|
|
#4022 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Ja mialam isc , odechciało mi się .. jutro pójdę ... na pewno
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta drugi raz w swoim zyciu...Najpierw jako nastolatka i teraz znowu Wiecie moze dziewczyny czy mozna w trakcie ciazy czyszczenie zebow robic??? Mam strach troche przed Air-flow... Nie wiem czy ten proszek, ktory stosuja do tego jest w ciazy bezpieczny Musze zapytac w klinice jak u urtodonty bede, ale jeszcze troche czasu jest do wizyty... ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-27 o 15:25 Powód: Blad |
||
|
|
|
#4024 |
|
Rozeznanie
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Rozeznanie
|
witam laseczki
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstryknęłam sobie zdjęcie brzucha i tak sobie myślę, czy Wy też już macie takie duże ![]() Fotka w klubie .
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-01-27 o 15:52 |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
Jak będę na kompie to zerkne bo z telefonu nie umiem
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak. Popołudniowa drzemka jest bardzo wskazana. Biedne te, które nie mogą się położyć i trochę odpocząć.
Niespodziewajka25 nie uda Ci się synka namówić do drzemki?;D |
|
|
|
#4033 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
raxana, ale troszkę trzeba tu być i się udzielać żeby dostać zaproszenie. A Ty chyba dosyć nowa, jak mnie pamięć nie myli.
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój też jest już duży ale część to ,,izolacja przed zimnem" widać, że szczupła jesteś i taki ciążowy jest u mnie to wygląda jakbym przytyła. Nie mogę się doczekać jak będzie większy i nikt nie będzie miał wątpliwości co tam w środku jest. Głowa mnie boli i spanie mnie bierze, wlaczylam młodemu bajkę i liczę po cichu, że da mi się zdrzemnąć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w końcu zajarzyłam i tez udało mi sie wrzucić foty. Normalnie czuje się jakbym odkryła Ameryke
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Temat toksoplazmozy, chciałam tylko Wam zwrócić uwagę,że można zarazić się również od psów-wszak obwąchują, często próbują kocich odchodów, potem liżą ludzi po rękach tudzież innych miejscach.
Więc też uważajcie ![]() Pozdrawiam
|
#4041 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ogólnie ja lubie zupy fasolowe itp. Choć w sumie ja lubie wszystkie zupy byleby brukselki nie było ![]() Heh też kiedyś strzeliłam takiego babola na placu zabaw. Chłopak miał wlosy do połowy pleców i do tego falowane, ubrany tak,że ciężko się zorientować. Poprosiłam Syna,żeby oddał dziewczynce zabawke ![]() Tadeusz powiadasz...jak moj tata . A swoją drogą mój Mały miał faze ,że wszystkim mówił,że nazywa się "Tadzik". Powiem Wam,że pierwsza reakcja to było zawsze zaskoczenie, a potem takie niedowierzanie. Następnie na placu funkcjonował jako Tadzik . Musieliśmy ich z błędu wyprowadzać.Cytat:
. Ja uwielbiam duże i kudłate (briardy, owczarki berneńskie)Powiem Wam,że dzis w końcu odgruzowałam chate, wyprasowałam 3 pralki prania..Czuje się rozgrzeszona
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#4042 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko że mnie mało , już mi się marzy łóżeczko
|
|
#4043 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Niespodziewajka25;4 9960664]Nie moge sie doczekac już aż nasza pierwsza strona będzie aktualna ładna kolorowa i przejrzysta ..
No jak takim tempem wszyscy tutaj lecą to pewnie juz niedługo
|
|
|
|
#4044 |
|
Raczkowanie
|
Witam się popołudniową porą ledwo żywa, drugi dzień mnie tak męczy że z łóżka ledwo wychodzę.. Nie było mnie 2dni a wy tu 18stron nadrukowałyście, jak tak dalej pójdzie to do końca tygodnia faktycznie będzie już część 2
![]() Asienka_182, Mirabelka_90 witajcie UNIKALNA1983, Beatrix28 gratulacje udanych wizyt, no i pierwsze chłopaki ja se mogę pomarzyć że w czwartek się cokolwiek dowiem co ma mój dzidziuś między nogami, trochę za wcześnie bo jutro 12tc zaczynam, więc się dowiem za 3tyg pewnie..Roxana_lu ty to jak mój D. kucharz jak się patrzy, on też lubi gotować (ale nie ciasta - tu już moja działka :P).. Zawsze się śmieję do niego że się minął z powołaniem niestety teraz więcej go nie ma jak jest więc trzeba samemu se radzić ale za to go wykorzystam jak przyjedzie za 2 tyg ![]() 12mu05 ale cudne masz te ubiorki dla maluszków.. ja mam ostatnio fizia na czapeczki i kapturki z uszami, ale to super wygląda ![]() Co do Toxo to mi IgG i IgM wyszło ujemne, więc niestety będę powtarzać badania jeszcze.. Chociaż ja ogólnie to straszna kociara byłam, za młodego z siostrą to miałyśmy na raz nawet 8 kotów, w tym 5 małych ale teraz u mnie kot nie wchodzi nawet w rachubę bo D. nie lubi bardzo.. Za to mamy psa, beagle, ale strasznie strachliwy jest heh i nigdzie nie ucieka na szczęście.. Przed nim mieliśmy Cocker Spaniela to lubiał bardzo uciekać z podwórka, szalony pies Pisałyście coś o liczeniu wieku ciąży, mój gin też liczy wg OM i jest ok, przynajmniej większego zamieszania nie ma ![]() Wy tu tak o jedzeniu, takie pyszności a ja nie mogę coś na jedzenie patrzeć, katastrofa, na nic chęci nie mam... Idę leżeć dalej... Miłego popołudnia dzioszki ![]() Ano i wielkie kciuki za jutrzejsze wizyty
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pierwszej strony to też nie mogę się doczekać już, ewidentnie odstajemy od innych wątków, no ale już nie długo
|
|
#4046 |
|
Rozeznanie
|
No ja wizytę mam dopiero za tydzień w środę wiec sobie jeszcze troche poczekam
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka z wieczora o matko ale wy paplacie ja też mam burze chormonow raz mam chęci a raz nie mam na sexy ostatnio mnie wzięło i zgwalcilam męża ale fajnie było. Ale takie momenty rzadko u mnie są. Co do snów mi się 1 ciąży śniło często ze rodze jak nie w WC to z łóżku. A teraz na razie nix mi się takiego nie śniło . u mnie wszyscy poza teściowa wiedzą o ciąży mojej nie wiem czemu mąż jej nie mówił. Chyba ze kto inny jej powiedział. Ja tez się boje ze może się zdarzyć co ze poronie dlatego też np kasę na dziecko załatwiać będę po 14 tyg juz . A wy w Polsce macie takie możliwości na dodatkowe pieniądze na dziecko. U nas z Caritas albo czerwony Krzyż także inne instytucje pomagają matka i się dostaje chociaż te 300 400 euro.na rzeczy do dziecka.
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kwestia nie uzupełnienia pierwszej strony to już nawet nie problem mojego samopoczucia tylko tego, że jak pisałam wcześniej padł mi dysk na laptopie. Nie mam na razie ani siły, ani ochoty go naprawić bo nie jest mi potrzebny a na komórce nie jestem w stanie tego uzupełnić. Wybaczcie raz jeszcze.
Czekam aż lepiej się poczuje i może wrócę regularnie na forum bo na razie to leżę i zdycham. Dziś cudem dotarłam na uczelnie ale raczej oblałam egzamin bo przez cały czas myślałam jak nie zwymiotować na kartkę... Dobrze że chociaż od moderowania mam krótki urlop, bo moje fora leżą i zalewają się reklamami ![]() DORWAŁAM KOMPA W., PROSZĘ O PW DZIEWCZYNY KTÓRYCH NIE MA NA LIŚCI, proszę tylko żeby były to informacje już gotowe do wklejenia, tak jak chcecie żeby było to napisane
Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2015-01-27 o 18:27 |
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak to jest dokladnie w Pl, ale slyszalam np o pewnej sytuacji...Dziewczyna zalatwiala rodzinne( tak to sie chyba nazywalo) i szczesliwa byla, ze jej przyznali...50zl bodajze na miesiac |
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Uzupełniłam wszystko co mi zalegało w PW, jeżeli chcecie jeszcze coś dopisać to czekam na wiadomości
Mam nadzieję że jak teraz to troszkę uzupełnię to dziewczyna która potem założy wątek będzie mieć mniej roboty Jeszcze raz przepraszam za zaniedbania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Gosia- nasza moderatorka zle sie czuje i narazie nie jest w stanie...