Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 23:23   #4471
kar0ola
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

[QUOTE=gossip_girl21;49932 176]
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Dla mnie bardzo długo. Ale wien, ze wiele par stara się po kilka lat nawet. Wiec nie Narzekam. Było cieżko, kryzys, wspominanie sobie win.. A widok upragnionych dwóch kresek.. Chyba największa radość w moim zyciu.. [/QUOTE
ale same starania chyba przyjemne
A wasze szczęscie musiało być przeogromne jak zobaczyłaś kreski dwie super Ładnie to ujęte

hahaha faceci ja pamiętam ten numerek było mi tak fajnie że mówiłam mu siedź nie wychodź hahah i bach za pierwszym razem po odstawieniu pigułek bez gumki... W ogóle nie żaluje i też kochamy nasze maleństwo fajnie bylo jak przyszło potwierdzenie od gina z krwi aż mi łzy w oczach stanęły z radości

Nie ma to jak piekne chwile i wspominanie ich pozniej <3
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:24   #4472
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Nie ma żyć nadal tak jak teraz... no i jest opcja wyjazdu Tż za granice w marcu na miesiąc :/ a tak to liczyć na rodzine że coś pomoże lozeczko możemy dostać ale dopiero pod koniec czerwca do tego czasu nie wiem gdzie młody by miał spać ;/
Poprostu w tej sytuacji mogę sobie ponazyc o nowym lozeczku np. Tym koniku czy komplecie poscieli. Smutne bo chciałabym młodemu zapewnic wszystko co najlepsze ;/
Fuc.k to kiepsko. Ale myślę ze ZUS nie będzie swirowal i będzie wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja też nie, drażni mnie

Może takie krzesełko do karmienia?
http://allegro.pl/bloom-fresco-chrom...008088124.html
Za☠☠☠.iste. Ale myślę, ze te dwa tys to za malo, trzeba czegoś drozszego poszukac
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
no właśnie, z czystej ciekawości większość z Was tu planowaną ciąże ma tak? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

no w kwietniu bd na dupce siedział
Planowana

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:30   #4473
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
oj też to pamiętam... jak w niedziele rano poszłam do toalety zrobiłam test i wyszły dwie krechy aż krzyknęłam, lece do tż a on się patrzy i mówi "wiedziałem od tygodnia" masz nici z niespodzianki a ja się aż ze szczęścia poryczałam

heheh no faceci to przepowiadacze ja miałam mdłości kupiłam test bo mnie Tż namówil żeby go kupić i zrobić... jakoś w tygodniu kupiłam ale nie robiłam bo czekałam na okres... wiadomo po odstawieniu pigułek ciocia nie przychodzi w terminie... w niedziele jak jechalismy do kościoła tż na autostradzie chcial nawracać tak mnie mdliło, w kościele nie ustoję bo słabo i on mnie w sumie do testów namawiał....
zrobiłam w poniedziałek rano o 5 bo mi sie mega siusiu chciało i od razu dwie, ale przydżumiona zostawiłam go na wierzzchu na koszu. poszedł tż po mnie wraca lekko w szoku ale zaraz się smiać jak głupki zaczeliśmy, zaczął mnie przytulać ja jego że sobie damy rade że zadba o nas itd hihih

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

ide nyny dobranocka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:30   #4474
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie, z czystej ciekawości większość z Was tu planowaną ciąże ma tak? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie
U nas planowana i udało się bardzo szybko bo w 2 cyklu starań
Nie wierzyłam że tak szybko zobaczę dwie kreski..bo tyle się słyszało historii - wśród bliskich i dalszych znajomych o problemach..że przeważnie jak się chce to się nie udaje itd..a tu bach..
10 sierpnia mieliśmy rocznicę ślubu a dzień później pozytywny test.. nie powiedziałam mężowi od razu..najpierw pobiegłam zrobić betę..potem do pracy..po pracy na zakupy.. kupiłam piękne maleńkie trampeczki i wlozylam do pudełka.. A i dałam mu jak przyszedł z pracy "jako spóźniony prezent z okazji rocznicy ślubu " ale mi się Tż wzruszył..Ehh..piękna chwila

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:31   #4475
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
heheh no faceci to przepowiadacze ja miałam mdłości kupiłam test bo mnie Tż namówil żeby go kupić i zrobić... jakoś w tygodniu kupiłam ale nie robiłam bo czekałam na okres... wiadomo po odstawieniu pigułek ciocia nie przychodzi w terminie... w niedziele jak jechalismy do kościoła tż na autostradzie chcial nawracać tak mnie mdliło, w kościele nie ustoję bo słabo i on mnie w sumie do testów namawiał....
zrobiłam w poniedziałek rano o 5 bo mi sie mega siusiu chciało i od razu dwie, ale przydżumiona zostawiłam go na wierzzchu na koszu. poszedł tż po mnie wraca lekko w szoku ale zaraz się smiać jak głupki zaczeliśmy, zaczął mnie przytulać ja jego że sobie damy rade że zadba o nas itd hihih
A niby to my powinnyśmy czuć a masz, faceci lepiej wiedzieli no mój mi od tygodnia w ogóle trąbił że chyba w ciąży jestem a ja głupia, że nie na pewno nie, wydaje mu się, nie wiem czy oni jakiś rentgen w oczach mają czy jak plemnik trafi w jajeczko to wysyła im sygnał

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:33   #4476
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
na początku pies trochę warczał na kota..ale teraz się bardzo lubią jak widać na zdj no i podobno często sobie tak razem śpią przytuleni
cudownie wygladaja razem
Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
[/COLOR]Mnie czkawka akurat denerwuje
ja nie cierpie czkawki mlodego

Cytat:

To chyba długo? ale musiało Was to kosztować emocji tak mi sie wydaję?
to norma w dzisiejszych czasach tak 4-6 cykli.
My z Maja 2 lata bez zabezpieczen i nic, ja juz bylam spanikowana, ze cos jest nie tak z ktoryms z nas, a najpewniej ze mna przez latanie, bo u mnie czesto dziewczyny maja problem w pracy natomiast teraz przy Macku za pierwszym razem sie udalo, od razu wiedzialam, ale nie wierzylam i bylam w szoku totalnym, wyszlo idealnie, akurat w pracy konczyl mi sie okres ochronny zwiazany ze skonczeniem przez Maje 4 lat i bym musiala latac na nocowania i pobyty bez ograniczen no i chcialam baranka miec dziecko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:37   #4477
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
u nas ciąża nie do końca planowana ale jak się odstawia antykoncepcje to trzeba się z tym liczyć po ślubie odstawiłam tabsy no i na początku był przerywany ale na podróży poślubnej olaliśmy to 'pilnowanie się' i że akurat trafiła się owulka w tym samym czasie to wróciliśmy już w 3ke z naszą hiszpańską fasolką przeczucie, że coś jest na rzeczy miałam od razu, pierwszy test zrobiłam chyba po 10 dniach i pierwsza blada kreska, potem nie mogłam wytrzymać i zrobiłam jeszcze 4 co parę dni i na każdym była a w dniu spodziewanej @ już dwie wielkie tłuste krechy

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

a co do fotelika do karmienia to mi się podoba Stokke Tripp Trapp, który rośnie razem z dzieckiem

http://www.mamaija.pl/index.php?ProductVideoID=3748

tylko mógłby być tańszy:/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:43   #4478
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ono z kakaem jest,ale jest mega,polecam i nie ma wyrzutów z kolejnym kawałkiem
tez nie mam, dodalam brazowego cukru
zarrtuje, nastepnym razem zrobie z kasza, ale i z czekolada nie kakao

Madzix piekny kocyk, moj typ!

Ja w piatek 31 tydzien zaczelam jeszcze chwilka i bedzie kwiecien tylko luty i marzec, w ktorym juz moze byc cielawie

Maciuś
Stary 2015-01-25, 23:43   #4479
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
a co do fotelika do karmienia to mi się podoba Stokke Tripp Trapp, który rośnie razem z dzieckiem

http://www.mamaija.pl/index.php?ProductVideoID=3748

tylko mógłby być tańszy:/
poproszę teścia to mi taki na podobę zrobi i to za 1/7 tej ceny tylko sam materiał

Stary 2015-01-25, 23:52   #4480
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

no w kwietniu bd na dupce siedział
No raczej :P juz go uswiadamialam ostatnio o tym ale mowil ze zdaje sobie sparwe.

Cytat:
Nie wierzyłam że tak szybko zobaczę dwie kreski..bo tyle się słyszało historii - wśród bliskich i dalszych znajomych o problemach..że przeważnie jak się chce to się nie udaje itd..a tu bach..
10 sierpnia mieliśmy rocznicę ślubu a dzień później pozytywny test.. nie powiedziałam mężowi od razu..najpierw pobiegłam zrobić betę..potem do pracy..po pracy na zakupy.. kupiłam piękne maleńkie trampeczki i wlozylam do pudełka.. A i dałam mu jak przyszedł z pracy "jako spóźniony prezent z okazji rocznicy ślubu " ale mi się Tż wzruszył..Ehh..piękna chwila
Az ja tez sie wzruszylam hehe

U nas tez nie do konca planowana, tez odstawilismy anty i w sumie myslalam ze sie miniemy z owu a tu prosze po 3 miesiacach bach dzidzius :P i tak jak u niektorych z was to M mowil ze jestem w ciazy a ja zaprzeczalam. Jechalismy na wakcje do Helu i mialam dostac okres w dniu wyjazdu wiec kupilam sobie tabletki przeciwbolowe do pociagu. Ciotka nie przyjezdzala, M sie upieral zebym zrobila test, ja ze nie ale w koncu po 5 dniach jak okresu nie dostalam ( a mialam zawsze co do dnia) to zrobilam test no i krechy piekne dwie. Ja sie poplakalam a M sie zaczal cieszyc jak male dziecko. Nie zapomne nigdy tej reakcji bo bardzo mnie postawila na nogi. Ja oczywiscie "jak my sobie poradzimy" a M stanal na wysokosci zadania i zachowal sie jak prawdziwy facet. Ehh niby tak nie dawno a to juz pol roku temu bylo...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:53   #4481
cashmere
Zakorzenienie

NIEZAWSZE a Ty jestes stewardessa?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:53   #4482
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
tez nie mam, dodalam brazowego cukru
zarrtuje, nastepnym razem zrobie z kasza, ale i z czekolada nie kakao

Madzix piekny kocyk, moj typ!

Ja w piatek 31 tydzien zaczelam jeszcze chwilka i bedzie kwiecien tylko luty i marzec, w ktorym juz moze byc cielawie
Dzieki mam nadzieje, ze bedzie rownie ladny na zywo

Gratki tygodnia zleci jak z bicza strzelil

Cytat:
poproszę teścia to mi taki na podobę zrobi i to za 1/7 tej ceny tylko sam materiał
To ja tez zamawiam u Twojego tescia ale wtedy co z fotelikiem i tym siedziskiem dla wiekszego malucha
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 23:59   #4483
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki mam nadzieje, ze bedzie rownie ladny na zywo

Gratki tygodnia zleci jak z bicza strzelil

To ja tez zamawiam u Twojego tescia ale wtedy co z fotelikiem i tym siedziskiem dla wiekszego malucha
Nie wiem haha i pewnie własnie za to tyle ten fotelik kosztuje bo trudne do podrobienia :P ze szkieletem nie ma problemu ale reszta

Stary 2015-01-26, 00:02   #4484
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Też śpię czesto na prawym bo mi wygodniej ale słyszałam że śpiąc na prawym przyciskamy tą żyłe i dziecko źle jest dotlenione :/

Wien wiem co dziecku po super zabawkach jak rodzice zajęci czymś innym... małe będzie najszczęśliwsznajszczęśli wszym mając miłość wokół siebie
Święta prawda! Najważniejsza jest miłość obojga rodziców a nie odjechany gadżet to są tylko dodatki. Maluch i tak nie będzie pamiętał czy czegoś mu brakowało. To my sobie chcemy ułatwić, ale nasi dziadkowie czy rodzice nie mieli 3/4 rzeczy które nam wydają się niezbędne, a jakoś nas wychowali )

Cytat:
no właśnie, z czystej ciekawości większość z Was tu planowaną ciąże ma tak? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie [COLOR="Silver"]

U nas planowana, choć przyznam szczerze ze myślałam iż dłużej potrwają starania(względy zdrowotne), a tu w 1 cyklu sukces ))

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Rybcia wzruszylo mnie co napisalas. Masz swieta racje, ja czasami zapominam ze to przeciez milosc jest najwazniejsza, a reszta przychodzi z czasem. I niepotrzebnie sie stresuje ze tez nie mam jeszcze nic, a jak mam to w wiekszosci podostawalam. Damy rade wszystkie, byle dzieciaczki zdrowe
Zdrowie jest najważniejsze. Jak jest zdrowie to jest wszystko. Bez zdrowia reszta jest zbędna
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 00:02   #4485
siempre
Wtajemniczenie

U mnie ciaza planowana ale w sumie nie spodziewaliśmy sie zr tak szybko nam sie uda. Nie mieliśmy nacisku ze juz teraz raczej myślelismy tak za pol roku bardziej na powaznie się starać ale jak wszedł temat dzidziusia to bez zabezpieczeń było ale tez nie zbyt często bo w pracy stresy i wcale ochoty nie mialam. Tz stwierdził ze okres mi sie cos spóźnia, ja o tym doskonale wiedziałam parę dni jeszcze zeszło zanim test zrobilam a po pojawieniu się dwóch kreseczek nie mogliśmy uwiezyc ze juz dzidzius jest z nami

Edytowane przez siempre
Czas edycji: 2015-01-26 o 00:13
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 00:03   #4486
rosarioV
Zakorzenienie

Idę spać oczki mi się trochę kleją a rano trzeba wstać bo do miasta muszę iść ;/
dobranoc

Stary 2015-01-26, 00:07   #4487
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE a Ty jestes stewardessa?

Maciuś
Stary 2015-01-26, 00:08   #4488
cashmere
Zakorzenienie

Ja tez sprobuje usnac, maz juz obok spi
Dobranoc!

jestem mamą
Stary 2015-01-26, 00:16   #4489
siempre
Wtajemniczenie

Tesciowa to stwierdzila ze ona juz wcześniej wiedziała bo sukienke na weselu brata miałam opieta. Taa jasne do okresu jeszcze z tydzień bylo ale ona wie lepiej. Po co do gina szlam i test robilam moglam sie jej zapytać
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 00:18   #4490
boleczka93
Zakorzenienie

A ja standardowo pewnie kolo 2 acz kolwiek cos sie zle czuje, moze zasne wczesniej

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Dobranoc tym co poszly spac

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Tesciowa to stwierdzila ze ona juz wcześniej wiedziała bo sukienke na weselu brata miałam opieta. Taa jasne do okresu jeszcze z tydzień bylo ale ona wie lepiej. Po co do gina szlam i test robilam moglam sie jej zapytać
Hahahaa uwielbiam takie teksty :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-01-26, 00:20   #4491
violka848
Zakorzenienie

Madzix fajny kocyk ja w tym tygodniu już też chce podjąć decyzję co do dekoracji łozeczka zeby miec z głowy w końcu
A z tym zmęczeniem masakra - jeszcze w tamtym tygodniu ganiałam jakby nigdy nic a od piątku jakaś obolała jestem i zdyszana

Przed chwila zamówiłam zasłonki o takie tylko że krótsze
http://allegro.pl/colorstyle-zaslony...013345678.html
i jeszcze chcę ten żyrandol - tylko niedostepny teraz muszę do nich napisać
http://www.homebook.pl/produkty/5789...groszki-nowosc

A ciąża planowana już mi zegar tykał tak za trzecim cyklem nam wyszło

Dobrej nocy

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-01-26 o 00:21
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 00:24   #4492
niezawsze
Zakorzenienie

Cos mnie zatya i boli mnie klatka dzis caly dzien co jakis czas :/

Morii_lee ukradlam Ci avka na fb sobie zapodalam

Viola ladna ta lampa

Ja tak sie zastanawiam czemu wy juz idziecie spac, patrze, a tu 24 24

Maciuś
Stary 2015-01-26, 00:26   #4493
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Cos mnie zatya i boli mnie klatka dzis caly dzien co jakis czas :/

Morii_lee ukradlam Ci avka na fb sobie zapodalam

Viola ladna ta lampa

Ja tak sie zastanawiam czemu wy juz idziecie spac, patrze, a tu 24 24
Alez proszę bardzo to przeciez nie mój autorski avek
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 01:39   #4494
boleczka93
Zakorzenienie

A ja wgl ostatnio namietnie gram w farm ville 2 na fejsie,fajnie jak sie nie ma co robic :P

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

No i znowu nawet nie wiem kiedy minal czas i juz prawie 2.. ale jestem glodna i ide zrobic tosty a potem juz lulu

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-01-26, 05:33   #4495
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
truskawy są boskie
swoją drogą ta dziewczyna z fb, która szyje te kocyki też ma taki materiał do wyboru bo mi wysyłała jakby któraś była zainteresowana
bodziaki super

no wcale tak mało nie masz

fajny!!

no a już miałam pisać, że co to za insynuacje co do imienia
ja już bardziej się identyfikuję z opisem znaku zodiaku (baran) ale też z tymi dobrymi cechami a znam 5 Magd i wszystkie fajne

wpisują skończone tygodnie

ehhh domyślam się
ja chyba muszę ograniczyć trzymanie i głaskanie brzucha..ostatnio sporo go zaczepiałam jak mała się wypinała, mąż tak samo..
zreszta też sporo macam brzuch żeby wyczuć czy mam twardy brzuch czy nie:/

hmm ja dostałam do żyły poprzez wenflon

i oby tak cały czas

o kurde cztery?! ja dostałam dwie dawki

mam tak samo, jakbym miała zero kondycji, na moje 4 p to już właże wolniej niż stara babcia gdzie kiedyś wbiegałam

uff nadrobiłam!
u mnie się uspokoilo, wzielam jeszcze magnez i odpukać od tamtej pory brzuch sie nie stawia
Mała za to tak wypina stope nad pepkiem, że czuje jakby skóra miała by mi pęknąć zaraz

wstawiam foty kocyka i poduszki=to zestaw raczej do wózka będzie cenowo wyszło bardzo okej jak na la millou, bo załapałam się na -15% i darmową wysyłkę
W porównaniu z tym co na mniejsze rozmiary mam to malutko jest ale to wszystko spadek po rodzince jest,teraz już nic nie kupuję chyba że jakaś super okazja będzie,bo jeszcze trochę wyprawkowych wydatków mi zostało...

Hehe, ja ostatnio dałam radę na 4 piętro bez przerwy i bez zadyszki się wturlac

Ja właśnie też dużo.brzuch macam czy nie twardnieje,ale mnie bardziej.martwi ze ostatnio mnie pobolewa jak na @ przy tych skurczach

A zestaw super

Niezawsze pracujesz jako stewardessa?
U nas Tż się śmiał,że dla niego to nawet testu nie muszę robić,bo on wie że trafił i już

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 06:28   #4496
cashmere
Zakorzenienie

dobry!
Przebudzilam sie i juz usnac nie moge. Jest ktos?

jestem mamą
Stary 2015-01-26, 06:35   #4497
lekkaatletka
Zadomowienie

Ja jestem! Juz po sniadaniu bo od 5 nie spie :P
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:14   #4498
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Helol ja tez nie śpię od dawna ale nie chciało mi się wstawać- już chyba muszę. Wczoraj byłam zdrowa a dziś mam zatkany nos i bardzo boli mnie gardło ;( na 10 mam do gina, muszę umyć głowę i się ogarnąć jakoś. Z ciekawostek - wczoraj była u mnie koleżanka (ps. Aga - to forum czytasz?;p) która ma termin pare dni przede mną i jak rozmawiałyśmy to nasze dzidzie zaczęły się ruszać! A to pora snu mojej królewny była- pewnie witała kawera myślicie ze w aptece dadzą mi coś na przeziębienie? Nie chce iść do lekarza bo dziś straszna kolejka będzie...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:25   #4499
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Witaski.
Ja od 6:00 też nie śpię ponieważ zawiozłam męża na busa pracowniczego a teraz szykuję śniadanko.
Pavlinecka kup sobie na gardło Hascosept Forte i tabletki Isla a na katar no cóż ...inhalacje z soli fizjologicznej z dodatkiem Amolu. Ja jestem ekspertem od chorowania i już przerobiłam wszystkie dozwolone leki w ciąży z moją internistką.

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 07:38   #4500
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ahh ja akurat w dniu robienia testu mialam popoludnowke a tz ranke wiec sie mijalismy.. nic mu nie mowilam, ze robie test, zanim wrocil z pracy uszykowalam mu malutkie pudeleczko z testem, smoczkiem dzieciecym, pieknie wysciulane i napisalam liscik od serca z dedykacja 'dla najlepszego taty', jak do mnie zadzwonil to bylam w pracy.. glos mial drzacy i poplakalismy sie oboje przez telefon.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości