|
|
#2161 |
|
404 Not Found
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
|
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Ja się nosiłam z zakupem jakichś spodni ciążowych (bo mam jedne), ale na szczęście podostawałam od koleżanek i znajomych 7 par (z których we 3 wejdę :P)
Edytowane przez Madeleine05 Czas edycji: 2015-01-27 o 14:36 |
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko...
to nie Obama w końcu że na siłkę z innymi idzie
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety trzeba jesc 7 8 posilkow z regularnymi przerwami. Ibpatrzec co sie je . Jeden chleb zytni ok.a inny z innej piekarni nie i lepszy cukier mam niekiedy po rzeczach po ktorych spodziewalam sie masakry
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba się bawić za nasze
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2166 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aż sobie nie mogę tego wyobrazić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To wszystko używki? Super! Ja się jakoś nie mogę przekonać do licytacji, wkurza mnie ta przesyłka jak sobie ją dodam to już mi się nie wydaje tak tanio ![]() Cytat:
ale jego tak bardzo ciuchy nie kręcą no ale chociaż stara się udawać zachwyt |
||||||
|
|
|
#2167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Rozeznanie
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam was gaduły
![]() Rybcia, współczuje tej nietolerancji... właśnie mi sie przypomniało, ze od 16 mogę dziś dzwonić po wyniki mojej glukozy trochę sie cykam....Wirusówki... Ola, Agnes nie zazdroszczę...jesteście juz kolejne w ciagu 2 dni... wczoraj tez moja znajoma ciężarną siekło... bidule!Ola na gorączkę paracetamol, no ale to widze dziewczyny już powiedziały ![]() W De nawet na ból brzucha każą jeść paracetamol... Crumble, szczęście w nieszczęściu, ze to tylko chwilowe lenistwo Twojego malucha! Strzałka dziś przejęłam od Ciebie pałeczkę... z tym smutaniem ![]() Glukozówki: Weron, Asiuk, karolak, mimi za wyniki bo to że sobie poradziłyście to juz widzę Weron mi po drzemce wczoraj sie pogorszyło ![]() Fistaszek zdrówka dla córeczki! widzisz Ty chociaż leżaczek i krzesełko dostałaś, a ja ciuszki, które i tak mi sie nie przydadzą, bo pewnie w większości różowe ![]() Nic to chciało sie dziecko to trzeba sobie radzić... Irenka, dla Twojej córci również zdrówka ja odczuwałam może z 5 x jak do tej pory, 2 razy byłoo to czkanie w bożenie hehehe loluska, russka..mnie wczoraj jak na zawołanie brzucho małpowato ciągnął w srodku nocy...ale lekko i w końcu padłam bez tabletki...jak sie obudziłam na sik to dalej ćmił, no ale znowu padłam i rano już sie obudziłam bez bólu... teraz badź tu mądry i pisz wiersze ![]() Santi, nic tylko pozazdrościć takich znajomych ![]() Poza tym łączę się w bólu, bo u mnie też coś sie dzieje...kicham jak nienormalna i katar jakby Baset, współczuje sama wiesz czego sama nie wiem czego używać, bo w ciąży raz mi tylko zakrwawił i cisza... mam w domu procto hemolan, ale na ulotce każą sie skonsultować z lekarzem bądź farmaceutą... miałam też masć...ale chwilowo jej znaleźć nie moge a właśnie przeszukałam z ciekawości łazienkę i apteczke.... o właśnie doczytałam, że używałaś wcześniej procto hemolan Malwinka, zanotowałam ![]() myszonka za spodenki ![]() Co nadrobię 2 strony kolejna juz naprodukowana nie ułatwiacie zadania![]() ok, czytam dalej
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców odzieżowych dla dzieci, na allegro?
Ja nie ogarniam tego co tam jest ![]() Nadzieja, czekam do wizyty i zapytam gina czy moge ten proctohemolan. Na razie jakoś się będę męczyć. Boje się trochę, że gin każe mi leżeć przez te moje bóle, dalej nie mijają, położna mi powiedziała, że do wizyty mam leżeć, nic nie brać i zobaczyć co powie ginekolog. Boje sie trochę
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-01-27 o 14:46 |
|
|
|
#2172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko tutaj są nowe ubranka..
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2015-01-27 o 14:49 |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o tym?
http://allegro.pl/disney-ff-mini-kro...948135809.html
|
#2175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż ja nie jestem zwolenniczką bluzeczek dla takich Maluchów
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Paracetamol, ja bralam rozne leki z serii Prenalen dla ciezarnych
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojemu TŻ się nie podoba, za mało kolorowe.
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
![]() no nic, zrobiłam zakupy i pani mi zrobiła niespodziankę ![]() Cytat:
![]() Fajne bodziaki znalazłam na all, moze ktoras sie skusi: http://allegro.pl/george-early-days-...027333008.html Nie pytajcie do której dzisiaj spałam ![]() idę w koncu zrobić cos pozytecznego
|
|
