Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-25, 23:34   #2521
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwaga, uwaga, ogłoszenie! Zapisuję się na pływalnię poniedziałek! Stwierdziłam, że to jedyna forma ruchu, która mi odpowiada i która na dłuższą metę mi się nie znudzi, bo kocham się pluskać. Na dodatek chcę to zrobić dla moich plecków, bo garbię się jak staruszka.
Jeżeli nie wytrwam w swoim postanowieniu to przyjedziecie do mnie do Poznania i dostanę na gołe dupsko!
Gratuluję silnej woli! Na pewno kręgosłup będzie zadowolony
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 08:59   #2522
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
Część Dziewczęta! Co myślicie o tych t-shirtach ? Na zarowym jakaś burzliwa atmosfera więc postanowiłam zapytać tutaj
Mam z letniej kolekcji żółtą i jest super, szkoda, że nie udało mi się tych kupić
Stary 2015-01-26, 09:01   #2523
Ag4
AGA :)

Cytat:
Dziewczyny, uwaga, uwaga, ogłoszenie! Zapisuję się na pływalnię poniedziałek! Stwierdziłam, że to jedyna forma ruchu, która mi odpowiada i która na dłuższą metę mi się nie znudzi, bo kocham się pluskać. Na dodatek chcę to zrobić dla moich plecków, bo garbię się jak staruszka.
Jeżeli nie wytrwam w swoim postanowieniu to przyjedziecie do mnie do Poznania i dostanę na gołe dupsko!

Też się muszę zmobilizować

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
A ja od jutra wracam na siłownię. Miałam to zrobić dzisiaj, ale moja motywacja chyba siadła. Zjadłam frytki i oglądałam Frozen

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Wróciłam do świata żywych
Hej Dotuś Jak się czujesz?

Obcięłam włosy i teraz żałuję typowe Mam nadzieję, że szybko odrosną.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:11   #2524
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja obecnie biję się z myślami w tej kwestii. Z jednej strony fajne takie długie jakie mam, z drugiej strony wkurz..ją mnie już. Do ramion są dużo prostsze w pielęgnacji. Na razie wstrzymuje mnie to zeszłoroczne rozjaśnianie, bo jeszcze troszkę brakuje mi do tego, żeby pozbyć się go za jednym ścięciem (chciałabym rozjaśnić/zrobić jakieś refleksy jeszcze raz, ale ostatnio dość długo moje włosy dochodziły do siebie ). Na lato pewnie zdecyduję się na ostre cięcie

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 10:03   #2525
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Masuj głowę, wcieraj co trzeba, pij pokrzywy i odrosną

Ja mam teraz krótkie włosy i dobrze się czuję, choć regularnie jak oglądam zdjęcia czy filmy z dziewczynami o długich włosach to mi się też chce, ale po prostu ja w długich włosach wyglądam źle
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja obecnie biję się z myślami w tej kwestii. Z jednej strony fajne takie długie jakie mam, z drugiej strony wkurz..ją mnie już. Do ramion są dużo prostsze w pielęgnacji. Na razie wstrzymuje mnie to zeszłoroczne rozjaśnianie, bo jeszcze troszkę brakuje mi do tego, żeby pozbyć się go za jednym ścięciem (chciałabym rozjaśnić/zrobić jakieś refleksy jeszcze raz, ale ostatnio dość długo moje włosy dochodziły do siebie ). Na lato pewnie zdecyduję się na ostre cięcie
Ty masz tak piękne włosy, że jak zawsze mówię - jak chcesz to tnij to Ty nie tnij
Stary 2015-01-26, 11:58   #2526
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd ja to znam Chociaż chętnie bym obcięła teraz włosy, na okres zimy bo strasznie mi przeszkadzają długie Postanowiłam sobie jednak do ślubu nie obcinać więc jeszcze 1,5 roku muszę wytrzymać
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 17:15   #2527
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:

Też się muszę zmobilizować

Ja też tak zawsze mam po wizycie u fryzjera Niedługo sama się wybieram obciąć troszkę włosy i aż się boję
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 17:17   #2528
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki, z dnia na dzień lepiej gdyby tylko ten kaszel mi przeszedł jak kaszlę czuję jak mi rozrywa bebechy

Bardzo skróciłaś?

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 17:19   #2529
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też moje włosy zaczynają wkurzać Mam już mega długie - prawie do pasa ale dobrze się czuję w takiej długości. Tylko zimą są uciążliwe w "noszeniu", bo zaczepiają mi się np. o guziki w kurtce, czy elektryzują. Dlatego muszę je "troszkę" podciąć
Stary 2015-01-26, 17:52   #2530
pulp fiction
Zadomowienie

Ja za to uparcie zapuszczam nigdy nie miałam długich włosów a chcę takie do talii

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 18:45   #2531
--Olka--
Zakorzenienie

Ja włosów do talii nigdy mieć nie będę, jednak długość jest zaprogramowana i ponad pewną długość włosy nie urosną.

Mam aktualnie do łopatek, regularnie ścinam i stawiam na zagęszczenie, bo niestety lecą. Na "starość" zetną do ramion.

Dotka co słychać? Wszystko w porządku?
Stary 2015-01-26, 18:59   #2532
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Część Dziewczęta! Co myślicie o tych t-shirtach ? Na zarowym jakaś burzliwa atmosfera więc postanowiłam zapytać tutaj

W kwestii ćwiczeń to ostatnio też się zaniedbałam, nie mam humoru a przez to sporo jem

Zaraz się biorę za porządki w szafie, chyba mamy wszystkie podobnie, masa ciuchów a i tak nigdy nie mamy co założyć..
Bardzo fajne

Wpadłam na chwilkę, siedzę już w kurtce, bo wychodzimy z chłopakiem zjeść coś na mieście. Dzisiaj miałam egzamin, który poszedł mi bardzo dobrze, więc idziemy świętować

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2015-01-26 o 19:01
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 19:00   #2533
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Ja włosów do talii nigdy mieć nie będę, jednak długość jest zaprogramowana i ponad pewną długość włosy nie urosną.

Mam aktualnie do łopatek, regularnie ścinam i stawiam na zagęszczenie, bo niestety lecą. Na "starość" zetną do ramion.

Dotka co słychać? Wszystko w porządku?
Za mną chodzi ścięcie na krótko

Rekonwalescencję sobie przechodzę jeszcze tylko ściąganie szwów i będzie coraz lepiej

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 19:03   #2534
Ciemna163
Kociara

Hejka Dzisiaj po raz pierwszy połaziłam po sklepach popatrzeć na wyprzedaże i kupiłam dosłownie kilka rzeczy. Zastanawiałam się nad inną kurtką z Mango (puchówka z kapturem), ale wisiało ich tam już malutko, czarna S ostatnia i stwierdziłam, że taniej już nie będzie (zapłaciłam 219zł). Z torebką miałam przyjemną niespodziankę, bo przy kasie okazało się, że jest tańsza niż wskazywała metka Pierścionek jest z Parfois. Kupiłam na pocieszenie, bo chciałam przymierzyć w Swarovskim tę piękną Nirwanę Petit, ale pani powiedziała, że już ich nie mają i w ogóle to były na wyprzedaży A to dziwne, bo na stronie Swarovskiego one są w regularnej sprzedaży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33053658_02_D1.jpg (33,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 130645PR__11416302762_75724.jpg (20,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33085512_02.jpg (58,2 KB, 36 załadowań)
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 19:36   #2535
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Hejka Dzisiaj po raz pierwszy połaziłam po sklepach popatrzeć na wyprzedaże i kupiłam dosłownie kilka rzeczy. Zastanawiałam się nad inną kurtką z Mango (puchówka z kapturem), ale wisiało ich tam już malutko, czarna S ostatnia i stwierdziłam, że taniej już nie będzie (zapłaciłam 219zł). Z torebką miałam przyjemną niespodziankę, bo przy kasie okazało się, że jest tańsza niż wskazywała metka Pierścionek jest z Parfois. Kupiłam na pocieszenie, bo chciałam przymierzyć w Swarovskim tę piękną Nirwanę Petit, ale pani powiedziała, że już ich nie mają i w ogóle to były na wyprzedaży A to dziwne, bo na stronie Swarovskiego one są w regularnej sprzedaży
Torebka i pierścionek bardzo mi się podobają natomiast w kurtce nie widzi mi się to futerko...
Nie mam po drodze do Parfois, muszę zajrzeć do sklepu online zostały jakieś fajne zegarki na wyprzedaży?

A ja się pochwalę moimi włosami
W dwa lata urosły, mają się nieźle - choć mogłoby być lepiej. Właśnie muszę się umówić na podcięcie, ale do zaufanej fryzjerki, żeby nie ścięła połowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy1.jpg (75,0 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy2.jpg (53,2 KB, 120 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 19:43   #2536
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Olcia napisz co robisz, że tak Ci urosły! Moje od lat w tym samym miejscu
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 19:49   #2537
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Torebka i pierścionek bardzo mi się podobają natomiast w kurtce nie widzi mi się to futerko...
Nie mam po drodze do Parfois, muszę zajrzeć do sklepu online zostały jakieś fajne zegarki na wyprzedaży?

W dwa lata urosły, mają się nieźle - choć mogłoby być lepiej. Właśnie muszę się umówić na podcięcie, ale do zaufanej fryzjerki, żeby nie ścięła połowy
Futerko jest odpinane Na żywo wygląda ok, ale jak będę miała ochotę na jakiś komin, to wtedy pewnie je odepnę, żeby nie było za dużo prz twarzy
Zegarków było naprawdę sporo Ale nie wiem jak z ich jakością, nigdy nie miałam zegarka z Parfois.

A co do włosów, mam taką samą długość jak Ty teraz. W sierpniu je podcięłam (były do talii) i lepiej mi z taką długością przed talię. Włosy swoje ważą i przy te długości już nie chciały mi się układać, po prostu wisiały smętnie, przy twarzy przyklap, już nie wyglądało to dobrze
Ostrzegam Was dziewczyny przed kiepskimi fryzjerami. Ja nigdy nie robię radykalnych zmian - od liceum jedynie podcinam końcówki. Problem w tym, że często chodziłam do zwykłego osiedlowego fryzjera. A chodziłam regularnie (co ok. 3 miesiące), bo moje końcówki non stop się rozdwajały. W te wakacje poszłam do jednego z droższych, ale i lepszych fryzjerów w Trójmieście (mogę polecić na priv, ma dwa salony w Gdańsku) i nagle problem rozdwajających końcówek zniknął. Jest styczeń, moje końcówki są idealne, a ja idę tam dopiero za tydzień. Oczywiście zabezpieczam je serum (ale zawsze to robiłam). Niedawno oglądając film MsMelevis dowiedziałam się, że ten mój osiedlowy fryzjer miał tępe nożyczki Już po wyjściu widziałam takie małe białe kropki na końcówkach, ale myślałam, że tak ma być, że tak wygląda świeżo ścięty włos. Naturalnie fryzjer próbował mi pomóc, proponował różne kosmetyki na końcówki, na koniec stwierdził "no chyb taka ich natura". Jasssne...

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 20:10   #2538
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Nic szczególnego właśnie ciągle wydawało mi się, że nie rosną, dopiero stare zdjęcia uświadamiają, że się myliłam
co jakiś czas robiłam kurację Vitapilem (ale po jednym opakowaniu więc nie wiem czy to mogło jakkolwiek pomóc), co jakiś czas miałam też fazę na wcierki i wcierałam seboradin, ale też nie bardzo regularnie...
Cytat:
Futerko jest odpinane Na żywo wygląda ok, ale jak będę miała ochotę na jakiś komin, to wtedy pewnie je odepnę, żeby nie było za dużo prz twarzy
Zegarków było naprawdę sporo Ale nie wiem jak z ich jakością, nigdy nie miałam zegarka z Parfois.

A co do włosów, mam taką samą długość jak Ty teraz. W sierpniu je podcięłam (były do talii) i lepiej mi z taką długością przed talię. Włosy swoje ważą i przy te długości już nie chciały mi się układać, po prostu wisiały smętnie, przy twarzy przyklap, już nie wyglądało to dobrze
Ostrzegam Was dziewczyny przed kiepskimi fryzjerami. Ja nigdy nie robię radykalnych zmian - od liceum jedynie podcinam końcówki. Problem w tym, że często chodziłam do zwykłego osiedlowego fryzjera. A chodziłam regularnie (co ok. 3 miesiące), bo moje końcówki non stop się rozdwajały. W te wakacje poszłam do jednego z droższych, ale i lepszych fryzjerów w Trójmieście (mogę polecić na priv, ma dwa salony w Gdańsku) i nagle problem rozdwajających końcówek zniknął. Jest styczeń, moje końcówki są idealne, a ja idę tam dopiero za tydzień. Oczywiście zabezpieczam je serum (ale zawsze to robiłam). Niedawno oglądając film MsMelevis dowiedziałam się, że ten mój osiedlowy fryzjer miał tępe nożyczki Już po wyjściu widziałam takie małe białe kropki na końcówkach, ale myślałam, że tak ma być, że tak wygląda świeżo ścięty włos. Naturalnie fryzjer próbował mi pomóc, proponował różne kosmetyki na końcówki, na koniec stwierdził "no chyb taka ich natura". Jasssne...
Aa, no to jak odpinane, to spoko
Ja mam kilka zegarków z Parfois i są różnej jakości, ale generalnie za cenę wyprzedażową sobie chwalę. Już długo użytkuję te dwa z załącznika i są w dobrym stanie, nic się nie dzieje. Jedynie ostatnio czarny upadł mi w łazience i wypadła ta blaszka z tyłu, nie mogę jej wcisnąć zaczęłam myśleć czy nie była klejona, ale to chyba bez sensu, bo jak wtedy wymienić baterię

Porządne nożyczki to podstawa Ja właśnie byłam u osiedlowej fryzjerki i nie ścięła mi więcej niż chciałam i nożyczki miała raczej dobre Szkoda, że tak źle trafiłaś :/ ale grunt, że już wiesz co było nie tak - że to nie problem Twoich włosów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zegarek parfois.jpg (26,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg parfois kremowy.jpg (31,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg parofis zegarek k..jpg (8,8 KB, 38 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 20:18   #2539
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam egzamin, który poszedł mi bardzo dobrze, więc idziemy świętować

Cytat:
Ale nie wiem jak z ich jakością, nigdy nie miałam zegarka z Parfois.
Miałam i nie polecam. Pewnie zależy od modelu, mój miał "złotą" bransoletę i po pół roku kolor zaczął z niej złazić.
Stary 2015-01-26, 20:25   #2540
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia!!! Żebyś wytrwała
Choć kiedy wybiera się aktywność, która nam sprawia przyjemność, to wytrwanie nie jest ciężkie

Cytat:
A ja od jutra wracam na siłownię. Miałam to zrobić dzisiaj, ale moja motywacja chyba siadła. Zjadłam frytki i oglądałam Frozen
Ja powoli też wracam do ćwiczeń, ale na razie takich delikatnych plus ćwiczenia na kręgosłup

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Forgeciku HTC
Kumpela z pracy mi polecała htc, ale ostatecznie posłuchałam małżona. I chyba dobrze zrobiłam

Cytat:
Dziewczyny, oglądacie właśnie Dzień Dobry TVN ? Magda Mołek ma świetną bluzkę i nie wiem skąd

Nawet fotkę zrobiłam.
Nie wiem skąd bluzka, ale Mołek zawsze wygląda idealnie

Cytat:
Świetne są te bluzki! Dzisiaj kupiłam taką białą Jakaś maluteńka emeczka mi się trafiła

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Może i nerwowa, ale czasem trzeba oczyścić atmosferę Widziałam na zarowym zdjecie w granatowej i przecież Ci dziewczyny pisały, ze fajne ja tak samo uważam.
Nie wiem, czy tam się atmosferę da oczyścić. Niektórym dziewczynom się nieco za dużo wydaje niestety...

Cytat:
Też robię wszystko, żeby włosy mi szybciej urosły Teraz wcieram jantar, później będę stosować łopianowy olejek, który tak Gabi polecała

Cytat:
Piękne
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 20:41   #2541
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Moje urosły przez ten rok 25 cm Nie pytaj jak, bo nie wiem. Zaczęłam używać jedynie tangle teezera.

Stary 2015-01-26, 20:44   #2542
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Nic szczególnego właśnie ciągle wydawało mi się, że nie rosną, dopiero stare zdjęcia uświadamiają, że się myliłam
co jakiś czas robiłam kurację Vitapilem (ale po jednym opakowaniu więc nie wiem czy to mogło jakkolwiek pomóc), co jakiś czas miałam też fazę na wcierki i wcierałam seboradin, ale też nie bardzo regularnie...

Aa, no to jak odpinane, to spoko
Ja mam kilka zegarków z Parfois i są różnej jakości, ale generalnie za cenę wyprzedażową sobie chwalę. Już długo użytkuję te dwa z załącznika i są w dobrym stanie, nic się nie dzieje. Jedynie ostatnio czarny upadł mi w łazience i wypadła ta blaszka z tyłu, nie mogę jej wcisnąć zaczęłam myśleć czy nie była klejona, ale to chyba bez sensu, bo jak wtedy wymienić baterię

Porządne nożyczki to podstawa Ja właśnie byłam u osiedlowej fryzjerki i nie ścięła mi więcej niż chciałam i nożyczki miała raczej dobre Szkoda, że tak źle trafiłaś :/ ale grunt, że już wiesz co było nie tak - że to nie problem Twoich włosów.
Mam ten sam zegarek - kremowo-złoty Bardzo go lubię

Poza tym mam jeszcze 2 inne z Parfois i też się super sprawują, także polecam jak najbardziej Na wyprzedaży można u nich kupić zegarki w świetnych cenach
Stary 2015-01-26, 20:47   #2543
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam teraz krótkie włosy i dobrze się czuję, choć regularnie jak oglądam zdjęcia czy filmy z dziewczynami o długich włosach to mi się też chce, ale po prostu ja w długich włosach wyglądam źle
Ty masz tak piękne włosy, że jak zawsze mówię - jak chcesz to tnij to Ty nie tnij

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Mnie też moje włosy zaczynają wkurzać Mam już mega długie - prawie do pasa ale dobrze się czuję w takiej długości. Tylko zimą są uciążliwe w "noszeniu", bo zaczepiają mi się np. o guziki w kurtce, czy elektryzują. Dlatego muszę je "troszkę" podciąć
Ja podobam się sobie i w krótkich i w długich. Chociaż chyba bardziej w krótkich. No i na plus obsługa włosów. Zimą mi nie przeszkadzają, jedynie latem, bo mi okropnie gorąco

Stary 2015-01-26, 21:03   #2544
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Moje urosły przez ten rok 25 cm
What?!!!
A nie lecą ci po kuracji? Mnie co prawda nie tyle po kuracji, co z powodu NT.
Stary 2015-01-26, 21:06   #2545
pulp fiction
Zadomowienie

O jakim olejku łopianowym mowa?

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Olcia bardzo ładne włosy

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
Stary 2015-01-26, 21:09   #2546
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
O jakim olejku łopianowym mowa?
Kupiłam oba, które były w Rossmannie Na razie ich jeszcze nie używam, bo stosuję teraz Jantar, ale Gabi tak polecała, że się skusiłam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 21:13   #2547
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

A ja się obcięłam w grudniu na krótko po roku intensywnego zapuszczania (vitapil, skrzyp+pokrzywa, wcierki, maski, pierdyliard kosmetyków i godziny na blogach włosomaniaczek, tak tak)
Była to najlepsza decyzja 2014 roku
To co "widziałam" rano w lustrze nijak się miało do "materiału zdjęciowego" z różnych imprez i wakacji - w długich wyglądałam jak potargana mamuśka z piaskownicy, w krótkich wyglądam jak urocza studentka nawet wylegitymowali mnie w żabce z dowodu

Miałam już w życiu wszystkie długości i różne kolory i chyba wyczerpałam moją chęć eksperymentowania. Pozostanę przy krótkich i ciemnych i nie wyobrażam sobie powrotu do długich kłaków.
Teraz zamiast inwestować w armię kosmetyków zafundowałam sobie piękne kolczyki z ametystami
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 21:24   #2548
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
What?!!!
A nie lecą ci po kuracji? Mnie co prawda nie tyle po kuracji, co z powodu NT.
Na gęstości troszkę straciłam, ale mi to odpowiada bo lepiej układają się Podczas kuracji miałam tylko 1-2 miesiące lecenia włosów. A jeśli chodzi o tarczycę to mam epizody że lecą przez tydzień garściami i spokój na kilka miesięcy.

Zastanawiałam się właśnie, czy od retinoidach nie rosną mi tak szybko, ale ciężko stwierdzić w sumie. Ale tak patrzę po zdjęciach, że chyba nie (kurację mam od czerwca). Pokażę zresztą. Pierwsze zdjęcie z lutego, a włosy ścinałam do ramion na początku stycznia. Później mam marzec, czerwiec, październik, koniec grudnia i koniec stycznia (tutaj akurat wyprostowane). A, no i podcinałam końcówki, dwa-trzy razy po ok. 3cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg luty.jpg (129,1 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marzec.jpg (88,9 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwiec.jpg (80,1 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg październik.jpg (51,0 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141230_100901_resized.jpg (66,1 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150122_195717_resized.jpg (60,7 KB, 134 załadowań)

Stary 2015-01-26, 21:42   #2549
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Moje urosły przez ten rok 25 cm Nie pytaj jak, bo nie wiem. Zaczęłam używać jedynie tangle teezera.
wow

Dziewczyny moj S4 się zapsuł
Dzisiaj go odesłałam
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 21:49   #2550
pulp fiction
Zadomowienie

A co z nim się stało?

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości