Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 18:25   #1651
majaa86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Kinga dzięki!!
Oglądam i sobie myślę - co ona mi wysłała? ahahah

Bo ja byłam przekonana, że to o koszule nocne chodzi

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:53   #1652
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Kinga dzięki!!
Oglądam i sobie myślę - co ona mi wysłała? ahahah

Bo ja byłam przekonana, że to o koszule nocne chodzi
Hahaha no to się nie dziwię, że nie możesz znaleźć rozpinanych, bo i ja miałam z tym problem. Ogólnie do szpitala to mam coś takiego:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4987137801

Ale używałam tylko w szpitalu, bo w domu najlepiej sprawdziły się zwykle podkoszulki na ramiączkach, były rozciagliwe i nic nie trzeba było odpinac

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 18:55   #1653
loluska
Zakorzenienie

KInga
wystarczyła ci jedna koszula do szpitala?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:01   #1654
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro test glukozy i w związku z tym pytania za 100 pkt...

1. O której ostatni posiłek?
2. Czy po tym czasie mogę pić wodę?
3. Czy mogę pić wodę w nocy i jak wstanę rano? czy mam być totalnie naczczo ( może być ciężko bez picia )
4. Właśnie piekę rogaliki, do której mogę zjeść ostatniego rogalika? Pytam konkretnie o rogalika bo zdaje sobie sprawę, że to bomba cukrowa
Stary 2015-01-25, 19:02   #1655
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
KInga
wystarczyła ci jedna koszula do szpitala?
Podczas porodu korzystałam ze szpitalnej i jak urodziłam o 11.40 to się przebralam dopiero dzień po. Była pokrwawiona, więc nie polecam iść w swojej do porodu. Miałam jeszcze jedną koszulę, ale nie dało rady w niej karmić, więc praktycznie całe 3 dni byłam w jednej - trochę z przymusu no i wystarczyła mi jakoś. Teraz to w ogóle oprócz tej koszuli wezmę normalna piżame, do badania i tak musiałam ściągać gacie siateczkowe, więc na jedno wyjdzie.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Stary 2015-01-25, 19:14   #1656
scotasia
Wtajemniczenie

Hej

Gratuluję kolejnych zaczętych miesięcy!!

I współczuję kłótni i nieporozumień z tżtami... u nas na szczęście jest całkiem dobrze
My po dość intensywnym dniu, byliśmy u dziadków, potem mojego brata, na koniec jeszcze małe spotkanko z przyjaciółkami.

Kinga fajne koszule, mi się podoba jedna sukienka z myślą o chrzcinach i karmieniu... Ale nie mam pojęcia jaki rozmiar miałabym kupić, zaczekam chyba do lata
O taka http://allegro.pl/2w1-zwiewna-sukien...884667609.html

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:23   #1657
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Podczas porodu korzystałam ze szpitalnej i jak urodziłam o 11.40 to się przebralam dopiero dzień po. Była pokrwawiona, więc nie polecam iść w swojej do porodu. Miałam jeszcze jedną koszulę, ale nie dało rady w niej karmić, więc praktycznie całe 3 dni byłam w jednej - trochę z przymusu no i wystarczyła mi jakoś. Teraz to w ogóle oprócz tej koszuli wezmę normalna piżame, do badania i tak musiałam ściągać gacie siateczkowe, więc na jedno wyjdzie.
Ok dzięki za info

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość

3. Czy mogę pić wodę w nocy i jak wstanę rano? czy mam być totalnie naczczo ( może być ciężko bez picia )
4. Właśnie piekę rogaliki, do której mogę zjeść ostatniego rogalika? Pytam konkretnie o rogalika bo zdaje sobie sprawę, że to bomba cukrowa
Nadzieja dziś jedz normalnie, o to chodzi żeby sprawdzić jak twój organizm zwalcza cukier. Jeśli będziesz dzień przed badaniem celowo go ograniczać to wyniki wyjdą niemiarodajne. Ja ostatni posiłek jadłam gdzieś ok 22, myślę że jak w nocy napijesz się wody to nic się nie stanie

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:25   #1658
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej

I współczuję kłótni i nieporozumień z tżtami... u nas na szczęście jest całkiem dobrze
My po dość intensywnym dniu, byliśmy u dziadków, potem mojego brata, na koniec jeszcze małe spotkanko z przyjaciółkami.

Kinga fajne koszule, mi się podoba jedna sukienka z myślą o chrzcinach i karmieniu... Ale nie mam pojęcia jaki rozmiar miałabym kupić, zaczekam chyba do lata
Piękna!!! I do karmienia idealna ja pamiętam, że miesiąc przed chrzcinami kupiłam sukienkę taką, że przez głowę wlozylam ale nie dopielam i na chrzciny była luźna, a to był rozmiar 34 w 3 miesiące z 40 na 34 wskoczyłam - kocham kp

Stary 2015-01-25, 19:32   #1659
LuckyLove
Zadomowienie

Alleee tu dziś spokojnie Rety dziewczyny ale się nażarłam na kolację, aż mi wstyd

A wcześniej byliśmy z mężem na mieście i patrzcie co nam się udało zakupić do domeczQ
Stary 2015-01-25, 19:35   #1660
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cześć skrobaczki witam się pourodzinowo normalnie dopiero wczoraj zobaczyłam, że nie mam już tyle siły co zawsze taka byłam zmęczona po przygotowywanaich, ale chciałam się pochwalić torcikiem dla mojego męża...
tak tak ma 31 lat nie 3

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość

nie ma znaczenia o której, ważne żebyś rano była bez jedzenia, pić wodę możesz do końca bo taka laska jak ze mną była przed piciem glukozy jeszcze się napiła wody, i pielęgniarka jej powiedziała, żeby od tego momentu już nie piła, a jeden rogalik też nic nie wniesie do badania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0182 - Kopia.jpg (166,6 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2015-01-25 o 19:36
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:36   #1661
TienShan
Zakorzenienie

Ja rodziłam w swojej koszuli, nie chciałam szpitalnej - nawet położne je odradzają bo są z jakiegoś dziwnego materiału i jeszcze bardziej się można spocić. Była troszkę brudna ale wszystko się sprało. Na pobyt miałam 3, dwie typowo takie do karmienia a jedną na ramiączkach którą kupiłam sobie w ciąży do spania, wzięłam ją tak w razie co
Miałam leżeć dwie doby ale nam się wydłużyło, więc mąż wyprał mi tą porodową, później zabrał te z których korzystałam i wyprał w domu - codziennie miałam świeżą.

Kinga bardzo ładne te koszule

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:44   #1662
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękna!!! I do karmienia idealna ja pamiętam, że miesiąc przed chrzcinami kupiłam sukienkę taką, że przez głowę wlozylam ale nie dopielam i na chrzciny była luźna, a to był rozmiar 34 w 3 miesiące z 40 na 34 wskoczyłam - kocham kp
Ja szukałam sukienki na chrzciny Dominika, ale nie znalazłam nic, co by się sensownie do kp rozpinało I poszłam w bluzce przedciążowej, rozm. 34, a było to też niecałe 3 mce po porodzie. Więc powinnam się w S teraz też zmieścic Aczkolwiek obawiam się, że teraz przytyję kilka kg więcej niż wtedy
Ja z ciuchami to mam dobrze, nawet jak kupię coś przez internet, co mi jednak nie pasuje, to zawsze odsprzedaję siostrze ona tak nie wybrzydza na szczęście

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Alleee tu dziś spokojnie Rety dziewczyny ale się nażarłam na kolację, aż mi wstyd

A wcześniej byliśmy z mężem na mieście i patrzcie co nam się udało zakupić do domeczQ

Ja też miałam 3 koszule do szpitala. Leżeliśmy tydzień i podobnie jak u Tien, mąż zabierał codziennie jedną i przywoził świeżą

Lily
fajny tort

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-01-25 o 19:45
Stary 2015-01-25, 19:46   #1663
LuckyLove
Zadomowienie

Lily Mmmmm pychotka

Tien ja jeszcze nie kupowałam koszul ale tak myslę że jedną będę mieć tą ciążową zwykłą co kupiłam jakiś czas temu no i dokupię może z 2 takie przystosowane do karmienia ...
podoba mi się np taka : http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...882427285.html

No ale ostatecznie to mogę mieć taką najpopularniejszą z misiami
Stary 2015-01-25, 19:51   #1664
scotasia
Wtajemniczenie

Lucky miałam podobny model jak w linku, odradzam... Wcale dyskretna nie jest Po pierwszym karmieniu się rozciągnęła i cyce dziurami wylatywały

Miałam też taką http://allegro.pl/kopertowa-ciazowa-...89134551.html- dużo lepsza, ewentualnie rozpinana.

