|
|
#841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
Ja mam jeszcze te parfumy w kremie- celebre ![]() Stoją na półeczce i czekają nie wiadomo na co
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
mi sie jednak wydaje ze obnizaja upust jesli z czegos sie rezygnuje. naprawde avon taki glupi nie jest i napewno ne robilby cos czego im sie nie oplaca. zawsze jest na nasza niekorzysc.
a swojego czasu tez zamawialam z kolezanka sasiadka konsultantka ale to est troche bez sensu bo jak sa te ofertu na prezenty to potem jest problem bo skoro ja sie np do niej dokladalam to dlaczego nie mialabym tez skorzystac z czegos gratisowego.. dlatego wole miec mniejsze zamowienia ale tez dostawac prezenty
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Prowl byl taki prawdziwy drapieżny i koci zapach.
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fotki błyszczyka Natural Glow. Słaba jakość, bo robione telefonem..ale myślę że sam odcień troszkę przybliżę zainteresowanym
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
Ok, zamówiłam sobie body spray - mango i passiflora 9,90 zł i roletkę celebre 5,90.
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raczej ciemne Właśnie nie wiem czemu na fotce wyszedł taki różowiasty Chyba przez mój naturalny kolor ust !W rzeczywistości taki nie jest
|
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zrobilabys zdjecie tego blyszczyka na rece?
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie, na usatch wyszedl rozowy,ale skoro piszesz,ze jest lososiowo-zloty to mysle,ze fajny efekt dawalby
|
|
#850 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję dziewczyną które mi pomogły A najbardziej Geigerce, dzięki której za niedługo będe mogłą i powąchać ten super zapach i przekazać klientce - która się na pewno ucieszy
|
||
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jezu jak naciagaja ![]() a ta dziewczyna po moim poscie napisanym tutaj przyslala mi wiadomosc ze mnie przeprasza ale miala zly humor jak do mnie pisala i ze myslala ze wszystko zostanie miedzy nami a ja pochwalilam sie na forum ![]() ![]() ale przeciez nie napisalam jej danych ani nie obrazilam jej
|
|
|
|
|
#852 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przeleciałam je szybko i czytałam w tych postach tylko przypiski o Avonie... Nie cierpię rottweilerów Cytat:
FuuuCytat:
Bardzo intensywnie pachniał
|
||||
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4991216]
Przeleciałam je szybko i czytałam w tych postach tylko przypiski o Avonie... Nie cierpię rottweilerów [/quote] dostalo mi sie za ten offtop ![]() A co do podbijania zamowien----Avon wie o tym niecnym procederze na pewno od dawna
|
#854 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I tak szybko to przeleciałam, bo jak wspominałam nie lubię takich ras ![]() Nigdy jeszcze nie podbijałam zamówienia, chyba z czystego lenistwa ![]() A jutro paczka z II terminu k10 i mydełko get ready Nie miałam jeszcze nic z tego zapachu w domuI powiem jeszcze, że zrobiłam sobie nieco mocniejszy makijaż z czarnym cieniem i pojedynczynym avonowskim orchid oraz nie zapomniałam tym razem z cieniem pod spód jako baza i efekt był genialny Pięknie ze sobą te kolorki wyglądały, elegancko pocieniowane, naprawdę jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4991457]Bez przesady
I tak szybko to przeleciałam, bo jak wspominałam nie lubię takich ras ![]() Nigdy jeszcze nie podbijałam zamówienia, chyba z czystego lenistwa ![]() A jutro paczka z II terminu k10 i mydełko get ready Nie miałam jeszcze nic z tego zapachu w domuI powiem jeszcze, że zrobiłam sobie nieco mocniejszy makijaż z czarnym cieniem i pojedynczynym avonowskim orchid oraz nie zapomniałam tym razem z cieniem pod spód jako baza i efekt był genialny Pięknie ze sobą te kolorki wyglądały, elegancko pocieniowane, naprawdę jestem zadowolona [/quote]a mozesz zrobic fotke pomalowanego oczka?
|
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4991457]Bez przesady
I tak szybko to przeleciałam, bo jak wspominałam nie lubię takich ras ![]() I powiem jeszcze, że zrobiłam sobie nieco mocniejszy makijaż z czarnym cieniem i pojedynczynym avonowskim orchid oraz nie zapomniałam tym razem z cieniem pod spód jako baza i efekt był genialny Pięknie ze sobą te kolorki wyglądały, elegancko pocieniowane, naprawdę jestem zadowolona [/quote]Heh, ale nie tylko Ty marudzilas ![]() Skoro orchid wyglada ladnie z czarnym to i ja tak wyprobuje
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
jejuś dziewczynki ale napisałyscie chyba ze 40 stron a nie bylo mnie tylko 2 tyg
nie dotrwałam zeby przeczytać wszystko doszłam tylko do katalogu ![]() i wielkie dzięki za niego... ciesze sie z pudru mineralnego bo bardzo załowałam ze jest w usa a u nas nie ma tylko on rzucil mi sie w oczy narazie bo pobierznie go obejrzałam. cos ostatnio nie mam humoru na avon. prawde mowiac na nic nie mam humoru i ostatnio wzielam tylko *mgielke true glow *moisture 24 krem Ten drugi jeszcze z k9 ale wyjechalam i nie moglam odebrac od konsultantki.
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w kolejnym zamówieniu na 20 %będziesz musiała zamówić na 200 zł, ale do zapłaty będziesz miała kwotę pomniejszoną o np. 150 zł,z tym że tracisz przy rezygnacji wypracowany opust np. 25%
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co Wam powiem kochane dziewczynki
już mam zamówionko na 4 te wody damskie...te 30ml![]() ![]() choć jeszcze kat 13 u mnie nie obowiązuje
|
|
|
|
#860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez sie skusze na te wode,ale tam trzeba zamowic cos dowolnego ze stron i dopiero za 20zl woda jest nasza...nie wiem czy cos zamowie z tych stron |
|
|
|
|
#861 |
|
Konto usunięte
|
Może jutro się tak pomaluję, to zrobię
Bardzo fajne połączenie a że uwielbiam mocne makijaże, to już w ogóle. Nawet jak mam jasny cień, to muszę mieć eyeliner i czarną kredką przy dolnych rzęsach podkreślone HihiBardzo spodobała mi się konsystenca pojednyczego cienia i teraz myślę, czy by tu jeszcze jakiś mi się nie przydał ![]() To do jutra, ide na CSI |
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4992563]Może jutro się tak pomaluję, to zrobię
Bardzo fajne połączenie a że uwielbiam mocne makijaże, to już w ogóle. Nawet jak mam jasny cień, to muszę mieć eyeliner i czarną kredką przy dolnych rzęsach podkreślone HihiBardzo spodobała mi się konsystenca pojednyczego cienia i teraz myślę, czy by tu jeszcze jakiś mi się nie przydał ![]() To do jutra, ide na CSI no to ja bym bardzo prosiła o foteczke,bo ciekawi mnie jak to zrobilas ![]()
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie katalog z USA i nieźle zauważyłam że wprowadzają serię naturalsów wanilia i jeżyna hehe i ten tusz z zaginaną szczoteczką, i te produkty ładnie kwiatkami ozdobione tak jak u nas są no a my ten mineralny puder, Avon szaleje
może pomogło coś to żalenie się że USA ma lepiej
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszka jak sie nazywa bransoletka ze str 7 z oferty netto do k 13 bo nie widze
? |
|
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos widział lub ma sypki puder NATURAL BEIGE?? Czy jest on taki żółty jak poprzedni Beige? Czy ktoś mógłby porównać te 2 kolory?
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
o Natural Beige, tym nowym na pewno, bo kupowałam go ostatnio..i nie jestem zadowolona, taki cięzki jest, jedna z nielicznych rzeczy jakie wole kupować w firmie konkurencyjnej na "o"
to właśnie puder sybki, bo jest niestety o niebo lepszy, przynajmniej dla mnie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Właśnie nie wiem czemu na fotce wyszedł taki różowiasty
Chyba przez mój naturalny kolor ust
!W rzeczywistości taki nie jest

A zrobilabys zdjecie tego blyszczyka na rece?
A najbardziej Geigerce, dzięki której za niedługo będe mogłą i powąchać ten super zapach i przekazać klientce - która się na pewno ucieszy 

Przeleciałam je szybko i czytałam w tych postach tylko przypiski o Avonie... Nie cierpię rottweilerów