#2179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja tam jestem zadowolona, bo dużo kaski zostaje w kieszeni jakby nie było... niektóre rzeczy są po dziewczynkach z jakąś różową niewielką aplikacją, ale stwierdziłam, ze pod pajaca do spania też może być
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
Hej pozdrawiam wszystkich z ziemi ojczystej
od przyjazdu mam troche załatwień i ciężko Was nadrobić! Troche podczytuje.Cytat:
może to ta kwota która tam zostawiłam ...;p albo dlatego że kupowałam kosmetyki dla dzieci! Poza tym jak stałam do kasy jakaś baba tak jakby stanęła przedemną i ja do niej grzecznie z uśmiechem ze ja tez stoję w kolejce. A ta z mordą na mnie że ona wie przecież!!! Masakra w Irl nigdy takie rzeczy mi sie nie zdarzają a tu wiecznie !!! Juz nigdzie nie ide :/ |
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
ruska
za zakupy Pojęcia niem miałam że istnieje coś takiego jak suszak do butelek![]() Asiuk co mi brakuje? Hmm, niech pomyśle... materac, wanienka, i komplet pościeli do łóżeczka i wózka...a i jeszcze gaziki, coś do pępuszka i gruszka do noska ![]() a reszta to widzimisię Loluska, fistaszek, scotasia, strzałka fistaszek nie pokazuj mężowi i z głowy ilość rzeczy powalająca ale są świetne Santi, na deser ryz zapiekany z jabłkami i cynamonem irenka za zakupy Scotasia w 1 trymestrze miałam dokładnie tak samo jak w dowcipie Zawsze słyszał "ugotowałam na 2 dni" i mój bidulek musiał gotować keffi zdrówka da synka Madeleine, mój też im mniej wie i widzi tym lepiej śpi i ja mam mniej do słuchania ![]() Emilka też uwielbiam ten obrazek ![]() Baset, ten magnez to by ci nie zaszkodził Daj znać co ci powiedział na ten proctocośtam, bo dobrze byłoby wiedzieć w razie czego ![]() u mnie w środę w ernstings-family przeceny na wszystkie ciuszki 50 % Jak żyć?! Czy rosół z niedzieli będzie dziś dobrym i zjadliwym pomysłem na obiad? bo mi sie robić nie chce
Op. 11.03.2019. Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-27 o 15:22 |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Uff ale szybko i przyjemnie sie Was nadrabia na telefonie chyba tak bede robic w pracy
![]() Wzruszyly mnie Wasze rozkminy o kupie ![]() Ja tez nie wiem jak odroznic czkawke od kopniakow
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno będzie dobra;Pkurde jakoś mi się właśnie nie widzi ryż z jabłkami na deser, dla mnie to prawie jak obiad już wymyśliłam, codziennie będę jeść jabłka a w weekend zrobię na gorąco zapiekane z kruszonką
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
yyy :/ w nocy patrze w moją appke, ze dziś 100 dni do porodu, mówie wow! 100dniówka
![]() czyżby moja apka wiedziała cos czego nie wiem ja? ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
a nic to, zje sie rosół, a na drugie walne makaronik z kurczakiem i warzywami na patelni normalnie ślinotoku dostaje na samą myśl ![]() widzisz ja nie uznaje obiadu na słodko dlatego ryż z jabłkiem to dla mnie na desert jak już
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
Hej-ale piszecie
Agnes co Ty możesz jeść na tej diecie? Biedna jesteś.
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywołałyscie czkawke u Kacperka ![]() Puka dziś delikatnie w bożence ... Ale jak długo, nawet tatuś poczuł no i znowu młody leży w pozycji wyjściowej... Lepiej żeby już tak pozostał
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
To spięłam pośladki i wrzuciłam swój brzuchol do klubu. Na maila nie wrzucam, bo jakoś wygodniej mi do klubu
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesc mozna sporo. Nie moge takich typowo slodkich rzeczy.macznych.bialego chleba. Najgorsze to ze czasami naprawde je sieto samo taka sama aktywnosc jest a cukier rozny o np. 20 jednostek. Albo mam ze dwa owoc moge zjesc i niby mandarynke moge i jablko. A jak zjadlam mialam twki cukier po godzinie ze powiedzialam ze wiecej nie rusze Teraz tz mnie wkur... nie chce myslec jaki cuiier mam. Bo jak sie z nim ostatnio klocilam to wlasnie te wartosci 150 cukru bylo |
|
|
|
|
#2190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
o rety- przesada...
Emilia Agnes bidulko Ty nasza-dobrze, że do końca tylko 3 miesiące-dasz radę Strzałka- Mój zależy kiedy-czasem tak się jara że w szoku jestem, a czasem popatrzy żebym nie obraziła się Cytat:
Moja koleżanka ze szkoły rodzenia musi uważać bo mały chce już wychodzić-ustawiony do wyjścia i niziutko jest a to dop 28tc.W ogóle to ona ciągle aktywna-na siłkę jeszcze śmiga. A brzuszek ma gdzieś taki jak Ruskaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

.

często robię też na dwa dni i nie marudzi

Chociaż w czwórkę to nawet w kombi ciężko nam się bedzie zmieścić

nie zazdroszczę...jesteście juz kolejne w ciagu 2 dni... wczoraj tez moja znajoma ciężarną siekło... bidule!
za wyniki bo to że sobie poradziłyście to juz widzę
a właśnie przeszukałam z ciekawości łazienkę i apteczke....
nie ułatwiacie zadania

: pyyychaa