem zwolenniczką wcześniejszego mieszkania razem, przed dzieckiem czy ślubem, bo potem mogą wyłazić różne rzeczy.
A ja jestem zwolenniczką takiej kolejności: mieszkanie razem, dziecko, ślub

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
hello

gratuluję 100dniówek
powiem Wam, że Ci Tż-ci to są o rozbić, ni uja Nas nie rozumieją
my się nie kłóciliśmy co prawda, ale wczoraj o zgrozo! pierwszy raz się popłakałam nie wiem dlaczego :O
dosłownie o głupotę, zapytałam ile ktoś tam nam zapłacił za towar powiedział 56zł zapisałam a później podliczam i czytam a on, że przecież 58 zł, ja mówię, że 56 zł powiedział nawet zapisałam a on, że nie a on dobra kur.. nie będziemy się o 2 zł kłócić a ja w ryk normalnie sama nie mogłam siebie zrozumieć i oczywiście wkurzył się jak zobaczył, że płaczę przez niego, bo nie chciał tego a ja sama nie wiem dlaczego płakałam TO CIONŻA nie ja

ogółem PATOLOGIA pierwszy raz tak miałam i sama w szoku byłam co ja robię

więc można się pośmiać o co my wszystkie się kłócimy, jakie to są pierdoły

myślicie, że 3x1 dziennie magnezu (magB6) mogę sobie brać ?

oddawaj ten kocyk LUCKY!!!!!

my jedziemy na spacer, bo napadało tyle śniegu :O później jakieś zakupy pewnie...

miłego dnia
mój gin nawet zalecił mi, w te gorsze dni brać 3x2 tabletki magnezu.
Też się dzisiaj bez sensu zezłościłam na tż i drugi raz popłakałam się w CIONŻY i nie wiem w sumie o co mi chodziło
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 17:47   #1649
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj współczuję ale i pocieszę, bo też wczoraj tak miałam a dziś jest już lepiej
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 17:55   #1650
loluska
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj spokojnie...
Ja miałam się uczyć ale nie mam głowy, przeleżałam cały dzień w łóżku.

Kinga

bardzo ładne koszule, zwłaszcza błękitna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości