![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla porzuconych
No niestety nie znalazłam Izy w tym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
BAN stały
|
Ale ja wkleiłam już to zdjęcie na poprzedniej stronie w naszym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
BAN stały
|
Iza wstawiła fotke tutaj
![]() Izuś,bardziej mi się podoba w tych mniej ciemnych,ale w tych co tu pokazałaś też super.Taki średni brąz by Ci pasował-nie za jasny i nie za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
BAN stały
|
Niop
![]() Coś muszę pomyśleć ![]() ![]() Ale tu dzisiaj cisza... |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
wogole bym cie nie poznala na tym zdjeciu.. hmm...
#336 |
BAN stały
|
Wszyscy na jakiś niedzielnych wycieczkach czy co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
BAN stały
|
Bruksel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
marne usprawiedliwienie wiesz
![]() ![]() ![]() ![]() tak czy siak.. z pudrem czy bez dla mnie z-GOLA wygladasz calkiem inaczej,,,
#339 |
BAN stały
|
Izuś,żartujesz sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
No mi też się jasna cera podoba
![]() ![]() Tylko inaczej jest jak rodzisz się już z ciemnymi i masz takie natural ![]() Ja mam takie brwi, że niech je strzeli. Cienkie (naturalnie, mam mało co do regulacji), no i bardzo jasne :/ Kusi mnie paletka z Sephory do malowania brwi ![]() ![]() Madź nigdy Cię blond nie kusił ![]() ![]() ![]() ![]() Długie masz włosia? ![]() Martinko co podglądasz? 1000 postu nie chcesz napisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
BAN stały
|
Izulek,blond mnie czasem kusił
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
BAN stały
|
I jak Ci było w blondzie?
![]() Ale to tak zawsze kusi w odwrotną stronę ![]() ![]() ![]() Gdy już wysuszyłyśmy włosy zawsze kończyło się wielkimi oczami i chwilą ciszy ![]() A potem ze śmiechu po podłodze się tarzałyśmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
BAN stały
|
Iza,a może niech ona spróobuje u fryzjera,stopniowo-najpierw na jasny brąz,potem coraz jasniejsze...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
BAN stały
|
Już jej przeszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam takie cienkie pipki :/ Ehhh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
BAN stały
|
hehe juz sie zabralam przed chwila do pisania a tu z psem trzeba bylo wyjsc... ale juz jestem
![]() wiec oto moj 1000 post ![]() ![]() co do twoich slow na moj temat - to masz racje, duzo z nich to prawda. praktycznie zawsze jestem mila i usmiechnieta w stosunku do innych. nawet czasem kiedy nie specjalnie mam na to ochote... jak w przypadku tego kolesia z fotki, albo tego co mnie ostatnio zapraszal... jezeli ktos jest mili dla mnie - nawet jezeli mnie sie to nie podoba - to nie umiem byc nieuprzejma. jezeli mnie ktos wkurzy to juz inna sprawa. a co do twojej metamorfozy, to ja sie nie moge zdecydowac w jakim kolorze ci najlepiej ![]() ![]() aha i jeszcze jedno, a propo facetow= ja nie watpie ze moglabys go zainteresowac soba, na pewno przy troche blizszej znajomosci tak by sie stalo, ale pamietajac jak bylo z J. ze na poczatku, jak wasza znajomosc dopiero sie rozkrecala bylas zadowolona, ale jak poszlo dalej, tzn. J. chcial czegos wiecej wycofalas sie. mysle ze tu moglo by sie stac podobnie. jak z jego strony zacznie sie zaangazowanie ty sie sploszysz. musisz byc tym razem zdecydowana czy na pewno tego chcesz. a co do tego zlego podejscia do facetow, ja tez mam taka "lampeczke" chociaz wcale tego nie chce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Ło matko ale ślepota jestem
![]() Iza super Ci w ciemnych włoskach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
BAN stały
|
Trafnie to ujęłaś. Znowu bym pewnie uciekała...
A co do J. - on nadal do mnie pisze i czasem aż takie rzeczy... Pogadałam o nim z kumpelą opisując jego zachowania i ona tylko stwierdziła - ''Uciekaj póki możesz!'' ![]() Gościu wykazuje wszystkie tendencje do tego, że kiedy już być coś teges to zostałabym zamknięta w złotej klatce i każde moje milczenie na smsa od Niego było by odbierane jako chęć zakończenia znajomosci. Ten koleś taki jest. Pisze mi takie bzdury. Ja nie mam ochoty odpidywać i milczę. On mnie zasyła smsami typu - czy coś żle napisał, czy się obraziłam, czy coś, że mam mu wybaczyć... Jest śmieszny. Już mnie nie rusza. A dobry był motyw... Po weekendzie napisał mi smsa mniej więcej o takiej treści: ''Iza muszę Ci o czymś powiedzieć. W niedziele przyszedł do mnie kumpel, a że był już po piwku to chciał żebym pojechał z nim po jego dziewczyne. Pojechałam, bo z ręką już mam lepiej. No i na miejscu okazało się, że ta dziewczyna wzięła ze sobą koleżankę (podejrzewam, że specjalnie), no i pojechaliśmy nad jezioro. skończyło się tylko na wymianie imion, a ja tego wieczoru postanowiłem pić ![]() Moja odpowiedź: ''No i po co mi to piszesz?'' On: ''Bo liczę na to, że będziemy razem i nie chciałbym Ci póżniej nieczego tłumaczyć.'' Cycki mi do piwnicy opadły po tym smsie, ponieważ znowu się powtórzę: - widzieliśmy się dwa razy - on pisze pierwszy, ja odpisuje (i to zdecydowanie rzadziej) - on zwraca się do mnie per jakieś miłe słówka, ja mu nawet po imieniu nie piszę, bo nie podoba mi się to imię - piszę mu wprost, że ma sobie dać na wstrzymanie - puszcza mi tysiąc sygnałów dziennie, kiedy mu pisałam, że mnie takie coś nie bawi Dziewczyny z nim jest coś nie tak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
BAN stały
|
chyba koleś się zabujał w Tobie Iza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
BAN stały
|
twoja znajoma ma racje, uciekaj ! koles jest niezle szurniety zeby po takim stazu znajomosci wypisywac takie rzeczy...a w zwiazku bylby pewnie niesamowicie zazdrosny...
a co do tego drugiego, najpierw moze przekonaj sie jaki jest, czy warto sie zastanawiac nad jego osoba, moze (0by nie) wyjdzie na to ze jest jaki jak J. i nie bedzie problemu ![]() Cytat:
![]() ps. mnie dzis na fotce jakis profil ukryty odwiedzil 20 razy... nieznosze jak ktos sie ukrywa... ale to pewnie jakis paskudny facet i dlatego nie chce sie pokazac... tylko do takich mam ostatnio szczescie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
BAN stały
|
A mi się wydaje,że za surowo oceniacie tego J.Tzn ma zadatki na zaborczego i zazdrosnego,ale nie wiadomo tak naprawde.A jeśli naprawde liczył na to,że coś będzie między wami to i bardzo się zadurzył to może działać nielogicznie...No i w sumie gdyby między Iza a nim coś na serio się rozwijało to miło,że powiedział jej o tej wyprawie nad jezioro...
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
BAN stały
|
Tylko ta jego nachalność mnie tak wkurza. Chyba dzisiaj dostałam przed chwilą 5 smsa z serii dlaczego milczę...
Czy to nie jest logiczne, że jeśli milczę mam gdzieś ![]() Muszę się określić. Możliwe, że we wtorek nastąpi 3 (łał!) spotkanie. Wtedy chyba już będę wiedzieć czy out, czy może... ![]() W ogóle nadal się sobie dziwie, jak mogłam go ''wpuścić'' do mojego życia... Poznałam go na 1 imprezie po rozstaniu. Traktowałam na luzie, jak kumpla. I nadal tym kumplem jest. Przecież jak on mi coś napisał z podtekstem erotycznym w sensie pocałunku czy coś - to myślałam, że pawia puszczę . Przecież mi nie w głowie z nim... Owszem - ma boskie ciało, buźkę itd. Ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
buhahahhahahahaaaa... co za koles.. jaki swir wez ty izka uwazaj.. hahahahahhaaa... nie miej wyrzutow ze go "dopuscilas" do siebie................... ...mialas prawo i potrzebe................. ....zawsze tak jest po rozstaniu... ale kolesia sie strzez.. bo on wydaje sie jednym z tych przed ktorymi nas-kobiety ostrzegaja w 997
![]()
#353 |
BAN stały
|
Brukselko boski av
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
a ja dalej sledze wasza telenowele
![]() Iza - ladnie by Ci bylo w ciemnym ![]() ale o facecie chcialabym napisac, mnie namolnosc tez odstrasza i tez czesto myslalam, ze facet namolny to jakis czub lub ruchacz pospolity. Jak poznalam mojego meza to on tez mnie zasylal wiadomosciami, komplementami, on wykazywal ta znajomoscia zainteresowanie. Az go poznalam. Niektorzy sa powsciagliwi inny bardzo wylewni - nie ma co skreslac kolesia od razu bo wydaje sie byc 'dziwny' albo inny niz poprzedni. Moze ten J. to faktycznie jakis czub, moze nie a ty go tak odbierasz wciaz jeszcze swiezo po rozstaniu. Niektorzy tak musza zaslodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
BAN stały
|
Hecate
![]() ![]() Może masz racje. Na wszystko znowu potrzeba czasu. Czas na to bym go poznała, bym oswoiła się z tą myślą, że on w ogóle jest i żżebym to sobie poukładała w głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisac nie pisalam ale was czytam tylko teraz rozrzucone posty po walce, dolkowym i tym to sie czasem nie lapie ![]() co do kolesia - wiesz ten sms o tej innej dziewczynie chyba by mnie nieco rozczulil, ale sama wiesz co czujesz i jaki jest... Wiesz pospotykac dla odmiany warto sie z kims, nawet takim z gory skazanym na 'nic-nie-bedzie'. Kumpel taki co pomocny jest i na jedno skinienie sie przydaje ![]() Zawsze to mozesz go bezdusznie wykorzystac i skoro z niego niezle miesko to pokazac sie P. np po 1szych zajeciach na uczelni. A niech widzi, ze swiat sie nie skonczyl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
BAN stały
|
Hahaha
![]() ![]() Hecate - on mi takie coś pisze po 2 spotkaniach. Za szybko. |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
moze to taki jego sposob na podryw
![]() ![]() hehe jak czubkiem sie okaze to wez mu wygarnij i nie odpisuj/nie odbieraj juz nigdy ![]() znudzi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
Tak mnie zbombarduje, że statek się powoli topi... A jeszcze od brzegu nawet nie odbiłam
![]() Oby go rekiny zeżarły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
Halooo Kobietki?! Co u Was? Jaka cisza...
Spadam na obiadek i film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.