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-01-25 o 19:52
Stary 2015-01-25, 19:53   #1665
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Tien ja jeszcze nie kupowałam koszul ale tak myslę że jedną będę mieć tą ciążową zwykłą co kupiłam jakiś czas temu no i dokupię może z 2 takie przystosowane do karmienia ...
podoba mi się np taka : http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...882427285.html

No ale ostatecznie to mogę mieć taką najpopularniejszą z misiami
Scotasia chyba pisała, że te się rozciągają
Ja bym nie kupiła koszuli za 50zł jeśli bym nie miała zamiaru jej w domu później używać, po prostu szkoda mi pieniędzy, to już wolę miśki ale za 15zł
mnie się te podobają: http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...863825312.html ale to rozpięcie jak dla mnie średnio wygodne :/
dlatego myślę o tych: http://allegro.pl/koszula-na-ramiacz...874109980.html i do porodu i na pobyt

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

nie mogę pojąć dlaczego tych koszul nie robią na plastikowe zatrzaski tylko guziczki, które się później ciągle rozpinają mnie szlag trafiał i zapinałam później tylko te na samej górze

Stary 2015-01-25, 19:58   #1666
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Ja bym nie kupiła koszuli za 50zł jeśli bym nie miała zamiaru jej w domu później używać, po prostu szkoda mi pieniędzy, to już wolę miśki ale za 15zł
mnie się te podobają: http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...863825312.html ale to rozpięcie jak dla mnie średnio wygodne :/
dlatego myślę o tych: http://allegro.pl/koszula-na-ramiacz...874109980.html i do porodu i na pobyt

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

nie mogę pojąć dlaczego tych koszul nie robią na plastikowe zatrzaski tylko guziczki, które się później ciągle rozpinają mnie szlag trafiał i zapinałam później tylko te na samej górze
Ja tak samo Owszem tamte mi się podobają ale nie za tą cenę .... w Textilu widzialam takie z miśkami na promo po 20zł to kupię nie mam zamiaru przepłacać tym bardziej że to tylko na jakiś czas ma słuzyć.. bo w domu nie koniecznie muszę mieć z guzikami.

Narazie to mam właśnie tą : http://txm24.pl/bielizna-damska/kosz...olor=KOLOR_124

Edytowane przez LuckyLove
Czas edycji: 2015-01-25 o 20:09
LuckyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 19:58   #1667
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Ja tuż przed ciążą kupiłam sobie sukienkę taką klasykę w taranko była dość droga, ale piękna. Myślałam jak zaszłam w ciążę ...to na chrzciny będzie a tu dupa. . Cycorki Już Z 88 Na 96 CM ... I klopsik... te moje cyce to wrócą do poprzednich? ?????
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 20:05   #1668
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Ja pier.... jak ona mnie wkurza

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 20:07   #1669
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Ja pier.... jak ona mnie wkurza
Kto taki ?
Stary 2015-01-25, 20:08   #1670
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Kto taki ?
Szwagierka... grrrrrrrrrr... A TŻ po jej stronie... ja pierdziu...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-01-25, 20:09   #1671
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szukałam sukienki na chrzciny Dominika, ale nie znalazłam nic, co by się sensownie do kp rozpinało I poszłam w bluzce przedciążowej, rozm. 34, a było to też niecałe 3 mce po porodzie. Więc powinnam się w S teraz też zmieścic Aczkolwiek obawiam się, że teraz przytyję kilka kg więcej niż wtedy
Ja z ciuchami to mam dobrze, nawet jak kupię coś przez internet, co mi jednak nie pasuje, to zawsze odsprzedaję siostrze ona tak nie wybrzydza na szczęście

Ja też miałam 3 koszule do szpitala. Leżeliśmy tydzień i podobnie jak u Tien, mąż zabierał codziennie jedną i przywoził świeżą

Lily
fajny tort
Będzie dobrze ja też nie wiem czy tak szybko schudnę, bo ta tarczyca jeszcze :/

Cytat:
Ja rodziłam w swojej koszuli, nie chciałam szpitalnej - nawet położne je odradzają bo są z jakiegoś dziwnego materiału i jeszcze bardziej się można spocić. Była troszkę brudna ale wszystko się sprało. Na pobyt miałam 3, dwie typowo takie do karmienia a jedną na ramiączkach którą kupiłam sobie w ciąży do spania, wzięłam ją tak w razie co
Miałam leżeć dwie doby ale nam się wydłużyło, więc mąż wyprał mi tą porodową, później zabrał te z których korzystałam i wyprał w domu - codziennie miałam świeżą.

Kinga bardzo ładne te koszule
Cytat:

No dokładnie, ja robiłam tak samo z tymi zapięciami. Kurcze u nas te szpitalne to takie nawet w miarę były, teraz też ze szpitalnej skorzystam. Ta druga fajna koszula, ale myślisz, że będzie wygodna do kp? Bo ja tą drugą miałam z takim zapięciem i piersi wyjąć nie mogłam - choć fakt, że cycolina ze mnie nie jest

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
Ja tuż przed ciążą kupiłam sobie sukienkę taką klasykę w taranko była dość droga, ale piękna. Myślałam jak zaszłam w ciążę ...to na chrzciny będzie a tu dupa. . Cycorki Już Z 88 Na 96 CM ... I klopsik... te moje cyce to wrócą do poprzednich? ?????
Kochana tego Ci nikt nie powie, myślę, że warto dbać teraz o biust, smarować kremem czy oliwką i będzie ok

Stary 2015-01-25, 20:09   #1672
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo Owszem tamte mi się podobają ale nie za tą cenę .... w Textilu widzialam takie z miśkami na promo po 20zł to kupię nie mam zamiaru przepłacać tym bardziej że to tylko na jakiś czas ma słuzyć.. bo w domu nie koniecznie muszę mieć z guzikami.
no dokładnie ja w domu to normalnie w takich koszulkach na ramiączkach spałam i bardzo wygodnie było

Cytat:
na początku będą większe ale później powinny zmaleć

Stary 2015-01-25, 20:10   #1673
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
a i oglądalismy wózki w smyku..i mój faworyt czytaj x lander x move trochę mnie zawiódł..ma słabą amortyzajcę jednak..np bebetto luca ma na tylnych kołach takie spręzyny i o wiele lepiej reaguje na wstrząsy..
No nic bedziemy jechać do krk więc przetestuję bebetto holland, może mutsy..sama już nie wiem
My też najbardziej rozważaliśmy x landery, w sumie to x-a, ale potem mutsy też sie nam spodobał. Dla nas priorytet to małe wymiary po złożeniu i waga, ale nie iwem czy to nie za bardzo kosztem komfortu?
Cytat:
Myko
Ja dziś nie spałam, bo TŻ nie było i nie zasnęłam , więc całą noc sie kręciłam i nie bolało tak mocno jak poprzednie dni. Więc nie brałam nic, dziś wezmę... Jak TŻ przyjedzie to pójdę kupić, tylko nie wiem w jaki magnez sie zaopatrzyć.
Dziękuje za troskę.
No ot mam nadzieję, że będzie lepiej. Magnezy wg mnie nie różnią się za bardzo, najpopularniejszy i niby "najmocniejszy" to magneB6 albo Aspargin, ale jak słowo daję nie wiem czy te różnice są jakieś istotne. A magnez w ciąży to podstawa
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
oo widzę dziś dzień leniuszka
też miałam taką opcję, ale.. jestem już po zakupach

da maluszka kupiłam kolejne body, tym razem 56 i dla siebie spódnicę jeansową ciążową, w C&A była przecena ze 109 na 59 zł, ale tylko małe rozmiary. na szczęście zmieściłam się w ostatni 36 i jeszcze mam luz więc do końca ciąży pewnie posłuży

pochwalę się dotychczasowymi zakupami dla naszej 95% księżniczki, gdyby była 100%-owa to bym już więcej miała a tak to unisex'y kupuję (tak, niebieski dla mnie też jest uni bo kocham wszystko co niebieskie i sama bym najchętniej tylko w niebieskim chodziła, nawet wesele mieliśmy biało-niebieskie, auto też mamy niebieskie... )

w Pepco mają super rzeczy przecenione ale jak masz potwierdzoną płeć, w C&A super pajacyki kolorowe za 14 zł ale najmniejszy rozmiar 68... wstrzymałam się...

tak myślę dziewczyny, czy na początku maja będzie ciepło czy zimno, bo na razie pokupowałam body z kr. rękawem ale może z długim powinnam coś więcej pokupować bo w naszym kraju to nie wiadomo...
Super te bodziaki! Też mam kilka z c&a na 56, są takie bezpieczno-urocze. Ale muszę jeszcze przejrzeć dział mama, jak mówisz że spoko
No i popieram niebieski dla dziewczynek!!! Jak bym mogła, to wszystko bym miała niebieskie... ale róż jednak dominuje w sklepach i np moja mama to mi większość różowego kupiła
Cytat:
Hejka. ... Baelka i Dorka u mnie też w usg TP 5.05 ale na stawiam się na planowe 11.05

Dzisiaj zaraz Teściowie przychodzą. ..3mcie kciuki żebym spokojną była. ... fffff
Jak na jodze. ...wdech wydech. ..
Moja Teściowa to całkowicie drugi biegun. ..
Wdech wydech. ..........

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

a nie najadlas się jakimś nadymaczem ???
No cóż coraz mniej w brzuchach miejsca mamy.
Legnij SE ...tak Ci powiem o.....PO polsku.
Dzisiaj Tż zapytał w drodze do kościoła co ja tak dysze. ... to mu odpalilam a wiesz ile taki respirator który pomaga oddychać wcześniakówi zużywa energii (się naogladalam Na YT) nooo o mówi
Jak Teściowie? Oddychasz? Trzymam kciuki bo też tak czasem to przeżywam!
A z respiratorem dobre
Cytat:
Hej

Super!
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Cześć skrobaczki witam się pourodzinowo normalnie dopiero wczoraj zobaczyłam, że nie mam już tyle siły co zawsze taka byłam zmęczona po przygotowywanaich, ale chciałam się pochwalić torcikiem dla mojego męża...
tak tak ma 31 lat nie 3

nie ma znaczenia o której, ważne żebyś rano była bez jedzenia, pić wodę możesz do końca bo taka laska jak ze mną była przed piciem glukozy jeszcze się napiła wody, i pielęgniarka jej powiedziała, żeby od tego momentu już nie piła, a jeden rogalik też nic nie wniesie do badania
Tort rewelacja! Kurde, mój ma urodziny w środę, a ja dalej nic nie wymyśliłam, masakra - człowiek, który wszystko ma
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 20:13   #1674
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie, ja robiłam tak samo z tymi zapięciami. Kurcze u nas te szpitalne to takie nawet w miarę były, teraz też ze szpitalnej skorzystam. Ta druga fajna koszula, ale myślisz, że będzie wygodna do kp? Bo ja tą drugą miałam z takim zapięciem i piersi wyjąć nie mogłam - choć fakt, że cycolina ze mnie nie jest
no to jak są fajne to śmiało

wiesz co nie wiem czy wygodna, na zdjęciu, po zsunięciu ramiączka wygląda, że tak w sumie to ja w takiej ale nierozpinanej rodziłam, później karmiłam i było ok

Stary 2015-01-25, 20:14   #1675
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
no dokładnie ja w domu to normalnie w takich koszulkach na ramiączkach spałam i bardzo wygodnie było
No i pewnie. Ja teraz na okres ciążowy mam tą : --- > http://txm24.pl/bielizna-damska/kosz...olor=KOLOR_124
Stary 2015-01-25, 20:16   #1676
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
No i pewnie. Ja teraz na okres ciążowy mam tą : --- > http://txm24.pl/bielizna-damska/kosz...olor=KOLOR_124
urocza ja generalnie nie lubię koszul, śpię w spodniach od piżamy albo szortach i koszulkach na ramiączkach

Stary 2015-01-25, 20:16   #1677
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Szwagierka... grrrrrrrrrr... A TŻ po jej stronie... ja pierdziu...
Zignoruj dziadówę !
Stary 2015-01-25, 20:19   #1678
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Zignoruj dziadówę !
o chrzciny się kłóci... bleh... aż mi się zagotowało.
Młoda mnie po żołądku kopie

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-01-25, 20:19   #1679
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

A co do koszulek: miała któraś Lupoline? kiedyś lubiłam tę firmę, ale nie wiem jak koszulki ciążowe - tanie nie są, ale mi sie podoba: http://allegro.pl/lupoline-koszulka-...015501372.html
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 20:20   #1680
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
urocza ja generalnie nie lubię koszul, śpię w spodniach od piżamy albo szortach i koszulkach na ramiączkach
Ja też raczej w spodenkach i koszulkach innego typu piżamy nie kupowałam ale ta halka babcina teraz całkiem, całkiem mi służy wygodnie mi się w niej śpi i nie uciska mnie gumka od spodni a przyznam ze moje pozostałe piżamy "nieco zmalały" więc musiałam się w taką zaopatrzyć

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości