|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
[QUOTE=gossip_girl21;49932 176]
Cytat:
Nie ma to jak piekne chwile i wspominanie ich pozniej <3 |
|
|
|
|
#4472 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh no faceci to przepowiadacze ja miałam mdłości kupiłam test bo mnie Tż namówil żeby go kupić i zrobić... jakoś w tygodniu kupiłam ale nie robiłam bo czekałam na okres... wiadomo po odstawieniu pigułek ciocia nie przychodzi w terminie... w niedziele jak jechalismy do kościoła tż na autostradzie chcial nawracać tak mnie mdliło, w kościele nie ustoję bo słabo i on mnie w sumie do testów namawiał.... zrobiłam w poniedziałek rano o 5 bo mi sie mega siusiu chciało i od razu dwie, ale przydżumiona zostawiłam go na wierzzchu na koszu. poszedł tż po mnie wraca lekko w szoku ale zaraz się smiać jak głupki zaczeliśmy, zaczął mnie przytulać ja jego że sobie damy rade że zadba o nas itd hihih---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ide nyny dobranocka
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wierzyłam że tak szybko zobaczę dwie kreski..bo tyle się słyszało historii - wśród bliskich i dalszych znajomych o problemach..że przeważnie jak się chce to się nie udaje itd..a tu bach.. 10 sierpnia mieliśmy rocznicę ślubu a dzień później pozytywny test.. nie powiedziałam mężowi od razu..najpierw pobiegłam zrobić betę..potem do pracy..po pracy na zakupy.. kupiłam piękne maleńkie trampeczki i wlozylam do pudełka.. A i dałam mu jak przyszedł z pracy "jako spóźniony prezent z okazji rocznicy ślubu " ale mi się Tż wzruszył..Ehh..piękna chwila
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mój mi od tygodnia w ogóle trąbił że chyba w ciąży jestem a ja głupia, że nie na pewno nie, wydaje mu się, nie wiem czy oni jakiś rentgen w oczach mają czy jak plemnik trafi w jajeczko to wysyła im sygnał |
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie cierpie czkawki mlodego Cytat:
My z Maja 2 lata bez zabezpieczen i nic, ja juz bylam spanikowana, ze cos jest nie tak z ktoryms z nas, a najpewniej ze mna przez latanie, bo u mnie czesto dziewczyny maja problem w pracy |
||
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się odstawia antykoncepcje to trzeba się z tym liczyć po ślubie odstawiłam tabsy no i na początku był przerywany ale na podróży poślubnej olaliśmy to 'pilnowanie się' i że akurat trafiła się owulka w tym samym czasie to wróciliśmy już w 3ke z naszą hiszpańską fasolką ![]() przeczucie, że coś jest na rzeczy miałam od razu, pierwszy test zrobiłam chyba po 10 dniach i pierwsza blada kreska, potem nie mogłam wytrzymać i zrobiłam jeszcze 4 co parę dni i na każdym była a w dniu spodziewanej @ już dwie wielkie tłuste krechy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- a co do fotelika do karmienia to mi się podoba Stokke Tripp Trapp, który rośnie razem z dzieckiem ![]() http://www.mamaija.pl/index.php?ProductVideoID=3748 tylko mógłby być tańszy:/
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zarrtuje, nastepnym razem zrobie z kasza, ale i z czekolada nie kakao Madzix piekny kocyk, moj typ! Ja w piatek 31 tydzien zaczelam jeszcze chwilka i bedzie kwiecien tylko luty i marzec, w ktorym juz moze byc cielawie
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to za 1/7 tej ceny tylko sam materiał
|
|
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mowil ze zdaje sobie sparwe.Cytat:
U nas tez nie do konca planowana, tez odstawilismy anty i w sumie myslalam ze sie miniemy z owu a tu prosze po 3 miesiacach bach dzidzius :P i tak jak u niektorych z was to M mowil ze jestem w ciazy a ja zaprzeczalam. Jechalismy na wakcje do Helu i mialam dostac okres w dniu wyjazdu wiec kupilam sobie tabletki przeciwbolowe do pociagu. Ciotka nie przyjezdzala, M sie upieral zebym zrobila test, ja ze nie ale w koncu po 5 dniach jak okresu nie dostalam ( a mialam zawsze co do dnia) to zrobilam test no i krechy piekne dwie. Ja sie poplakalam a M sie zaczal cieszyc jak male dziecko. Nie zapomne nigdy tej reakcji bo bardzo mnie postawila na nogi. Ja oczywiscie "jak my sobie poradzimy" a M stanal na wysokosci zadania i zachowal sie jak prawdziwy facet. Ehh niby tak nie dawno a to juz pol roku temu bylo...
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE a Ty jestes stewardessa?
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki tygodnia zleci jak z bicza strzelil![]() Cytat:
ale wtedy co z fotelikiem i tym siedziskiem dla wiekszego malucha
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie własnie za to tyle ten fotelik kosztuje bo trudne do podrobienia :P ze szkieletem nie ma problemu ale reszta
|
|
|
|
|
#4484 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to są tylko dodatki. Maluch i tak nie będzie pamiętał czy czegoś mu brakowało. To my sobie chcemy ułatwić, ale nasi dziadkowie czy rodzice nie mieli 3/4 rzeczy które nam wydają się niezbędne, a jakoś nas wychowali )Cytat:
))Cytat:
|
|||
|
|
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie ciaza planowana ale w sumie nie spodziewaliśmy sie zr tak szybko nam sie uda. Nie mieliśmy nacisku ze juz teraz raczej myślelismy tak za pol roku bardziej na powaznie się starać ale jak wszedł temat dzidziusia to bez zabezpieczeń było
parę dni jeszcze zeszło zanim test zrobilam a po pojawieniu się dwóch kreseczek nie mogliśmy uwiezyc ze juz dzidzius jest z nami
Edytowane przez siempre Czas edycji: 2015-01-26 o 00:13 |
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
oczki mi się trochę kleją a rano trzeba wstać bo do miasta muszę iść ;/ dobranoc |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sprobuje usnac, maz juz obok spi
Dobranoc!
|
#4489 |
|
Wtajemniczenie
|
Tesciowa to stwierdzila ze ona juz wcześniej wiedziała bo sukienke na weselu brata miałam opieta. Taa jasne do okresu jeszcze z tydzień bylo ale ona wie lepiej. Po co do gina szlam i test robilam moglam sie jej zapytać
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
A ja standardowo pewnie kolo 2 acz kolwiek cos sie zle czuje, moze zasne wczesniej
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Dobranoc tym co poszly spac ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Hahahaa uwielbiam takie teksty :P
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix fajny kocyk
ja w tym tygodniu już też chce podjąć decyzję co do dekoracji łozeczka zeby miec z głowy w końcu![]() A z tym zmęczeniem masakra - jeszcze w tamtym tygodniu ganiałam jakby nigdy nic a od piątku jakaś obolała jestem i zdyszana ![]() Przed chwila zamówiłam zasłonki o takie tylko że krótsze http://allegro.pl/colorstyle-zaslony...013345678.html i jeszcze chcę ten żyrandol - tylko niedostepny teraz muszę do nich napisaćhttp://www.homebook.pl/produkty/5789...groszki-nowosc A ciąża planowana już mi zegar tykał tak za trzecim cyklem nam wyszło ![]() Dobrej nocy
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-01-26 o 00:21 |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mnie zatya i boli mnie klatka dzis caly dzien co jakis czas :/
Morii_lee ukradlam Ci avka na fb sobie zapodalam ![]() Viola ladna ta lampa Ja tak sie zastanawiam czemu wy juz idziecie spac, patrze, a tu 24 24 |
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wgl ostatnio namietnie gram w farm ville 2 na fejsie,fajnie jak sie nie ma co robic :P
---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- No i znowu nawet nie wiem kiedy minal czas i juz prawie 2.. ale jestem glodna i ide zrobic tosty
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wszystko spadek po rodzince jest,teraz już nic nie kupuję chyba że jakaś super okazja będzie,bo jeszcze trochę wyprawkowych wydatków mi zostało... Hehe, ja ostatnio dałam radę na 4 piętro bez przerwy i bez zadyszki się wturlac Ja właśnie też dużo.brzuch macam czy nie twardnieje,ale mnie bardziej.martwi ze ostatnio mnie pobolewa jak na @ przy tych skurczach ![]() A zestaw super ![]() Niezawsze pracujesz jako stewardessa? U nas Tż się śmiał,że dla niego to nawet testu nie muszę robić,bo on wie że trafił i już
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
dobry!
Przebudzilam sie i juz usnac nie moge. Jest ktos?
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem! Juz po sniadaniu bo od 5 nie spie :P
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Helol
ja tez nie śpię od dawna ale nie chciało mi się wstawać- już chyba muszę. Wczoraj byłam zdrowa a dziś mam zatkany nos i bardzo boli mnie gardło ;( na 10 mam do gina, muszę umyć głowę i się ogarnąć jakoś. Z ciekawostek - wczoraj była u mnie koleżanka (ps. Aga - to forum czytasz?;p) która ma termin pare dni przede mną i jak rozmawiałyśmy to nasze dzidzie zaczęły się ruszać! A to pora snu mojej królewny była- pewnie witała kawera myślicie ze w aptece dadzą mi coś na przeziębienie? Nie chce iść do lekarza bo dziś straszna kolejka będzie...
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Witaski.
Ja od 6:00 też nie śpię ponieważ zawiozłam męża na busa pracowniczego a teraz szykuję śniadanko. Pavlinecka kup sobie na gardło Hascosept Forte i tabletki Isla a na katar no cóż ...inhalacje z soli fizjologicznej z dodatkiem Amolu. Ja jestem ekspertem od chorowania i już przerobiłam wszystkie dozwolone leki w ciąży z moją internistką. Pozdrawiam Malinka
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

[/QUOTE
super
było mi tak fajnie że mówiłam mu siedź nie wychodź 

Ślubujemy: 21.10.2017