Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-27, 11:52   #61
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
dziś było dokładnie wg lekarza 29w6d, tak jak ja liczę to jutro zaczynam 31tc powiedziałam lekarzowi, że mała kopie już mniej, bardziej czuje wypinanie i sunięcie, patrząc na mnie powiedział, że ma mało miejsca i ciężko może być z tym obkręceniem no ale teoretycznie szanse jeszcze są
no to nasze dzieciaczki wazyly tak samo ciekawa jestem jak to sie ma do rzeczywostosci i ile bedzie po porodzie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:53   #62
gosiak0512
Zakorzenienie

MAŁA jak ja brałam swój zestaw to było wyszczególnione że jest jeden smok a drugi gratis..

rany ja mam 106cm w brzuchu..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:53   #63
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
co do gości to wczoraj na wieczór się uśmiałam bo niejaki Stefan to chyba wszystkie wątki ciążowe przegląda bo na lutówkach lub styczniówkach się zastanawiały na kiedy Stefan ma termin że wszędzie podczytuje
A Stefan ma pewnie ubaw z nas

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
My juz po obchodzie, pani dr powiedziała ze na ta chwile nie widzi zagrożenia przedwczesnego porodu zostaje póki co na obserwacji jeszcze a jutro przed wizytą będę miała sprawdzające ktg. Oby było już dobrze i mogłabym wyjść jutro do domu
Super wiadomość! To trzymam kciuki by już było wszystko dobrze i byś mogła jutro wrócić do domu!

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A ja bylam u tesciowki na kawce a tz wlasnie mi napisał ze dostal 1000zl jupi!
Ciekawe kiedy reszta...
Super, zawsze to do przodu!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
widzialam gazetke Lidla.. matko bosko ja chce na zakupy!
podoba mi sie wszystko, nie tlyko te rzeczy dla dzidziusia ciekawe czy ja namowie meza zebysmy podjechali.. nie bardzo chce, zebym ja po tych schodach na 4 wchodzila. troche to rozumiem.
Ja rowniez czekam na kurierow z ciuszkami ze smyka i z butelkami
Pozaznaczaj mu w gazetce i niech sam jedzie na zakupy

Cytat:
To napiszę jeszcze raz, my po usg, z malutką wszystko świetnie, waży 1400gram, ponoć akurat, leży miednicowo czyli póki co wskazanie na cesarskie cięcie.. Dziś mam jeszcze o 18.30 wizytę u mojego lekarza to wypytam się coś więcej o ułożenie, co myśli itd
Gratki na wizytę!
Jestem ciekawa ile mój waży

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:53   #64
siempre
Wtajemniczenie

Ja właśnie wróciłam ze spacerku piękne słoneczko wiec trzeba korzystać. Kawusie trzeba skończyć i do roboty.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:54   #65
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
brawo za udana wizyte ciesze sie za malutka slicznie rosnie i wszyatko z nia ok.
ktory masz tydz i dzien? moj wazyl tyle samo w 30t0d i jestem ciekawa porowania Jasiek tez lezy miednicowo i mysle o tym cc, niby dobrze bo przychodzi termin i dzialamy, nie nosimy bog wie ile, ale nie wiem jak ja to zniose po, niby po sn latwiej dojsc do siebie.
ja mam dokładnie takie same obawy jak Ty jak tylko zaszłam w ciążę a nawet i przed to zapierałam się, że tylko przez CC urodzę, teraz mi się zmieniło, nie mam już parcia a nawet trochę się wystraszyłam tej operacji i sama już nie wiem.. ale no będzie co ma być, byle nie przenosić jakoś długo ciąży i maleństwa przyszły na świat tak jak trzeba no to jak dokładnie 29w6d czyli praktycznie to samo, dzień różnicy
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:54   #66
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
MAŁA to może zacznij na czworakach wchodzić na to swoje piętro wtedy mały się przekręci
mi sie wydaje że moja dynda już na nietoperka i oby tak było bo nie chcę CC! a i SN z położeniem miednicowym nie jest moim marzeniem..
Ciekawe czy mi dzis usg zrobi ale maly sie raczej nie przekrecil... A nie chce cc :-(

Ja mam w brzuchu 103cm.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:54   #67
czajelka
Rozeznanie

Melduje sie i ja i lece doczytac poprzedi watek

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:56   #68
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
MAŁA to może zacznij na czworakach wchodzić na to swoje piętro wtedy mały się przekręci
mi sie wydaje że moja dynda już na nietoperka i oby tak było bo nie chcę CC! a i SN z położeniem miednicowym nie jest moim marzeniem..
nie no ja sobie tego nie wyobrażam chyba już mało który szpital by zmuszał kobietę do takiego porodu ?
Stary 2015-01-27, 11:57   #69
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
laska obok lezala, 3 m-ce wczesniej miala podawany fenoterol, a w chwili obecnej 8 dni po temrinie jest, pisalam do niej dzis to dalej nic :/ no ale u mnie jak juz cos to cc, bo maly na dupci i coraz mniejsze szanse na przewrot, tak slyszalam.

nie lubie teraz mojego 4 pietra, wchodzenie to udreka, nie tlyko to ze sie mecze ale boje sie. za to po 36 tyg bede smiagala codziennie po pare razy. a co!

no to jak dostep odblokowany to szalej! ja wlasnie kolyski ogladam i coraz bardziej mysle, ze chyba sie skusze i na poczatku wezme malego obok.
ehh i co, będą jej wywoływać?
no jak się nie przekręci to cc ale jeszcze troszke czasu ma

też nie lubię teraz tego 4 p, mieszkanie na parterze byłoby obecnie dużym ułatwieniem mam w sumie opcję, żeby się przenieść na trochę do teściów, bo całą górę mają wolną ale nie umniejszając im bo bardzo się lubimy to już chyba wolałabym nie wychodzić z domu wcale a być u siebie

kołyski są super
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 11:59   #70
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia a powiedz mi brslas rozmiar S? Ile masz wzrostu i dokad sięgają ci te koszule?
1 wzielam s druga m, ale zdecydownie moglam wziac dwie s,
mam 165 wzrostu, ta pierwsza jest krotsza, ale jak dla mnie dlugosc idealna, spokojnie przed kolano, ja mam brzuch galanty i jeszcze sporo tego brzucha sie w nia zmiesci. druga ta z sercem jest dluzsza, niby nie wiele, ale jednak widzialam roznice w rozmiarze s a m. i wydaje mi sie jakby za duza, ale tez moze mam takue wrazenie bo jest z ktorkim rekawem i inaczej sie uklada. z oby dwoch jestem zadowlona

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
moze sie przekreci. a;le z czworaka zrezygnuje, bedzie co bedzie.
juz wczesniejw ydawalo mi sie ze malego jakos dziwnie wyzej czuje a okazalo sie ze silacz raczkami sie rozpycha bo pozycja na dupci caly czas.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
MAŁA jak ja brałam swój zestaw to było wyszczególnione że jest jeden smok a drugi gratis..
u mnie pewnie tez tak bylo. tlyko po co czytac jakby dopisalu na dole ze trzeba doplacic 200 zl, to pewnie bym tego nawet nie doczytala.. :/

JAŚ

Stary 2015-01-27, 12:02   #71
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Gratki Malinko
dzięki za kciuki ale ja dziś na wizytę się nie wybieram bo dalej w szpitalu jestem.

Wow robimy się popularne! Kwietniowki rządzą !

My juz po obchodzie, pani dr powiedziała ze na ta chwile nie widzi zagrożenia przedwczesnego porodu zostaje póki co na obserwacji jeszcze a jutro przed wizytą będę miała sprawdzające ktg. Oby było już dobrze i mogłabym wyjść jutro do domu
Kochana za jutrzejsze wyjście
Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość

Witam się w nowym wątku tempo mamy niezłe - już 11 cześć

Malinko fajny zgrabny brzuch! za 32 tc

A u mnie dziś 29 tc
już nie mogę doczekać się kwietnia

Miłego dnia
za tc
Cytat:
Ciekawe kiedy reszta...
cudowne wieści
Cytat:
No tak też się dziwię, ze tak mało nadrabiania a Wy już tu

To napiszę jeszcze raz, my po usg, z malutką wszystko świetnie, waży 1400gram, ponoć akurat, leży miednicowo czyli póki co wskazanie na cesarskie cięcie.. Dziś mam jeszcze o 18.30 wizytę u mojego lekarza to wypytam się coś więcej o ułożenie, co myśli itd

Malinka, Karola super brzuszki
super, że z malutką wszystko ok
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
gratki 32 tyg

odpoczywaj
fajna cena książki, ale czemu od razu zakładasz, że nie będziesz uzupełniać
bo wiem jaka jestem a w tej mam takie najważniejsze info i miejsca na zdjęcia np pierwszy ząbek, pierwsze wakacje, pierwszy spacer itp.
Cytat:

ja ostatnio coś koło 108cm miałam

no i się czuję jakby mnie coś rozkładało... zasnęłam na chwilę, ale obudzili mnie robotnicy, bo po klucz z piwnicy przyszli. Mogłam nie wychodzić w taką brzydką pogodę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:03   #72
cashmere
Zakorzenienie

Wstawiam moje ostatnie ciucholandowe zdobycze.
Spodnie w kasety zauroczyły mnie totalnie, a niebieskie bodziaki musiałam wziąć, bo jest na nich napis "I love you mummy" tylko na fotce słabo to widać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSL20921.jpg (93,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSL20917.jpg (79,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSL20918.jpg (68,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSL20919.jpg (57,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSL20920.jpg (59,7 KB, 15 załadowań)

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:04   #73
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ja sobie tego nie wyobrażam chyba już mało który szpital by zmuszał kobietę do takiego porodu ?
no niestety ja nie rodzę pierwszy raz a przy kolejnym porodzie ułożenie miednicowe nie jest wskazaniem do cesarki (chyba że pierwszy poród był by CC) i lekarz będzie próbował najpierw poród miednicowy siłami natury..

Stary 2015-01-27, 12:05   #74
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
to ja też tak 88-89cm i wąska jestem jak to lekarz ładnie ujął

ehehe wyobraziłam sobie minę męża jakby mnie chodzącą na czworaka po mieszkaniu zobaczył nie no ja ogólnie wolałam mieć cesarkę ale też nie nastawiam się na nic, będzie co ma być
serio? a wydawało mi się, że masz mniejszy niż ja
no ale 2 tyg różnicy między nami to pewnie mój brzuchol Twój przegoni
Stary 2015-01-27, 12:06   #75
gosiak0512
Zakorzenienie

łee to nie jest ze mną tak źle widzę bo jednak jest tu nas kilka kulek szeroki po 100parę cm

CASHMERE fajowe ciuszki

ale mi się nic nie chce.. rany.. jaki leń mam..

Stary 2015-01-27, 12:08   #76
kordelka85
BAN stały

Cytat:
no niestety ja nie rodzę pierwszy raz a przy kolejnym porodzie ułożenie miednicowe nie jest wskazaniem do cesarki (chyba że pierwszy poród był by CC) i lekarz będzie próbował najpierw poród miednicowy siłami natury..
Ja bymnimo wszystko nie zdecydowala sie na sn przy takim ulozeniu
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:08   #77
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Spodnie w kasety zauroczyły mnie totalnie, a niebieskie bodziaki musiałam wziąć, bo jest na nich napis "I love you mummy" tylko na fotce słabo to widać.
fajne łupy a spodnie w kasety mega hipsterskie
Stary 2015-01-27, 12:08   #78
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hej

ja wróciłam ze sklepu i leżę. Jakoś tak brzuch mi twardnieje.

Córka od wczoraj jakaś leniwa znnów, pokopie jak ją zaczepię...Częściej jej czkawkę czuję

Kupiłam w sklepie za 13zł książke Zapiski od kołyski - był wielki kosz z tanimi ksiązkami i tak wpadło mi w ręce
http://allegro.pl/zapiski-od-kolyski...017343661.html

nie ma tyle stron co ta, którą wybrała Madzixx, ale stwierdziłam, że jak mam dać 50zł i z moim zapałem tego nie wypisywać, to lepiej kupić za 13zł taką, którą na pewno uzupełnię
Dobry zakup

Cytat:
Melduję się w nowym wątku! XI częśc, wow idziemy jak burza!

Widziałyście że mamy 105 gości przeglądających wątek?!
Zastanawiają się, o czym można tyle pisać pewnie

Cytat:

Super, że wszystko ok

Cytat:
BLACK super wieści! oby i reszta wreszcie była odzyskana.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

MAŁA ja też dostałam smoka gratis

mam usg 6 lutego i się doczekać nie mogę ale chyba bez męża będzie bo tak wypada że albo będzie akurat w Katowicach albo będzie wracał .. choć ma nadzieję że uda mu się wrócić i popatrzeć na naszą pannicę
mój nigdy nie był na USG i na tym nie będzie, bo mam 16 lutego i lekarz powiedział mi o tym jak opuściłam gabinet i umawiałam się na nową wizytę Smutno mi trochę, że ani razu nie widział jej w brzuszku...

Cytat:
ja zamowilam te i jestem zadowolona, mimo, ze kosuzl nienawidze teraz w szpitalu przeszly pierwsza probe, zdecydowanie bardzije podpadla mi 1, po pierwsze dlatego ze wzielam rozmiar s i okazala sie idealna (druga wzielam m, bo balam sie, ze s bedzie jednak mala) po drugie dlatego, ze na ramiaczkach a w szpitalu gorac niesamowity:

http://allegro.pl/koszula-na-ramiacz...874109980.html

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...967085073.html

jedna za za 19, druga 22 zl, wiec cena jak najbardziej ok
ja nad tą drugą też myślę. Jedną kupiłam na ramiączkach za 1,50 na szmatkach i testuje obecnie jej spanie i sorry ale budzę się z koszulą w pasie, nie mam pojęcia, jak ja w szpitalu mam spać, tyłkiem będę świecić? ;/

Cytat:
PAVLINECKA ja też nic specjalnego nie robiłam i jak mnie choróbsko złapało tak właściwie dopiero z tego wychodzę.. chodzę wszędzie grzejniki zakręcam i okna rozszczelniam bo mi gorąco i tak mi się też lepiej oddycha, mąż to biedak cierpi przez to bo dziś np to mnie obudził w nocy i spytał czy on może grzejnik odkręcić bo mu jest tak zimno że kołdra nie pomaga a ja w koszulce, majteczkach i na kołdrze śpię..
Ja zawsze miałam jak Twój mąż, a teraz odwrotnie ciekawe, mogłoby tak zostać, jaka oszczędność na kurtkach by była ;P

Cytat:

ja 98 i 100 w tyłku

A wczoraj zaglądam sobie co lekarz pisze w swoich notatkach i pisał, że skarżę się na bóle kręgosłupa, później coś i mojej wadze a pomiędzy tym a tym było cc. Ciekawe, czy to jakaś literówka? i o czym pisał? Musiałam zdjąć okulary bo zaparowały i nie widziałam dokładnie ;( Bo nic mi nie mówił nigdy, ze są jakieś wskazania. W sumie zajarzyłam dopiero jak wyszłam od niego...

chciałam znaleźć pudełko bo muszę wysłać buty ( tzn wyślę kogoś z nimi) i zrobiło mi się tak słabo, że wróciłam do łóżka...

A wczoraj moja dzidzia tak śmiesznie się bawiła, bardzo mocno rączką albo nożką wypychała brzuch, ja w to miejsce kładłam palec i przyciskałam to ona jakby też mocniej naciskała, jakby chciała mnie dotknąć. A jak puknęłam tym palcem w tę rączkę/nózkę to ona też tak robiła. Chyba do 1 tak siedziałam, aż jej się znudziło i zaczęła atakować dół brzucha
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:10   #79
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

taa juz go widze stojacego przy tych ubrankach z mina zbitego psa...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
ja mam dokładnie takie same obawy jak Ty jak tylko zaszłam w ciążę a nawet i przed to zapierałam się, że tylko przez CC urodzę, teraz mi się zmieniło, nie mam już parcia a nawet trochę się wystraszyłam tej operacji i sama już nie wiem.. ale no będzie co ma być, byle nie przenosić jakoś długo ciąży i maleństwa przyszły na świat tak jak trzeba no to jak dokładnie 29w6d czyli praktycznie to samo, dzień różnicy
u mnie bylo to samo. chcialam tylko cc, bo balam sie ze nie dam rady przec i poradzic sobie z tym bolem. ale teraz im bardziej dochodzi do mnie fakt tego, ze maly jest na dupci i bedzie cc, tym czesciej mysle o sn.
ale nie mam na to wplywu teraz, wiec pozostaje mi czekac

JAŚ

Stary 2015-01-27, 12:11   #80
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne łupy

Cytat:
A nam położna na sr mówiła ze nawet przy kolejnym porodzie położenie pośladkowe jest wskazaniem do cc.

Mała to ja mam 167 to wezme S obie, ale ta na ramiączka to ze 2 szt. Dzięki ;*

Paczka wyszła o 11.40 olsztyna, oby dziś mi jeszcze przywiozł byłoby super !
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:11   #81
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja bymnimo wszystko nie zdecydowala sie na sn przy takim ulozeniu
ja nie pałam radościom raczej z tego powodu ale póki co czekam żeby potwierdzić czy mała się okręciła czy nie

Stary 2015-01-27, 12:14   #82
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A wczoraj moja dzidzia tak śmiesznie się bawiła, bardzo mocno rączką albo nożką wypychała brzuch, ja w to miejsce kładłam palec i przyciskałam to ona jakby też mocniej naciskała, jakby chciała mnie dotknąć. A jak puknęłam tym palcem w tę rączkę/nózkę to ona też tak robiła. Chyba do 1 tak siedziałam, aż jej się znudziło i zaczęła atakować dół brzucha
ale super
też tak robiłam ale postanowiłam ograniczyć macanie brzucha i daruję sobie te zabawy a szkoda
wczoraj jak tak szalała to mówię do męża, żeby przyłożył ucho i posłuchał czy słychać coś to mu ucho skopała
Stary 2015-01-27, 12:14   #83
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe kiedy reszta...
Super wreszcie wpadła kaska! Kciuki za wizyte!

Cytat:
KAMILOVE- gratuluje udanej licytacji bujaczka!

MAJKA- lekarka przy wypisie mi wspominala tez o Chela magb6( a ze w aptece nie bylo maz przyniosl Slow mag b6, ktory ma podobna dawke) zeby zakupic, wiec mysle, ze wit b w niej zawarta nie zaszkodzi.
ja mam zalecenie 2x 2 tabl, w razie wiekszych skurczyc zwiekszyc do 3 tabletek.

HANKA- brzuchol sie stawia i raczej nie pociesze Cie, bo uslyszalam, ze stawial sie bedzie.

widocznie moja macicaa zbyt wczesnie chce "trenowac", odpoczywac i uwazac, kontrolowac. jedyne co moge teraz robic.
Chociaz mam wrazenie ze po takich dawkach kroplowek i wlewo jeszcze ta ciaze przenosze , ale wiaodmo, z epoki nie minie mi 35 tydz, nie bede spokojna.. buziaki dla ciebie! i oczywiscie kciuki za szybkie wyjscie!

ROSARIO ale ci ten tz stracvcha naperdzil! lala bym batem po dupie, moj tez tak ma, staram sie mu tlumaczyc, ze sie martwie, ale on zawsze- no przeciez nic sie nie stalo ;/ ehh..

MADZIXX- mi tez tak kiedys zablokowali dostep, ot tak sobie. dzownilam na infolinie, tlumaczyli sie ze to taka procedura, ze jak sie iles tam razy w ciagu roku zle haslo wpisze to blokuja. tyle ze wtedy akurat, wszystko dobrze wpisywalam :/ ale szybko dalo sie to zalatwic.

PAVLINECKA - duzo duzo zdrowka!

uff.. nadrobilam.

widzialam gazetke Lidla.. matko bosko ja chce na zakupy!
podoba mi sie wszystko, nie tlyko te rzeczy dla dzidziusia ciekawe czy ja namowie meza zebysmy podjechali.. nie bardzo chce, zebym ja po tych schodach na 4 wchodzila. troche to rozumiem.
Ja rowniez czekam na kurierow z ciuszkami ze smyka i z butelkami

Ja miałam póki co 4 kroplowy z mg i jedna fenoterol. Mam nadzieje ze na tym się skończy, matko jak ja kombinowalam z ta kroplowka pod prysznicem masakra! No mi po odstawieniu dalej się stawia ale dużo rzadziej i pani dr powiedziała ze tak już może być na tym etapie ciaży.
Oj mnie też kusi ten Lidl i to bardzo. Przypomnijcie od kiedy ta gazetka ważna?

Cytat:

Gratki udanej wizyty! Mała się jeszcze może przekrecic ma jeszcze ponad miesiąc na to więc nie ma co się martwić na zapas. Ja też czuje małego coraz mniej kopniaki to z dwa na dzień a tak to tylko widzę i czuje jak się wypycha.

Cytat:
ja zamowilam te i jestem zadowolona, mimo, ze kosuzl nienawidze teraz w szpitalu przeszly pierwsza probe, zdecydowanie bardzije podpadla mi 1, po pierwsze dlatego ze wzielam rozmiar s i okazala sie idealna (druga wzielam m, bo balam sie, ze s bedzie jednak mala) po drugie dlatego, ze na ramiaczkach a w szpitalu gorac niesamowity:

http://allegro.pl/koszula-na-ramiacz...874109980.html

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...967085073.html

jedna za za 19, druga 22 zl, wiec cena jak najbardziej ok
Ale fajna ta pierwsza bardzo mi się podoba i ta cena

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
zjadłam i trochę mi lepiej, zaraz sobie machnę drugą herbatę cytrynowo- miodową i może w ogóle się polepszy trochę. Ja nie wiem, jak tak w domu można sie załatwić? Ale mi ostatnio strasznie gorąco i wszystko wietrzyłam, pewnie dlatego

A najgirzej mi żal tych zmarnowanych siuśków

Zdrowka kochana

Cytat:
A Stefan ma pewnie ubaw z nas

Super wiadomość! To trzymam kciuki by już było wszystko dobrze i byś mogła jutro wrócić do domu!

Super, zawsze to do przodu!

Gratki na wizytę!
Jestem ciekawa ile mój waży

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kochana za jutrzejsze wyjście

za tc

cudowne wieści

super, że z malutką wszystko ok

bo wiem jaka jestem a w tej mam takie najważniejsze info i miejsca na zdjęcia np pierwszy ząbek, pierwsze wakacje, pierwszy spacer itp.

ja ostatnio coś koło 108cm miałam

no i się czuję jakby mnie coś rozkładało... zasnęłam na chwilę, ale obudzili mnie robotnicy, bo po klucz z piwnicy przyszli. Mogłam nie wychodzić w taką brzydką pogodę
oj to szybko działaj bierz od razu coś wzmacniajacego !

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:14   #84
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

spodnie w kasety wymiatają

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:15   #85
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK ja to o tym nie wiedział i chyba Niezawsze narzuciła temat i jak byłam na wizycie to mi to samo położna powiedziała że przy kolejnym porodzie to próbują właśnie ale podejrzewam że tylko po to żeby umęczyć kobietę i zrobić jej potem CC bo jak dla mnie to poród trudny jest taki a wręcz nie możliwy bo można dziecku krzywdę zrobić i matkę potem szyć z każdej możliwej strony..

Stary 2015-01-27, 12:16   #86
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

my w 31t1d, wygladamy tak, ja troche nie ogarnieta i ciemno, ale cos tam widac:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0137.jpg (77,1 KB, 53 załadowań)

JAŚ

Stary 2015-01-27, 12:17   #87
kordelka85
BAN stały

Cytat:
BLACK ja to o tym nie wiedział i chyba Niezawsze narzuciła temat i jak byłam na wizycie to mi to samo położna powiedziała że przy kolejnym porodzie to próbują właśnie ale podejrzewam że tylko po to żeby umęczyć kobietę i zrobić jej potem CC bo jak dla mnie to poród trudny jest taki a wręcz nie możliwy bo można dziecku krzywdę zrobić i matkę potem szyć z każdej możliwej strony..
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 12:17   #88
madzixx88
Zakorzenienie

a i wiecie co, w sprawie imienia to wczoraj zrobiłam losy, po 3 szt z imionami dla każdego z nas i losowaliśmy z oddzielnych kubeczków
najpierw mąż wylosował Lidię a ja Laurę i stwierdziliśmy, że losujemy do pierwszego zgodnego i za drugim razem obydwoje wyciągnęliśmy Julię ale śmiechowo było
Stary 2015-01-27, 12:17   #89
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
świetne kaseciaki

Cytat:
a no tak, mnie też pytał czy to pierwsza ciąża.. o massakra

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
serio? a wydawało mi się, że masz mniejszy niż ja
no ale 2 tyg różnicy między nami to pewnie mój brzuchol Twój przegoni
noo już bez przesady patyk nie jestem to takie ost zdjęcie jakie mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0641re.jpg (82,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0616re.jpg (78,7 KB, 50 załadowań)
Stary 2015-01-27, 12:18   #90
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
my w 31t1d, wygladamy tak, ja troche nie ogarnieta i ciemno, ale cos tam widac:
fajne spodnie Widać, brzuszek widać

Cashmere - no spodnie pierwsza klasa Super

dajcie mi jakieś pudełko ;(
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości