|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
![]() https://www.facebook.com/Lunarieen?fref=ts no i po co zaglądałam, chcę wszystkie te wisiorki
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak na żywo wyglądają
|
|
#2283 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cudne!
|
|
#2284 | |
|
Panaroja
|
snad ogólnego marazmu
![]() Cytat:
Ju - w ciemno nie ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
O nie ... Mam nadzieję że nie...
Też u mnie marazm nie mogę się do niczego zmotywować...
|
#2286 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy dużo pieprzyliście w tym czasie? ![]() Cytat:
![]() 2. od piątku się przewracam jak wstanę, więc leżę i kazano mi to kontynuować. mam nadzieję, że nie przytyję od tej garści prochów ![]() Cytat:
to chyba od techniki i zdolności rwacza zależy ja byłam w szoku, że tak łatwo można wyciagnąć zęba ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
Cytat:
zapomniałam napisać ze 3 miesiące regularnego, codziennego używania Jak patrzę na to padające białe g*** to aż mi słabo ja chce wiooooosnę |
||
|
|
|
#2288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Beznadziejnie jest. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Delikatnie powiedziane
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-27 o 12:45 |
||||
|
|
|
#2289 | |||||
|
BAN stały
|
Znad wielkiego kubasa świeżo zaparzonej
Ja też. Wystarczy mi, że po ciuchach czuję ![]() Cytat:
My za to mamy młynek manualny do pieprzu, który (uwaga!) nie mieli wcale! ![]() W sumie to teraz sam nie wiem ![]() No "grzyyyps" to Micielański gryps I zrobiła się breja, bo jest aktualnie +1 u mnie ![]() Tak, u nas to z niemieckiego - korrekt Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wściekla jak dawno nie byłam i chyba zaraz wybuchnę ![]() Zamowilam 24 szampon Stapiz konwaliowy - 7 zł maska Stapiz Repair litr 18 zł z groszami maska Stapiz 250 ml 11 z groszami przesył kurierski pobranie 16 zł Dostalam 2 razy szampon za 7 zl i maskę za 11, a na rachunku mam maskę za 18, szampon za 9 ( ten ktury na aukcji kosztował 7) i małą maseczkę za 11 , 30 Telefonu oczywiście nikt nie odbiera, bo i po co. Napisałam @, ale coś mi się wydaje że mnie splawią, a przynajmniej będą probowali... Na cholerę mi 2 litry szamponu Komentarze pozytywne, może się ktoś pomylil ale wątpię...coś czuję żę kończymy dzialalność allegrową i walimy wszystin to co nam zalega w magazynie |
|
|
|
|
#2291 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
pewnie pomyłka, ale mnie też by rozniosło gdyby nie chcieli tego naprawić i nie odpowiadali ![]() co mi przypomina, że sama musze iść zgłosić nieuczciwego sprzedawcę na policję, to może All odda mi kasę z programu ochrony...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-27 o 13:43 |
||
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się udało odkręcić Cytat:
|
||
|
|
|
#2294 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam nadzieję, że w Budapeszcie będzie ładnie
Nie mam kompletnie pomysłu co zabrać ![]() U mnie zero stopni, na razie nie topnieje. Skłamałam, jednak plus dwa już są i błoto się robi :/
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Niestety ale zakupy na internecie takie maja prawa ;/ tez mi sie to nie podoba ale przesylek pobraniowych nie odbieramy . prosze przeslac na swoj koszt a ja w ramach zadoscuczynienia wysle jakis gratis. lub..moze Pani zaplacic za szampon te 9zl a ja wysle maske i wyjdzie na 0...\ prosze o wybranie jakiej opcji. From: Justyna Staromłyńska Sent: Tuesday, January 27, 2015 1:39 PM To: perfektshop Justyna Staromłyńska <anastazjaaa2@gmail.com > 14:10 (0 minut temu) do perfektshop No niestety, ale sprzedający też powinien pilnować swoich pracowników...nawet w internecie... Przykro mi, ale żadna z powyższych opcji mi nie odpowiada, dlatego że to nie ja popełniłam bląd.. Pierwsza jest zbyt ryzykowna, a druga...to już wciskanie klientom dodatkowego towaru...niestety. 3 możliwa opcja, Pani zwróci mi roznicę między szamponem a maską. Pozdrawiam. W dniu 27 stycznia 2015 13:53 użytkownik perfektshop <allegro@perfektshop.pl > napisał: ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Nie lubię jak mnie ktoś usiluje wbrew mojej woli nakręcić na choćby zlotowke ![]() 2. Kurde, mam nadzieję,ze się uda Ci odzyskać kasę....u mnie to raptem 9 zl, moge odpuścić, ale nie mam zamiaru . Przez te uroki zakopów w internecie, czyli sobie sama jestem winna bo kupilam przez net
|
|
|
|
|
#2296 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Stazja, ale oni bezczelni są! Nie dość, ze pomylili zamówienie, to jeszcze chcą Cię naciągnąć na dodatkowe zakupy!
Jak to Allegro to się nawet nie zastanawiaj, tylko zgłoś.Ale jestem głodna aż mi słabo....
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
óżnica to 9 zl moge zwrocic roznice ale do tego potrzebuje oryginal Paragonu abym mogl zrobic zwrot i wystawic nowy paragon na szampon i wowczas zwrot przelac na konto. mamy pelna ksiegowosc i inaczej nie da rady wiec w tym wypadku tez musi Pani odeslac mi sam paragon. ps. Jestem Mezczyzna Uśmiech |
|
|
|
|
#2298 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pierwszy raz słyszę argument : "Pani, to internet! Pomyłki trzeba w to wliczyć! "
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2299 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bezczelni są to jest jakiś sklep? rzuć linkiem
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20573261
![]() Dobra, stanęło na tym że mają mi dosłać tego litrowego Stapiza, nie zamierzam być w plecy. No to czekam, pewnie z tydzień to potrwa
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego wszystkiego chyba się niedługo wybiorę do ziołosklepu o rossa... ![]() chociaż moim włosom najbardziej pomogło ścięcie tej suchej miotły ![]() no i prawidłowo, nie mogli od razu tak rozmawiać....
|
|
#2304 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rzeczywiście, strasznie perfekt
![]() Zadzwonił do mnie kolega, z którym 6 lat pracowałam biurko w biurko - ale mi miłą niespodziankę zrobił!
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś konkretnego będziesz kupowala? 2. Zobaczymy co z tego dosylania wyjdzie jeszcze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2306 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja kupiłam znowu Kallosa i chyba ta marka najbardziej mi służy.
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego? Ja też lubię bardzo Kallosy. Wzbogaciłam się o czekoladowego, bananowego, jagodowego i wiśniowego..i narazie najfajniejsze to wiśniowy |
|
|
|
#2308 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2309 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Maskę tą wzięłam http://www.e-glamour.pl/product-pol-...do-wlosow.html
szampon ten http://www.multidrogeria.pl/KALLOS-K...,31458%29.aspx
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....szamponow mam chyba pólroczny zapas z tymi dzisiejszymi ![]() Daj znać jak się spisują, jak potestujesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Dziś bez koszmarów nareszcie 

a później nadal niby działał, ale jego "mielenie" polegało na przecięciu ziarnka pieprzu na pół, ewentualnie an 3 części 

ja chce wiooooosnę 

najpierw myślałam, że gryps, potem dopiero, że grzybowe 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)