![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
![]() nie mogę ![]() A monte duże jest w promocji w Biedronce nanananana ![]()
![]() |
#4862 |
Rozeznanie
|
Wstałam z kolejnej drzemki, ale chyba sie czuje jeszcze bardziej zmulona...
Rozek sie pierze, ja dzisiaj chyba odpuszczam odkurzanie juz, ale ugotuje rosol za to. meire i maladT OJ, szkoda, ze zadnych skurczy nie było ![]() ![]() buu ja zrobilam zamowienie na kocyk u tej babki co ma facebooka ona tam ostatnio jakis kocyk z kotami wrzucała, o taki: koty.jpg
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ta sama babka,co ja zamowilam liski ![]()
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mmmmmmmmmmmm monte kurde... szkoda że biedronka zamknięta po 23.. bo ja sama tam nie pójde ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4865 |
Rozeznanie
|
wiem, dzieki Tobie ja wychaczyłam. Ja tez liski zamowilam, bo mi sie mega podobaja, a ten kocyk też super
![]() madzia https://www.facebook.com/fwithm?fref=ts
Sarunia 8.02.2015 ![]() Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2015-01-26 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
Hej kobitki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie juz swoich doczekac nie moge ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja ogladam materialy na allegro, wypelnienie, i chyba zlece mamie uszycie jakiegos kocyka ![]()
![]() |
#4868 |
Zadomowienie
|
Witaj, pewnie im nas wiecej tyl weselej, napisz coś o sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
buu007 ja do pralki nie wrzucę, ale ręcznie upiorę...a te platiki zaleję wrzątkiem... ewentualnie dodam dodatku antybakteryjnego do prania ( tego co kupię do pieluszek)... na bank wyrzucę na mróz
ewccik my kupimy jak mała się urodzi i będzie taka potrzeba... mąż już wybiera, także wtedy tylko zamówimy ( ja po cc 5 dni będę w szpitalu także zdąży dojść) co do milki mąż mi kupił do szpitala...mniam ![]() ![]() ![]() ![]() aaa czy któraś z Was ma laktator aventu? bo ja tam nie wiem, których częsci nie wyparzać ... w instrukcji nic o tym nie pisze ..i nie wiem cczy do zmywarki nie wrzucę, bo w tej instrukcji o umyciu w zmywarce pisze
#4870 |
Zadomowienie
|
Anielka co u ciebie słychać? Widze że jesteś a dawno sie nie odzywałaś chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
Mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża, w zeszłym roku wyszłam za mąż, o dzidziusia staraliśmy się z TŻ od stycznia ale wyszło że mam niedoczynność tarczycy i musielismy poczekać aż TSH mi spadnie. W końcu spadło i udało się nam za pierwszym razem (można tak to ująć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jaki termin dostaniesz ![]() Wszystko gotowe ? Bo wiesz, my się tu chwalimy kącikami, gadżetami ![]()
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Na izbie dalej mam wysokie cisnienie, ktg ok, rysuja sie regularne skurcze ale raczej nie rodze bo nie bola. Czekam jeszcze na badanie usg i lekarz bedzie decydowal co dalej. Ogolnie pielegniarki czy kto tam mnie badal dziwia sie, ze gin nigdy nie zapisal mi nic na nadcisnienie a caly czas na wizytach mialam dosc wysokie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4874 | |
Zakorzenienie
|
martu_la oo dzieki za namiar
wlasnie te liski tez mi sie podobaly,ale nie zapisalam Cytat:
![]() witamy w naszym gronie a imie -mi sie z waszych typow Zuzia podoba ![]() ale wiadomo i co najwazniejsze,ma sie podobac wam ![]() maciejka to moze tez tak zrobie,wyczyszcze i wyparze wlasnie ja tez na laktatory patrze,i nie wiem czy brac elektryczny czy reczny dwufazowy,bo reczny juz mialam i mnie zawiodl przy pierwszej corci,to byla meka emdziku wczoraj maz kolo zabki szedl z mala na spacer,ale byla nieczynna Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2015-01-26 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skąd ja to znam... Cytat:
![]() ![]() śmiejscie sie... mi ostatnio mierzyli na izbie jak byłam. ja w biodrach to teraz z 120cm mam i prawie rżałam jak mi to babka mierzyła... a połozna do mnie ze chyba sie mała zmiesci... czaicie? ![]() nie kupuję Cytat:
Cytat:
ja własnie po kolacji... 2 dzień nie moge 2 zrobic wiec dzis jem owoce by mi troche przeczyszczonko błonnikiem poszło. jak nie pojdzie jutro z rana to bede jesc otreby na sniadanie z lnem i płatkami owsianymi. mąż domaga się ![]() ![]() Chyba doszedł do siebie po weekendowym bara bara... a tak sie bronił biedak ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Ilonka no widzisz
to moze cos sie rozkreci daj znac jak bedzie po usg,a w sumie faktycznie jak mialas skoki cisnienia nic Ci gin nie dawal,ale ten Twoj gin to ![]() mala malo pisze,moze jednak rodzi? ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- o mala wywolalam Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Raczkowanie
|
ubranka poprasowane, poskładane, do torby szpitalnej tez wszytsko kupione ale jeszcze nie spakowane, chyba jutro sie za to wezmę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym ale dupa... córka nikogo nie słucha. jutro wywiadowke mam w szkole a w środe przedstawnie na dzień babci i dziadka w szkole i ginekologa... moze mała czeka az to ogarne... albo z moja ginka chce sie jeszcze zobaczyc.
#4879 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te kotki cudowne są ![]() Cytat:
![]() To trafiłaś na rozmowe o czopach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Imiona super ![]() ![]() Cytat:
![]() A dali Ci coś na zbicie tego ciśnienia? żeby za długo takie się nie utrzymywało ![]() a lekarz to kurde naprawde buuuuccccc jeden :///// naklepać mu kurde ja też na wizytach takie mialam, w domu lepsze ale kazał mi brac kurde ten dopegyt... pewnie jakby Ci zapisał to może takiej sytuacji by nie było!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Rozeznanie
|
maciejka ja tez wlasnie dostalam kilka zabawek od kuzynki z Pl i chyba tez tak zrobie, ze w misce umyje.
buu ja mam dwufazowy z lovi, mysle ze bedzie ok, bo opinie ma dobre, ale tez troszke kosztuje. plusia6 witaj ![]() super, ze juz wszystko prawie ogarniete ![]() Ilona trzymam kciuki, pewnie dadza Ci jakies leki na cisnienie i sie uspokoi. Ja gotuje rosolek, chyba sobie wieczorem zjem jedna porcje ![]()
#4881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może sie powoli rozkreca, no już prawie tp masz wic może niedługo nam napiszesz że Szymcia już przy cycku masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Buu może następnym razem będzie otwarta.. albo gdzie indziej ją dopadniesz
![]()
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe,co postanowia po badaniu i usg twoj lekarz zasluguje na diody. Regularne skurcze brzmia.... zapowiadajaco..... ![]() Cytat:
![]() Ty jestes najlepsza z ta ![]() ![]() Musze jutro kupic skladniki lub w srode i tez machnac rosol,bo chodze juz 2 miesiac i o nim piszcze pokazywalam kolezance lezaczki nasze to i wam pokaze ten pierwszy widzialyscie a przedwczoraj? zlozylismy drugi niebieski ![]() ![]()
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
super leżaczki!!
![]()
#4885 |
Zakorzenienie
|
Meire
![]() Ewcik, ja na początku też chciałam kupić monitor, ale na razie sie wstrzymam. Moze kupię po narodzinach. Ja tak jak Ty, boję się tego bezdechu :/. Martula, piekny ten zestaw z liskiem ![]() ![]() Plusia, witaj ![]() ![]() ![]() Aga, ja mojej mamie zleciłam uszycie pajacyka z polaru na wiosnę. Ma maszynę, dla siebie szyje, niech szyje dla wnuka ![]() Ilonka, trzymaj się tam ![]() Mala, dobra jesteś z tym mężem ![]() ![]() Aga, podobają mi się Twoje leżaczki ![]() A my w koncu kupilismy brykę dla Małego, jutro przy świetle dziennym porobię zdjecia ![]() Z mężem po powrocie do domu chyba jeszcze z pół godziny oglądalismy ten wózek ![]() Oczywiście mój mąż chyba już ma zboczenie zawodowe, bo zauważył małą ryskę na rączce i już...defekt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |||
Wtajemniczenie
|
jestem bardzo zadowolona z niego i max mi sie podoba. Jedno o co mnie serce boli to to, że ten stelaż wcale nie jest mały po złożeniu i do naszego hatchbacka srednio pod tym wzgledem sie nadaje, no ale cos za cos : czyli duży wózek, prosty, ładny, i nienacudowany stelaż to i tak to musi być...
![]() Cytat:
![]() o raaajuuuuuu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ej laski a u was jest coś takiego jak "pępkowe"? u nas coś takiego funkcjonuje, że niby jak już się dzieć urodzi, a kobita jest z dzieckiem jeszcze w szpitalu, to tż organizuje coś na kształt małej imprezy z okazji przyjścia na świat dziecka. Takie małe spotkanie bliskich i znajomych, zazwyczaj u nas to tak wygląda. ...i wiecie co mój tż w związku z tym wymyślił? że zobi to w dyskotece ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Wtajemniczenie
|
![]() Aga ale masz rozpustę z tymi leżaczkami ![]() Ilona trzymaj się dzielnie ![]() Buu ja mam laktator Medela Mini Electric. Cena przystępna. Dużo ludzi chwali, się zobaczy. I jak pytałam położnej jak wyparzyć, to mówiła, żeby wrzucic do gotującej się wody i zostawić w niej, aż do wystygnięcia. Jedyną zasadą jest to, że NIE MOŻNA POLEWAĆ TYCH ELEMENTÓW WRZĄTKIEM bo się odkształcą, wrzucić można. |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Hope, mój nie robi pępkowego
![]() ![]() Pokaż jaki masz wózek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Konto usunięte
|
hej plusia. a znieczulenie ogólne będziesz mieć? to była operacja na dysk czy inna?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałamssię odezwać w piątek po lekarzu... ale tyle miałam w ten dzień na głowie ze mi już sił nie starczyło na kompa. W sobotę to brat miał imieniny, a wcześniej dowiedziałam się że moja babcia nie żyję ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.